Unit 2
I 英汉互译: 英汉互译:
  1. a set of keys
  2.her gold ring
  3. Excuse me
  4. my school ID card
  5. pencil case.
  6.the lost and found case
  7. 我的蓝色书包
  8. 打电话给她
  9.她的漂亮手表
  10. 一个橘色的棒球
  11.你的英语字典
  12. 你的电子游戏 II.根据句子意思选择正确的词填空 根据句子意思选择正确的词填空
  1.This is (I, my)good friend.(His, Her) name is Sonia.
  2.That’s(no, not)a map.It’s ( her , you) picture.

  3.?What’s(I, you, his)English name? --(I,His, It)is Nancy.
  4.What color is (it, that, you) ruler? It’s yellow.It’s (a,an) yellow ruler.
  5.Is that (you your) pencil? No, it isn’t. It’s(I, his, it) pencil.
III 单项选择: 单项选择: 1, Excuse me, is this your gold ring? Yes, . A. is it B. it’s C. it is D. it isn’t 2, ? What is this? ? It is a . A. egg B. orange C. banana D. apple 3, do you spell baseball? B-A-S-E-B-A-L-L, baseball. A. What B. What’s C. How D. How’s 4, It’s a ball pen, ? It’s a pencil. A. what is this B. and what is this C. this is what D. what’s it 5, your school ID card? A. This is B. Is this C. Am I D. Are it 6, What’s this in English? . A. Yes, it’s a watch. B. It’s my watch C. It’s a watch D. No, it’s a watch. 7, Is that English dictionary? No, it’s Chinese one. A. a, a B. an, an C. a, an D. an, a 8, ?? ? Yes, it is. A. What is this in English B. Is it a computer C. What is ten minus five D. Are you thirteen 9, -How do you spell ring? -. A. It's a ring B. r-i-N-g C. R-I-N-G D. a ring 10, my book. your book. A. This is , That’s B. This’s , That’s C. This is , It’s D. This’s , That is 11, Please Mary 687?80
  68. A. give, at B. call, to C. call, at D. telephone, for 12, Is this your watch the Lost and Found case, Jack? Yes, A. at , it’s B. in , it is C. in , this is D. for, this’s 13, ?Is this your eraser? ?No, it isn't. I think . A. it her eraser B. its her eraser C. it's her eraser D.it’s him eraser 14, . Is this your mobile phone? Ah, yes, it’s my phone. A. Sorry B. Excuse me C. Hello C. Hi
15, -Is this computer game? -Yes, is computer game. A. his; it, me B. your; this, his C. your; it, my D. you; it, my 填空: IV 用 I, you , she, it, his, that, me,my 填空 ,
  1. am OK. And ?
  2. is a girl, name is Mary.
  3.Are a boy?
  4. This is a pen ,and what’s ? is a pencil.
  5. Excuse . Is teacher GaoHui? V 句型转换: 句型转换:
  1.This is my pencil.(变为一般疑问句并作否定回答) pencil? No, it .
  2. What’s the English for this?(同义句转换) What’s English?
  3. that, ID card, your, ?, is (连词成句)
  4. This is a ruler.(就划线部分提问) this ?
  5. My mother is fine. (就划线部分提问)
  6.This is a pen in English. (对划线部分提问) VI 完成句子: 完成句子:
  1.这是你的铅笔刀吗?是的。它是是我的铅笔刀。 Is this ? Yes, .
  2.那是她的戒指吗?不是的,是他的戒指。 Is that ? No, . .
  3.这个用英语怎么说?这是一个桔子。 in English ? .
  4.你怎么拼写它? the word ? VII 补全对话 根据首字母 : 补全对话(根据首字母 根据首字母): Mike: Good morning , Tom, How are you? Tom: F, thank you . And you? Mike: I’m fine, too. Is this your p? Tom: Yes, it’s m pencil. Mike: W this in English? Tom: It’s a old book. Mike: And what’s this? Tom: It’s a d Mike: How do you s it? Tom: D-I-C-T-I-O-N-A-R-Y. dictionary? Mike: Is it an E Tom: No, it’s a C dictionary. Mike:Very good. Oh, it’s time to go home . G. Tom: Bye-bye. VIII 完形填空。 完形填空。
