六年级上学期英语试卷 笔试部分 (70%) 五、根据首字母提示,填词完成句子。(
  8%) There are many trees in f of our house. Can you a the s question? We h a sports day on the 3rd of A. On C day the students often sing and dance. Is this skateboard y? No, it‘s not ours. It’s t. 六、选词填空,完成句子。(10%) ate public signs date camp dumplings cooked after taste funny watched What holiday comes May Day? We some noodles for our lunch. What is it today? It‘s the 1st of October. There are some in the library. Helen, come and the grapes. Oh, they are so nice. People like eating at Spring Festival. Lily and her friends a lot of food at the . Mike a cartoon last weekend. 七、选择填空。 (10%) ( )
  1. I want to listen to music. I’d like . A a mirror B a phone C a pair of earphones ( )
  2. -When‘s ? -It’s on the 1st of October. A National Day B Mid-Autumn Festival C Spring Festival ( )
  3. Tom the bus and sat down quietly . A. get off B got up C got on ( )
  4. -Where you last Saturday? -I at home. A are, am B were, were C were, was ( )
  5. After the party, Jack opened his Christmas presents his friends. A to B as C from ( )
  6. We had a long walk in the mountains. We were very . A tired B cold C pretty ( )
  7. The cartoon is very funny. I . A don‘t like it B like it very much C I’m sorry to hear it ( )
  8. That sign on the building means ‘Danger’. You should . A stay away from it B come in and have a look C take off it ( )
  9. - are the films? -They were here just now. A Whose B Where C When ( )
  10. Oh, my calculator is on the ground. Please for . A pick up it, me B pick it up , me C pull it up, us 八、从 B 栏选择 A 栏的适当答句,将序号填入括号内。 (
  8%) A B
( ( see.
)
  1. Where do you live? A. She is looking for her wallet. )
  2. Would you like a puppet as your present? B. Sorry, I don‘t know. Let’s wait and
( )
  3. What‘s Su Yang looking for? C. By bus. ( )
  4. What’s Jack‘s New Year’s present? D. Of course. ( )
  5. How did you go to the zoo this morning? E. Last Friday. ( )
  6. When did David make a kite? F. I live near Ben ( )
  7..Did you see my comb? G. She visited her relatives ( )
  8. What did Nancy do last Monday? H. Yes, you put it in that box. 九、完形填空。 (10%) It is Sunday morning. Jack and his father __1__in a big bus. There are __2__ people in it. Some of __3__ come from America and some __4__ England or Canada. They are all friends. They are going to the Summer Palace(颐和园).There are two __5__ in the bus. One is a man. He is a driver. Now he __6__ the bus. The other is a young girl. She __7__ English well. She is now talking __8__ the Summer Palace. The other people are all listening __9__ her. They like the Summer Palace. They want __10__ it very much. ( )
  1. A. am B. is C. are D. be ( )
  2. A. many B. much C. a lot D. a little ( )
  3. A. they B. them C. their D. theirs ( )
  4. A. be come from B. is from C. are from D. comes from ( )
  5. A. China B. chinese C. Chinese D. English ( )
  6. A. drive B. drives C. is driving D. can drive ( )
  7. A. talk B. talks C. speak D. speaks ( )
  8. A. about B. with C. to D. for ( )
  9. A. with B. to C. for D. of ( )
  10. A. see B. seeing C. to see D. to look 十、根据图片提示完成下列对话。(5%) 1 Man: Listen! mobile phone is ringing? Woman: It‘s . I can’t find it. Man: Is it in bag? Woman: No, it isn‘t. But it in it a ago. 2 Jim: Look that sign. It’s interesting. Tom: Yes, there is a big . Jim: it mean ‘ eating’ here? Tom: I think so. Let‘s go and Miss Li. 十一、阅读理解。 (19%) A 阅读下列表格,并根据其内容完成下列对话。 (9%) Holiday When What do people do Easter March or April
make and eat Easter eggs Halloween October 31 dress up in costumes, make pumpkin lanterns Mid-Autumn Festival September or October eat moon cakes, play with lanterns and watch the moon It’s Sunday evening. Ben and Gao Shan are talking about holidays. Ben: What‘s your favourite holiday, Gao Shan? Gao Shan: . Ben: When is Mid-Autumn Festival? Gao Shan: It’s ._ Ben: What do people usually do Mid-Autumn Festival? Gao Shan: They . Can you tell me something about your holidays? Ben: Sure. Easter is very popular in America. It‘s in. People usually make and eat . Gao Shan: I see. What’s your favourite holiday? Ben: It‘s. It’s the 31st of October. People usually and make pumpkin lanterns. B 根据短文内容选择正确答案,将序号填在题前括号内。(10%) Mr Smith lives in a village, but he works in a big city(城市). He goes to work by train every morning and comes home in the same way. This morning, when he was reading his newspaper on the train, a man behind him said “Hello” to him and began to talk to him. “Your life is not interesting, isn‘t it? You take the same train every morning, and you always sit in the same seat and read the same newspaper.” “How do you know all that about me?” Mr Smith said angrily(生气地). “Because I always sit in the same seat behind you,” the man answered. ( )
  1. Mr Smith works . A. in a village B. in a city C. in a town D. in the country ( )
  2. He comes back home from work . A. by ship B. by bus C. on foot D. by train ( )
  3. When he is on the train, Mr Smith often . A. reads books B. reads a newspaper C. talks to others D. listens to others ( )
  4. Mr Smith . A. likes the man very much B. likes reading books C. doesn’t like the man. D. has much money ( )
  5. The man knows Mr Smith because . A. he is Mr Smith‘s good friend B. they work in the same factory C. he sits behind Mr Smith on the same train every day
D. they live in the same village 2006 年《牛津小学英语 6A》期末试题参考答案 五、 front answer second had April Children’s yours theirs 六、
  1. after
  2. ate
  3. date
  4. public signs
  5. taste
  6. dumplings
  7. cooked camp
  8. watched funny 七、 1-5 CACCC 6-10 ABABB 八、 FDABCEHG 九、 1 C 2 A 3 B 4 C 5 C 6 C 7 D 8 A 9 B 10 C 十、
  1. Whose mine your was moment
  2. at hamburger Does No ask 十一、 A. ( It‘s ) Mid-Autumn Festival. It’s in September or October at eat moon cakes, play with lanterns and watch the moon March or April Easter eggs Halloween,on dress up in costumes B. 1 B 2 D 3 B 4 C 5 C
 

