六年级英语综合练习题(
  4)
班别: 学号: 姓名: 成绩:
听 力 部 分
三个答案中选择与录音相同的内容, 一、听录音,从 A、B、C 三个答案中选择与录音相同的内容,并把答案前面的 听录音, 字母编号填在前面的括号里。( 。(本题共 字母编号填在前面的括号里。(本题共 5 分,每小题 1 分) ( )
  1. A.many B. any C.really ( )
  2. A.good B. cook C. look ( )
  3. A. favorite B. slowly C. quickly ( )
  4. A. fifteen B. thirteen C. fourteen ( )
  5. A.caught B. got C. cotton 听录音,判断录音内容是否与句子相同, 相同的在括号里打“√ 二、听录音,判断录音内容是否与句子相同, 相同的在括号里打“√ ”,错误 “×”。( 。(本题共 的,打“×”。(本题共 10 分,每小题 1 分) ( )
  1. Let’s go shopping together. ( )
  2. Which is bigger, the cat or the tiger? ( )
  3. My mother never goes swimming in the afternoon. ( )
  4. Jenny is an English teacher. ( )
  5. There are some color balloons in the sky. ( )
  6. Gogo’s hobby is dancing. ( )
  7. Now she is reading . ( )
  8. He sometimes hurts. ( )
  9. Lily likes ice-skating very much. ( )
  10. He cleaned the desk yesterday. 情景反应。按照录音里所给的情景 选出与情景相符的答案, 所给的情景, 三、情景反应。按照录音里所给的情景,选出与情景相符的答案,并把答案前 面的字母编号填在左边的括号里。( 。(本题共 面的字母编号填在左边的括号里。(本题共 10 分,每题 1 分) ( )
  1. A. An orange. B. Orange. C. A orange. ( )
  2. A. It’s a teacher. B. It’s my father. C.It’s my teacher’s. ( )
  3. A.He’s thin. B. He likes football. C. Singing. ( )
  4. A. Sorry. B. You’re right. C. Yes, I may. ( )
  5. A. Yes, is it. B. No, he isn’t C. Yes, it is. ( )
  6. A. At home. B. Do my homework C. Go home. ( )
  7. A. Yes, I am. B. Yes, I do. C. No, I can’t. ( )
  8. A. No, it wasn’t. B. Yes, it’s mine. C. Yes, they are. ( )
  9. A. August. B. January. C. November. ( )
  10. A. Yes, they are. B. No, they weren’t. C. No, it isn’t. 听录音,根据录音内容,在横线上填上所缺的单词。( 。(本题共 四、听录音,根据录音内容,在横线上填上所缺的单词。(本题共 5 分,每小 题 1 分) is ready. But Peter isn’t at the table. He is a book on the . Mr Smith and Mrs Smith are for him. Mr Smith is very . 五、听录音,根据录音内容,选择正确答案回答问题。把答案前面的字母编号 听录音, 根据录音内容, 选择正确答案回答问题。 填在左边的括号里。( 。(本题共 填在左边的括号里。(本题共 10 分,每小题 2 分)
( (
(
( (
)
  1. Mike is . A. Japanese B. Chinese C. American )
  2. Mike Tim. A. looks the same as B. look like C. looks after )
  3. Mike and Tim are in . A.the same class B. the same school C.different(不同的) school )
  4. Who likes football, Tim or Mike? --A.Tim B. Mike C. A and B . )
  5. Which is right? --A. Mike is
  13. B. Tim often looks after his little sister. C. Mike and Tim are good friends.
.
笔 试 部 分
六、下面每组单词的画线部分中, 其中一个与另外两个的发音不同,找出来并把字母编号填 下面每组单词的画线部分中, 其中一个与另外两个的发音不同,找出来并把字母编号填 在括号里。 在括号里。(5 分) ( )
  1. A. night B. nine C. did B. rubber C. July ( )
  2. A. sugar ( )
  3. A. cloudy B. out C. cousin ( )
  4. A. here B. there C.where B. bar C. warm ( )
  5. A. farmer 单词运用。根据中文提示写出恰当形式的英语单词。每条横线上只填一个单词。( 。(本 七、单词运用。根据中文提示写出恰当形式的英语单词。每条横线上只填一个单词。(本 题共 10 分,每小题 1 分)
  1. Let’s go to the (太空博物馆) .
  2. It’s the (大) planet in the solar system.
  3. I saw two (动物) in the park.
  4. Her brother likes to(吃) bread.
  5. All of the (小刀) are his.
  6. You are going too (慢) .
  7. How many (树叶) are there on the tree?
  8. My home is (远离) the school.
  9. He (游泳) for two hours every day.
  10. My grandfather doesn’t (居住) with (我们) . 选择最佳答案填空,并把答案前面的字母编号填在左边的括号里。( 。(本题共 八、选择最佳答案填空,并把答案前面的字母编号填在左边的括号里。(本题共 10 分,每 小题共 1 分) ( )
  1. How your father usually go to bed? He usually to bed at 11:
  00. A. did…go B. does… goes C. do… go ( )
  2. I have enough money. So I can . A. go to bed B.sing C. buy the piano ( )
  3. My hair is long . But is longer. A. you B. your C. yours ( )
