Unit 1
一、根据所给字母补全单词,并翻译

  1. Ch n s
A new term

  2. Sc nc

  3. W dn d y
  5. ter st
  7. s b ct
  9. S t d y

  4. t m
  6. l s n
  8. w k
  10. m n
  2. 她的学生们
  4. 怎么样
  6. 一本有趣的书
  8. 八门科目
  10. this term
二、英汉互译

  1. 第一节课
  3. 在晚上
  5. 在一周中
  7. 上更多的体育课
  9. thirty minus thirteen

  11. from Monday to Friday
  12. at once
  13. have an English lesson
  14. welcome back
  15. every day
  16. this afternoon
三、单项选择
( )
  1. What is it today? It’s Monday. A. date B. day C. week
( )
  2. What lessons do you have the afternoon? A. in B. on C. at
( )
  3. How lessons do you have on Monday? A. much B. many C. any
( )
  4. What do you like? A. lesson B. subject C. lessons
( )
  5. I like Chinese. you? A. Who are B. How about It’s 1
  98. C. and C. Where are
( )
  6. What’s 321 123? A. minus
B. plus
( )
  7. Mr. Li and his students are a lessons. A. have ( )
  8. I help you? ? 1 ? B. having C. going
A. Could
B. Would
C. Can
( )
  9. We have two Chinese lessons Monday morning. A. in B. on C. /
( )
  10. Who your English teacher? A. am B. is C. be
( )
  11. What you like best? English. A. is B. are C. do
( )
  12. There three pictures on the wall. A. are B. is C. am
( )
  13. This is umbrella. It’s big umbrella. A. an, a B. a, a C. an, an
( )
  14. bike is that? It’s Nancy’s. A. Who’s B. Whose C. What
( )
  15. Mike likes Chinese. How about David? . A. He is fine B. He likes PE C. He like Art
四、用所给词的适当形式填空

  1. I (be) late.
  2. Don’t (be) late again.
  3. Look, the bus (come).
  4. My father can (ride) a horse.
  5. Listen, the girl in the classroom (sing) an English song.
  6. The students would like (play) football after class.
  7. What can you (do)? I can (run). But I
  8. What lessons (do) you (have) in the morning? (skate) now.
五、根据中文完成句子

  1. 欢迎回到学校。 Welcome school.
  2. 这是新学期的第一节课。 This is the of the .
  3. 这学期,我们学习五门科目。 We have this term.
  4. 我喜欢英语,它很有趣。 I English. It’s very . ? 2 ?

  5. 今天上午我们上语文、科学、数学和美术。 This morning we have 、、 and .
  6. 我希望多上些体育课。 I we have .
  7. 布莱克小姐和她的学生们正在上一堂英语课。 Miss Black and are an lesson.
  8. 今天星期几?星期四。 today? It’s .
  9. 他喜欢计算机和社会。 He likes and .
  10. 你们今天下午有什么课? do you have ?
六、按要求改写句子

  1. We have eight subjects this term.(改为否定句)
  2. He often plays football after school.(改为一般疑问句,并作否定回答)
  3. We have five Maths lessons every week.(就划线部分提问)
  4. It’s Sunday.(就划线部分提问)
  5. I have English, Maths and Art this morning.(就划线部分提问)
  6. I like Chinese.(就划线部分提问)
七、连词成句

  1. boys, to, welcome, girls, back, school, and
  2. Science, Social Science, and, like, I
  3. this, term, have, subjects, seven, we
  4. how, many, do, you, have, in, a, week, Chinese, lessons ? 3 ?

  5. and, Miss Li, students, her, having, are, lesson, a
八、找出句中的一处错误并改正
( )
  1. Mr. Zhang is not at the home today. A B C
( )
  2. Mike, is that your mother purse? A B C
( )
  3. How many English lesson do you have? A B C