相关内容

(人教版)PEP小学四年级上册英语期末试卷经典必备

   (人教版 人教版)PEP 小学四年级上册英语期末试卷经典 人教版 必备 (人教版 人教版)PEP 小学四年级上册英语期末试卷经典 人教版 必备 PEP 小学四年级上册英语期末试卷 选出不同类的单词.(10%) 一. 选出不同类的单词 ( )1. A.teacher ( )2 A.milk ( )3. A.kitchen ( )4.A. driver ( )5.A. thin ( )6.A. noodles ( )7. A. phone ( )8. A. window ( )9. A. sci ...

2010-2011学年度北师大版小学五年级上册英语【期末试卷】及【答案】经典必备

   2010-2011 学年度 北师大版小学五年级上册英语期末试卷 北师大版小学五年级上册英语期末试卷 英语 (答卷时间:100 分) 第一部分 第二部分 听力(18 分) 辨音(20 分) 第二部分 选择(30 分) 第二部分 对话(20 分) 第二部分 阅读(12 分) 得分 (100 分) 听力 一、选择你听到的单词(8 分) 选择你听到的单词( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. fax machine B. photocopier ) 2. A. ours ) 3. A. ...

八年级上册_英语作文范文

   八年级上册英语作文范文 八年级上册英语作文范文 语作文 Unit 1 根据下列班级活动调查表,用英语写一篇文章。 Class 12,Grade 8: Activity Survey Activity Watch TV Have Sports Do homework Every Day Twice a Week Four Times a Week 60% 10% 100% 20% 20% 0% 20% 70% 0% ( All students=100! Most students=51!-9 ...

八年级上册_英语作文范文

   八年级上册英语作文范文 八年级上册英语作文范文 语作文 Unit 1 根据下列班级活动调查表,用英语写一篇文章。 Class 12,Grade 8: Activity Survey Activity Watch TV Have Sports Do homework Every Day Twice a Week Four Times a Week 60% 10% 100% 20% 20% 0% 20% 70% 0% ( All students=100! Most students=51!-9 ...

七年级上册英语语法总汇

   一.动词 be(is,am,are)的用法 我(I)用 am, 你(you)用 are,is 跟着他(he),她(she),它(it)。单数名词用 is,复数名词全用 are。变 否定,更容易,be 后 not 加上去。变疑问,往前提,句末问号莫丢弃。还有一条须注意,句首大写莫忘记。 二.this,that 和 it 用法 (1)this 和 that 是指示代词,it 是人称代词。 (2)距离说话人近的人或物用 this, 距离说话人远的人或物用 that。如: This is a flo ...

