www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
译林牛津 8BUnit3 综合测试题
笔试部分(100 分) 笔试部分 I.词汇(15 分) A. 根据句意用所给词的适当形式填空。
  1. This dress is very popular this year. Do you know who the (design) is?
  2. English Classroom is an (education) program on CCTV.
  3. Many people use computers in their (day) lives.
  4. Thousands of (tour) come to the Great Wall every year.
  5. If I am not(avail) when you phone, ask form my brother. B. 根据句意和所给中文写出句中所缺的单词。
  6. Can you tell me the (主要的) idea of this passage?
  7. Yong people like to chat with their friends(在网上).
  8. He didn’t (出现) until ten o’clock last night.
  9. Which (话题) shall we talk about today?
  10. Please give my best (问候) to your parents. C.根据句意及首字母提示完成单词。 . He often forgets things.
  11. The old man has bad m
  12. TV is short for t .
  13. How many c do you study at school?
  14.
  1. There are always some football matches on C 5 of CCTV.
  15. I often have d at night, so I can’t sleep well. II.选用所给句子完成对话。(5 分) A: (
  1) B: Yes, I have one. It’s a birthday from my uncle. A: (
  2) B: I usually use it to search the Internet. A: Why? B: (
  3) A: (
  4) B: Every day. A: (
  5) B: I like it very much. It’s very useful. A. How do you like your computer? B. What do you usually use your computer for? C. Because it is fast and easy. D. Do you have a computer at home? E. How often do you use your computer? III.单项选择。(20 分)
  1. The computer a television, doesn’t it? A. is like B. like C. looks like D. looks
  2. -What’s this called in English, Eddie? -. A. No, I don’t B. Yes, this is a computer. C. I’ve no idea D. I not know
  3. The TV on Channel Six are about films. A. experiences B. performances C. programs D. problems
  4. We can change the channel on TV with a .
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
A. keyboard B. mouse C. cursor D. remote control
  5. This CD-ROM can help you learn and have fun. A. at times B. on time C. at the same time D. in time
  6. Tom is boy now. A. a 11-years-old B. a 11-year-old C. an 11-year-old D. an 11-years-old
  7. My father will be back from Beijing a week.
A.for B.in C.after D. behind
  8. Metal making machines and many other things. A. used to B. is used for C. is used as D. is used to
  9.Chinese by the largest number of people in the world now.
A. is spoken B. is speaking C. speaks D. spoke

  10. The news , right? A. sound exciting B. sounds exciting C. sounds excited D. sounds excitingly

  11. -Do you mind me smoking here? -.Look at the sign. It says, “ No smoking.” A. It doesn’t matter B. No, I don’t. C. You’d better not D. Never mind.
  12. Try to buy one before all the tickets . A. will be sold B. will be sold out C. are sold D. are sold out
  13.The book was written Lu Xun. A. by B. with C. as D. /
  14. I want to watch the news on TV. , please. A. Turn on it B. Turn it on C. Turn off it D. Turn it off
  15. If you want to open a file, please on the icon. A. left twice clicks B. left double clicks C. double left click D. twice left clicks
  16. -Can you work out this math problem? -Yes, I can. It’s. A. hard B. difficult C. simple D. easier
  17. Information can be stored on the . A. programs B. floppy disks C. hard disks D. Both B and C
  18.The package tour everything. You don’t worry about it. A. covers B. including C. have D. owns
  19. Can you show me to start the computer? A. what B. where C. how D. which
  20. Do you want her one for you? A. order B. to order C. orders D. ordering IV.句型转换。(5 分)
  1. Who designed the CD-ROM.(改为被动语态) whom the CD-ROM?
  2. Is French spoken in Canada?(改为主动语态) people in Canada French?
  3. I’ll give you a general description of this game.(改为同义句) me give you of this game.
  4. Everything seems OK now.(改为同义句) Everything seems OK now.
  5. I think that’s an interesting CD-ROM, is that right?(改为同义句) I think that’s an interesting CD-ROM, ? V.单句改错。(5 分)
  1. I hear many ships are produced by Shanghai every year. A B C D
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!

