Unit 5 Review and check
一、根据所给字母补全单词,并翻译

  1. We n sd y
  3. c gh
  5. m d cine
  7. Sc en e
  9. h bb
  2. f ver
  4. l ch
  6. b tiful
  8. c ll ct
  10. bs nt
二、按要求写出下列单词

  1. children (单数)
  3. do not(缩写形式)
  5. write (同音词)
  7. her (主格)
  9. we(形容词性物主代词)
  11. do (第三人称单数)
  13. take (现在分词)
  2. hobby (复数)
  4. can’t(完全形式)
  6. right(反义词)
  8. my (宾格)
  10. Lily (所有格)
  12. study (第三人称单数)
  14. have (现在分词)
三、英汉互译

  1. 许多动物邮票
  3. 多休息
  5. 呆在床上
  7. 立刻,马上
  9. take some medicine
  2. 重感冒
  4. 在星期一早上
  6. 带些水果给你
  8. 去看医生
  10. let me see

  11. from Monday to Friday
  12. the first lesson
  13. how about
  14. show his stamps
四、单项选择
( )
  1. Show your stamps, please. A. us B. we ( )
  2. We have Chinese and English Friday. A. in B. on ? 1 ? C. our C. at
( )
  3. I can get fruit you. A. some, of B. some, for C. any, for ( )
  4. David cooking. A. like B. likes C. liking ( )
  5. It’s dog. A. funny B. an funny C. a funny ( )
  6. Hello, may I to Helen ? This is Yang Ling . A. speak, speaking B. speaking, speaking C. speaking,speak ( )
  7. Does she like singing? . A. Yes, she is B. No, she don’t C. No, she doesn’t ( )
  8. your parents have the same hobby ? Yes, they . A. Do, does B. Do, do C. Is, is ( )
  9. What’s with you? I have got a cold. A. matter B. trouble C. wrong ( )
  10. He likes taking . A. photoes B. photos C. photo ( )
  11. Li Ping and I are same age. A. the B. a C. / ( )
  12. Mike likes Chinese. How about David? . A. He is fine B. He likes PE C. He like Art ( )
  13. We all like . A. the Maths B. Maths C. maths ( )
  14. ? It’s Sunday. A. How about you B. What day is it today C. What’s week ( )
  15. What’s thirteen sixty? It’s seventy-three. A. plus B. minus C. times ( )
  16. It’s four fifteen. Classes over. A. am B. is C. are ( )
  17. Uncle Wang usually to work on foot. A. go B. goes C. is going ( )
  18. The students English now. A. is listening B. are listening C. are listening to
五、会话配对

  1. (
  2. (
  3. (
  4. (
  5. (
  6. (
  7. (
  8. (
  9. (
  10. ( ) What subject do you like ? ) May I speak to John ? ) How many subjects do we have ? ) I’ve got an earache . ) What’s 18 and 88 ? ) Who’s absent today ? ) I like PE . ) What’s your hobby ? ) What is she doing? ) How do you feel now ? ? 2 ? B. I like collecting stamps. D. Let’s go to see a doctor. E. Nancy is. F. I like Computer Studies. G. How about you? H. We have four. I. It’s one hundred and six. B. This is John speaking. C. I feel cold. E. She’s surfing the Internet.
六、用所给词的适当形式填空 sit quietly, watch TV, from…to…, very much, listen carefully grow flowers,

  1. Jane is on the grass.
  2. and then answer the questions.
  3. We work 9:00 18:
  00.
  4. My father likes playing basketball .
  5. Sometimes she in the evening.
  6. Mr. Smith usually with his daughter.
七、用适当的介词填空

  1. How many Art lessons do you have a week?
  2. We have a Computer Studies lesson Friday.
  3. First, draw some flowers the paper.
  4. She goes to school half past seven.
  5. Can you come and help me my Maths?
  6. Here’s a new copybook Nancy.
  7. Take your coat, please. It’s hot today.
  8. Boys and girls, this is the first day the new term.
八、按要求改写句子