( )
  4. We have a English lesson in the afternoon. A B C

( )
  5. What lessons do you have in Tuesday? A B C

九、阅读短文,判断正误(对的打“T” ,错的打“F” )
Nancy: Good morning, Liu Tao. Liu Tao: Good morning. What day is it today? Nancy: It’s Wednesday. Liu Tao: How many subjects do you have this term? Nancy: Six. They are Chinese, Science, Computer Studies, Maths, English and Art. Liu Tao: What subject do you like? Nancy: I like Chinese and Computer Studies. How about you? Liu Tao: I like Maths. It’s interesting. Nancy: How many Maths lessons do you have in a week? Liu Tao: Five. I hope we have more. ( )
  1. Nancy likes Maths very much. ( )
  2. Today is Wednesday. ( )
  3. Nancy has seven subjects in a week. ( )
  4. Liu Tao has four Maths lessons in a week.
参考答案
? 4 ?
Unit 1 A new term 一、根据所给字母补全单词,并翻译
  1. Chinese 汉语,中文,中国人
  2. Science 科学自然科学
  3. Wednesday 星期三
  4. term 学期
  5. interesting 有趣的
  6. lesson 课
  7. subject 学科,科目
  8. week 星期,周
  9. Saturday 星期六
  10. morning 早晨 二、英汉互译
  1. the first lesson
  2. her students
  3. in the evening
  4. how about
  5. in a week
  6. an interesting book
  7. have more PE lessons
  8. eight subjects
  9. 三十减去十三
  10. 这学期
  11. 从星期一到星期五
  12. 立刻
  13. 上一节英语课
  14. 欢迎回来
  15. 每天
  16. 今天下午 三、单项选择
  1. B
  2. A
  3. B
  4. B
  5. B
  6. A
  7. B
  8. C
  9. B
  10. B
  11. C
  12. A
  13. A
  14. B
  15. B 四、用所给词的适当形式填空
  1. am
  2. be
  3. is coming
  4. ride
  5. is singing
  6. to play
  7. do, run, am skating
  8. do, have 五、根据中文完成句子
  1. back, to
  2. first, lesson, new, term
  3. five, subjects
  4. like, interesting
  5. Chinese, Science, Maths, Art
  6. hope, more, PE, lessons
  7. her, students, having, English
  8. What, day, is, it, Thursday
  9. Computer, Studies, Social, Science
  10. What, lessons, this, afternoon 六、按要求改写句子
  1. We don’t have eight subjects this term.
  2. Does he often play football after school? No, he doesn’t.
  3. How many Maths lessons do you have every week?
  4. What day is it today?
  5. What lessons do you have this morning?
  6. What subject do you like? 七、连词成句
  1. Welcome back to school, boys and girls.
  2. I like Social Science and Science.
  3. We have seven subjects this term.
  4. How many Chinese lessons do you have in a week?
  5. Miss Li and her students are having a lesson. 八、找出句中的一处错误并改正
  1. C at home
  2. C mother’s
  3. B lessons
  4. B an English lesson
  5. C. on Tuesday ? 5 ?
九、阅读短文,判断正误(对的打“T” ,错的打“F” )
  1. F
  2. T
  3. F
  4. F
? 6 ?
 

相关内容

★★牛津小学英语 5B第一单元

   Unit 1 一、根据所给字母补全单词,并翻译 1. Ch n s A new term 2. Sc nc 3. W dn d y 5. ter st 7. s b ct 9. S t d y 4. t m 6. l s n 8. w k 10. m n 2. 她的学生们 4. 怎么样 6. 一本有趣的书 8. 八门科目 10. this term 二、英汉互译 1. 第一节课 3. 在晚上 5. 在一周中 7. 上更多的体育课 9. thirty minus ...

★★牛津小学英语 5B第五单元

   Unit 5 Review and check 一、根据所给字母补全单词,并翻译 1. We n sd y 3. c gh 5. m d cine 7. Sc en e 9. h bb 2. f ver 4. l ch 6. b tiful 8. c ll ct 10. bs nt 二、按要求写出下列单词 1. children (单数) 3. do not(缩写形式) 5. write (同音词) 7. her (主格) 9. we(形容词性物主代词) 11. do (第三人称单数 ...

★★牛津小学英语 5B第四单元

   Unit 4 An English Friend 一、按要求写单词 1. write (现在分词) 3. careful (副词) 5. can’t (完整形式) 7. he (复数) 9. well (形容词) 2. big (近义词) 4. slow (反义词) 6. live (第三人称单数) 8. sit (现在分词) 10. fast (副词) 二、英汉互译 1. 浏览因特网 3. 在晚上 5. 居住在南京 7. 一个小镇 9. his English friend 11. pla ...

★★牛津小学英语 5B第二单元

   Unit 2 A telephone call 一、按要求写出下列单词 1. run (现在分词) 3. I’ve (完全形式) 5. cold (反义词) 7. child (复数) 2. take (现在分词) 4. are not (缩写形式) 6. wrong (反义词) 8. write (同音词) 2. 午饭后 4. 呆在床上 6. 对海伦说 8. 张开你的嘴 10. a high fever 12. at school 14. a lot 二、英汉互译 1. 再见 3. 重感冒 ...

牛津小学英语5B第七单元教案

   牛津小学英语 5B 第七单元教案 牛津 5B:Unit 7 牛津小学英语 5B Unit 7 单元教学内容简析: 本 单 元 的 核 心 教 学 内 容 为 David 一 日 的 起 居 活 动 , 所 涉 及 的 主 要 句 型 有 What time is it ? It ’ s time for….Do you want to…?I want to….还出现了由 past 和 to 构成的表示时间的词组。本篇对话内容贴近 学生的实际生活,语言运用情景比较真实。教师在教学中要根据学生的 ...

