RR3
  65.COM
为您提供初中英语教学资源
初一英语上学期期末综合试题( 初一英语上学期期末综合试题(二) 笔试部分 I、单项选择
  1. This is a girl. name is Kate. A. She B. Her C. Its D. His

  2. I can see four on the table. A. cake B. a cake C. cakes D. the cake

  3. Mr Green has three : Jim, Jeff and Jean. A. sons B. daughters C. twins D. children

  4. Mum, is my friend, Li Lei. Li Lei, is my mother. A. he; she B. she; he C. this; this D. this; that

  5. "What's that English?" "I don't know." A. in B. on C. for D. at

  6. , Jim. Can you colour it red? A. Sorry B. I'm sorry C. Excuse me D. Thank you

  7. Ann! That bag yours. A. looks after B. looks like C. look like D. looks

  8. It's time for bed. Please your shoes and clothes, Tom. A. put on B. look after C. look at D. take off

  9. We can see a boy, a girl a man in that room. A. or B. but C. too D. and

  10. Tom is brother. A. Lucy and Lily's B. Lucy's and Lily C. Lucy's and Lily's D. Lucy and Lily II. II.选择正确的对话语序
  11.①Which woman? ②Who's that woman? ③She's my teacher. ④The one on the red bike. A. ①②③④ B. ①③②④ C. ②③①④ D. ②①④③
星沙英语网 www.RR3
  65.com
RR3
  65.COM
为您提供初中英语教学资源

  12.①No, it isn't. ②It's a jeep. ③What's that? ④Is it yours? A. ④①③② B. ②④①③ C. ③②④① D. ④①②③

  13.①Great! Let's go and have a look. ②What's in it? ③Where's Tom? ⑥In the tree? Why? ⑦There's a small bed, a table and a clock. A. ②⑦③⑤⑥④① C. ④①②⑦③⑤⑥ III. III.阅读理解 ( A) My name is Ling Feng. I am a Chinese boy. At school I have a good friend, Mike. He is an English boy. He is twelve, but I am thirteen. We are in No. 5 Middle School. We are in the same grade, but we are in different (不同的) classes. Mike's sister is not a student. She is four. His mother can look after her at home. 根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F):
  14. Mike is Ling Feng's friend at school.
  15. Ling Feng and Mike have the same age.
  16. The two boys are in the same schools.
  17. Mike's sister is a student, too.
  18. From this passage (从这篇短文中) , we can know the mother's name. ( B) I have a good friend in my home. It is a bird. Its name is Polly. It's three. It is yellow and very beautiful (美丽). I play with it after school. My classmates-Ann and Kate often(时常) come to see it. B. ③⑤②⑦⑥④① D. ③⑤⑥④②⑦① ④There's a tree house there. ⑤He's up there in the tree with Bill.
星沙英语网 www.RR3
  65.com
RR3
  65.COM
the "ABC". I like it very much. 根据短文内容,回答问题。
  19. Who is my friend? A. Polly. B. Ann. C. Mike. D. Kate.
为您提供初中英语教学资源
Polly sings (唱歌) every day. I teach (教)it to sing the "ABC". Now it can sing