  2. The main character of the story called Snow White. A B C D
  3. Every time you will pass a level, you will get some points. A B C D
  4. Passing each level will spend you about an hour. A B C D
  5. Does the game start from the main character having breakfast. A B C D VI.根据汉语提示完成句子。(10 分)
  1.刘德华将在这部电影中演主角。 Liu Dehua will in the film.
  2. 这些单词须写在黑板上面。 These words must the blackboard.
  3. 我想了解一下伦敦的博物馆。 I the museums in London.
  4. 错误用鲜红色标出。 The mistakes are red.
  5. ?你介意告诉我如何用这个功能吗? ?不介意。 ?Do you me how to use this. ?No, . VII.完形填空。(10 分)
There are all kinds of machines. They 1 in many different ways. One kind of machine is called a computer. A computer can do many things. A computer can do math problems. People can do math problems. But they cannot do it 2 a computer. Computers remember things. Computers 3 people tell them. People cannot remember as many things as computers. Computers help tell 4 the weather will 5 .Computers help fly rockets and spaceships. These are 6 of ways computers are used. They are used in thousands of ways. 7 they are not always used in the same way. Some computers do just 8 things. Some computers can do a lot of things. There are 9 computers. There are big computers. There may be computers in your school. Do you 10 what they do?
  1.A.use B.are used C.are using D.will use
  2.A.faster than B.as fast as C.more quickly than D.so big as
  3.A.something B.that C.everything D. things
  4.A.which B.where C.what D.why
  5.A.be like B.be C.look D.feel
  6.A.all B.many C.a lot D.only some
  7.A.But B.And C.When D.Though
  8.A.a little B.little C.few D.a few
  9.A.large B.huge(巨大的) C.good D.small
  10.A.get B.talk C.make D.know
VIII.阅读理解。(20 分) A. Computers are useful machines. They can help people a lot in their daily life. For example, they can help people to save much time to do much work, and they can help people to work out many problems they can't do easily. Our country asks everyone to learn to use computers before the twenty-first century, except the old people. Today more and more families own computers. Parents buy computers for their children. They hope computers can help them improve their studies in school. Yet,
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
many of their children use computers to play games, to watch video or to sing that computers can not help children to study but make them fall behind. So computers are locked in boxes by parents. In some other countries, even some scientists also hate computers. They say computers let millions of people lose their jobs or bring them a lot of trouble. Will computers really bring trouble to people or can they bring people happiness? It will be decided by today's students themselves!
  1.Why do we say the computer is a useful machine? Because . A.our country asks us to learn it B.it can help us a lot C.we can use it to play games D.it can help us to find jobs
  2.What do many teachers and parents complain about? They complain that . A.their students and children use computers to play games B.computers let them lose their jobs C.computers make their students and children fall behind D.computers bring people a lot of trouble
  3.In this passage we know computers . A.also bring us trouble B.bring us happiness only C.are hated by people D.are bad for people's health
  4.Can computers really help children to study? A.Yes, they can. B.It's hard to say. C.No, they can't. D.Of course not.
  5.How do you understand the last sentence of this passage? I think it means . A.computers are used by people B.people can live well without computers C.one must decide how to use computers D.computers are strange machines B. The Internet is becoming important in our life. How much do you know about it? What is the Internet? The Internet is a large, world-wide collection (聚集) of computer networks( 网络). A network is a small group of computers put together. The Internet is many different kinds of networks from all over the world. These networks are called the Internet. If you have learned to use the Internet, you can have a lot of interest on the World Wide Web(网) What is the World Wide Web? The World Wide Web has been the most popular development of the Internet. The Web is like a big electronic (电子) book with millions of pages. These pages are called homepages. You can find information about almost anything in the world on these pages. For example, you can use the Internet instead of a library to find information for your homework. You can also find information about your favourite sport or film star, talk to your friends or even do some shopping on the pages. Most pages have words, pictures and even sound or music. What is e-mail? Electronic mail (e-mail) is a way of sending messages to other people. It' s much quicker and cheaper than sending a letter. If you want to use e-mail, you must have an e-mail address. This address must have letters and dots (点) and an" @ " (means "at"). For example: Lily @ Yahoo, com. Write a message, type a person's e-mail address, then send the message across the Internet. People don't need to use stamps, envelopes
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
or go to the post office since the invention of the Internet . Quick, easy and interesting ? that' s the Internet .
  1. The Internet is. A. a big computer B. a small group of computers C. lots of computer networks D. the World Wide Web
  2. The World Wide Web is like. A. an electronic book B. homepages C. an electronic page D. an interesting picture
  3. The sentence "You can talk to your friends on the pages. "means . A. you can talk to your friends face to face B. you an type your words in the computer and then send them to your friends across the Internet C. you can talk to your friends through the same computer D. you can go to your friends' houses to talk to them
  4. People like to use e-mail to send messages to their friends because. A. they don’t have to pay any money B. it' s faster and cheaper C. they don’t need to have stamps, envelopes or addresses D. sending e-mail is interesting
  15. The "e" in e-mail means. A. easy B. entrance C. electronic D. enjoyable IX.书面表达。(10 分) 在日常生活(daily life)中,国际互联网起着越来越重要的作用。请根据以下提 示,以 On the Internet 为题写一段
  50-70 字的短文。 国际互联网的主要用途 信息 看国内新闻,获取其他信息 通讯 发 e-mail,打电话 学习 上网上学校,阅览各种书籍,自学 外语 娱乐 欣赏音乐,观看体育比赛,玩棋牌 游戏 生活 购物
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
译林牛津八年级 Unit3 综合测试题参考答案
I. A.
  1. designers
  2. educational
  3. daily
  4. tourists
  5. available B.
  6. main
  7. online
  8. appear
  9. topic
  10. regards C.
  11. memory
  12. television
  13. courses
  14. Channel
  15. dreams II. 1-5DBCEA III. 1-5 CCCDC 6-10 CBBAB 11-15 CDABC 16-20CDACB IV.
  1. By, was, designed
  2. Do, speak
  3. Let, an overview
  4. to be
  5. isn’t it V.
  1. D。by 改为 in。
  2.C。called 改为 is called。
  3. B。will pass 改为 pass。
  4. C。 spend 改为 take。
  5. C。from 改为 with。 VI.
  1. play the leading role
  2. be written on
  3. want to learn about
  4. marked in bright
  5. mind telling, function, not at all VII. 1-5 ABCCA 6-10 CADBD VIII. A.1-5BAABC B.1-5CABBC IX. The Internet is very important in our daily life. On the Internet, we can learn news both at home and in the world. And we can also learn all kinds of information. We can send e-mails to our friends by Internet. We can even make phone calls, go to net school, read many books and learn foreign languages alone. If you are free, we can enjoy music, watch sports and play chess and cards on the Internet. We can do shopping, have a chat with others and make friends with them.
 

