初一人教下 期中测试题 听力 15 分 一、根据听到的单词,选择正确的答案。 ( )
  1. A. good B. goodness C. goodbye ( )
  2.A.photo B. bottle C. box ( ) 3 .A. water B. what C. white ( )
  4.A.daughter B. door C. doll ( ) 5 .A. right B. night C. light 二、根据你所听到的对话内容及问题选择正确的答案。 ( ) l. A. Seven. B. Six. C. Eight. D. Nine. ( )
  2. A.In a shop B. In a school C. At a post office D. At Li Ming’s home ( )
  3.A.Black car. B. White car. C. Brown car. D. Red car. ( )
  4.A.In the tree. B. Under the tree. C. Beside the tree. D. On the tree. ( )
  5. A. Her son. B. Her sister. C. Her daughter. D. Her father. 三、根据听到的短文选择正确的答案。 ( )
  1. Tom can’t find football shoes on Monday . A. afternoon B. morning C. evening ( )
  2. It’s time to. A. play games B. fly the kite C. go to school ( )
  3. Tom’s mother is . A. making some cakes B. reading some books C. putting some bread in the box ( )
  4. Tom is drinking. A. tea B. milk C. water ( )
  5. Tom is eating ,too. A. eggs B. apples C. cakes 笔试部分 一、词汇。 A.根据句意和所给汉语写出单词。
  1. My sister is good at . (数学)
  2.This bottle is.(空的)
  3. My brother(有)a new book.
  4. What day is it today? It’s . (星期四)
  5. May I look at your? (票) B.根据句意用所给单词的适当形式填空。
  1. The are in the room. (baby)
  2. It’s a map of . (Chinese)
  3. Oh, dear! My bike is . (break)
  4. Could you help Tim and ? (I)
  5. You must listen to the teacher in class. ( care) 二、选择填空 ( )l .There is apple on the table. apple is yellow. A. a, The B. an, The C. an. An D. the, The ( )
  2.The shop is closed this time day.
A. at, on B. in, of C. at. of D. in. on ( )
  3.One shoe is on the floor. Where is ? A. others B. other one C. the other one D. other ( )
  4. What would you like ? A. to eat B. eating C. drink D. eat ( )
  5.?Your English is very good. ?. A. Thank you B. Do you think so C. No D.I don’t thinks ( )
  6. Could you please me your name? A. tell B. speak C. talk D. spell ( )
  7.?Would you like some meat? ?. A. Yes, thank you B. Certainly, here you are C. No, please D. No, thanks ( )
  8.This is Mr Wang’s pen. Please . A. give it to him B. give him it C. give it him D. give him to it ( )
  9.The pen isn’t. It’s. pen is over there, in the room. A. yours, hers, Your B. your, mine, Your C. his, her, Mine D. mine, his, Him ( )
  10. The trousers look nice. Let me . A. put it on B. to put it on C. put them on D. to put on them ( )
  11. How many are there in the picture? A. difference B. dress C. women D. boy ( )
  12. Look! Your son the car. A. mending B. mends C. is mending D. mend ( )
  13. ?Are your clothes new or old? ?. A. Yes, It’s old B. They’re new C. No, they’re old D. Yes, they’re old ( )
  14.There aren’t birds that tree. A. some, in B. any, on C. any, in D. some, on ( )
  15. ?I’d like some rice, you? ?Rice, too. A. would B. will C. can D. what about 三、用所给动词的适当形式填空。
  1.There (not be) any milk in the bottle.
