历年六级英语( (精心编辑 历年六级英语(Vocabulary and Structure 1990-20
  06) 精心编辑,附有答案,使用方便) ) 精心编辑,附有答案,使用方便) ( (这是我为儿子高三保送备考准备的,希望对你有用武汉市常青第一中学尤明俊) 这是我为儿子高三保送备考准备的,希望对你有用武汉市常青第一中学尤明俊) Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)
  41. You should have put the milk in the ice box; I expect it undrinkable by now. A) became B) had become C) has become D) becomes(C)
  42. Codes are a way of writing something in secret; , anyone who doesn't know the code will not be able to read it. A) that is B) worse still C) in short D) on the other hand(A)
  43. His long service with the company was with a present. A) admitted B) acknowledged C) attributed D) accepted(B)
  44. The atmosphere is as much a part of the earth as its soils and the water of its lakes, rivers and oceans. A) are B) is C) do D) has(A)
  45. Our house is about a mile from the station and there are not many houses . A) in between B) among them C) far apart D) from each other(A)
  46. The drowning child was saved by Dick's action. A) acute B) alert C) profound D) prompt(D)
  47. Children and old people do not like having their daily upset. A) habit B) practice C) routine D) custom(B)
  48. The criminal always paid cash so the police could not track him down. A) on B) by C) for D) in(D)
  49. when she started complaining. A) Not until he arrived B) Hardly had he arrived C) No sooner had he arrived D) Scarcely did he arrive(B)
  50. By 1990, production in the area is expected to double of 19
  80. A) that B) it C) one D) what(A)
  51. Professor smith and Professor Brown will in giving the class lectures. A) alter B) change C) alternate D) differ(C)
  52. Understanding the cultural habits of another nation, especially containing as many different subcultures as the United States, is a complex task. A) one B) the one C) that D) such(A)
  53. The manager promised to have my complaint . A) looked through B) looked into C) looked over D) looked after(B)
  54. You can't be careful in making the decision as it was such a critical case. A) very B) quite C) too D) so(C)
  55. Children are to have some accidents as they grow up. A) obvious B) indispensable C) bound D) doubtless(C)
  56. We have done things we ought not to have done and undone things we ought to have done. A) leaving B) will leave C) left D) leave(C)
  57. The ratio of the work done by the machine the work done on it is called the efficiency of the machine. A) against B) with C) to D) for(C)

  58. the flood, the ship would have reached its destination on time. A) In case of B) In spite of C) Because of D) But for(D)
  59. In your first days at the school you'll be given a test to help the teachers to you to a class at your level. A) locate B) assign C) deliver D) place(B)
  60. The story that follows two famous characters of the rocky Mountain gold rush days. A) concerns B) states C) proclaims D) relates(A)
  61. America will never again have as a nation the spirit of adventure as it before the West was settled. A) could B) was C) would D) did(D)
  62. People who refuse to with the law will be punished. A) obey B) consent C) conceal D) comply(D)
  63. I to him because he phoned me shortly afterwards. A) ought to have written B) must have written C) couldn't have written D) needn't have written(D)
  64. These excursions will give you an even deeper into our language and culture. A) inquiry B) investigation C) input D) insight(D)
  65. There is no electricity again. Has the blown then? A) fuse B) wire C) plug D) circuit(A)
  66. No longer are contributions to computer technology confined to any one country; is this more true than in Europe. A) hardly B) little C) seldom D) nowhere(D)
  67. The mother didn't know who for the broken glass. A) will blame B) to blame C) blamed D) blames(B)
  68. Every society has its own peculiar customs and of acting. A) ways B) attitudes C) behavior D) means(A)
  69. If a person talks about his weak points, his listener is expected to say something in the way of . A) assurance B) persuasion C) encouragement D) confirmation(C)
  70. China started its nuclear power industry only in recent years, and should no time in catching up. A) delay B) lose C) lag D) lessen(B) 1990 年 1 月六级参考答案
  51. C
  56. C
  52. A
  57. C
  53. B
  58. D
  54. C
  59. B
  55. C
  60. A