三年级上册英语Unit5A1

   三上 U5A1 教学设计 白旄中心小学 苏燕 教材分析:本单元主要通过就餐这一话题,学习常见的有关食品、饮料的 12 个 英文单词和与此有关的日常用语。为体现语言运用的实效性、真实性,本单元围 绕这一话题,设计了 Part A Let’s talk 与 Part B Let’s talk 两种生活情景, 教给学生如何表达自己喜欢的或想要的食物, 以及为别人提供或请别人吃东西时 的表达语。 小学生求知欲强, 有较强的观察力和模仿力, 对新鲜事物充满好奇心, 动口、动手、动脑的全身协调较好。自信 ...

(一年起点)新标准英语四年级上册英语期末试卷

   四年级英语期末考试试卷 四年级英语期末考试试卷 (时间:60 分钟 时间: 听力 62 分 笔试 38 分 满分: 满分:100 分) 得分 在方框内圈出 (播两遍)7% 四. 听音,在方框内圈出∨ 或× 。 总分 100 分 座号 听力部分 一、听音,选出你所听到的单词或句子,将标号写在括号里。 或句子,将标号写在括号里。 (播两遍)14 % 或句子 ( ( ) 1. A .Mexican ) 2. A. singing ) 3. A. ride the bike ) 4. A. went ...

四年级上册英语

   贵玉小学四年级上英语期中试卷 Class(班级) Name(姓名) Mark(分数) (班级) (姓名) (分数) 听力部分( 听力部分(40 分) 3. 4. 5. 听录音,选择所听到的单词。 (5 一.Listen and choose 听录音,选择所听到的单词。 分) ( ( )1、A.teacher B.tiger C.time ( )2、A.door B.floor C.wall ( )3、A.eight B.light C.right ( )4、A.computer B.pict ...

中考英语试卷3

   中考英语试卷 第一卷( 选择题,共 75 分) 一、听力测试( 本大题共 20 分,每小题 1 分) 第一节(共 10 小题) 听下面 10 段短对话,每段对话后有一个小题,从题中 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话后, 你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话读两遍。 听第 1 至 10 段材料,回答第 1 至 10 题。 1. Who is the least humotous of the three? A. Jim. B. Sam. C.Nic ...

七年级上册英语单词

   Unit 1 my[mai] pron.我的 name[neim] n.名字 is[iz] v.是 name's=name is clock[klTk] n.时钟 I[ai] pron.我 am[?] v.是 I'm[aim] =I am nice[nais] adj.好的、令人愉快的 1 zero [‘ziYrYu] 零 one [w?n] 一 two [tu:] 二 three [θri:] 三 four [fT:(r)] 四 five [fajv] 五 six [sjks] 六 sev ...

热门内容

英语写作美文

   1. Typical of the grassland dwellers of the continent is the American antelope, or pronghorn. 美洲羚羊,或称叉角羚,是该大陆典型的草原动物. 2. Of the millions who saw Haley's comet in 1986, how many people will live long enough to see it return in the twenty-first centu ...

高一年级英语竞赛试题

   高一年级英语竞赛试题 第一卷(三部分,共 94 分) 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 40 分) 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑. 21. ?I'm taking my driving test tomorrow. ?! A. Cheers B. Good luck C. Come on D. Congratulations 22. More patients in ...

广东汕头金山中学南区学校2011九年级第一学期第二次月考--英语(无答案)

   2010~ 金中南校 2010~2011 学年度第一学期第二次月考 初三英语 此份试卷共 10 页,总分 150 分,90 分分钟完成。请将 1~20 小题和 26~65 小题的答案对应涂在答题 卡里,其余的写在答题卷里(答题卡上 21~25 小题对应的序号应该空出) 听力部分( 听力部分(30 分) 听句子(本大题共 5 小题,每小题 1 分,共 5 分) 根据所听句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题,并将其字母编号写在题前的括号 内。若用答题卡答题,则将答题卡上对应题目所选 ...

高一英语牛津英语模块三Unit 2阅读

   更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland. LeadLead-in: 1. Are you good at English? What do you think is the most difficult part of studying English -pronunciation, grammar, vocabulary or something else? 2 ...

超强英语作文万能模板

   英语作文万能模板 一. 对比观点题型 (1)要求论述两个对立的观点并给出自己的看法。 A.有一些人认为。。 B.另一些人认为。。 C.我的看法。。 。 。 。 The topic of X (主题) is becoming more and more popular recently. There are two sides of opinions about it. Some peopl e say A is their favorite. They hold their view for ...