亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
英语第一册( 英语第一册(上) 期中考试模拟测试
I. 选出划线部分读音与其他三个不同的选项:(5%) ( )
  1. A. picture B. nine C. fine D. Chinese ( )
  2. A. school B. too C. book D. two ( )
  3. A. computer B. student C. excuse D. but B. apple C. grade D. cake ( )
  4. A. eraser ( )
  5. A. think B. thank C. these D. thirteen ( )
  6. A. boats B. cats C. students D. mouths ( )
  7. A. pen B. American C. eraser D. twelve ( )
  8. A. those B. clock C. box D. on B. right C. miss D. sister ( )
  9. A. middle ( )10A. ruler B. cup C. mother D. bus II. 单词拼写:(10%)
  1. 根据规律默写数字: two ten three eleven
  2. 根据句意及给出的首字母填写单词:
  1) Is this your car l number?
  2) We study in the same m school.
  3) These two boys are t. They look the same.
  4) Who is on d today?
  5) I can see two beautiful birds in the p.
  6) Listen to this E song. It’s nice.
  7) W to Beijing!
  8) Can you s your name, please?
  9) ?How old are you? --It’s a s.
  10) ?What’s five m two? --It’s three. III. 按要求变化词形:(5%)
  1. class (复数)
  2. Japanese (复数)
  3. here (反义词)
  4. right (反义词)
  5. it’s (同音词)
  6. two (同音词)
  7. they’re (原形)
  8. is not (缩写)
  9. her (主格)
  10.they (形容词性物主代词) IV. 选择最合适的答案:(20%) ( )
  1. I a student. You my teacher. A. is, is B. are, am C. am, are D. am, is ( )
  2. This is a . He is in No. 5 . A. Middle School, Middle School B. middle school, middle school
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
(
(
(
(
( (
( ( (
( ( (
( ( (
C. Middle School, middle school D. middle school, Middle School )
  3. ?Is it Chinese film? --No, it is American film. A. a, an B. an, a C. a, a D. an, an )
  4. --Are these Japanese toys? -- A. No, they are. They are made in China. B. These are not Japanese toys. They are made in China. C. No, they aren’t. D. These are Chinese toys. )
  5. ?Who are these ? --They our teacher. A. woman, are B. women, are C. womans, are D. women, is )
  6. ?Excuse me, are these English books? --No, they are English books. A. your, her B. my, she C. your, he D. he, her )
  7. Is this girl English American? A. and B. but C. or D. of )
  8. ?What are those? --They are . A. pencils-box B. pencil-box C. pencil-boxs D. pencil-boxes )
  9. Xiao is Chinese. He is Chinese boy. A. a, a B. /, a C. /, / D. an, an )
  10. These two pens look . A. same B. his C. the same D. her )
  11. ?Is Tom school today? --No, I think he is home. A. at, at B. at, in C. in, at D. in, in )
  12. What’s ten plus two? Can you this question? A. ask B. think C. see D. answer )
  13. Please look my baby tomorrow. A. at B. for C. after D. on )
  14. ?What’s that? -- A. It’s too a cat. B. Too it’s a cat C. It’s a cat, too. D. It’s a cat too. )
  15. I think you are . Five and six isn’t ten. A. wrong B. right C. fine D. nice )
  16. is he late today? A. What B. Why C. How D. Who )
  17. Who is the girl ?
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
A. over here B. at here C. at there D. over there ( )
  18. ?Where is my English book? --Sorry, I don’t . A. see B. forget C. know D. look ( )
  19. everyone here today? A. Are B. Is C. Am D. Does ( )
  20. What’s that Chinese? A. at B. for C. on D. in V. 填入合适的介词、副词:(5%)
  1. Sit , please.
  2. Good morning you!
  3. What row are you ?
  4. Hurry ! You are late.
  5. What can you see this picture?
  6. Is James duty now?
  7. Please look the blackboard.
  8. Tom, please look his dog.
  9. Let’s listen the English song.
  10. Are you the same class? VI. 根据回答,填入合适的疑问词:(5%)
  1. one and five? It’s six.
  2. is our teacher? She is in the library.
  3. are you today? I am fine.
  4. is this in English? This is a map.
  5. old is your little brother? He is five years old now.
  6. is the girl in blue? She is my good friend.
  7. grade are you in? I am in Grade Six.
  8. is her fax number? 026647
  91.
  9. is not here today? Tom.
  10. is his name? He is Wang Gang. VII. 根据要求改写句子:(10%)
  1. This is a pretty girl. (变为复数)
  2. These are Japanese cars. (变为一般疑问句)
  3. She is our new teacher. (变为否定句)
  4. Tom is in the library. (根据划线部分提问)
  5. Those students are Chinese. (变为单数)
  6. He is Jack Smith. (变为同义句)
  7. Is this girl your sister? (用 your friend 变为选择疑问句)
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载