  4. She is ill.
A. She should take a rest . B. She should go to school . C. She should eat a lot of food. ( )
  5. She stayed up late last night. A.She is very tired now. B. She is happy now. C. She is angry now. ( )
  6. --Where were you yesterday? --. A. I’m at home B. I was at home C. I played cards ( )
  7. June comes July. A. before B. after C. above ( )
  8. The girl had a bad day . A. She can’t look for her keys. B. She can’t find her keys. C. She read English this morning. . ( )
  9. When is Children’s Day? --A. It’s on September 10th B. It’s on March 8th C. It’s on June 1st ( )
  10. What’s your favorite sport? . A. Football B. Run C. Eating 补全对话。根据上下文提示,在横线上填上一个合适的句子使对话完整、正确。( 句子使对话完整 。(本 九、补全对话。根据上下文提示,在横线上填上一个合适的句子使对话完整、正确。(本 题共 10 分,每小题 2 分) Jenny: What are you doing? Jim: (
  1) . Jenny: Do you like volleyball? Jim: Yes . I like it very much. Jenny: (
  2) ? Jim: I play volleyball once a week. (
  3) ? Jenny: I like volleyball, too. (
  4) ? Jim: That’s a good idea. I have something to do now. See you. Jenny: (
  5). 阅读理解。( 。(本题共 十、阅读理解。(本题共 15 分,每小题
  1.5 分) 阅读短文《 》,根据短文内容 判断句子是否与短文相符,相符的打“√” 根据短文内容, “√”, 阅读短文《
  1》,根据短文内容,判断句子是否与短文相符,相符的打“√”,不相 符的打“×” “×”。 符的打“×”。 There is an old woman in English. She doesn’t like children at all.But she loves cats. She has black cats and white cats. She has mother cats and baby cats. So the children like to come to her house. They come to play with the cats.More and more cats come to the old woman’s house. Soon there are too many cats and the old woman can’t feed (饲养) them at all. Then she has an idea. “The children love my cats,” she thinks. So she gives each child a cat.Then she is happy, the children are happy, and the cats are happy, too, because They each(每一只) have a home. ( )
  1. The old women likes cats and children very much. ( )
  2. The children come to the woman’s house because they want to help her do some housework. ( )
  3. The old woman can’t feed the cats because she doesn’t like them any more . ( )
  4. The old woman gives each child a cat . ( )
  5. Every cat has a home at last. 阅读短文《
  2》,根据短文内容,选择最恰当的答案。把答案前面的字母编号填在左边 阅读短文《 》,根据短文内容,选择最恰当的答案。 根据短文内容 的括号里。 的括号里。
Father and Sam are sitting at the table.They are having their dinner. “I don’t like this soup. I don’t want any.” Says Sam, and puts down the spoon. “All right.” says father. After dinner, Sam works in the field (田地)with his father. They work very hard. In the evening, father gives him a bowl of soup. “ Oh, the soup is very nice,” Sam says. “ It’s the same soup.” says his father. ( )
  1. Who doesn’t like the soup at first? . A. Sam B. Sam’s father C. Sam’s mother ( )
  2. After lunch Sam and his father work. A. in the factory B.on the farm C. in the field ( )
  3. In the evening, Sam’s father gives him. A. a bowl of soup B.a plate of meat C. a glass of milk ( )
  4. Does Sam like the soup in the evening? . A. No, he doesn’t. B.Yes, he does. C. He like it very much. ( )
  5. Sam feels, so he likes the soup in the evening. A. angry. B. hungry. C. sad. 寒假过去了,假设你去了海南岛旅游,请根据下表写一篇不少于 句的作文。 十一、寒假过去了,假设你去了海南岛旅游,请根据下表写一篇不少于 10 句的作文。(10 分) Where? Why? Things to do How? Food and drink Place to stay Hainan Island sunny, fun swim, ride horses, play beach volleyball bus, ship Hainan chichen, coconut milk hotel

