辽阳一中 2010-2011学年度上学期期中考试高三试题

  1. As is announced,$20,000 reward will be offered forreturn of the stolen cultural relics.
A. a;the B./;the C.a;a D/;a

  2. You are to blame for the quarrel,for you should make an apology to Thompson,I think.
A.this B. which c.what D.that

  3. Young people always look into the future,while old people like to look back into the past.This is both men and women.
A.true of B.different from C.similiar to D.difficult in

  4. she tried to hide something ,but her red eyes that she had been crying.
A.imagined B.revealed C.involved D.included

  5.It's amazing that no sooner from abroad than he bought a house with a garden.
A.he did return B.did he return C.had he returnd D.he returned

  6. Some seed shops have been closed down, of selling fake seeds and chemical fertilizers.
A.charged B.reminded C.accused D.informed

  7. Is the film Finding Nemo for small children?
Certainly. It is about an ugly fish.

  8. My son is great pressure, but for the moment I can't put my hands on good way to deal with it.
A. in B.within C.under D.on

  9. If he me his telephone number yesterday,I able to ring him up.
A.told; would be B.had told; would be C.had told; would have been D.told;am

  10.I saw Tom and his girlfriend in the cinema at eight yesterday evening.
Imposiible.He TV with me in my home then.

A.watched B.had watched C.would watch D.was watching

  11. He may be late, we have to wait for him.
A.for which B. in which case C.in which D.which as a result

  12.Now you can see We've come to the point a change is badly needed.
A.which B. when C.that D.where

  13. The athlete seldom wears anything other than the sportswear the season is.
A.whatever B.wherever C.whenever D. however

  14. It was we managed to collect enough money for the boy's operation.
A. not until yesterday when B. until yesterday C.until yesterday that D.not until yesterday that

  15.Although most of them have no doubt he will pass the exam,I still wonder he has really gor everthing ready.
A.whether;that B.that; whether C.that; that D.whether; whether
答案: A B A B C C D C B D B D A D B
东北育才学校高三年级第二次模拟考试英语试卷

  16.How about we go to the concert after dinner?
Sounds a good idea.
A. when B.whether C.that D .if

  17.on the road, the driver stopped the taxi.
A. Having seen a box B.The driver saw a box C.Seeing a box D.The driver seeing a box

  18. I was greatly astonished that my students could quite well without knowing the exact meaning of each word.
A. get along B. get over C.get in D. get through

  19. After dinner he drove Mr.Richardson,an expert in medichine, to Capital Airport.
A.the;a B.a ;the C./ ;a D./ ; the

  20.He is not coming to attend Mary's wedding,then ?
,but how I wish he could with us!
A. So it seems B. That's all right C.I'd like to D.That it easy

  21.I admit ,he did better than me in developing new products.
A.can B.will C.must D.shall

  22.Better not phone me between 8:oo and 10:
  00. We classes then.
OK.
A.had B.were having C.will be having D.are to have

  23.Barack Obama the chair of the American President as the 44th President on Jan, 20th ,20
  09.
A.elected B.occupied C.presented D.appointed

  24.why didn't you buy the book?
I,but I did't have enoughmoney with me.
A.would B. had had C. would have D. had bought

  25.how she was helping to save the envronment,she said that she always takes public transportation.
A. To be asked B.Asked C.Being asked D.asking

  26.the financial crisis ,we are busy as before, for the staff number in our company decreased.
A.On account of B In spite of C.Because of D.In terms of

  27.China became the third nation to successfully send a person into space on October 16,2003 thusits great wish to launch China's manned spaceship.
A.to realize B.realized C.reallizing D.having realized

  28.The pollution is getting worse and worse.we must stop pollutionlonger.
A.As a consequence of; living B.As a consequence; from living C.In consequence; to live D.In consequence of; live

  29.Tom is a brilliant,hardworking student,will be successful whatever career he chooses.
A.the one who B. one who C.who one D. that he

  30.Do you have any clothes,sir?
No,thanks,Ihad my wifethis morning.
A.to wash ;to wash B.to be washed; wash C.washing;wash D.to wash ;washed
答案; D C A D A C C B C B B C C B B
  •  
 

相关内容

英语选择题

   1. will you be able to finish the job this week? B , but I'm not skilled enough, you know. A.I can't say so B.I expect so C. I'm sure so D. I don't know so the bus. 2. We arrived at the station C late, or we A. too much; would catch C. much too; wo ...

英语选择题

   阅读我不说了,大家请看:如何在水平不够的情况下做英语阅读   选择题,从头到尾充满了暗示点,就如上一题黑体字部分就直接给了选项暗示。这里我直接从网上拔一篇完形填空,不给大家答案,但是给出暗示点,来说明如何做选择题。   The Florida sun baked my shoulders as I worked along the I-595 freeway near Fort Lauderdale, picking up rubbish. I paused to 36 the sweat o ...

英语选择题

   Unit 1 : 1.得知??????而不快/高兴/惊讶/痛心 to be annoyed/delighted/surprised/distressed to learn that… 2、和以前一样不了解某人 to understand sb. no better than at first (L. 4) 3. 执意陪伴着 to impose her company upon him (L. 6) 4. 试图做某事 to press one’s attempt to do sth. (L. ...