相关内容

牛津英语8B Unit 6 分课时练习

   牛津英语 8B Unit 6 A charity walk 课时练习 第 1 课时 Welcome to the Unit 一、词组汉译英。 1 为一次慈善远足训练 2 支持慈善机构 3 再需要一些食物 4 组织一次慈善演出 5 需要帮助的人 6 一位残疾人 7 一位无家可归的人8 一位盲人 9 两位聋人10 过马路 11 跑完你的路程12 一位老年人 二、根据提示完成句子。 1.We should help the (able) people. Life is hard for them. ...

牛津初中英语8B Unit 4 A Charity Show 讲学稿

   牛津初中英语 8B Unit 4 A Charity Show 讲学稿 课题:第一课时 Comic strip and Welcome to the unit 课型:对话、句型操练课 执笔人:仪征市青山中学 王兆平 时间: 年 月 日 A、教学目标: 、教学目标: 1. 知识目标: (1) 词汇:charity, microphone, fund-raising, advertise, leaflet, cat (2) 短语:hold a microphone 拿着话筒 be the hos ...

牛津英语8BUnit5教案

   Unit 5 International charities Part 1 Teaching design 第一部分 教学设计 VOCABULARY pocket, further, education, affect, mostly, tough, case, cure, medical, treatment, operation, patient, afford, skill, train, operate, indeed, proud, medicine, treat, improve ...

PEP小学英语三年级上册Unit3测试题听力材料与答案

   2006??2007 学年度第一学期 小学三年级英语第三单元考核卷听力材料 小学三年级英语第三单元考核卷听力材料 一、 听录音,选择你所听到的单词,将编号写在括号里。 (10 分) 1. white 2. blue 3. great 4. purple 5. bread 二、 听录音,给下列图片标上正确的序号。 (12 分) 1. Sit down. 4. Stand up. 2. Clap your hands. 5. Turn around. 3. Touch the ground. 6 ...

牛津英语8B阶段测试

   牛津英语 牛津英语 8B 阶段检测 (2011.03.29) (本卷满分 100 分,80 分钟完卷 本卷满分 分钟完卷) Part 1 Listening (第一部分 听力) (共 25 分) 根据你听到的内容, Ⅰ. Listen and choose the right picture (根据你听到的内容,选出相应的图片 (共 6 分) 根据你听到的内容 选出相应的图片): 共 A B C D E F G 1. 2. 3. 4. 5. 6. Ⅱ. Listen to the dialo ...

牛津英语单词过关练习(7A-Unit 4)

   英语单词过关练习(7A? 4) 英语单词过关练习(7A?Unit 4) 根据音标写单词和中文 1 3 hQmb (r) 2 4 6 v 8 1 h N rI v (r) t bl KQr t s (r) I b ul 7 h It h l I 11 aI t 12 IM pO t t 13 1 taI 14 16 I p 17 fIt 1 sw t 18 2 22 s l m s Q U 21 laI 23 2 bI tw 24 m l 26 ...

