www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
小学六年级英语 1-3 单元测试题 姓名: 成绩: I. 听力测试( 23 分 ) 一、听录音,选择你所听到的单词(每小题 1 分,共 5 分) ①A.bike B.subway C.kindergarten D.kind ②A.taxi B.car C.foot D.cheap ③A,fast B.foot C,bus D.plane ④A.stop B.wait C.go D.around ⑤A.unicycle B.tricycle C.bicycle D.subway 二、听录音,补全单词(每小题 2 分,共 10 分) ①How do you go to school? I go to school by . ②Where is the ? Go straight and then turn left. It's near the bank. ③Do you know therules? Sorry,I don't know.P1ease tell me. OK. ④How do you go to Beijing? I'm going there by. ⑤No one goes to Hainan by bus. It’s ,but it's too far to go there. 三、听录音,选出正确答案,正确的打对。 (每题 1 分,计 4 分) wa bike foot subway tricycle taxi y name Mr. Black Liu Yun Wu Yifan Bai Ling 四、听录音,圈出正确的选项(每小题 1 分,共 4 分) ①A. I go to school by bike.
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
B. I go to the zoo by bike. C. I go to the zoo by bus. ②A. I can go if the light is green. B. I can wait if the light is red. C. I can stop if the light is yellow. ③A. Tricycle has two wheels. B. Bicycle has two wheels. C. Unicycle has one wheel. ④A. Drivers in Australia drive on the right of the road. B. Drivers in the US drive on the right side. C. Drivers in England drive on the right side. II. 基础选择(40 分) ( )
  1. Lily: ? Mike: I’m six. A. Can I have some water B. How are you C. How old are you ( )
  2. Mom: Have some tea, Kate. Kate: A. Thanks. B. Sorry. C. Wow. D. Guess. ( )
  3. Sarah: I’m sorry, I’m late. Miss White: A. It’s OK. B. I’m sorry. C. No. D. Wow! ( )
  4. Sarah: Do you like peaches? Tom: A. Yes, I do. B. Yes, I am. C. Yes, it is. D. Yes, I don’t. ( )
  5. Mr. Black: Here you are, Kate. Kate: A. Here you are. B. I’m from America. C. Thank you. D. That’s OK. ( )
  6. Where is the art room? It’s on the floor. A. two B. second C. four ( )
  7. pants are they? They’re Wendy’s pants. A. Whose B. Who C. What ( )
  8. Can I your pen? Certainly! Here you are. A. use B. help C. make ( )
  9. I want sneakers. A. a piece of B. a pair of C. a cup of ( )
  10. How horses are there in your farm? A. much B. about C. many
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
( )
  11. Mary a little lamb. A. have B. is C. has ( )
  12. It’s time go to school. A. in B. to C. at ( )
  13. What’s the weather there? A. look B. like C. learn ( )
  14. is the lamp? It’s 5 yuan. A. How many B. What C. How much ( )
  15. do you want? Some apples, some oranges and some bananas. A. How much B. How C. What ( )
  16. I chocolate best. That’s my favorite food. A. like B. am C. likes ( )
  17. there any eggs and any oranges? A. Am B. Is C. Are ( )
  18. day is it? -- It's Monday. A. What's B. What C. When ( )
  19. What do you do Monday? A. on B. in C. at ( )
  20. --How many days are there in a week? . A. Six B. Sunday C. Seven ( )
  21.There is a picturethe wall. A.in B.on C.near ( )
  22.When you get up? A.does B.do C.are ( )
  23. I get up sixthe morning. A.at, in B.in, in C.at, at ( )
  24. is your birthday? A.What B.When C.Where ( )
  25.What do you dothe weekend? A.in B.on C.at ( )
  26. are they doing? They are playing ball games.
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
A. Who B. How C. What ( )
  27. What is she doing? . A. She can ride. B. Yes, she is. C. She is boating. ( )
  28. Really? Let go and have look. A. us…a B. is…a C. is…an ( )
  29. There is a bee the board. A. in B. of C. on ( )
  30. is the fish bowl? It’s near the window. A. What B. Where C. Who ( )
  31.is that strong boy? He’s my best friend, Zhang Peng. A. How B. Who C. When ( )
  32、 are you going? I’m going to the zoo. A. What B. Where C. Who D.Why ( )
  33. are you going? I’m going by bus. A. What B. Where C. How D.Why ( )
  34. I’m going to buy an. A. English book B. comic book C. dictionary D. story book ( )
  35. I’m going to school my friend, Jack. A. and B. with C. or D. to ( )
  36. I’m going to my grandfather this evening. A. look B. look at C. visit D. watch ( )
  37. You can often buy some things the supermarket. A. by B. on C. from D. to ( )
  38.My mother is going to Shanghai plane. A. by B. on C. from D. to ( )
  39.The birds are singing . A. happy B. happily C. happy very much ( )
  40.If you want to buy some books, you can go to the
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
. A. book shop B. pet shop C. garden III. 翻译测试: (10 分)xkb
  1.com 一、把这段英语翻译成汉语: 分) (5 Hi, I’m Liu Yun. I’m going to have a busy weekend! First, I’m going to the supermarket with my mother. We’re going after school. Then, at eight o’clock, I am going to visit my aunt. We are going to watch TV together. That will be fun! On Saturday, I’m going to the mall( 购物中心 ) by subway. I’m going to buy a new CD. Then, I’m going to go home and watch it. (What about you? What is your weekend like? 二、汉译英: 分) (5
  1、你每天怎么去上学?我通常乘公共汽车去上学。
  2.你知道交通规则吗?
  3.坐火车怎么样?
  4.这个男孩想买什么?
  5.后天你打算做什么? IV. 完型填空:(9 分) A 请在横线上填上适当的单词(5 分) John: Where is the ①c , please? Policeman: It is②n to the post office. John: Is it near the ③h? Policeman: Yes, go ④s ahead. It’s not⑤f from here. B Wu Yi fan, let's go to the supermarket this afternoon. Great! ① ? I go there by foot, it's not ②. Can you go by bus? Yes, ③. Can you go by taxi?
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
No, I ④, it's too expensive OK, let's go there . V. 阅读理解:(4 分)新 课 标第 一 网 Zhang Peng. Let’s go to the park this morning. Great! How do we go to the park? It’s easy. Come to my home by bike, then we can go there by bus. OK! Where is your home? Ride your bike to the post office near the subway station. I live in the apartment building. OK! Goodbye! Goodbye! 回答下列问题:
  1) Where is Zhang Peng’s home?
  2) How do they go to the park?
  3) When do they go to the park?
  4) Where is the post office? VI. 句型转换:(4 分)
  1. I go to school by subway. (对划线部分提问)
  2.Can you go to Canada by plane? (作肯定回答)
  3.The three colours of the traffic lights are .
  4. going, am, to, walk, lake, a, near, I (连词成句) VII. 书面表达: 这个周六,晚上 6 点钟,星星影院(STAR CINEMA) ,将会上演《少林寺》( Shao Lin Temple), 你想邀 请你的朋友 Alice 一起去看。请编一则情景对话。 (10 分)
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
参考答案
I.听力测试:?、
  1.B
  2.A
  3.D
  4.A
  5.B 二、
  1.bicycle
  2.park
  3.traffic
  4.train
  5.cheap 三、Mr. Black: bike Liu Yun: foot Wu Yifan: subway Bai Ling: subway 四、
  1.B
  2.A
  3.B
  4.B II. 选择填空:
  1. C
  2.A
  3.A
  4.A
  5.C
  6.B
  7.A
  8.A
  9.B
  10.C
  11.C
  12.B
  13.B
  14.C
  15. C
  16.A
  17.C
  18.B
  19. A
  20.C
  21.B
  22.B
  23.A
  24.B
  25.B
  26.C
  27.C
  28.A
  29.C
  30.B
  31.B
  32.B
  33.C
  34.A
  35.B
  36. C
  37.C
  38.A
  39.B
  40.A III.翻译测试:一、你好, 我叫刘云。我打算过一个忙碌的周末!首先,我
要和我的妈妈去超级市场。我们放学后去。然后,八点钟,我打算去看望我的姑 姑。我们打算在一起看电视。那将会很有趣!在周六,我要乘地铁去商业区。我 要买一张新 CD。然后,我要回家看。你呢?你的周末什么样?
二、汉译英