  41.
  42.
  43.
  44.
  45.
C A B A A

  46.
  47.
  48.
  49.
  50.
D B D B A

  61.
  62.
  63.
  64.
  65.
D D D D A

  66.
  67.
  68.
  69.
  70.
D B A C B
1990 年 6 月大学英语六级 月大学英语六级 六级(CET-
  6)真题试卷 真题试卷 Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)
  41. Germans used to believe that all other races were inferior them. A) than B) for C) to D) from
  42. The main road through Pittsburgh's blocked for three hours today after an accident two trucks. A) connecting B) combining C) including D) involving
  43. Many parents think that a regular is an excellent way to teach children the value of money. A) allowance B) grant C) aid D) amount
  44. The girl is so sensitive that she is to get angry at the slightest offence. A) adaptable B) liable C) fit D) suitable
  45. He was at the of his career when he was murdered. A) glory B) power C) pride D) height
  46. I have never met the professor though I have been in correspondence him for several years. A) with B) by C) of D) to
  47. they must learn in a course is not provided in the classroom. A) Many things B) So much C) Much of what D) All what
  48. Of the immigrants who came to America in the first three quarters of the seventeenth century, the majority was English. A) overwhelming B) overflowing C) overtaking D) overloading
  49. You can't be careful in making the decision as it is such a critical case. A) quite B) too C) very D) so
  50. By the first decade of the 21st century, international commercial air traffic is expected vastly beyond today's levels. A) to have extended B) to be extending C) being extended D) having been extended
  51. The doctor warned his patient that should he return to work until he had completely recovered. A) on all accounts B) on no account C) on any account D) on every account
  52. We started burning some leaves in our yard, but the fire got and we had to call the fire department to put it out: A) out of hand B) out of order C) out of the question D) out of the way
  53. If an earthquake occurred, some of the one-storey houses . A) might be standing left B) might be left standing C) might leave to be standing D) might be left to stand
  54. The professor picked several students from the class and asked them to help him with the experiment. A) at ease B) at all C) at random D) at hand
  55. Every year there is some of the laws.
A) transformation B) identification C) correction D) alteration
  56. Some people believe that proficiency in a foreign language is not achieved through teaching and learning but through actual use. A) received B) accepted C) derived D) acquired
  57. It is said that somewhere between the ages of 6 and 9, children begin to think instead of concretely. A) logically B) reasonably C) abstractly D) generally
  58. Sea food of all kinds is in the states that border the oceans. A) abandoned B) advantageous C) abundant D) accumulated
  59. I can't back the car because there is a truck . A) in every way B) in a way C) in the way D) in any way:
  60. as a poor boy in a family of seventeen children. Benjamin Franklin became famous on both sides of the Atlantic as a statesman, scientist, and author. A) Starting B) Started C) Being started D) To have started
  61. Though I've never seen you before. I guess you be the new secretary. A) should B) must C) would D) could
  62. This store has an excellent for fair dealing. A) repetition B) reputation C) authority D) popularity
  63. The atmosphere is as much a part of the earth as its soils and the water of its lakes, rivers and oceans. A) has B) do C) is D) are
  64. Her terror was so great somewhere to escape, she would have run for her life. A) only if there had been B) that there had only been C) that had there only been D) if there was only
  65. While you pedal away on the exercise bicycle, a machine will be your breathing and pulse. A) reviewing B) screening C) surveying D) monitoring
  66. Understanding the cultural habits of another nation, especially containing as many different subcultures as the United States is a complex task. A) these B) that C) one D) such
  67. Their bedroom windows a lovely garden. A) look up to B) look out for C) look forward to D) look out on
  68. I hoped to get the house but a rich man was against me. A) bidding B) disputing C) betting D) testifying
  69. His first novel 'Night' was an account of the Nazi crimes through the eyes of a teenaged boy. A) and were seen B) which saw C) but was seen D) as seen
  70. The judge recommended that he for at least three years. A) was not released B) not be released C) had not been released D) not released
1991 年 1 月大学英语六级 月大学英语六级(CET-
  6)真题试卷 真题试卷 Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)
  41. The oil shortage the prices of chemical fertilizers on the world market. A) drove oil B) drove up C) drove in D) drove off(D)
  42. There are five mistakes in this picture. Can you find them and win a prize? A) intensive B) deliberate C) planned D) calculated(B)
  43. These studies will yield valuable lemons . A) in which to save lives and protect property B) how to save lives and protect property C) in how to save lives and protect property D) about those to save lives and protect property(D)
  44. The school offered flexible courses for farmers, more hours of study when farm work was not heavy. A) with B) without C) in D) for(C)
  45. Part of the cost of many articles is taken as tax by the government the community. A) in place of B) on account of C) in terms of D) on behalf of(A)
  46. Soldiers act in to the orders of their officers. A) obligation B) objection C) obedience D) offence(A)
  47. after the Second World War that test pilots first attempted to break the "Sound barrier." A) It was shortly B) Until shortly C) Shortly was it D) Shortly(C)
  48. in the Atacama Desert. A) It never virtually rains B) It virtually never rains C) Never it rains virtually D) Never virtually it rains(D)
  49. Society now requires the university to be a part of the community. , students themselves expect to play a role in the affairs of society. A) Hence B) However C) Moreover D) Otherwise(D)
  50. Superconductors lose electrical resistance only subjected to intense cold. A) through B) when C) as D) by(A)
  51. Those who lie and cheat will never it. A) get on with B) get back to C) get away with D) get off with(C)
  52. A foreign language like English is difficult to learn, so you work too hard. A) should B) mustn't C) can't D) ought to(A)
  53. Cultural life in England takes so many forms that a brief summary can only attempt to its variety. A) suggest B) remind C) consider D) propose(C)
  54. There are periods in an animal's life when it is capable of learning a great deal in a very short time. A) urgent B) violent C) serious D) critical(B)
  55. Do employers in your country workers for in juries suffered at their work? A) conform B) conflict C) compel D) compensate(B)
  56. Since they betrayed us, they have no hope of convincing their sincerity. A) with B) for C) in D) of(B)
  57. They assured us that was waiting for they were there to share it.
A) what B) whatever C) it D) whoever(B)
  58. exposure to dirty air can cause people suffer from some diseases. A) Raised B) Prolonged C) Expanded D) Enlarged(C)
  59. about one of the most rapidly changing countries in a ceaselessly changing world is not all easy. A) Being informed B) To be informing C) Have in formed D) Informed(B)
  60. Though you stay in the sea for weeks, you will not contact with the outside world. A) lose B) fall C) miss D) fail(D)
  61. Visitors to England sometimes find the lack of public activities in the evenings . A) depressed B) depression C) depressing D) depressingly(C)
  62. Julie is one of those women who always the latest fashions. A) look after B) keep up with C) run for D) go in for(D)
  63. This traditional entertainment for children in America has never, I know, become popular in China. A) as far as B) as much C) to the extent that D) so long as(A)
  64. Mr. Smith attends to the of important business himself: A) transmission B) transformation C) transaction D) transition(C)
  65. Besides what you have explained, can you
 