牛津初中英语9A Unit4 同步测试

   牛津初中英语 9A Unit4 同步测试 一、根据句意,将句子补充完整: 1、He talked (少) of all at the meeting. 2、After twenty minutes’ (讨论), the students agreed with the teacher. 3、He was working on the day of his (死). 4、It’s (危险) to play football in the street. 5、I will give you tw ...

牛津英语8B Unit1-3测试题及答案

   牛津英语 8B Unit1-3 测试题及答案 Ⅰ、听力 一、听对话及问题,选择正确答案,对话及问题读两遍:5% ( )1. A. He’s gone to the garden. B. He’s gone to the kitchen. C. He’s gone to the bedroom. ( ( ( ( ( ( )2. A. About last year B. About one year C. About three years )3. A. Yes, he will )5. Ea ...

新目标九年英语单元测试 Unit 3 A卷

   Unit 3(A 卷) Ⅰ.词汇(20 分) A.根据所给汉语填入单词,使句意完整(10 分) 1.Am I (允许) to drive the car? 答案:allowed 2.Teenagers should stop wearing (耳环). 答案:earrings 3.Show me your (执照). 答案:license 4.Don’t make friends with that (愚蠢的;傻的) boy. 答案:silly 5.?What’s the result? ? ...

2008年中考英语复习(8BUnit1-3)

   初二年级下学期( ) 初二年级下学期(8B) Unit 13 重 点 词 组 in fact 事实上 get married 结婚 move out of 搬出…… turn into 变成 light rail 轻轨 play Chinese chess 玩中国象棋 noise pollution 噪音污染 the closing of the old airport 旧机场的关闭 take off 起飞 land safely 安全着陆 feel a bit lonely 感到有点孤独 ...

热门内容

三年级英语下册

   北师大版小学三年级英语下册 《Unit 7 Is it a pear?》 》 Lesson1 Prepare the Student Book used last term. 1. Review The following exercise reviews some of the English expressions in Units 2 and 3. Display your copy of pages 14 and 15 of Book one. Show the children t ...

英语四级综合笔记

   英语四级综合笔记 听力(35%) 、阅读(35%) 、完型填空或改错(10%) 、作文和翻译(20%) 。各单项报道分 的满分分别为:听力 249 分,阅读 249 分,完型填空或改错 70 分,作文 142 分。各单项分 相加之和等于总分(710 分) 。 目录 一、听力概述和故事型及文章型题目 二、小对话六大类行分析 三、小对话高频场景分析 四、多义词汇讲解及科技型文章讲解 五、语音讲解(英、美) ,语音现象(吞音、连读等) 六、重要短语集合、听力敏感度训练、六大类关键词 七、长对话类型 ...

[2011年春答案] 开放英语(1)形成性考核册答案

   学 前 准备 1.B 2.B 3.B 4.B 5.A 6.B 7.C 8.B 9.C 10.A 学习记录卡 1 三种时态之 1:一般过去时 从你学过的动词中各找出两个规则动词和不规则动词,写出动词原形和过去式: 规则动词:work worked finish finished 写出下面句子的否定句和疑问句: Tom went to see his parents in the country. 否定句: Tom didn’t go to see his parents in the coun ...

过来人的英语复习规划

   一、关于真题 考研的真题做的目的并不是找可能再次出现的题。而是找一定会再次出现的题型,找着了要分析清楚做题的方法。当然这只为做题,此为分析题。至于有很多题型是跟文章结构有关的,或跟长难句的理解有关。这不是做题的招数,而是基本英语能力的积累。所以考研真题并不是做一遍就算了,最起码阅读决不是这样。做完后要: 1 分析此类题的做题方法; 2 用背诵真题的方法解决英语基本功问题;(包括阅读速度和对长难句的掌控) 二、关于辅导班 关于辅导班要客观看待,辅导班的作用要跟自己基本的英语能力相配合和辅助。大部 ...

6月大学英语四级考试听力复习指导(1)_英语四级-英语六级-cet

   6月大学英语四级考试听力复习指导(1)_英语四级-英语六级-cet 爱词霸英语 汉语 手机版 软件版下载 | English 每日一句:I feel like celebrating tonight. 我今晚想庆祝一... 彩信订阅登录 | 注册词典 翻译 句库 情景会话 沙龙 学习资料 娱乐 金山词霸 免费英语 更多 英语测验 个人空间 免费工具 更多>>口语 双语新闻 CRI 四六级 考研英语 出国留学 雅思 大讲堂 英文歌曲 英文简历 英语笑话 资料下载 当前位置:主页 & ...