  1. We have English lessons in the morning. (改为否定句)
  2. I can play basketball after school.(改为一般疑问句)
  3. I’m not taking any medicine. (改为肯定句)
  4. What’s wrong with you?(同义句转换)
  5. She is cleaning the classroom. (就划线部分提问)
  6. My uncle likes growing flowers.(就划线部分提问)
九、根据首字母提示,将短文补充完整
A: Welcome b to school, Ben. B: Nice to m you, Mr. Green. A: There is a n subject this t, do you know? B: Yes. It’s S. ? 3 ?
A: Do you l it? B: Maybe. I t it is i. A: Of course. When do you h this l? B: It’s on F. W will teach us, Mr. Green? A: Mr. Zhang. He is a very good t.
十、阅读短文,判断正误(对的打“T” ,错的打“F” )
Linda is an American girl. But she lives in Nanjing now. She is twelve. She is a student of Jingling Primary School. It’s not far from her home. She goes to school from Monday to Friday. In the morning, She gets up at six o’clock and have breakfast at seven. After that, she goes to school with her friend. Every morning, she waters her flowers and does some exercise. She often plays table tennis with her classmates after class. On Saturdays, she usually surfs the Internet and sometimes she rides her bike to the country(郊外) with her parents. She likes going shopping with her mother on Sunday mornings. And sometimes she likes reading at home and finishes her homework. ( )
  1. Linda’s house is far from her school. ( )
  2. Everyday she does some morning exercise. ( )
  3. She doesn’t like playing table tennis. ( )
  4. On Saturdays, she usually surfs the Internet. ( )
  5. Linda comes from China. ( )
  6. She rides her bike to the country with her friends. ( )
  7. Linda is a primary school student. ( )
  8. She often goes shopping on Saturday morning.
? 4 ?
Unit 5
答案
一、根据所给字母补全单词,并翻译
  1. Wednesday 星期三
  2. fever 发烧
  3. cough 咳嗽
  4. lunch 午饭
  5. medicine 药
  6. beautiful 美丽的
  7. Science 科学
  8. collect 收集
  9. hobby 爱好
  10. absent 缺席 二、按要求写出下列单词
  1. child
  2. hobbies
  3. don’t
  4. can not
  5. right
  6. wrong / left
  7. she
  8. me
  9. our
  10. Lily’s
  11. does
  12. studies
  13. taking
  14. having 三、英汉互译
  1. many animal stamps
  2. a bad cold
  3. have a lot of rest
  4. on Monday morning
  5. stay in bed
  6. get some fruit for you
  7. at once
  8. go to see a doctor
  9. 吃一些药
  10. 让我看一看
  11. 从星期一到星期五
  12. 第一节课
  13.怎样
  14. 展示他的邮票 四、单项选择
  1. A
  2. B
  3. B
  4. B
  5. C
  6. A
  7. C
  8. B
  9. C
  10. B
  11. A
  12. B
  13. B
  14. B
  15. A
  16. C
  17. B
  18. B 五、会话配对
  1. F
  2. B
  3. H
  4. D
  5. I
  6. E
  7. G
  8. B
  9. E
  10. C 六、用所给词的适当形式填空
  1. sitting quietly
  2. Listen carefully
  3. from, to
  4. very much
  5. grows flowers
  6. watches TV 七、用适当的介词填空
  1. in
  2. on
  3. on
  4. at
  5. with
  6. for
  7. off
  8. of 八、按要求改写句子
  1. We don’t have English lessons in the morning.
  2. Can you play basketball after school?
  3. I’m taking some medicine.
  4. What’s the matter with you?
  5. What is she doing?
  6. What does your uncle like? 九、根据首字母提示,将短文补充完整 back, meet, new, term, Science, like, think, interesting, have, lesson, Friday, Who, teacher 十、阅读短文,判断正误(对的打“T” ,错的打“F” )
  1. F
  2. T
  3. F
  4. T
  5. F
  6. F
  7. T
  8. F
? 5 ?
 

相关内容

★★牛津小学英语 5B第五单元

   Unit 5 Review and check 一、根据所给字母补全单词,并翻译 1. We n sd y 3. c gh 5. m d cine 7. Sc en e 9. h bb 2. f ver 4. l ch 6. b tiful 8. c ll ct 10. bs nt 二、按要求写出下列单词 1. children (单数) 3. do not(缩写形式) 5. write (同音词) 7. her (主格) 9. we(形容词性物主代词) 11. do (第三人称单数 ...

★★牛津小学英语 5B第三单元

   Unit 3 Hobbies 一、按要求写出下列单词 1. nice (近义词) 3. don’t (完全形式) 5. take (现在分词) 7. hobbies (单数) 2. right (反义词) 4. are not (缩写形式) 6. do (第三人称单数) 8. aunt (对应词) 2. 照看 4. 种漂亮的花 6. 我的同班同学 8. 每天 10. keep goldfish 12. take photos 14. have a look 16. show…to… 二、英汉 ...

★★牛津小学英语 5B第四单元

   Unit 4 An English Friend 一、按要求写单词 1. write (现在分词) 3. careful (副词) 5. can’t (完整形式) 7. he (复数) 9. well (形容词) 2. big (近义词) 4. slow (反义词) 6. live (第三人称单数) 8. sit (现在分词) 10. fast (副词) 二、英汉互译 1. 浏览因特网 3. 在晚上 5. 居住在南京 7. 一个小镇 9. his English friend 11. pla ...

