www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
潮南区陈店一中 2005-2006 学年度第二学期
姓名
七年级英语期末考试题
注:请将答案填写于答案卷中的相应位置。 听力部分(20 分)
一、听句子,选出你所听到的单词或短语。 (每题一分)
  1. A. see B. look C.find D. check
  2. A. schools B. students C. boys D. girls
  3. A. once a day B. two days a week C. three days a week D. twice a week
  4. A. think for B. think of C. think about D. think over
  5. A. went swimming B. went shopping C. went fishing D. went skating 二、听句子, 选出正确的答语。 (每题 1 分)
  6. A. We do our homework. B. We watched TV. C. We are going to plant trees. D. We didn’t know what to do.
  7. A. No, there wasn’t. B. Yes, there were. C. Yes, there will. D. No, there will be.
  8. A. It’s very interesting. B. I like it very much. C. The book is mine. D. I lost it yesterday.
  9. A. I didn’t ride a bike. B. Yes, there was. C. No, I wasn’t. D. Yes, I did.
  10. A. Half an hour ago. B. Last night. C. About two hours. D. At three o’clock. 三、情景反应,听对话和问题,选择正确答语。 (每题一分)
  11. A. Happy. B. Clever. C. Unhappy.
  12. A. Because he had much homework to do. B. Because he was ill. C. Because he didn’t want to read the book.
  13. A. Her telephone number is 89055
  25. B. Her telephone number is 85055
  05. C. Her telephone number is 89099
  25.
  14. A. To do some shopping. B. To see a film. C .To go to have classes.
  15. A. On Monday. B. On Tuesday. C. On Wednesday. 四、听短文和问题,选择正确的答案。 (每题一分)
  16. A. By bike. B. By train. C. By car. D. On foot.
  17. A. In the old man’s house. B. In a hotel. C. In his own house. D. In the car.
  18. A. Because he saw a friend. B. Because the lights were red. C. Because he wanted to ask the way. D. Because he saw an old man.
  19. A. To the old man’s house. B. To Jim’s house. C. To the Moonlight Hotel. D. To the country.
  20. A. Because he wanted to get his home. B. Because he didn’t know the hotel. C. Because he didn’t see the hotel. D. Because he wanted to show the way.
www.3edu.net 3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
笔试部分
五、单项选择。 (15分) ( )
  21. There a football game between Italy and Germany tomorrow morning. A. has B. is going to be C. will have D. has been ( )
  22. I hope Tina to my birthday party on time next Wednesday. A. will come B. come C. came D. to come ( )
  23. How many people will come to Beijing for the Olympic Games in 2008? It’s hard to say. people , I think. A. Thousand of B. Thousands of C. Two thousands of D. Two thousand of ( )
  24. “ is it from your school to the bus stop?” “About 100 metres.” A. How long B. How far C. How soon D. How much ( )
  25. “What was he like?” “.” A. He was tall. B. He was seven. C. He was naughty. D. He was in Beijing. ( )
  26. Mrs Lane was strict very nice. A. but B. and C. or D. so ( )
  27. is on June
  1. A. Children Day B. Children’s Day C. Childrens’ Day D. childrens’ Day ( )
  28. She is a mother four children. A. have B. has C. for D. with ( )
  29. Which do you like, apples or bananas? A. good B. better C. best D. well ( )
  30. “Did you go there by car?” “. We went there on a train.” A. Yes, we do. B. No, we don’t. C. Yes, we did. D. No, we didn’t. ( )
  31. She play computer games yesterday. A. not B. isn’t C. wasn’t D. didn’t ( )
  32. Everyone English. A. enjoy studying B. enjoys study C. enjoy to study D. enjoys studying ( )
  33. “ is the cheapest way to get from London to Paris?” “By bus.” A. What B. How C. What about D. Where ( )
  34. A bridge goes a river. A. on B. over C. under D. through ( )
  35. is difficult to learn English. A. This B. That C. It D. Which 六、完形填空。 (10分)
班级 学校 装
考号