牛津小学英语5B第九单元教案

   牛津小学英语 5B 第九单元教案 牛津 5B:Unit 9 5B Unit 9 The English Club 单元教材简析: 本单元的核心教学内容是介绍国家、国籍和语言。重点学习句型 Where are you from? Do you speak….? 及 其答语。在 Book 4B 第八单元中学生已学过 China,Chinese,English.,因此.教师可采用以旧带新的方法。 拓展相关内容。BOOK4B 第四单元已出现了十一种水果的复数形式。本册第八单元又出现了几种昆虫的复 数 ...

牛津英语1B第一单元教案

   教学内容:PartAandB 一.教学目标: 1、能根据所听到的名字,正确辨认本单元中出现 Nancy,David,Su Yand 和 Liu Tao 四个人 形象,能看图说出这四个人物的名字,发音正确。 2、能听懂 What’s your name?My name is… 二.教学重点和难点: 1、能正确读出本单元的四个人名。 2、能听懂 What’s your name? My name is… 三.教学准备: 1.录音机、人物头饰 四.教学过程: A .Look and learn ( ...

《牛津小学英语》3B第一单元第一课时

   《牛津小学英语》3B 第一单元第一课时 二、 教学目标 1、 能听懂、会说文具玩具类单词 a school bag, a crayon, a tape, a knife 2、 能听懂、会说日常交际用语 What’s this/ that in English? It’s… (由于本单元内容较多,对于 三年级学生而言,有一定困难,故作一定调整。三、四两图安排在第一教时,一二两图安排在第二教时。) 3、 能使用礼貌用语 Excuse me. 三、 教学重点 1、能听懂、会说文具玩具类单词 a s ...

牛津英语5B第三单元

   Unit 3 Hobbies 同学们,我们每个人都有自己的爱好,本爱好集邮,他有很多漂亮 的邮票,你的爱好是照相?是种花?还是什么呢? 主要教学内容 四会词汇:collect, a stamp, beautiful, a classmate, a ship, an animal, take photos, go shopping, a coin 三会词汇:carefully, every, goldfish, grow, keep, look after, same, ship 四会句型:D ...

牛津英语5B第一单元

   Unit 1 A new term 新学期又开始了,同学们又可以每天在一起学习、娱乐了。新的课程 表发下来了吗?你会制作一张英文课程表吗?你会用“What day is it?” 询问星期和用“What subject do you like?”与他人谈论学校课程吗? 现在来吧,让我们共同学习第一单元的内容吧! 主要教学内容 四会词汇:Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday, a subject,Chinese,Science,Computer St ...

热门内容

【新东方】高中英语词汇语法课堂古典心法词汇讲义

   第一节: 第一节: 内容描述:单词学习方法简论 传统单词速记方法的优点和不足 单词演义方法 学习英语的目的: 掌握英语里的最新的信息: 单词的作用: 1。提高考试能力:阅读 语法 听力 2.增强阅读能力: 3.增强听力口语: (马丁?路德?金(公元 1929?1968 年) ,美国黑人律师,著名黑人民权运动领袖。一生曾 三次被捕,三次被行刺,1964 年获诺贝尔和平奖。1968 年被种族主义分子枪杀。他被誉为 近百年来八大最具有说服力的演说家之一。 1963 年 8 月 23 日他领导 25 ...

中学英语教学中的中英文化差异

   中学英语教学中的中英文化差异 李卫杰 (利辛县第一中学安徽0粒玻常叮罚埃埃 摘要:在此探讨文化的差异影响中西方交往顺利进行的原因,论述了如何帮助学生克服中英文化差异,培养学生跨文化交 际的能力。 关键词:交际文化文化差异文化冲突 中图分类号:G633.4l 文献标识码:A The Cultural Differences between China and Britain ill LI Middle School EngⅡsh Tbaching Wbi-jie (Nb.1 Middle sc ...

高中英语新人教版选修6 Unit3 A Healthy Life--Language study(ppt)

   Language study Warming up HIV is the virus that causes AIDS. AIDS stands for Acquired Immune Deficiency Syndrome. (后天免疫缺损综合症) 后天免疫缺损综合症) 后天免疫缺损综合症 virus Some facts: By the end of 2003, an estimated 42 million around the world were living with HIV/A ...

英语语法14_inversion

   English Grammar Edited and Published For Your Reference Only 十四讲 倒装句 1 倒装句之全部倒装 全部倒装是只将句子中的谓语动词全部置于主语之前.此结构通常只用与一般现在时和 一般过去时.常见的结构有: 1) here, there, now, then, thus等副词置于句首, 谓语动词常用be, come, go, lie, run. There goes the bell. Then came the chairman. ...

2008年4月北京成人学位英语真题(B)卷及答案

   2008 年 4 月北京成人学位英语真题 卷 月北京成人学位英语真题(B)卷 Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the be ...