This boy is Peter Smith. His__1 name is Peter. His _2 name is Smith. This is 3school. His school __4__ number is 200485
  67.His teacher is Miss White. Miss White 5 a good teacher. Li Min is a Chinese boy. Li Min is his good __6at school. Look! _7 a pencil sharpener. Is the pencil sharpener __
  8. ? I _9know. Let’s__10 Li Min at 495-65
  48. ( )
  1.A.first B. family C. last D. one ( )
  2. A. first B. good C. last D. this ( )
  3.A.you B. that C. his D. it ( )
  4.A.computer B. name C. phone D. ID card ( )
  5.A.no B. not C. is D. am ( )
  6.father B. friend C. boy D. class ( )
  7.A.What’s B. This’ s C. That’s D. The name’s ( )
  8.Li Min B. Li Min’s C. Li Min is D. The Li Min ( )
  9.A. don’t B. isn’t C. am not D. do ( )
  10.A. ask B. call C. write D. look
六. 根据所提供的材料和要求,完成下例任务: 根据所提供的材料和要求,完成下例任务:
A Look! I’m Tom. This is a pencil case. It’s orange. It’s my pencil case. What’s in the pencil case? A ruler is in the pencil case. It is my ruler. The ruler is blue and red. That is a pencil. It is black and white. It is not my pencil. Look! That girl is Lucy. It is her pencil. That boy is Tim. I found his green pen in the pencil case. I call Tim at 78900
  03. It is his telephone number. ( )
  1. What color is the pencil case? A. It’s orange. B. It’s blue and red. C. It’s green. ( )
  2. I am Tom. That is not my. A. pencil B. pencil case C. ruler ( )
  3. has (有) a pencil. A. Tom B. Lucy C. Tim ( )
  4. found the pen in the lost and found case. A. Tom B. Lucy C. Tim ( )
  5. I am Tom. Is my telephone number 7890003? A. Yes. B. No. C. OK. B. 读对话,根据对话内容选择最佳答案. Diana: I’m looking for my ID card and pencil case. Mike: OK. What’s your name? Diana: My name’s Diana Schwartz. Mike: How do you spell your last name ? Diana: S-C-H-W-A-R-T-Z. Mike: OK. Here you are . Diana: Thank you very much. Mike : You’re welcome . And is this your pencil case? Diana: No, it isn’t. My pencil case is blue. I think it’s Steve’s pencil case. Mike: Hi, Steve! Is this your pencil case? Steve: Oh, yes. And that’s my pen. Thank you . Mike : That’s OK. ( )
  6. Diana is looking for her . A. pencil case B. pencil case and ID card C. pen and pencil ( )
  7. Diana’s last name is . A. Diana B. Schwartz C. Steve’s ( )
  8. The ID card is . A. Diana’s B.Mike’s C. Steve’s ( )
  9. That’s pen. A. Diana’s B. Mike’s C. Steve’s ( )
  10. Diana’s pencil case is .
A. blue
B. red C
C. yellow
有几位学生遗失了一些物品,请根据以下信息为他们完成寻物启事。
Peter: I lost a gold watch. If you find it, call me at 680-74
  32.
Jim: I found a computer game. My phone number is 512-88
  43. Henry: I lost a set of keys. Who found them, please call 476-35
  39. Sam: I found a notebook with the name “Kenvin Clark”. My phone number is 555-02
  87. Lost & Found