  1. How do you go to school every day? I usually go to school by bus.
  2. Do you know the traffic rules?
  3. How about by train?
  4. What does the boy want to buy?
  5. What are you going to do the day after tomorrow? IV.完型填空:A ①cinema ②next ③hospital ④ straight ⑤far B ①How do we go there? ②far ③I can ④ can’t
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
V. 阅读理解:A
  1)Zhang Peng’s home is in the apartment.
  2) They go to the park by bus.
  3) They go to the park in the morning.
  4) It’s near the subway station. VI.句型转换:
  1、How do you go to school?
  2、Yes, I can.
  3. red, yellow, green
  4. I am going to walk near a lake.
 

相关内容

六年级英语下册第一单元练习题

   启明星教育 六年级英语 Unit 1 单元练习 (答题时间 60 分钟,满分 100 分) 内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 听力部分( 听力部分(满分 50 分) 一、Listen and choose(听录音, 选出跟录音相符合的一项,并将其字母编号填在 ( 题前的括号里 ) (每小题 1 分,共 10 分) ( 学 校 )1. A. pain )2. A. boy )3. A. bike )4. A. mine )5. A. tall )6. A. 154 cm ...

六年级英语下册第一单元练习题

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 六年级英语 Unit 1 单元练习 2007-2008 学年度第二学期 (答题时间 60 分钟,满分 100 分) 内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 听力部分( 听力部分(满分 50 分) 一、Listen and choose(听录音, 选出跟录音相符合的一项,并将其字母编号填在 ( 题前的括号里 ) (每小题 1 分,共 10 分) ( 学 校 )1. A. p ...