2007 年六年级英语听力材料(
  4) 年六年级英语听力材料( )
听力部分
一、 听录音,从 A、B.C 三个选项中选择与录音相同的答案,并把答案前边的 字母编号填在左边的括号里。

  1. many
  2. cook
  3.favorite
  4. thirteen

  5.cotton
”,
二、听录音,判断录音内容是否与句子相同, 相同的在括号里打“ √ 听录音,判断录音内容是否与句子相同, 相同的在括号里打“ 错误的, 。(本题共 错误的,打“ × ”。(本题共 10 分,每小题 1 分)

  1. Let’s go shopping together.
  2. Which is bigger,the cat or the dog?
  3. My mother never goes swimming in the afternoon.
  4. Jenny is an English teacher.
  5. There is some bread on the desk.
  6. Gogo’s hobby is dancing.
  7. Now the girl is sleeping.
  8. His birthday is April 4th.
  9. Lily likes ice-skating very much.
  10. He cleaned the blackball yesterday.
三.情景反应。按照录音里所给的情景,选出与情景相符的答案,并把答案前面 的字母编号填在左边的括号里。

  1. What color is the bag?
  2. Who’s that?
  3. What’s your father like?
  4. May I have a pen?
  5. Is the bedroom messy?
  6. Where were you yesterday?
  7. Can you sing?
  8. Is this your book?
  9. which month is before February?
  10.Are the dirty shirts his father’s?
四、听录音,根据录音内容,在横线上填上所缺的单词。(本题共 5 分,每小 听录音,根据录音内容,在横线上填上所缺的单词。(本题共 。( 题 1 分)
Dinner is ready. But Peter isn’t at the table. He is reading a book on the floor. Mr Smith and Mrs Smith are waiting for him. Mr Smith is very angry.
五、听录音,根据录音内容,选择正确答案回答问题。把答案前面的字母编 听录音,根据录音内容,选择正确答案回答问题。 号填在左边的括号里。 号填在左边的括号里。
We have two new kids in our school. They are Mike and Tim. They look the same, but they are not twins. Mike is American. He is twelve . He is in Class Four. He has a little sister. He often looks after her. Tim is Canadian. He is twelve, too. He is in Class One. He likes football. He often plays football with Mike. Mike and Tim are good friends. They are in No.10 Middle School. 2007 年六年级综合练习题(
  4)参考答案 一 、
  1. A
  2. B
  3. A
  4. B
  5. C 二、
  1. √
  2. ×
  3. √
  4. √
  5. ×
  6. √
  7. ×
  8. ×
  9. √
  10. √ 三、
  1. B
  2. B
  3. A
  4. A
  5. C
  6. A
  7. C
  8. B
  9. B
  10. A 四、
  1. dinner
  2. reading
  3. floor
  4.waiting
  5. angry 五、
  1. C
  2. A
  3.B
  4. C
  5. C 六、
  1.C
  2. B
  3. C
  4.A
  5. C 七、
  1. space museun
  2. biggest
  3. animals
  4.eat
  5.knives
  6. slow
  7. leaves
  8. far from
  9. swims
  10. live us 八、
  1. B
  2. C
  3. C 4, A
  5. A
  6. B
  7. A
  8. B
  9. C 九、
  1.I’m reading a book about volleyball.
  2. How often do you play volleyball?
  3. What about you?
  4. What about playing volleyball tomorrow?
  5. See you. 十、(一)
  1. ×
  2. ×
  3. ×
  4. √
  5. √ (二)
  1. A
  2.C
  3. A
  4. B
  5. B 十二、略