  1.Found: Is this your computer game? Please call Phone #
  3.Lost: A gold watch. My name is .My phone number is .
  2.Lost: . My name is Henry Cooper. Please call at
  4.Kevin: Is this your ? Please call at
IX 书面表达
假如你叫 Kelsey, 在一所外国语学校学习英语, 昨天你在学校的阅览室中发现了一本笔记本. 请你写一份失物招领,电话号码 是:0539-7258
  81. Found: 假如你叫 David,你不小心丢了一本词典,现在你想写一个寻物启事。请拾到的同学打电话与你联系,电话号码是:5296432 Lost:
A: Yes. You are right. I. 词汇 B) 根据对话内容,补全所缺部分。 A) 用下列所给单词的适当形式填空。 A: Excuse me, Wang Dong. Is this your bag?
  1. Look! Are (that) maps? B: (
  16) My bag is here.(
  17)
  2. Where (be) the children’s mother? it’s that girl’s bag.
  3. Five (box) are on the bed. A: OK. (
  18) Is this your bag?
  4. Mr Wang has two (child). One is ten and the other C: Oh, yes. It’s my bag. A (
  19)
  5. Mum, (these) is my friend. C: Thank you very much. B) 用正确的物主代词填空。 A: (
  20)
  6. I am in Class
  2. This is class.
  7. Wang Hong, this is bag. Here you are. III. 句型转换-按要求改写下列各句, 每空一词。
  8. The boy is my friend. name is Tom.
  21. It’s a pencil-box. (改为复数句) are .
  9. This is a bird. name is Polly.
  10. The girl is Lucy. bag is on the desk.
  22. Thank you. That’s OK. (改为同义句) Thank you. That’s . II. 补全对话
  23. These are Chinese books. (改为否定句) A),补全句中所缺单词。 These Chinese books. A: Look at the picture. It’s Ann’s family(家庭). B: Is this man (
  11) father?
  24. They are children. (改为单数句) A: Yes, (
  12) is Ann’s father, Mr Read. He a . B: Who’s this (
  13)?
  25. Those are hills. (对划线部分提问) A: She’s Ann’s mother. Who is the boy, do you(
  14)? B: I think he is Ann’s (
  15). Ⅵ. 阅读理解
Wang Hua is a Chinese boy. He is twelve. He is in Class Two, Grade One. This is his cat. I don’t know its name. I think it is three. That is his school bag. You can see a pencil-box, an English textbook (课本), two Chinese textbooks, some exercise books and an English-Chinese dictionary(英汉词典) in it. His good friend is Peter. Peter is an English boy. He is twelve, too. 根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。 ( )
  26. Wang Hua is a Chinese boy. ( )
  27. He is in Class One, Grade Two. ( )
  28. I know his cat is Mimi. ( )
  29. You can’t see a ball in his school bag. ( )
  30. Peter is Chinese, too. 根据汉语提示,用英语编写一段对话 段对话。 根据汉语提示,用英语编写一段对话。 提示:李雷指着书问林涛用英语怎么说,林涛告诉了他,接着又问林涛是否会拼写它,林涛说会拼写。李雷表示感谢。 Li Lei: Lin Tao: Li Lei: Lin Tao: Li Lei: Lin Tao: Li Lei: Unit 2 I
  1.一套钥匙
  2.她的金戒指
  3. 请原谅
  4.我的学生卡
  5.文具盒
  6.失物招领
  7.my blue backpack
  8.call her at
  9.her beautiful watch
  10.an orange baseball
  11.your English dictionary
  12.your computer game II
  1.my Her
  2.not her
  3.his it
  4.that a
  5.your his III
  1.C
  2.C
  3.C
  4.B
  5.B
  6.C
  7.C
  8.B
  9.C
  10.A
  11.C
  12.B
  13.C
  14.B
  15.C
IV
  1.I you