六年级英语下册第一单元练习题

   亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载 六年级英语 Unit 1 单元练习 2007-2008 学年度第二学期 (答题时间 60 分钟,满分 100 分) 内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 听力部分( 听力部分(满分 50 分) 一、Listen and choose(听录音, 选出跟录音相符合的一项,并将其字母编号填在 ( 题前的括号里 ) (每小题 1 分,共 10 分) (c 学 校 )1. A. pain )3. A. bike ...

鲁教版初二英语下册1?3单元练习题及答案

   鲁教版初二英语下册(1??3)单元过关练习题 Unit 1 Can you come to my party(练习题及答案) 一、根据首字母提示填空。(10 分) 1. My American friend is going to v me next week. 2. Hey! Can you come to my b party? 3. Don’t talk in class, please keep q. 4.-What did you do on Saturday? -Nothing ...

新目标七年级英语下册1-12单元全套教案

   资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com 新 目 标 英 语 七 年 级 下 册 教 案 资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com 资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com Unit1 Where is your pen pal from? Topic: Countries, nationalities, and languages Functions: Talk about countries, nationalities and languages A ...

?新目标英语八年级下册1-10单元练习题及答案_(1)经典必备

   ? 新目标英语八年级下册 1-10 单元练习题及答案_(1)经典 必备 八年级英语(下)第一单元 检测题 (1) 班级 姓名 学号 等级 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more ...

高一册英语第1-3单元阶段验收练习题

   想下载更多,请访问 http://www.wulibbs.com/ 高一册英语第 1-3 单元阶段验收练习题 I. 听力 (每小题 1.5 分,共 30 分) 第一节:听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间回答有关小题和 阅读下一小题.每段对话仅听一遍.现在你有 5 秒钟的时间阅读第一小题的有关内容. 1. Where did the talk take place? A. In a je ...

?新目标英语八年级下册1-10单元练习题及答案_(1)

   八年级英语(下)第一单元 班级 姓名 检测题 (1) 等级 学号 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food, so he gets quite weak. ...

新目标英语八年级下册1至10单元练习题及答案

   八年级英语(下)第一单元 班级 姓名 检测题 (1) 等级 学号 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food, so he gets quite weak. ...

七年级英语下册1-12单元教案

   七年级英语下册 1-12 单元教案 中学英语教学资源网 → 英语教案 → 七年级英语下册 1-12 单元教案 2005-03-10 unit 4: I want to be an actor. Language goal In this unit, students learn to talk about jobs. New language What do you do? I'm a reporter What does he do.' He's a student. What do yo ...

热门内容

英语试题

   大连市第六中学初一下学期英语期末试题 2008-2009 学年 初一下学期英语期末试题 I.单项填空(本题共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. I went to California Thursday morning. A. at B. on C. in D. for 2. They went to the to have a big dinner. A. shop B. theatre C. beach ...

电气自动化专业英语

   电气自动化专业英语 第一部分:电子技术 第一章电子测量仪表 电子技术人员使用许多不同类型的测量仪器。 一些工作需要精确测量面另一些 工作只需粗略估计。有些仪器被使用仅仅是确定线路是否完整。最常用的测量测 试仪表有:电压测试仪,电压表,欧姆表,连续性测试仪,兆欧表,瓦特表还有 瓦特小时表。 所有测量电值的表基本上都是电流表。 他们测量或是比较通过他们的电流 值。这些仪表可以被校准并且设计了不同的量程,以便读出期望的数值。 1.1 安全预防 仪表的正确连接对于使用者的安全预防和仪表的正确维护是非 ...

英语口语

   1. I see. 我明白了。 2. I quit! 我不干了! 3. Let go! 放手! 4. Me too. 我也是。 5. My god! 天哪! 6. No way! 不行! 7. Come on. 来吧(赶快) 8. Hold on. 等一等。 9. I agree。 我同意。 10. Not bad. 还不错。 11. Not yet. 还没。 12. See you. 再见。 13. Shut up! 闭嘴! 14. So long. 再见。 15. Why not? 好呀 ...

新目标英语七年级下期中测试题

   新目标英语七年级下期中测试题 班级 姓名 一.听力部分(共25分) I.听句选图。请听句子,选出相应的图画。 (5分) II.请听句子,选答语(5分) 6( )A. At school. B. In the school C. Yes, I can 7.( )A. No, I’m not B. walking C. May 1st 8.( )A. Friday B. English C. Comedy 9.( ) A. In Tokyo B. The music club C. July 1 ...

英语口语

   say?(你到底想说什么?) What are you trying to say?(你到底想说什么?) silly.(别胡闹了。) Don't be silly.(别胡闹了。) glasses?(你近视多少度?) How strong are your glasses?(你近视多少度?) because.(没有别的原因。) Just because.(没有别的原因。) be.(这不是我所盼望的。) It isn't the way I hoped it would be.(这不是我所盼望的 ...