  8. Excuse, are you Mr. Jackson? (否定回答)
  9. Is Sandy in? (同义句)
  10. What’s one and three? (同义句) VIII. 根据中文完成下列句子:(10%)
  1. 这两个男孩是双胞胎,他们看上去长得一样。 These two are . They the .
  2. 请问,这些用日文怎么说? me, what these ?
  3. 这幅画里你能看见什么? What you the ?
  4. 仔细听这首英文歌。 this song .
  5. 我想我不知道答案。 I I the . IX. 为下列表达法配对:(10%) ( )
  1. How is your father? A. I think she is his sister. ( )
  2. See you later! B. No, it isn’t. ( )
  3. Who is this girl? C. See you! ( )
  4. Glad to meet you! D. It’s Tom! ( )
  5. What row are you in? E. It’s over there. ( )
  6. Here you are. F. Well, it’s a secret. ( )
  7. Where is the washing room? G. He is fine. Thank you. ( )
  8. How old are you? H. Glad to meet you, too! ( )
  9. Who is on duty today? I. I am in Row Five. ( )
  10. Is this your ruler? J. Thank you. ( )
  11. Thank you very much. K. It is Ok. ( )
  12. I am sorry. L. It’s my pleasure. X. 完形填空:(10%) He a middle school . name is Zhang Gang. He is Class Two, Three. His English teacher Miss Liu. is a good teacher. Chinese teacher is Mr. Li. is a good teacher, . ( )
  1. A. am B. is C. are D. isn’t ( )
  2. A. student B. boy C. pupil D. twin ( )
  3. A. Her B. Their C. He D. His ( )
  4. A. on B. in C. for D. under ( )
  5. A. Row B. Class C. Number D. Grade ( )
  6. A. am B. is C. are D. isn’t ( )
  7. A. She B. He C. Her D. His ( )
  8. A. Her B. She C. His D. He
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
( )
  9. A. She B. He C. Her D. His ( )10A. but B. or C. and D. too XI. 阅读理解,判断正误: (10%) I am an American boy. My name is Bob Twist. I am in No. 2 Middle School. I am in Class Three, Grade Two. I have a Chinese friend. His name is Gao Ming. We are in the same class. He is on duty today. ( )
  1. The American boy’s name is Bob. ( )
  2. He has an English friend. ( )
  3. His friend is in No. 2 Middle School, too. ( )
  4. Gao Ming is in Class Three, Grade Three. ( )
  5. The American boy is on duty today.
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
参考答案
I.
  1. A
  2. C
  3. D
  4. B
  5. C
  6. D
  7. C
  8. A
  9. B
  10. A II.
  1. two, six, eight, twelve, fourteen one, five, seven, nine, thirteen
  2.
  1) license
  2) middle
  3) twins
  4) duty
  5) picture
  6) English
  7) Welcome
  8) spell
  9) secret
  10) minus III.
  1. classes
  2. Japanese
  3. there
  4. wrong
  5. its
  6. too
  7. they are
  8. isn’t
  9. she
  10. their IV.
  1. C
  2. D 中学用 middle school 表示,要表示某所具体的中学就要分别大写 两个单词的首字母
  3. A
  4. C 一般疑问句要用 yes 或者 no 回答,且后面 的内容要与前面的一致
  5. B
  6. A
  7. C 选择疑问句用 or 连接选项
  8. D be
  9. B 前后两句中的 Chinese 均是形容词, 动词后可直接接形容词或接名词 词组, 在此句中的名词词组由冠词+形容词+名词
  10. C
  11. A
  12. D 回 答用 answer
  13. C look after 照顾 look at 看 look for 寻找 look on 看待
  14. C 注意 too 的位置
  15. A
  16. B why 问原因
  17. D
  18. C
  19. B everyone 的意思是每个人,表示全体的意思,谓语用单数
  20. D V.
  1. down
  2. to
  3. in
  4. up
  5. in
  6. on
  7. at
  8. after
  9. to
  10. in VI.
  1. What
  2. Where
  3. How
  4. What
  5. How
  6. Who
  7. What
  8. What
  9. Who
  10. What VII.
  1. These are pretty girls.
  2. Are these Japanese cars?
  3. She isn’t our new teacher.
  4. Where is Tom?
  5. That student is Chinese.
  6. His name is Jack Smith.
  7. Is this girl your sister or your friend?
  8. No, I am not.
  9. Is Sandy at home?
  10. What is one plus two? VIII.
  1. boys, twins, look, same
  2. Excuse, are, in Japanese
  3. can, see in, picture
  4. Listen to, English, carefully
  5. think, don’t know, answer IX.
  1. G
  2. C
  3. A
  4. H
  5. I
  6. J
  7. E
  8. F
  9. D
  10. B
  11. L
  12. K X.
  1. B
  2. A
  3. D
  4. B
  5. D
  6. B
  7. A
  8. C
  9. B
  10. D XI.
  1. T
  2. F
  3. T
  4. F
  5. F
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
 