线
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
I 36 you’re well. I’m 37 holiday in London with my friend Jenny. We arrived 38 plane last Monday and 39 a taxi to our hotel. I went for a walk in Hyde Park but Jenny 40 with me 41 she was tired. Then 42 Tuesday we saw the clock, Big Ben, and Buckingham Palace. Queen Elizabeth lives in the palace, but we didn’t see her. I 43 some presents. 44 day we visited the British Museum 45 had dinner in a Chinese restaurant. ( )
  36. A. hope B. hoped C. hopes D. hoping ( )
  37. A. at B. on C. in D. with ( )
  38. A. in B. at C. by D. on ( )
  39. A. take B. took C. taked D. by ( )
  40. A. came B. didn’t come C. comes D. doesn’t come ( )
  41. A. and B. but C. because D. so ( )
  42. A. on B. in C. at D. by ( )
  43. A. buy B. buyed C. bought D.buys ( )
  44. A. Next B. The next C. Tomorrow D. On ( )
  45. A. and B. but C. so D. \ 七、阅读理解。 (20分) ( A ) Peter is thirteen years old. He is in Grade Two this year. He likes to play football and watch football matches. And he often reads newspapers. He does his best to know when and where there is going to be a football match. Now Peter is having lunch. He is listening to the radio,too. He is very happy because there is going to be a nice football match on TV at four this afternoon. He wants to watch it very much. But he is going to have English and Chinese lessons. He thinks hard and finds a way. “Hello, Mrs Black,” Peter says to his teacher on the telephone. “Peter is ill in bed. He wants to ask for half a day’s leave(请半天假). “Oh, I’m sorry to hear that,” says Mrs Black. “But who is that?” “ It’s my father, Mrs Black.” ( )
  46. Peter is a . A. middle school student B. Young Pioneer C. worker D. teacher ( )
  47. Peter will be in next year. A. Grade Two B. Grade Three C. Grade One D. school ( )
  48. Peter often reads newspapers because. A. he likes to read news B. he likes to read stories C. he wants to know when and where a football match will be D. his father wants him to read them ( )
  49. Peter wants to ask for half a day’s leave because. A. his father is ill in bed B. he wants to watch the football match C. he doesn’t want to have English or Chinese lessons D. he is ill in bed ( )
  50. Which of the following is right?
www.3edu.net 3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
A. Mrs Black is going to take Peter to see a doctor. B. Peter likes to watch TV at five in the afternoon. C. Peter is a stupid (愚笨的)teacher. D. Peter is not an honest (诚实的)boy. (B) Tom went to see his grandparents with his father. In the train Tom often put his head out of the window. His father said, “Tom, don’t put your head out of the window.” But Tom went on putting his head out of the window. His father took Tom’s hat quietly and hid it behind his back and said to Tom, “You see your hat is gone.” Tom was afraid. His father said, “Well, whistle 吹口哨) ( once. Maybe your hat will come back.” Tom whistled. His father put his hat on Tom’s head quickly. “Oh! It’s wonderful!” Tom laughed and said. He quickly took his father’s hat and threw it out of the window. “Now it’s your turn to whistle, Dad!” he said happily. ( )
  51. Tom went to see his grandparents with his father . A. by bus B. by train C. by plane D. by ship ( )
  52. Tom often put out of the window. A. his hat B. his father’s hat C. his head D. his father’s head ( )
  53. and his hat was on his head. A. Tom whistled B. His father whistled C. Both of them whistled D. The conductor(售票员)whistled ( )
  54. Tom took his father’s hat and . A. hid behind his back B. threw it out of the window C. put in under his seat D. put it on his own head ( )
  55. At last Tom’s father’s hat . A. was on Tom’s head B. was on his father’s head C. would come back D. was gone
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
陈店一中 2005-2006 学年度第二学期
姓名
七年级英语期末考试题答案卷
题序 听力 五 六 七 八 九 十 十一 十二 总分
听力部分。 (20分) 1 2 3
线
4 14
5 15
6 16
7 17
8 18
9 19
10 20
11
12
13
五、单项选择。 (15分) 21 22 23 24 31 32 33 34
25 35
26
27
28
29
30
考号
六、完形填空。 (10) 36 37 38 39 七、阅读理解。 (20) 46 47 48 49
40
41
42
43
44
45
50
51
52
53
54
55
八、 (15分)( A )根据句意和首字母提示,写出所缺单词。
  1. There is n in the fridge. I have to buy some.
  2. Before you enter the teacher’s office, you must k on the door first.
  3. Bill Gates is a very r man in the world. He has billions of dollars.
  4. Mr Gao is eighty years old, but he has some m ideas.
  5. Can you tell me the m of the word? Sorry, you should look it up in the dictionary.
  6. Yan Liwei and Zhan Tianyou are national h.
  7. Some people are P flowers in the garden. ( B )请根据句意,用括号中所给词的适当形式填空。
  8. Tom (not do ) his homework last night.
  9. Miss Gao is one of (good) teachers in our school.
  10. She hurried to the room (ask)where the student was.
  11. Yao Ming was (call) “Big Yao”. He likes the name.
  12. Many people are looking forward to (come) to China.
www.3edu.net 3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!