  2.she ,my
  3.you

  4.that ,it
  5.me this
V
  1.Is this your isn’t 2 .this in
  3.Is that your ID card?
  4.What’s in English
  5.How is your mother
  6.What’s this in English VI
  1. your sharpener it isIt’s my sharpener
  2.her ring It isn’t It’s his ring
  3.What’s this It’s an orange
  4.How do you spell VIII Fine pencil my what’s an dictionary spell English Chinese Goodbye VIII
  1.A
  2.C
  3.C.
  4.D
  5.C
  6.B
  7.C
  8.B
  9.A
  10.B AABAB BBACA
  1.Jim 512-8843
  2.set of keys, me 476-3539
  3.Peter 680-7432

  4.notebook Sam 555-0287
I. A)
  1. those
  2. is
  3. boxes
  4. children
  5. this B)
  6. my
  7. your
  8. His
  9. Its
  10. Her II. A)
  11. her
  12. he
  13. woman
  14. know
  15. brother B)
  16. No, it isn’t.
  17. I think
  18. Excuse me.
  19. Here you are./ Here it is.
  20. That’s all right. III.
  21. They, pencil-boxes
  22. all right
  23. are not
  24. is, child
  25. What are those Ⅵ. 26-30 TFFTF
 

相关内容

新目标英语七年级上册期末检测卷

   四川省青神县七年级英语期末检测卷 (100 分钟完卷,满分 100 分) 题号 得分 听力 五 六 七 八 九 十 十一 总分 总分人 听力题(20 分) 听力题( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 一、根据你听到的内容选择相应的图画。 (本题有 5 个小题,每小题 1 分,共 5 分。 每小题读两遍) ( )1. ( )2. ( )3. ( )4. ( )5. 七年级英语?1(共 8 页) 二、选出你所听到的短语或句子。每 ...

七年级(上)新目标英语单元检测题 u2 复习卷

   Unit 2 I 英汉互译: 英汉互译: 1. a set of keys 2.her gold ring 3. Excuse me 4. my school ID card 5. pencil case. 6.the lost and found case 7. 我的蓝色书包 8. 打电话给她 9.她的漂亮手表 10. 一个橘色的棒球 11.你的英语字典 12. 你的电子游戏 II.根据句子意思选择正确的词填空 根据句子意思选择正确的词填空 1.This is (I, my)good fr ...

新目标英语七年级上册第7单元教案

   单 元 ( 章 ) 教 学 设 计 (试用 试用) 试用 授课时间: 单元(章) 年 月 日至 月 日 Unit 7 How much are these pants? 总课时数 3 本单元主要学习使用 How much 引导的问句以及回答; 课标 制 定 教 学 目 标 的 依 据 要求 与 教材 分析 10-3l; 学习一些表示颜色、形状、大小的形容词;学习数词 10-3l; 复数的使用和指示代词 this, that, that, these, 复习名词单、 these, those ...

新目标英语七年级上册第10单元教案

   单 元 ( 章 ) 教 学 设 计 (试用 试用) 试用 授课时间: 单元(章) 年 月 日至 月 日 Unit 10 Can you play the guitar? guitar? 总课时数 3 本单元主要是学习情态动词 can 的肯定句、否定 课标 制 定 教 学 目 标 的 依 据 要求 与 教材 分析 句、一般疑问句,肯定与否定回答,以及特殊疑问句的 构成和用法;复习 what 弓!导的特殊疑问句。通过学习 情态动词 can 的用法,使学生能够表达自己在某一方面 所具备的才能;能够 ...

新目标英语七年级下第7单元练习

   七年级英语下 unit7 单元测试 一.短语 1. look like 看起来像.... 2. curly /short/straight/long hair 卷/短/直发 3. medium height/build 中等高度/身体 4. a little bit 一点儿… 5. a pop singer 一位流行歌手 6 .have a new look 呈现新面貌 7. go shopping (do some shopping) 去购物 8. the captain of the b ...

新目标英语八年级上第五单元第一课教案

   Teaching Plan for Lesson1, Unit5, J2A, Go for it! Can you come to my party? Learning Objectives: s 1. Learn the new word “lesson” and practice the phrases (study for a test, help my parents, go to the doctor, visit my aunt, have a piano lesson) by ...

新目标英语八年级(上册)重点短语及句型4.9

   新目标英语八年级(上册) 新目标英语八年级(上册) 教材梳理 新目标八年级英语上册第一单元 I. 应掌握的词组: 应掌握的词组: 1. go to the movies 去看电影 2. look after=take care of 照顾 3. surf the internet 上网 4. healthy lifestyle 健康的生活方式 5. go skateboarding 去划板 6. keep healthy=stay healthy 保持健康 7. exercise=take ...

人教新目标英语课文翻译八年级下六---十单元

   Section A 图片 艾莉森,你滑冰多长时间了?我滑五小时了。哇! 1a 昨晚你睡了多长时间?今天你什么时候开始上课的?几天你上课多长时间了? 1c 艾利森滑冰多长时间了?她滑冰五个小时了。萨姆滑冰多长时间?他滑冰四个小时。 1.你几天滑冰多长时间?2.你今天滑冰多长时间了?3.这是你首次参加滑冰马拉松赛吗?4.你每天都滑冰吗?5.你什么时候有了第一双滑冰鞋?6.你滑冰多久了?a.不,我去年参加了马拉松滑冰赛。b.是的。c.六个小时了。b.从我七岁起。 2c A:你滑冰已经多久了?B:自从 ...