相关内容

pep五年级下册英语期中试卷

   2011 年义乌市佛堂小学五年级(下)英语期中检测卷 义乌市佛堂小学五年级( 佛堂小学五年级 英语期中 期中检测卷 ListeningPart (45%) 听录音, 序号。 一、Listen and circle.听录音,圈出相应的序号。(10%) 听录音 圈出相应的序号 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. 6. A. B. C. A. B. C. 7. A. skate B. snake C. sister 8. A. fi ...

2010-2011学年度北师大版小学五年级上册英语【期末试卷】及【答案】经典必备

   2010-2011 学年度 北师大版小学五年级上册英语期末试卷 北师大版小学五年级上册英语期末试卷 英语 (答卷时间:100 分) 第一部分 第二部分 听力(18 分) 辨音(20 分) 第二部分 选择(30 分) 第二部分 对话(20 分) 第二部分 阅读(12 分) 得分 (100 分) 听力 一、选择你听到的单词(8 分) 选择你听到的单词( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. fax machine B. photocopier ) 2. A. ours ) 3. A. ...

三年级上册英语期末综合练习卷

   2008?? ??2009 学年度第一学期 ?? 三年级上册英语期末综合练习卷 2 听 力 部 分 听录音,把你所听到单词的字母编号填在题前的括号里 ( 所听到单词的字母编号填在题前的括号里。 一、 听录音,把你所听到单词的字母编号填在题前的括号里。 10 分) 评 价 考 生 班 别 答 题 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( 不 )1、A bear B bird )2、A cake B Coke )3、A blue B black )4、A dog B doll )5、A eat B ...

4年级下册英语期中试卷(含听力)

   2010?? ??2011 学年春 花寨乡中心学校 2010??2011 学年春学期 小学四年级英语期中试卷 小学四年级英语期中试卷 英语期中 题号 得分 教师寄语:一份耕耘必有一份收获,你付出了努力,就一定能有 所收获。You you!(你一定能做到,我 所收获。You can make it.I can believe you!(你一定能做到,我 ) 相信你! 姓名 Listening part Writing part 总分 ( ( ( ( ( ( ( ( )1. A. light B ...

人教版初一上册英语期中试题(含答案)

   www.HuiLanGe.com 回澜阁教育 免费下载 天天更新 七年级英语期中考试检测题 七年级英语期中考试检测题 人教新目标 Vocabulary(词汇) (词汇) I. Classify the following words .(把下面的单词归类,每词 1 分,共 10 分) soccer ball , broccoli, strawberry , chair , baseball , carrot , shirt , ice cream , sofa , coat Food(食品) ...

四年级英语期中试卷

   学校: 班级: 姓名: 考号: ……………………密……………封……………线……………内…………不……………要……………答……………题………………… 2010?2011 学年度第二学期期中质量检测 四年级英语试题 (考试时间:60 分钟 试卷满分:100 分 卷面分:5 分) 题号 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 总分 听力部分( 听力部分(30%) ) 一、听音连线听情境对话,判断服装在哪个房间 10% 二、听录音,选出你听到的单词。10% ( ( ( ( ( ) 1. A. bi ...