  13. We (reach) Nanjing next Friday.
  14. The pilot landed on the ground (safe).
  15. March 8 is (woman) Day. 九、句型转换,每空一词。 (10分)
  1. He left Wuhan when he was five years old. (同义句) He left Wuhan five.
  2. Jim is the tallest student in his class. (同上) Jim is than in his class.
  3. It took us twenty minutes to do our homework. (同上) We twenty minutes our homework.
  4. How do you like China?(同上) What do you China?
  5. He didn’t want to see the movie because he was busy.(划线提问) he want to see the movie? 十、根据汉语意思完成句子。 (10分) 1.骑自行车从你家到学校花费你多长时间? does it you ride a bike from your home to your school? 2. 咱们下午去兜风吧。 Let’s in the afternoon. 3.中国是一个拥有十三亿人口的国家。 China is a country
  1.3 billion. 4.林涛以前在学校淘气吗? Lin Tao at school before? 5.我们每周去踢三次足球。 We usually play football . 十一、补全对话,每空一词。 (10分) A: Hi,Lingling,nice to meet you. B: Nice to meet you,too,Jack. A: Lingling, will be schools in the future? B: No, there . A: will students study? B: Students will study home. A: Will students use pens and paper in the ? B: No, they won’t. They’ll computers. A: I think flying will be because fuel will be expensive. B: , and I think cars will be small. Oh, I must go home now. I will go to the zoo with Peter. A: are you going to the zoo?
班级 学校 装

www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
B: Because we animals. 十二、书面表达。 (10分) 我们都很了解我们的父母, 更知道一些有关父母过去的情况。 请你描述一下父亲或 母亲的过去。词数60左右。 内容包括:
  1.where they lived
  2. what they listened to
  3. what they watched
  4. what games they played
  5. how they traveled

www.3edu.net
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
姓名
陈店一中 2005-2006 学年度第二学期
七年级英语期末考试题答案
题序 听力 五 六 七 八 九 十 十一 十二 总分
听力部分。 (20分) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 D A C B A C C A D 11 12 13 14 15 16 17 18 19 C A A B C C B C A 五、单项选择。 (15分) 21 22 23 24 25 26 27 28 29 B A B B C A B D B 31 32 33 34 35 D D A B C 六、完形填空。 (10) 36 37 38 39 40 41 42 43 44 A B C B B C A C B 七、阅读理解。 (20) 46 47 4
 

相关内容

pep五年级下册英语期中试卷

   2011 年义乌市佛堂小学五年级(下)英语期中检测卷 义乌市佛堂小学五年级( 佛堂小学五年级 英语期中 期中检测卷 ListeningPart (45%) 听录音, 序号。 一、Listen and circle.听录音,圈出相应的序号。(10%) 听录音 圈出相应的序号 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. 6. A. B. C. A. B. C. 7. A. skate B. snake C. sister 8. A. fi ...