牛津小学英语5B第七单元教案

   牛津小学英语 5B 第七单元教案 牛津 5B:Unit 7 牛津小学英语 5B Unit 7 单元教学内容简析: 本 单 元 的 核 心 教 学 内 容 为 David 一 日 的 起 居 活 动 , 所 涉 及 的 主 要 句 型 有 What time is it ? It ’ s time for….Do you want to…?I want to….还出现了由 past 和 to 构成的表示时间的词组。本篇对话内容贴近 学生的实际生活,语言运用情景比较真实。教师在教学中要根据学生的 ...

牛津小学英语5B第一单元练习

   第一单元练习( 牛津小学英语 5B 第一单元练习(Unit 1) ) Name Mark 听力部分 一、听问句,选答句。(12%) ( ) 1. A. It’s Helen’s. B. It’s Su Hai’s. C. It’s Liu Tao’s. ( ) 2. A. I’m Helen. B. My name is Helen. C. This is Helen speaking. ( ) 3. A. Yes, they are. B. Yes, there are. C. Yes, ...

《牛津小学英语5B》第四单元教案

   《牛津小学英语 5B》第四单元教案 课题: Unit 4 An English friend 课时: 本单元共 4 课时 本课为第 2 课时 课时目标:1. Four skills: an e-mail, busy, town, age, usually, what does she usually do? He/she usually… 2. Three skills: I’m busy, we’re the same age 3. Require the students to read ...

牛津小学英语5B第九单元教案

   《牛津小学英语》5B 第九单元教案 泰州莲花学校 第一教时 一 教学内容 Part C Ask and answer 和 Part H Say a rhyme 刘琳 Part B Look, read and learn 二 1 教学目标 能正确地听、 读、 说、 写单词 French, UK, British, USA, American, Japan, Chinese, France。 2 能正确地听、 读、 说、 写句型 Where are you from? I'm/he's/she ...

牛津小学英语5B单元检测Unit8-9

   单元检测(Unit 8-Unit 9) 单元检测 听力部分 一、Listen and choose the missing words and phrases what you hear 听录 音,选出所缺部分并将序号填入括号内(10%) ( ) 1. I often go to the on Saturdays. A. zoo B. supermarket C. park D. cinema ( ( ( ( ( ( ) 2. We want to . Do you want to join ...

牛津小学英语5B期末测试

   牛津小学英语 5B 期末测试卷 听力部分( 听力部分(30 分) 听录音,选择你所到的内容,并将序号填入括号内(10 分) )1.A Sunday B Thursday C Saturday )2.A backache B headache C earache )3.A neck )4.A quarter )5.A butterfly )6.A French )7.A read )8.A coffee )9.A take photos )10.A run fast B shoulder B ...

牛津小学英语5B教学计划

   牛津小学英语 5B 教学计划 一、情况分析 本册教科书与 5A 一样,共有十个单元。其中第一至第四单元和第六至第九单元为新授 单元。每个新授单元都围绕一个话题,结合功能和结构,安排了一系列语言实践活动。这 样设计和安排的目的,是让学生通过体验、实践、参与、合作、交流和探究等方式,学习 语言知识、语言技能及学习技巧,完成学习任务;同时使教学过程成为师生之间、学生之 间相互交流、相互沟通、相互理解、相互补充的互动过程。在教学中努力将“话题,功能、 结构、任务”结合起来,并根据学生学习的实际情况, ...

热门内容

英语考前复习

   考试复习点 命题作文 Nowadays, there are more and more __ _ in __ _. It is estimated that . Why have there been so many ? Maybe the reasons can be listed as follows. The first one is . Besides,. The third one is . To sum up, the main cause of it is due to . ...

晨读英语美文100篇(六级)

   原文 Knowledge is one thing, virtue is another; good sense is not conscience, refinement is not humility, nor is largeness and justness of view faith Philosophy, however enlightened, however profound, gives no command over the passions, no influentia ...

2009年全国中学生英语能力竞赛决赛(全省?初、高中)

   2009年全国中学生英语能力竞赛决赛福建赛区(高中名次表) 名次 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 地区 学校 考生姓名 省一等奖 年级 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高二 高 ...

2008.06英语六级听力原文

   Section A Q11. --Good news! I'm not going to have surgeryafter all. The doctor says I can start working out again soon and maybe play football like before in a few weeks. --That’s terrific! It will be great if you could get back in shape in time fo ...

人教版八年级英语上册期中考试试题及答案

   人教版八年级英语上册期中考试试题及答案 第一部分 选择题 (共 75 分) 一、 听力 (共两节,计 25 分) 第一节(共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对 话仅读一遍。 ( ) 1.A.Once a month. B.Twice a month. C.Three times a month. ( ) 2. A ...