小学四年级上册英语试题

   四年级英语期中试卷 班级 I. ① 40 50 20 ⑤ 13 18 12 ⑨ 19 8 11 ② 13 30 17 ⑥ 33 43 53 ⑩ 15 55 50 六、把下面的句子和词语,汉语翻译成英语,英语翻译成汉语(共 10 分) 1. I have a new school. 2. It’s near the door. 3.This is ZhangPeng . 二、听录音,选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在题前的括号里,每小 题将读两遍。 (每小题 1 分,共 10 分) ( ...

八年级上册_英语作文范文

   八年级上册英语作文范文 八年级上册英语作文范文 语作文 根据下列班级活动调查表,用英语写一篇文章。 Unit 1 根据下列班级活动调查表,用英语写一篇文章。 Class 12,Grade 8: Activity Survey Activity Watch TV Have Sports Do homework Every Day Twice a Week Four Times a Week 60% 10% 100% 20% 20% 0% 20% 70% 0% ( All students=10 ...

六年级上册英语单词句子

   六年级上册单词、句子 Unit 1: on foot by bike by bus go to school traffic lights by train traffic rules by plane by boat by car by taxi by ship stop wait get to usually sometimes 1.How do you go to school, Sarah? Usually I go to school on foot. Sometimes I go ...

三年级下册英语期中试卷

   学校 学校 班级 班级 姓名 姓名 学号 ………………………………装…………………………………………订……………………………………线………………………………… ………………………………装…………………………………………订……………………………………线 牛津小学英语 3B 期中质量检测试卷 得分 得分 听 力 部 分(共 40 分) 一、选出你所听到的内容。 (听 2 遍) 分) (8 1.( ) A . book B. copybook 2.( ) A . tape B.tap 3.( ) ...

热门内容

英语六大基本句型

   英文六大基本句型 一、 主系表 1、she is from America where is she from ? 2、The teacher is beautiful how is the teahcer? 3、The teacher is my mother who is the teacher? How are you ? I am fine 由以上句子可以看出,主系表句型的结构就是:主语+系动词(be)+表语。主语一般由名词(代词)构成;表语由介词短语、名词、形容词构成。要 ...

牛津版小学六年级英语毕业复习提纲教案

   牛津版小学六年级英语毕业复习提纲教案 (3A) 一、26 个字母: Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz 二、5 个元音字母:Aa Ee Ii Oo Uu 三、含有相同音素的字母归类: /eI/ Aa Hh Jj Kk /i:/ Ee Bb Cc Dd Gg Pp Tt Vv /aI/ Ii Yy / / Oo /ju:/ Uu Qq Ww /e/ Ff Ll Mm Nn S ...

英语

   历史 (1)元谋人:云南省元谋县(长江流域),约 170 万年前,是我国境内已知的最早的人类。 (2) 北京人: 北京周口店龙骨山, 70??20 万年前, 保留着一些猿的某些特征, 约 会使用 火。 (3)山顶洞人:约 3 万年前,北京周口店龙骨山顶部的洞穴里,模样同现代人基本一样,已经掌握磨制、 钻孔技术,能 取火,缝制兽皮衣服。 2、原始农耕文化的代表: (1) 长江流域: 河姆渡遗址。 7000 年前, 约 浙江余姚河姆渡村 , 使用磨制石器 (新石器) 种植 , 明我国是世界上最早 ...

2011年6月大学英语六级考试必背词汇500个打印版

   2010 年 6 月大学英语六级考试必背词汇 500 个打印版 1. abnormal a. 不正常的> I’m normal, you’re ! 2. abolish v. 废除 > CET-Band 4 should be abolished ! A daydreamer 3. abrupt a. 突然的, 唐突 的 > Your manner embarrassed her! 4. absurd a. 荒唐的 >What an idea! 考试大 论坛 15. ...

自主招生考试试题解析??上海高校英语(2009年)

   2009 年上海高校自主招生考试英语试题解析 浅谈上海高三毕业生应对高校自主招生的考试策略 ??自主招生考试英语试题解析 常辉 上海交通大学语言学博士 近年来, 作为上海市自主招生考试主打内容之一的英语考试在形式和内容上不断 推陈出新,总的趋势是对词汇量的要求越来越高,阅读中出现了一些科普性的文 章。由于各个高校的自主招生英语试题在题型和考察重点上相差较大,本文以复 旦大学和交通大学为例介绍和分析英语自主招生考试的题型、考点、变化趋势以 及准备时的注意事项。 复旦大学自主招生英语试题 题材广 ...