江津区慈云、三口、先锋、杜市、支坪、四中、西湖 江津区慈云、三口、先锋、杜市、支坪、四中、
七校联考七年级上英语科期末考试题 七校联考七年级上英语科期末考试题 英语
(全卷共四大题 满分:150 分 考试时间:90 分钟)20
  11.1 听力部分( Ⅰ.听力部分(30 分) 听力部分 听句子, (5 一..听句子,选择相应的答句。每小题只念一遍。 分) 听句子 选择相应的答句。每小题只念一遍。 ( ( )
  1. A. My name is Grace. B. Hi, Tina. I’m Grace. C. Nice to meet you, Tina. ( )
  2. A. She is my aunt. B. Yes, she is. C. No, she isn’t. ( )
  3. A. Yes, he is. B. Yes, he has. C. No, he doesn’t. ( )
  4. A. I like orange best. B. No, I don’t. C. Strawberries. th ( )
  5. A. It’s on June. B. It’s on June 6 . C. It’s in July 24th. 听对话,根据对话内容判断下列句子正误。 二. 听对话,根据对话内容判断下列句子正误。正确的写 T,错误的写 F。每段对话读 , 。 两遍。 (共 两遍。 共 5 分,每小题 1 分) ( 请听第一段对话,判断第
  6、
  7、8 小题。 ( )
  6. Ben’s birthday party is on September 27th . ( )
  7. They have a school trip on November 16th . ( )
  8. They have a New Year’s party. 请听第二段对话,判断第
  9、10 小题。 ( )
  9. The man likes comedies and thrillers. ( )
  10. The man and the woman like documentaries. 听短文,选择正确答案。文章念两遍( 三. 听短文,选择正确答案。文章念两遍(共 10 分,每小题 2 分) ( )
  11. Jim is from . A. China B. America C. England ( )
  12. Jim has breakfast at . A. 7:00 B. 7:30 C. 8:30 ( )
  13. Jim’s favorite subject is . A. history B. math C. science ( )
  14. After school Jim likes to play . A. volleyball B. basketball C. the piano ( )
  15. Jim wants to go to a clothes store to buy . A. a present for his friend B. a sweater for himself C. a sweater for his mom 听短文,选择正确的答案。文章念两遍。 (10 每小题 四. 听短文,选择正确的答案。文章念两遍。 ( 分,每小题 2 分) ( )
  16. How old is Michael? A. fourteen B. fifteen C. sixteen ( )
  17. Where is he from? A. America B. China C. England ( )
  18. Does he think he is a good student? A. No, he doesn’t. B. Yes, he does. C. No, he isn’t. ( )
  19. What does he like? A. action movies B. action movies and Beijing Opera C. Beijing Opera ( )
  20. When does he often go to see Beijing Opera? A. On Saturdays B. On Sundays C. On weekends
姓名 班级 学校
考号
装 订 密封线内不要答题 线
笔试部分( Ⅱ.笔试部分(120 分) 笔试部分 单项选择( ,每小题 一.单项选择(20 分) 每小题 1 分。 单项选择 , name is Lily. am twelve.
  21. A.I , My B. I, I C. My, I D. My, My
  22. In England, the family name comes A. first B. last C. middle D. in
  23. ??You play violin well.?? A. /;You are kind B. the;Thank you C. / ;It's kind of you to say that D . the;Don't say like that
  24. My set of keys old, but your keys are new. A. am B. is C. are D. be
  25. You call your mother's sister A. mother B. sister C. aunt D. uncle
  26. ??Can you your book me, Lily? Yes, I can. A. take/ to B. bring/ to C. take/ x D. bring/ x good friends.
  27. The man money, but he doesn't A. have many/have many B. has many/have many C. has much/has much D. has much/have many
  28. ??Well, let's play computer games.?? A. Yes, please B. That sounds good C. Yes, we do D. No, we don't
  29. There are some oranges those trees. A. in/orange B. on/oranges C. in/oranges D. on/orange
  30. Jim, this is your sports shoe. where is ? A. another one B. the other one C. the others D. other one
  31. "Help to some . "He says to the children. A. yourself/chicken B. yourselves/chicken C. yourselves/chickens D. yourself/chickens
  32. ??Can I help you? ?? A. No, I don't want any help B. Yes, please help me C: You're right D. Yes, please
  33. ??Are these books for Lily? ??No, they are for A. Jim and I B. I and you C. you and me D. she and he
  34. ??Is this your ruler? ??No, it's A. his B. her C. mine D. your
  35. We have sweaters all colors $ 50 each. A. on/at B. in/for C. on/for D. at/at
  36.The price of the sweaters $
  20. A.is B. are C. have D. has
  37.bedroom is very big. A. Tom and Tony B.Tom’s and Tony’s C. Tom’s and Tony D.Tom and Tony’s
  38.Thanks for me about your morning. A. telling B. to tell C. tell D. tells
~