相关内容

历年六级英语词汇和语法(1990-1995)

   历年六级英语( (精心编辑 历年六级英语(Vocabulary and Structure 1990-2006) 精心编辑,附有答案,使用方便) ) 精心编辑,附有答案,使用方便) ( (这是我为儿子高三保送备考准备的,希望对你有用武汉市常青第一中学尤明俊) 这是我为儿子高三保送备考准备的,希望对你有用武汉市常青第一中学尤明俊) Part III Vocabulary and Structure (20 minutes) 41. You should have put the milk in ...

历年六级英语词汇和语法(1996-2000)

   ★ 1996 年 1 月六级参考答案 Part III Vocabulary and Structure 41. 42. 43. 44. 45. C A B C C 46. 47. 48. 49. 50. D B D C D 51. 52. 53. 54. 55. B D B A B 56. 57. 58. 59. 60. C D B C D 61. 62. 63. 64. 65. A A C D A 66. 67. 68. 69. 70. A C C A D 1996 年 6 月大学英语六 ...

199901da疯狂英语

   大学英语六级考试 1999 年 1 月答案 听力原文 Section A 1. M: Congratulations. You certainly did quite well and I must say you deserve that grade. W: Well, I really studied hard for that exam I've been preparing for it for more than a month. Now, I can relax for a wh ...

1995年考研英语真题

   (红宝书 )1995 年全国硕 研究 学统 考试 语试题及答案 1995 年考研英语真题 Part Ⅰ Structure and Vocabulary Part Ⅱ Cloze Test Directions: For each numbered blank in the following passage, there are four choices marked A, B, C and D.Choose the best one and mark corresponding your ...