  10. A
 

相关内容

小学三年级英语第二学期综合练习题1

   小学三年级英语第二学期综合练习题 1 Name Class No Mark 听力部分 一、 将下列每组中你听到的单词选出来, 并将其标号填在题前括号里。 (10 分) A ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1、goose ) 2、 family ) 3、 lock ) 4、 my B giraffe fine 1amp five grandpa c1ass hamburger brother your fourteen C girl friend 1ook hi grandmoth ...

七年级英语综合练习题(9)

   七年级英语综合练习题( ) 七年级英语综合练习题(9) 姓名 班级 座号 卷首语:同学们,一年一度的比赛现在就要开始了,希望大家在这新 年来临之际能够打场胜仗, 不过在做题的时候要注意了,有很多陷阱在 里面噢。 听力时空(20%) 听力时空(20%) Ⅰ、听录音选择正确的图画。 . 1.( ) 2.( ) 3. ( ) 4.( ) 5. ( ) (5%) Ⅱ、选择你所听到的句子。 ( ( )1. A. Where are you from? C. What’s your name? )2. ...

七年级英语综合练习题(5)

   七年级英语综合练习题(5) 七年级英语综合练习题( ) 座号 分数 卷首语 亲爱的同学们,转眼间新年到了。当我们对这一学期的英语学习进行最后的评价时,春天 已经悄悄地向我们走来回首过去的一学期,既有失败的经历,又有成功的喜悦。我们哭过、笑过、彷徨过;我们 输过、赢过、拼搏过。听!新年的钟声已经敲响,让我们挥手告别过去,昂首迎接未来。我们 相信在新的起点上,每个人心中都充满了期盼:期盼着更多的成功、期盼着更多的挑战、也期 盼着自己能拿出一份满意的答卷! 听力测试( 一、听力测试(共 20 分) ...

北师大版2009年小学英语毕业考试综合练习听力原文及答案

   听力原文及答案(共计 北师大版 2009 年小学英语毕业考试综合练习听力原文及答案 共计 80 分) 听力部分( 听力部分(共 30 分) 一、听句子,看一看图画是否与所听到的内容相符,相符的写√,不相符的写 。每句 听句子,看一看图画是否与所听到的内容相符,相符的写 ,不相符的写×。 话读两遍。 话读两遍。 听力原文: 1.It’s a rabbit. 2.The boy will play the guitar in the concert. 3.Tim always makes his ...

六年级英语毕业综合练习题

   六年级英语综合练习题(4) 班别: 学号: 姓名: 成绩: 听 力 部 分 三个答案中选择与录音相同的内容, 一、听录音,从 A、B、C 三个答案中选择与录音相同的内容,并把答案前面的 听录音, 字母编号填在前面的括号里。( 。(本题共 字母编号填在前面的括号里。(本题共 5 分,每小题 1 分) ( ) 1. A.many B. any C.really ( ) 2. A.good B. cook C. look ( ) 3. A. favorite B. slowly C. quickl ...

三年级上册英语期末综合练习卷

   2008?? ??2009 学年度第一学期 ?? 三年级上册英语期末综合练习卷 2 听 力 部 分 听录音,把你所听到单词的字母编号填在题前的括号里 ( 所听到单词的字母编号填在题前的括号里。 一、 听录音,把你所听到单词的字母编号填在题前的括号里。 10 分) 评 价 考 生 班 别 答 题 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( 不 )1、A bear B bird )2、A cake B Coke )3、A blue B black )4、A dog B doll )5、A eat B ...