  39.I don’t watch TV Sunday morning. A. in B. at C. for D. on
  40. Lily often helps her sister her homework. A. for B. at C. of D. with 完型填空( ,每小题 二. 完型填空(20 分) 每小题 2 分。 , 41 Miss Gao’s class there are 42 students. There are twenty-four boys, and twenty-two girls. 4 3 of the boys is 44 . His name is Jim. All 45 boys are Chinese . girls. They are All of the Chinese students are Young Pioneers. In the class there are two 46 47 . 48 names are Lily and Lucy. The other girls are Chinese. We are 49 friends. There’s 50 difference, American-English-Chinese. ( )
  41.A. In B. At C. On D. About ( )
  42.A. forty six B. forty and six C. fourteen six D. forty-six ( )
  43.A. A B. An C. One D. Ones ( )
  44.A. England B. English C. Englishes D. Englandman ( )
  45.A. other B. others C. the other D. the others ( )
  46.A. America B. american C. Americas D. American ( )
  47.A. twins B. twin C. twines D. twinies ( )
  48.A. They B. Their C. Them D. theirs ( )
  49.A. All B. all C. alls D. Alls ( )
  50.A. not B. Not C. no D. No 阅读理解( ,每小题 三.阅读理解(30 分) 每小题 2 分。 阅读理解 , (A) Mr. Green lives in a big city with his wife and two children. One morning Mr. Green takes his new car and washes it when a friend comes. The friend stops and looks at the new car for a minute. Then he asks, "That's a new car. Is it yours? " "Sometimes." Mr. Green answers. The friend is surprised (惊奇). "Sometimes? " he says. "What do you mean?" Mr. Green answers slowly, "Well, when there is a party in town, my daughter Jean drives it. When there is a football, it's my son Jim's turn. When I washes it and it looks very nice and clean, my wife Linda uses it. And when it needs cleaning. It's mine. Choose the correct answer. ( )
  51. Mr. Green lives. A. in a small town B. in a fact C. in a big city ( )
  52. There are people in Mr. Green's family. A. three B. five C. four ( )
  53. Mr. Green's car is. A. new B. old C. always clean ( )
  54. Why the car belongs to his son Jim when there is football?. A. Because the rest of family members go to watch the football match. B. Because Jim is a football player. C. Because Jim goes to see the football match by car. Because the rest of family members go to watch the football match. ( )
  55. When the car is dirty, it is. A. Jean's B. Mr. Green's C. Jim's
(B) At school I have a good friend. He is an English boy. His name is Tom. He is twelve. We are in No. 10 Middle School. We’re not in the same class. He is in Class 4, Grade
  1. I’m in Class 2, Grade
  1. Tom’s sister is not a student. Her name is Jane. She is five. She is a nice girl. Miss Gao is my English teacher. She is thirty. Mr Wang is Tom’s Chinese teacher. He is thirty, too. They’re good teachers. 根据短文内容, 判断下列句子正(T)误(F)。 ( )
  56. Tom is American. ( )
  57. We aren’t in the same school. ( )
  58. Tom is in Class Four, Grade One. ( )
  59. Jane is Tom’s sister. ( )
  60. Miss Gao is Tom’s English teacher. (C) I have some boxes. One is small . It’s blue . One is full 满的) books .It’s red. The third is ( of new. There is nothing in it . There are some old bottles in a big blue box. Today, I want to put the red box in the car, but I can’t carry it. My mother helps me. And she can put the box in the car. ( )
  61. I have boxes. A. one B. two C. three D. four ( )
  62.I want to put the box in the car. A. blue B. small C. new D. full ( )
  63.Thebox is empty. A. red B. small C. new D. blue ( )
  64.The red box is ,so I can’t carry it. A. heavy B. light C. old D. small ( )
  65.helps me put the red box in the car. A. Father B. Mother C. Nobody D. My friend 口语运用( ,其中有两项是多余的 四. 口语运用(5 分) 其中有两项是多余的。 ,其中有两项是多余的。 A: Excuse me. I'm a reporter (记者) from Zhengzhou TV. 66 B: Sure. A: Your name, please? B: My name is Alice Green. A. Why do you like Chinese? A: 67 B. You’re welcome. B: I'm in Grade Seven. C. May I ask you some questions (问题). A: 68 D. Which grade are you in? B: Yes, I do. E. Do you like Chinese? A: 69 F. Can you help me? B: I love it. It’s fun. G. How do you like Chinese? A: Thanks a lot. B: 70 用所给词的适当形式填空( ,每空 五.用所给词的适当形式填空(10 分) 每空 1 分。 用所给词的适当形式填空 ,
  71.Peter (not want) to go to a movie.
  72.Here(come)the bus.
  73.The Blacks (like) comedies.