1995年考研英语真题(张剑)

   1995 年试题与分析 Section ⅠUse of English Sleep is divided into periods of so-called REM sleep, characterized by rapid eye movements and dreaming, and longer periods of non-REM sleep. 1 kind of sleep is at all well-understood, but REM sleep is 2 to serve ...

1995年1月大学英语六级

   1995 年 1 月大学英语六级 月大学英语六级(CET-6)真题试卷 真题试卷 We are all naturally attracted to people with ideas, beliefs and interests like our own. Similarly, we feel comfortable with people with physical qualities similar as ours. (71) You may have noticed about ho ...

1995年考研英语真题与答案

   (红宝书 )1995 年全国硕 研究 学统 考试 语试题及答案 1995 年考研英语真题 Part Ⅰ Structure and Vocabulary Section A Directions: Beneath each of the following sentences, there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that best completes the sentence.Mark your answe ...

1995年1月大学英语六级真题及答案

   1995 年 1 月大学英语六级(CET-6)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A 1. A) She was given a new job. B) She was given a raise. C) She was criticized for being late. D) She was praised for her hard work. 2. A) Whether to employ the woman ...

1995年-2010年英语六级作文题目

   1995 年-2008 年英语六级作文题目及范文汇总 1995 年 1 月大学英语六级作文题目及范文 Directions: For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition on the topic My view on the Negative Effects of Some Advertisements. You should write at least 120 words and you sho ...

1990年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷

   www.mofayingyu.cn 魔法英语分类导航 每日英语 学习交流 考试交流 休闲娱乐 资源下载 1990 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question wil ...

热门内容

2011年大学英语六级词汇表

   2011 最新英语六级词汇 2011 英语六级词汇表 共 2089 个 字母 A abbreviation abide abolish absent absorption abstract absurd abundance accessory accord acknowledge acquaint action adhere adjacent adjoin adjustable administration admiration adoption adore advantageous ...

专题十 新课程理念下的高中英语学习评价与高考改革

   专题十 新课程理念下的高中英语学习评价与高考改革 【课标要求】 课标要求】 评价是英语课程的重要组成部分。 科学的评价体系是实现课程目标的重要保障。 英语课 程的评价应根据课程标准的目标和要求, 实施对教学全过程和结果的有效监控。 通过评价使 学生在英语学习过程中不断体验进步与成功,认识自我,建立自信,调整学习策略,促进学 生综合语言运用能力的全面发展 。 评价应能 使教师获得英语教学的反馈信息, 对自己的教 学行为进行反思和调整, 不断提高教育教学水平。 评价应能 使学校及时了解课程标准的 ...

【答案】2007年上海市中考英语试题

   2007 年上海市初中毕业生统一学业考试 英语试卷答案以评分标准 英语试卷答案以评分标准 2007 年上海市初中英语学业考试听力材料 年上海市初中英语 英语学业考试听力材料 I. 1. Look, the students are planting trees. 2. Mike, time for bed. Turn off the TV. 3. Children are happy to see the heavy snow. 4. Tony, you mustn’t drive so f ...

2011年大学英语六级词汇表

   英语六级词汇 英语六级词汇(2011 年) 英语六级词汇 n.调和,符合;协议 vt.承认;告知收到 vt.使认识,使了解 n.作用;情节 vi.粘附;追随;坚持 a.毗连的;紧接着的 vt.贴近,毗连;靠近 a.可调整的,可校准的 n.局(或署、处等) n.钦佩;赞美,羡慕 n.收养;采纳,采取 vt.崇拜;很喜欢 a.有利的,有助的 vt.通知 vi.登广告 n.辩护者 vt.拥护 a.空气的;航空的 n.航空和宇宙航行空间 vt.断言,批准;证实 n.鼓动,煸动;搅动 a.惬意的;同意 ...

初二英语试卷下学期期中试卷

   初二英语试卷下 初二英语试卷下学期期中试卷 一.找出与句中画线部分意思相同或相似的一项(每小题 1 分,共计 5 分) 找出与句中画线部分意思相同或相似的一项( 1. No people like to do the simple jobs over and over again. A. alone B. one after another C. time and time again 2. My answer is different from yours. A. the same as ...