九年级英语练习题及参考答案(1)

   九年级英语练习题及参考答案 三,单项填空. (共 18 分. 每小题 1 分) 从下列各题所给的四个选项中, 选择可以填人空白处的最佳选项. 15.Where are keys? I can't find them. A.Ⅰ B.me C.my D.mine 16.In China, Spring Festival always comes January or February. A.in B.on C.at D.to did you go last summer vacation, Ka ...

2009-2010年四年级上册英语期末综合练习题及答案经典必备

   2009-2010 年四年级上册英语期末综合练习题及答案经典必备 2009?? ??2010 学年度第一学期 ?? 四年级上册英语期末综合练习卷 听力部分( 听力部分(60 分) 圈一圈:根据你听到的录音内容内容 一、听一听,圈一圈 根据你听到的录音内容内容 将下列每组中符合录音内容的图片下面 听一听 圈一圈 根据你听到的录音内容内容,将下列每组中符合录音内容的图片下面 的字母画一圆圈圈住。 的字母画一圆圈圈住。( 10 分) 1. 2. 评 价 考 . A 生 B 4. A B 班 别 答 ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

热门内容

英语自然拼读法

   英语自然拼读法 英语自然拼读法[1]是以英语为母语国家的小朋友阅读 时普遍使用的一种学习方法。它通过直接学习26个字母及 字母组合在单词中的发音规则,建立字母及字母组合与发 音的感知,从而达到“看字读音,听音辨字”的神奇效果。 英语自然拼读是目前国际主流的英语教学法,我国香港 和台湾地区2000年就已引进此教学法,并已进入大规模推 广和普及阶段。它之所以风靡全球,是因为这种教学法简 单高效,符合人类学习语言的规律,尤其适合于非英语为 母语国家的初学者。即使从来都没有学过英语的人通过学 习和训 ...

普通高级中学选修科目「英语听讲」课程纲要

   ?x修科目-英???}??渤?币 普通高}中[x?x修科目「英???}?」 普通高}中[x?x修科目「英???}?」?渤?币 壹、目j 普通高}中[x?x修科目「英???}?」?渤逃T成之目j如下: 一、培?使用英???2行日常\?q的能力。 二、培?以口??表?T意??,描述熟悉的人、事、地、物和S?|!U??值哪芰 。 三、增?2\英美W家社交y?的w?猓?巴咨??不同情境的能力。 四、培?以|!U???介}9本W文化的能力。 ?场?B??分配 第一或第二[x年每[x期一至二[x分,每? ...

不学英语(成人版)介绍 - 激发语言学习本能 内隐英语学习法 不知不觉学会英语

   不学英语 成人版) 不学英语( 激发语言学习本能 内陷英语学习法 不知不觉学会英语 不学英语(成人版) 详情请登录问学堂官方网站》》 》 http://R4422.asktang.com/bxyycr.php 和英语"老大难"大声说再见! 和英语"老大难"大声说再见! 是不是背单词,抠语法,做题海,累到要死了? 是不是辛辛苦苦好几年,英语还是考不好? 是不是看到英文文章就窒息,听不懂,说不出? 是不是考试,求职来不及,英语不好错失良机? 没有基础 ...

新课标人教版高中英语选修6单词(默写用).doc

   选修 6 Unit 1 1. realistic adj. 2. Abstract adj. n. 3. sculpture n. 4. △sculptor n. 5. gallery n. 6. faith n. 7. faithfully adv. 8. △consequently adv. 9. aim n. vi. & vt. 10. conventional adj. 11. typical adj. 12. evident adj. 13. △Giotto di Bond ...

英语简历模板(1)

   YOUR NAME 100 Tree River Lane, Anytown, ST 12345 " 111-222-3333 " name@gmail.com This resume template provides an example of how to present your resume in an outline format. You should modify the section headings and content to suit your needs. Try ...