英语选择题

   1. Red marrow in certain bones is capable of producing blood cells, a process called A. A hematopoiesis B. plasmapheresis C. erythropoiesis D. hemostasis 2. Almost all the bones of the body may be classified into four principal types on the basis o ...

四级英语选择题2

   31. The medicine is on sale everywhere. You can get it at chemist's. A) each B) some C) certain D) any [译文]这种药到处都有卖的,你在任何药店都可以买到。 [答案及分析]:D。本题的测试点是不定代词。本题的这几个词都可用名词的定语,但各自的含义有所不同,使用场合也不相同。该题选择项中[A]each各个;[B]some一些;[C]certain一定的;[D]any任何因此应选D。 32. ...

初中英语选择题大全

   动词非谓语练习 240 例 1. is not easy. (A) For cook (A) developing 3. The window is . (A) break 4. Things keep . (A) changed (A) clean (A) Pam to come come 7. Before to the radio, he read newspapers. (A) listening (A) lying 9. (A) interesting interest 10. I ...

高一英语选择题经选

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 高一英语选择题经典 100 道 2009-08-13 作者:匿名 来源:网易 blog 进入论坛 1. .Many buildings A. will build on both sides of the street the next year. C. are to be built D. will be built B. ...

高考英语选择题突破

   一 1.?He must be busy doing his homework right now. ?I imagine. A. that B. to C. so 选 C。I imagine so=I think so, D. it 2. Mary had promised to give me a ticket for tomorrow. She failed, . A. either B. though C. but D. too 选 B。结合上下文意思我们可以知道本题表示转折关系,先 ...

高一英语选择题练习 5

   高一英语选择题练习 5 1. As commander-in-chief of the armed forces, I have directed that all measures for our defense. A. had been taken B. would be taken C. be taken D. to be taken 2. ?Tom, keep your on your studies. ?Sure, mum. I'll keep that in . A. mind; ...

牛津九年级英语选择题专练100题-牛津英语

   牛津英语 9A 选择题专练 100 题 1. Do you mind ? A. I smoking B. my smoking C. my smoke D. me to smoke 2. Don’t be , this is not a traffic. A. surprise, surprising B. surprise, surprise C. surprised, surprising D. surprising, surprised 3. You each good sense o ...

热门内容

西城区初三一模英语参考答案及评分标准

   一对一名师辅导 裴老师 59797828--8034 1 西城区初三一模英语参考答案及评分标准 2011.5 听力理解(共 24 分) 一.听对话选图。(共 4 分,每小题 1 分) 1.B 2.C 3.A 4.C 二.听对话选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.A 6.C 7.B 8.B 9.A 10.A 11.C 12.C 13.B 14.A 15.B 16.C 三.听独自记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. 7:30 18. Sunday(s) 19.Li ...

日常生活中常见的不能直译的英语 - 外贸英语ABC

   日常生活中常见的不能直译的英语 - 外贸英语ABC外贸英语ABC 外贸英语首页英语书籍外贸英语外贸知识外贸SOHO英语学习商务英语旅游英语英语美文英语学习视频上一篇 | 下一篇 英语学习 日常生活中常见的不能直译的英语作者:Cheney 日期:2010-10-19 字体大小: 小 中 大 由于我过的应试教育,导致了我们学了N年英语的人只能记得几个英语单词,根本就张不开嘴。语言应该是说的艺术,可在我们这里确成了只会做做选择题。英语就是多读多说,不能靠死单词和语法。 任何一门语言都有它的俗语,英 ...

高中英语语法句型要点讲解与归纳

   句子成分 Members of a Sentence *句子成分由词或词组充当 英 语 的 基 本 成 分 有 七 种 : 主语(subject)、谓语(predicate)、 )、谓语 主语(subject)、谓语(predicate)、 表语(predicative)、 宾语(object)、 表语(predicative)、 宾语(object)、 定语(attribute)、 状语(adverbial) 定语(attribute)、 状语(adverbial) 补语(compleme ...

高中英语必修三单词及语言点总结

   高中英语必修三单词及语言点总结 单词总结 Unit 1 Festivals around the world Exercise 1 据句意及所给单词首字母或汉语意思完成下列句子. 1. Do you need more milk? No, thanks, there’s p in the fridge. 2. She’s s herself to try to lose weight. 3. Nothing s him, he’s always complaining (抱怨). 4. Yo ...

英语第三册教案及教学计划

   英语第三册教案及教学计划 我的备课 2008-09-26 09:22:51 阅读 5637 评论 4 字号:大中小 订阅 三册英语教学计划 蓝本计划 一、教学现状分析 学会学习和发展是素质教育的要求。 英语是中小学阶段的一 门重要学科,而中小学阶段的教育属基础教育。基础教育阶段是 人的终身教育和终身发展最重要的阶段。小学英语教学应努力为 学生的终身发展奠定坚实的语言基础,从而使学生获得必须的英 语语言能力和文化素质。 二、教材分析 三册教材共同分为 11 个模块,内含一个期末分析模块,每 个 ...