  20. Is Polly a bird? A. No, it is. B. No, it isn't. C. Yes, it is. D. Yes, it isn't.

  21. How old is Polly? A. One. B. Five. C. Three. D. Four.

  22. Who teaches (教) Polly to sing the "ABC"? A. I do. B. You do. C. She does. D. He does.

  23. Where's Polly? A. It's a school. B. It's in my home. C. It's in the sky (天空). D. It's in a tree. ( C)

  24. Ann is . A. Lucy's mother. C. Mike's grandpa B. Sam's grandma D. Kate's daughter

  25. We call (叫) Ann Brown now. A. Mrs Jim B. Miss Ann C. miss Brown D. Mrs Green

  26. Kate is . A. Sam's mother B. Lucy's father C. Mike's sister 星沙英语网 www.RR3
  65.com D. Mike's brother
RR3
  65.COM

  27. There are people is Ann's family. A. four B. six C. eight D. two
为您提供初中英语教学资源

  28. Sue is . A. Lucy's aunt B. Jim's daughter C. Kate's sister D. Bill's sister
IV、用所给词的适当形式填空
  1. Li Lei (be) at school.
  2. There (be) some books on the desk.
  3. What's in (Jim) room?
  4. (come) and meet the family.
  5. Where (be) Lucy's shoes?
  6. Let's (look) at the map on the wall.
  7. Miss Gao is (they) teacher.
  8. It's time (go) to bed.
  9. Kate is a new student. She's . (America)
  10. Where are your (box)? V、用所给的疑问词(组)填空 what colour, what, how, how old, where, who, what class, which, how many, what time
  1. are you in? I'm in Class
  1.
  2. are you? I'm
  13.
  3. is one and two? 星沙英语网 www.RR3
  65.com
RR3
  65.COM
It's three.
  4. is the boy? He's my brother.
  5. is Tom? He's at home.
  6. are you? I'm fine.
  7. is it? It's red.
  8. girl? The one in the white hat.
  9. kites can you see? Ten.
  10. is it? It's a quarter to nine. VI、(A)用所给词完成下列对话,每空一词。 no, sorry, number, speak, this, it A: Hello! May I to Mr Liu?
为您提供初中英语教学资源
B: Mr Liu? There is Mr Liu here. Who is this, please? A: is Jack. Is 62335676? B: No. That's a wrong . A: Oh, . B: That's OK. (dial again 重播号) B)用所给字母提示继续完成下列对话,每空一词。 C: H! A: Yes. Is that Mr Liu? C: Jack. My friend Bill can't f his gloves. Can you h him find it? C: Yes. Please c to my room. There are a pair of (一副) gloves here. Maybe 星沙英语网 www.RR3
  65.com
RR3
  65.COM
(或许) they are h. A: Good. We'll come soon. See y later. C: Bye-bye. 参考答案 选择题
  1.B
  2.C
  3.D
  4.C
  5.A
  6.C
  7.B
  8.D
  9.D
  10.A
  11.D
  12.C
  13.D
  14.T
  15.F
  16.T
  17.F
  18.F
  19.A
  20.C
  21.C
  22.A
  23.B
  24.B
  25.D
  26.C
  27.C
  28.A 非选择题
为您提供初中英语教学资源
IV、
  1. is
  2. are
  3. Jim's
  4. Come
  5. are
  6. look
  7. their
  8. to go
  9. American
  10. boxes V.
  1. What class
  2. How old
  3. What
  4. Who
  5. Where
  6. How
  7. What colour
  8. Which
  9. How many
  10. What time VI.
  1. speak
  2. no
  3. This
  4. it
  5. number
  6. sorry
  7. Hello
  8. find
  9. help
  10. come
  11. his
  12. you
星沙英语网 www.RR3
  65.com
 

相关内容

初一英语上学期期末总复习句型转换练习

   初一英语上学期期末总复习句型转换练习 姓名: 姓名: 班别: 班别: 编号: 编号: 一、按要求完成句子(要求:A:改为一般疑问句 B:改为否定句) 1. I am a student.→A: B: 2. They are English cars. →A: B: 3. This is a pencil-box. →A: B: 4. Its name is Polly. →A: B: 5. Jim is at school. →A: B: 6. These are my English bo ...

新目标八年级英语下学期期末综合试卷

   英语部分 一. 单项选择题(共 20 分,每小题 1 分。 ) ( )21. ?Why him a gift? That’s a good idea. A.not buy B.don’t buy C.not you buy D.not to buy ( )22. The problem is difficult for me to work out(做出来) 。 A.to B.too C.but D.also ( )23. My mother asks me TV before finish ...

初二英语上学期期末练习题

   初二英语上学期期末练习题 亲爱的同学:做题时要认真审题,积极思考,细心答题,发挥你的最好水平。 亲爱的同学:做题时要认真审题,积极思考,细心答题,发挥你的最好水平。祝你成 功! 听力部分( 第一部分 听力部分( 略 ) 小题,第一节, 一、听力(共 15 小题,第一节, 第二节每小题 1 分,第三节每小题 2 分。满分 20 听力( 分) 第二部分 读写做部分 小题, 二、单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 单项填空( 四个选项中选出最佳答案。 从 A、B、C、D 四 ...

四年级英语上学期期末试题3

   四年级英语上学期期末试题 听力力部分 一、 选择你听到的单词(共 10 分,每题 2 分) ( )1 A win B won C with D winter ( )2 A goal B glove C good D gold ( )3 A practice B please C police D prince ( )4 A cap B cat C cut D cup ( )5 A happy B hungry C happened D hurry 二、听两遍录音,根据问句,选择适当的答语(共 ...

英语同步练习题考试题试卷教案pep小学三年级英语期末综合试卷听力材料及答案(1)

   2010-20011 学年度第一学期 三年级英语综合练习卷( ) 三年级英语综合练习卷(2) 听力材料及答案 一.听一听,圈一圈。圈出相应图画的字母编号。 1. Close your book. 3. Shake you body. 5. Jump like a squirrel. 答案:BBAAB 2. Touch your head. 4. What colour is it ? Black. 二.听一听,辨一辨。根据你所听到的内容,判断下列图片是否正确,正确的 打“√” ,错误的打“× ...