五年级下册英语期中试卷含听力原文

   X 五年级第二学期英语期中试卷 年级第二学期英语期中 期中试卷 班级 姓名 分数 听力部分(40%) 听力部分 根据录音内容, 将下面每题中你认为符合的选项的字母编号圈住。 一、 根据录音内容, 将下面每题中你认为符合的选项的字母编号圈住。 的字母编号圈住 ( 5 分) 1、 、 ( 2、( 、 3、( 、 4、( 、 5、( 、 )A fine ) A December ) A brother ) A Wednesday ) A mustn’t 否则写 F。 5 分) 。 ( 1、 、 ( ...

PEP小学英语六年级下册期末试卷

   六年级期末模拟试题 班级 姓名 得分 听力测试: 听力测试:(30 分) 一、听录音,选出你所听到的词汇(10 分) 听录音,选出你所听到的词汇 ( ( ( ( ( )1 )2 )3 )4 )5 A、smaller A、toothache A、yesterday A、dance A、took B、shorter B、headache B、weekend B、danced B、did C、stronger C、matter C、last year C、do C、swim D、sad D、mad ...

八年级下册英语词组

   长郡双语实验中学 C091306 丁钰宸 八年级下册 Unit 1 1.在人们家中 in people’s home 2.在家通过电脑学习 study at home on computers 3.将来 in the future 4.免费的 be free 5.活到 200 岁 live to be 200 years old 6.一百年之后 in 100 years 7.一张纸 a piece of paper 8.更多/更少的树 more/fewer trees 9.更多/更少的污染 ...

四年级下册--英语试题

   教材四年级下册英语试题 找出划线部分发音不同的单词, 一.Read and choose. 找出划线部分发音不同的单词,将其序号填入括号内。10% ( ( ( 1. skirt 3. too ) 1. A. face ) 3. A. desk ) 5. A. white pants five B. cat B. she B. six short one jacket nine white C. gate C. dress C. picture 2. lunch 4. Chinese dinn ...

四年级下册英语试卷

   (苏教牛津版)四年级英语下册 Unit 4 练习题 苏教牛津版) 21 世纪教育网 http://21 世纪教育网/ 一、词型转换。 词型转换。 1.this 复数 4.mango 复数 7.boy 复数 2.that 复数 5.kilo 复数 8.families 单数 3.peach 复数 6.it 复数 9.they 单数 二、词组。 词组。 1.一些梨子 3.这些或那些 5.两公斤橘子 7.那个橙色的橘子 2.许多芒果 4.多少苹果 6.买水果 8.买香蕉 三、改写句子。 改写句子。 ...

五年级下册英语期中试卷

   人教版五年级下册英语期中试卷 听力部分 一、根据内容选出符合的图片,在图片下的括号中打√。 1、 2、 ( ) ( ) ( ) ( ) 3、 ( ) ( ) 4、 ( ) ( ) 5、 ( ) ( ) 二、听音,选出你所听到的单词或词组。 听音,选出你所听到的单词或词组。 ( ( ( ( ( )1、A.March )2、A.weather )3、A.summer )4、A.ear )5、A.green B.lunch B.either B.farmer B.hear B.great C.wa ...

八年级下册英语期末测试题

   八年级下册期末考试英语试卷( 八年级下册期末考试英语试卷(总分 75 分) 期末考试英语试卷 一, 单项选择。(共 10 分) 1. What did you do last week? I for exams and some food in the supermarket. A. study, buy B. studied, buyed C. studied, bought D. studyed, bought 2. When I came home, I my father a new ...