  74.He needs (buy) a guitar.
  75.In summer, people like to go (swim).
  76.Come and see for (you).
  77.Please tell him (not do) the work..
  78.She wants (read) a book..
  79.Can he (ride) a bike?.
  80.We all like (play) computer games. 句型转换( ,每空 六.句型转换(15 分) 每空 1 分。 句型转换 ,
  81. My father works on a farm.(变一般疑问句) your father on a farm?
  82. What do you think of the yellow dress?(改成同义句) do you the yellow dress?
  83. His mother is a nurse.(加 doctor 构成选择疑问句) his mother a nurse a doctor?
  84.. It is 9:30 now.(就划线部分提问) is it now?
  85. She doesn’t have any pears.(变肯定句) She pears.
  86. We play volleyball.(改为以 Let 开头的句子) volleyball.
  87. Can I help you?(改成同义句) What I you? 短文填空( ),每空 七. 短文填空(10 分),每空 1 分。 Wei Fang is twelve y_88__ old. She is a b__89__ girl. She is f__90__ Shanghai and she s__91__ in No.5 High School. Wei Fang g__92__ up at 6∶30 every day in the morning. She has b__93__ with her parents. She would like milk and bread. She goes to school at 7∶
  30.Wei Fang is a clever girl. She sings and dances very w__94__. She often h__95__ her classmates do their homework.. A_96__ of her classmates like her very much. She does her h__97 at 7∶00 in the evening and goes to bed at 9∶
  00. 书面表达( 八. 书面表达(10 分) 你是电影俱乐部(Movie Club)的一名会员。你们经常组织看不同类型的影片。请较全面地 介绍你们的俱乐部成员及开展的活动。 内容要点:
  1)你及俱乐部其他成员(至少1名)的姓名、年龄、生日及各自的特长(例 如:会跳舞等等)。
  2)近期活动安排(时间、日期),电影类型及你对这些电影的简单评论。
  3) 不少于10句话。 Our Movie Club My name is Tom Green.
密封线密 封 线
七校联考七年级上英语科期末考试答题卡 七校联考七年级上英语科期末考试答题卡 英语科期末考试
听力部分( 听力部分(30 分) 一.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.(5 分) 二.
  6.
  7.
  8.
  9.
  10.(5 分) 三.
  11.
  12.
  13.
  14.
  15.(10 分) 四.
  16.
  17.
  18.
  19.
  20.(10 分) 笔试部分( 笔试部分(120 分) 单项选择( 一..单项选择(20 分) 单项选择
  21.
  22.
  23.
  24.
  25.
  26.
  27.
  28.
  29.
  30.
  31.
  32.
  33.
  34.
  35.
  36.
  37.
  38.
  39.
  40. 完型填空( 二.完型填空(20 分) 完型填空
  41.
  42.
  43.
  44.
  45.
  46.
  47.
  48.
  49.
  50. 阅读理解( 三.阅读理解(30 分) 阅读理解
  51.
  52.
  53.
  54.
  55.
  56.
  57.
  58.
  59.
  60.
  61.
  62.
  63.
  64.
  65. 口语运用( 四.口语运用(5 分) 口语运用
  66.
  67.
  68.
  69.
  70. 用所给词的适当形式填空( ,每空 五. 用所给词的适当形式填空(10 分) 每空 1 分。 ,
  71.
  72.
  73.
  74.
  75.
  76.
  77.
  78.
  79.
  80. 句型转换( 六.句型转换(15 分) 句型转换
  81.
  82.
  83.
  84. 85
  86.
  87.
学校:
班级:
姓名:
考号:
短文填空( 七.短文填空(10 分) 短文填空
  88.
  89.
  90.
  91.
  92.
  93.
  94._
 