人教新目标英语八年级下6-10单元课文翻译

   人教新目标英语八年级下6-10单元课文翻译 单元课文翻译 人教新目标英语八年级下 第六单元 Section A 图片 艾莉森,你滑冰多长时间了?我滑五小时了。哇! 1a 昨晚你睡了多长时间?今天你什么时候开始上课的?几天你上课多长时间 了? 1c 艾利森滑冰多长时间了?她滑冰五个小时了。萨姆滑冰多长时间?他滑冰四 个小时。 1.你几天滑冰多长时间?2.你今天滑冰多长时间了?3.这是你首次参加滑冰马拉 松赛吗?4.你每天都滑冰吗?5.你什么时候有了第一双滑冰鞋?6.你滑冰多久 了?a.不,我去 ...

人教版新目标英语八年级下1-5单元课文翻译

   人教版新目标英语八年级下1-5单元课文翻译 单元课文翻译 人教版新目标英语八年级下 第一单元 Section A 图片 你认为人们家里将会有机器人吗?是的,会有的。我想家家有会有一个机 器人。孩子们还去学校上学吗?孩子们将不再去学校上学。他们将在家中通过电 脑来学习。 1a 人们家里见会有机器人。人们将不再使用钱。一切都将是免费的。 书只 会在电脑上出现,而不会在纸上。孩子们将不去上学。他们将在家里通过电脑学 习。 将会只有一个国家。 人们将会活到200岁。 1c 100年后人们还用钱吗?不 ...

热门内容

高三英语课件:(牛津译林版)M9-U3 grammar-2(孙逸豪推荐)

   高 二 英 语 Module 9 Unit 3 Grammar-2 Exercises on apposition Find out the appositive in the following sentences: 1) Your brother, a proud and unbending man, refused all help that was offered him. 2) Churchill, Britain’s prime minister during the Secon ...

江苏省初中英语听力口语自动化考试问题释疑

   本文由u60h4dzmt1贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 江苏省初中英语听力口语自动化考试问题释疑 在江苏省初中英语听力口语自动化考试培训和模拟考试过程中, 一些教师、 考生和考务 人员对考试存在一些疑问,现就大家关心的问题作一解答。 问题主要涉及以下几个方面: 1. 题型和试卷相关问题 2. 考务相关问题 3. 耳麦等设备相关问题 4. 考试软件相关问题 5. 考场布置相关问题 一、题型和试卷相关问题 问:英语听力口 ...

幼儿英语教育

   幼儿英语教育 专业用书 华西大学幼儿英语教育专业 内部资料 前言 有一扇窗, 能让你看到感人的风景,书写无悔的人生; 有一种职业, 能让激情与灵感尽情挥洒,书写美好与纯真; 在那里; 知识体现着一种力量; 成就韵语着一种魅力; 那是一个外面的世界, 如一首歌里唱的那样,"外面的世界很精彩", 在这个世界里, 你可以尽情挥洒你的激情,尽情诠释你激情. 前言 一、少儿英语教育的前景 1,客户群数量巨大 中国目前0-7对幼儿约有1.8亿;每年新出生人口2000多万,其中城市人口 就有600多外万. ...

牛津英语9Bunit2--unit4教案

   9B Unit 2 welcome to the unit Date: I. Teaching objectives: 1. To introduce the context about having a robot to help with the work for humans 2. To talk about what a robot can do 3. To learn some of the advantages of robots II. Teaching procedure: ...

高中英语unit18-复习

   Unit18 Warm-up 38 个 vt .adore 敬爱;非常喜欢 adj. breathless 令人屏息的 scenic 自然景色的;风景优美的 adv. sideways 向一边;向一侧 Lesson 1 What is Beautify?( ?(Beauty is in the eye of the beholder) ?( ) vi. flock 聚集 vt accompany 伴随; 陪同 die out 完全消失;灭绝 n. beholder 观看者 commitmen ...