PEP三年级下册英语全册教案

   Unit 1 Welcome back to school 第一课时 一、教学内容与目标: 教学内容与目标: 1. Let’s talk 本部分主要巩固 Good morning./ Hi.并学习新句型:We have a new friend today. I’m from …(国家)。Welcome! 通过教学会话,让学生学会介绍他人及做自我介绍。 2. Let’s practice 为了巩固 Let’s talk 部分而设计的练习。 二、教学重点、难点: 教学重点、难点: 国家名称及介 ...

PEP三年级下册英语全册教案

   Unit 1 一、教学内容与目标: 教学内容与目标: 1.Let’s talk Welcome back to school 第一课时 本部分主要巩固 Good morning./ Hi.并学习新句型:We have a new friend today. I’m from …(国家)。Welcome!通过教学会话,让学生学会介绍他人及做自我介 绍。 2.Let’s practice 为了巩固 Let’s talk 部分而设计的练习。 二、教学重点、难点: 教学重点、难点: 国家名称及介绍他 ...

热门内容

英语口译中的口语技巧

   【名 师 指 点 口 译 中 的 口 场技 巧 文 王思 铭 上 这里 所说 的英语 口 译 中的 口 语是指 《 海 ‘ , ,祀 州甘 口幻 多月 列 口 艾豹 拍 阴 “ 市英语 口 译 资格证 书考试 部分 ‘ , 第 二 阶段 中的 口 语 ‘ 也 许是 比较恰 当的做 法 既 然这里 的 口 语 考试 不是 丫 旧 而 并不 是 我们 平 时所说的 ,拍 ‘ 或 而 ’ 拍 ‘ 我 叨 的 之 类的 ‘ “ ’ 印汰印 月 的 阵 , “ 们在考 试 时切忌 自顾 自地 胡诌 一 ...

新概念英语第二册自学导读及习题答案 Lessons1

   课文详注 Further notes on the text theatre.上星期我去看戏 上星期我去看戏。 1.Last week I went to the theatre.上星期我去看戏。 (1)句首的“Last week”点明叙述的事情发生的时间是上星期。因此整篇课文 的时态基本上应是过去时(包括过去进行时),直接引语部分的时态除外。 (2)动词 go 的原义是离开一个地方去另一个地方,与介词 to 连用后,常加上 主语所要去的目的地来代表主语的动作目的。课文中 go to the ...

现代英语词汇学 超级精华

   Lecture I. Basic Concepts of English words Lexicology: a branch of linguistics which studies the origins and meanings of words English lexicology: It studies the morphological structures of English words, their formation, usages, relations, semanti ...

大学英语对听力的要求--打印版

   听力一些理论知识及技巧 大学英语对听力的要求 1.辨别单词中的音素; 2.辨别语流中的因素; 3.辨别重音类型; 4.理解婉转祈使句的升调,理解表达不确定、疑问句、陈述句的升调和反义疑问 句的语调; 5.理解句子和话语的交际价值; 6.通过声音的高低、快慢,辨认语篇中的要点和重点信息; 7.做准确的判断; 8.作笔记。 听力理解概述 1.影响听力理解的主要因素: 练习、词汇量、注意力、反应力和记忆力。 2.克服心理障碍,树立自信心 3.“精听”与“半精听”相结合 4.扩大知识面,练好基本功 ...

千万不要学英语

   第一阶段:"打通"耳朵,完全听清 第一阶段:"打通"耳朵, :"打通 要 领: 笫?,选择 1 盘(再次强调是 1 盘而非 1 套)适合自身英语水平的磁带; 第二,每天集中精力把 A 面和 B 面连续听两遍。 第三,更坚持天天听,但每隔 6 天要休息 1 天。 第四,直到听清磁带中的所有内容。 诀 窍 : 1、选择一卷适合自己程度的录音带 关键在准确判断自己的英语程度。 选择录音带的方法之一:根据自己的程度选择度适当录音带 选择录音带的方法之 ...