相关内容

小学五年级(上)英语期末试题

   小学五年级英语(上 期末测试题 小学五年级英语 上)期末测试题 听力部分( 听力部分(40 分) 一、录音中有 10 个句子,听录音两遍,给图画标上序号(1. 2. 3 …) (10 分) 、 个句子, 录音两遍 给图画标上序号( 两遍, 。 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 二.) 听录音 根据你所听到的问句顺序将下列答句排序 分) 听录音,根据你所听到的问句顺序将下列答句排序 根据你所听到的问句顺序将下列答句排序.(5 ( ) It’s eating ...

七年级上英语科期末考试题

   江津区慈云、三口、先锋、杜市、支坪、四中、西湖 江津区慈云、三口、先锋、杜市、支坪、四中、 七校联考七年级上英语科期末考试题 七校联考七年级上英语科期末考试题 英语 (全卷共四大题 满分:150 分 考试时间:90 分钟)2011.1 听力部分( Ⅰ.听力部分(30 分) 听力部分 听句子, (5 一..听句子,选择相应的答句。每小题只念一遍。 分) 听句子 选择相应的答句。每小题只念一遍。 ( ( ) 1. A. My name is Grace. B. Hi, Tina. I’m Gra ...

小学五年级(上)英语期末考试试题B

   小学五年级英语( 小学五年级英语(上)期末考试试题 B 满分:120 分 听力部分( 听力部分(30 分) 一、录音中有5个句子,每个句子听两遍,然后 A.B.C 中选出你听到的句子 中所包含的选项。 分) (5 1.( ) A. sun B. run C. fun D. town 2. ( )A. art B. meat C. eating D. meeting 3.( )A. fish B. English C. dish D. shirt 4. ( )A. beautiful B. c ...

pep小学英语六年级上册第五单元期末测试题

   PEP 六年级上册第五单元模拟测试题 一. 把下列英语句子译成汉语: 1. My dad’s a cleaner at the zoo. 2. Her father goes by bicycle. 3. She works in a car factory. 4. Tom designs cars. 5. She often helps tourists find their way. 二.把下列单词组合成正确的句子: 1.in, factory, a, who, car, works; ...

一年级上英语教案

   找教案 www.zhaojiaoan.com 全册备课 一、对新课标的理解 : 英语是国际间文化交流的必备条件。新课标倡导以学生为中心,强调学生参 与和体验,强调多种形式教学活动,是学生在尽量真实的环境中进行交际,提高 学生语言交际能力。改变课程实施过程强调接受学习,死记硬背,机械训练的现 状,倡导学生主动参与,乐于研究,勤于动手,培养学生搜集和处理信息能力, 获取新知识的能力, 分析和解决问题的能力。 让学生始终怀有对英语的学习激情。 二、教学目标: 知识目标: 1、能听懂简单的话语或录音 ...