八年级英语下学期期末试题1

   八年级英语下学期期末试题 听力部分(20 分) I.听问题,选择正确答案: ( )1.A. I love collecting stamps. B.I ’m a soccer fan. . C. My favorite sport is tennis D. I’ll be a writer ( )2. A. That’s a good idea. B. Really? C. I’m sorry to hear that D. Because I need a change ( )3. A. ...

龙文初三英语上学期期末测试3

   龙文教育?您值得信赖的专业化、 龙文教育?您值得信赖的专业化、个性化辅导学校 九年级英语上学期期末试卷(龙文) 九年级英语上学期期末试卷(龙文) 期末试卷 (满分 140 分,时间 120 分钟) 姓名: 校区: 电话: 得分: 一、 听力(共 20 题, 每小题 1 分,计 20 分) A. 听对话回答问题 本部分共有 10 小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每 段对话前,你将有 5 秒钟时间阅读题目;听完后,你将有 5 秒钟的时间选择你认 为最合适的备选答案。 ( ) 1 ...

龙文初三英语上学期期末测试2

   龙文教育?您值得信赖的专业化 龙文教育?您值得信赖的专业化、个性化辅导学校 初三英语上学期期 考试试卷(龙文) 初三英语上学期期末考试试卷(龙文) 上学期 (满分 118 分,时间 90 分钟) 姓名: 一、听力选择(满分 26 分) 听力选择 满分 A)对话理解(共 16 小题;每小题 1 分,满分 16 分) 听下面 16 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出 最佳项。每段对话读两遍。 1.What does the man want to drink? ...

龙文高二英语上学期期末测试1

   中小学 1 对 1 课外辅导专家 高二上学期期末模拟试卷 高二上学期期末模拟试卷 模拟 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节 单项填空(满分 15 分) 21. the man’s rude behavior cost him his job, he was still in high spirits. A. As B. Despite C. Because D. While 22. We can make some adjustments the reactions o ...

初二英语下学期期末复习题123

   书面表达一 书面表达一 我经常花太多时间玩电脑,父母及老师很生气,你有类似的经历吗?你能告诉我怎样做吗?请写一封信提点建议。 我经常花太多时间玩电脑,父母及老师很生气,你有类似的经历吗?你能告诉我怎样做吗?请写一封信提点建议。 spent 答案 I like playing computer games. I spent a lot of time playing the computer. I was not intested in studying. But now I have cha ...

热门内容

中考英语专题复习

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 初三英语中考专题复习 第一节 冠词 名词 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. It takes us hour or more to go to my home town by train. A. an; a B. a; an C. an; / D. a; / ) 2. In which class is boy in white? --He’s ...

时尚英语

   疯狂英语》拿手好戏卡(一)  |  | 10月23日 第一拿手好戏:社交性寒暄的全面总结 1. A: How are you doing? B: I'm doing fine/OK/pretty well/great/super/terrific/so-so. 或: Not bad. /The same as ever. /I can't complain too much. (我不能太抱怨。/还不错。) B: Terrible. I've had a headache all mornin ...

考研英语阅读复习方法之二

   考研英语阅读复习方法之二 考研英语的阅读理解难吗?难!真的难吗?其实也不难!有人会说难 者不会,会者不难。我想说考研阅读理解难不难重要吗?如果试卷简 单,你认为你就能考上了吗?简单是对全国考生都简单,不是只对你 一个人而言的。 所以试题的难度并不影响我们最终能否实现我们的愿 望。 那么什么才能影响我们考研的最后的结果呢?很显然,答案当然 是考试的成绩。对于很多考生而言,他们认为自己的英语水平是恒定 的,至少不会在一年的复习里是没有什么实质性的变化的。因为他们 坚信英语是语言的一种,就和中文一 ...

新湘教英语八年级(下)综合卷

   新湘教英语八年级( 新湘教英语八年级(下)综合卷 第一部分 听力 (25 分) Ⅰ . 听 句 子 , 选 择 正 确 的 图 画 . 每 句 听 一 遍 .( 5 分 ) A. B C D. E. F 1.2.3.4.5. Ⅱ . 听下面 5 段对话.每段对话后面有一个小题,从题中所给的 A.B.C 三个选项中选出最佳 选项,并写在题前括号内.每段对话读两遍. 5 分) ( ( )6.A.He is handsome . ( )7. A. March 1 st . ( )8.. A. co ...

历年大学英语四级范文和试题

   1995 年 1 月大学英语四级作文题目及范文 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic Can Money Buy Happiness? You should write no less than 100 words and you should base your composition on the outline (given in Chinese ...