八年级上英语期末练习题

   八年级上英语期末练习题 一. 选择填空:从 A,B,C,D 中,选出一个最佳答案完成句子. ( )1. What she usually on weekends? A. is, do B. does, does C. do, do D. does, do ( )2. What are you doing for this vacation? I'm my uncle. A. visit B. visited C. visiting D. visits ( )3. You should dri ...

七年级下册英语科期末考试卷

   www.3edu.net 3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费! 潮南区陈店一中 2005-2006 学年度第二学期 姓名 七年级英语期末考试题 注:请将答案填写于答案卷中的相应位置。 听力部分(20 分) 一、听句子,选出你所听到的单词或短语。 (每题一分) 1. A. see B. look C.find D. check 2. A. schools B. students C. boys D. girls 3. A. once a day B. two days a week C ...

剑桥少儿英语二级上册期末考试

   剑桥少儿英语二级上册期末考试 姓名: 得分: A、听力部分(20 分) 一、听录音,选出你所听到的单词。(10?1’) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. sunny ) 2. A. mine ) 3. A. big ) 4. A. go ) 5. A. Friday ) 6. A. bread ) 7. A. thirty ) 8. A. Chinese ) 9. A. on )10. A. glass B. cloudy B. his B. bigger B. goe ...

剑桥少儿英语二级上册期末考试

   剑桥少儿英语二级上册期末考试 时间:2008 年 08 月 21 日 作者: 来源:网络 姓名: 得分: A、听力部分(20 分) 一、听录音,选出你所听到的单词。(10?1’) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. sunny ) 2. A. mine ) 3. A. big ) 4. A. go ) 5. A. Friday ) 6. A. bread ) 7. A. thirty ) 8. A. Chinese ) 9. A. on )10. A. glass B. ...

四年级上学期末英语科测查试卷2

   四年级上学期末英语科测查试卷 四年级上学期末英语科测查试卷(B) 上学期末英语科测查试卷 Class Name Listening Part 听力部分(25 分) Ⅰ. Listen and number. 听,标序号。(10 分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Ⅱ. Tick out the words you hear. 给你所听到的词打勾。(5 分) 1.radio ( ) video ( ) 2.fifteen ( ) fourteen ( ...

热门内容

英语专业四级听写50篇练习原文

   50 Reading Nowadays few of us read books after we leave school. This is rather disturbing, for one should know that books are no less necessary to one’s mental life than fresh air is to one’s physical life. From good reading we can derive companion ...

摩登奶奶学英语

   摩登奶奶学英语 第一部分 报幕员台词: Both: Good afternoon, ladies and gentlemen. W: With the opening up of Xingxing and the development of its tourism industry, English, as an international language, is becoming more and more important. M: 随着新兴的对外开放,新兴旅游业的迅速发展,英语,作 ...

高一英语第二单元总结

   Unit 2 Michelangelo Paragraph 1 1. Italian adj. of Italy; n. native of Italy; the language spoken by the people ; 2. sculptor n. 雕塑家 sculpture n. e.g. a ~ of Venus 3. painter n. 1)a person who paints pictures; artist 2)a person whose job is paintin ...

2010春中央电大开放英语作业答案

   09 年中央?笮纬尚钥己俗?m答案 1、请写出下列名词的复数形式。 Parent photo bus life half child woman tooth 16. B 17. A 18. B 19. B 20. A 21. B 22. A 23. C 24. C 25. A 第三部分 句型变换 26. He is a manager. 大卫午餐时间经常在办公室吃三明治。 44. I have a reservation for a single room. 我预定了一间单人间。 45. I ...

2006年高考英语听力(广东卷)

   2006 年高考试题??英语听力(广东卷)录音稿 听力(共两节 共两节, Ⅰ. 听力 共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案划在试卷亡。录音结束后.你将有两分钟的¨十问将试卷 L 的答案转 涂到答题卡上. 第一节:听独白或对话(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将 ...