  2. I want you ( help) me.
  3. Let Jim ( take) photos.
  4. It’s eight o’clock. We ( have) English classes.
  5. Children ( watch) TV every evening. They ( watch) TV now. 四、句型转换。
A.按要求转换。
  1. There are some colour balls in the box. (否定句) There colour balls in the box.
  2. They are at home. (对画线部分提问) they?
  3. I’d like a cup of tea. (一般疑问句) a cup of tea?
  4. Throw it like that. (否定句) it like that.
  5. They sing an English song. (现在进行时) They an English song. B.同义句。
  1. Is everything here? all here?
  2. It’s time for school. It’s time school.
  3. Jim plays football very well. Jim is playing football.
  4. Whose is this watch? Whose ?
  5. Our school has an old tree. an old tree our school.
  6. Do you want to have a try? Do you ?
  7. My watch doesn’t work. There something my watch. 五、选错。 ( )l. I can see some apple in the picture. A B C D ( )
  2. He and I can here at six. A B C D ( )
  3. There are many flowers on the floor. Let’s take it to Jim desk. A B C D ( )
  4. I can’t mend the bike. I want many help. A B C D ( )
  5. Miss Liu _is_ reading now. We must listen her. A B C D ( )
  6. Look ! The girl is swiming in the river behind the hill. A B C D ( )
  7. Lily and Kate look the same. But they aren’t two twins. A B C D ( )
  8. Who’s pencil is this? Is it yours or Jim’s? A B C D ( )
  9. There are ten glass of milk on the table. Can you see them?
A B C D ( )
  10. There is no milk here. I have it for breakfast. A B C D 六、完形填空 A There is 1 nice girl in our class. She is in 2 . She is thirteen 3 . 4 is not tall and she is not short. She is a little fat(有点胖) . She has a round face 5 an apple. She 6 two big black eyes and a small nose. Her mouth is big, 7 her ears are small. Her hair is short 8 black, She likes red. She is often 9 red clothes. She likes little animals. She has a little black dog in __10 __ home. ( )
  1.A. an B. the C. a D./ ( )
  2. A. row five B. Row five C. row Five D. Row Five ( )
  3.A.year old B. years old C. old D. years ( )
  4.A.He B. she C. he D. She ( )
  5.A.at B. of C. like D. on ( )
  6. A. have B. is C. has D. are ( )
  7.A.and B. so C. but D. or ( )
  8.A.and B. with C. but D. no ( )
  9.A.in B. at C. with D. on ( )
  10.A.she’s B. his C. her D. hers B Mrs Scott and her daughter Jane 1 teachers. They teach 2 the same school. They go to their school 3 car. They go to work 4 8:00 in the morning. They come home at 4:00 7 by bus. They come 5 the afternoon. Sam and 6 sister Ann are students. They go to home at 4:00 in the afternoon. They 8 their homework at home. They 9 TV in the evening. They go to 10 early every night(晚上) . ( )
  1.A. is B. am C. are D. be ( )
  2.A.with B. on C. by D. in ( )
  3.A.on B. by C. in D. at ( )
  4.A.by B. on C. at D. in ( )
  5.A.in B. at C. on D. by ( )
  6.A.their B. one C. hers D. his ( )
  7.A.class B. teacher C. school D. home ( )
  8.A.watch B. do C. make D. read ( )
  9.A.see B. look C. read D. watch ( )
  10.A.school B. bed C. work D. class 七、阅读理解 A Tom: Come with me now, and see my father and mother. Come and have some food at my house. Kate: That s very nice! Let s go there, Jim. Jim: Is there a bus from here to your house? Tom: No, there aren’t any buses. But I have my car at the door. Kate: Oh, there’s a black car. Is this car yours, Tom?
Tom: No, it isn’t mine. Mine is red. Jim: Look, there’s a red car over there. I think it’s his. Kate: Is that one yours, Tom? Tom: Yes, it is. Jim: Oh, what a nice car! Tom: It’s time to go now. Jim; OK! Kate, Let’s go. 根据短文内容,判断所给句子的正误,符合对话内容的用“T”表示,不符合对话内容 的用“F”表示。 ( )
  1. Jim and Kate want to go to Tom’s home. ( )
  2. There is a bus to Tom’s house. ( )
  3. Tom’ s car is a nice red one. ( )
  4.The black car at the door is Jim’s. ( )
  5. Jim and Kate go with Tom to see Tom’s father and mother. B One Sunday morning Mr Brown and his child. Bill, are in a big shop. Mr Brown wants to buy a new blouse for Mrs Brown. Bill likes oranges, so his father buys some oranges for him. Bill also wants to buy some picture-books and colour pencils. There are many things and many people in the shop. They are men and women, old and young. They all want to buy something there. 根据短文内容,选择正确答案: ( )
  1. Mr Brown goes to a big shop with . A. Mrs Brown B. Bill C. his father D. some old people ( )
  2. Mr Brown is going to buy a new blouse for. A. Bill’s mother B. Bill C. his mother D. himself (他自己) ( )3 .Bill likes. A. all the things B. a new blouse C. oranges D. the shop ( )
  4. The little boy wants to buy . A. some picture-books B. some colour pencils C. clothes and shoes D. A and B ( )
  5. People in the shop are . A. old and young B. boys and girls C. men and women D. A and C 八、书面表达,根据首字母填单词 a boy in it? Yes, he’s r 3 Look at the p 1 . Can you s 2 s 5 u 6 a tree. Is t 7 a bird i 8 the tree? Y L 10 me see. Oh. It’s singing. 答案: 听力 一、
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.B 二、l.C
  2.A
  3.D
  4.A
  5.C 三、
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.C 笔试 一、A:
  1. maths
  2.empty
  3.has
  4. Thursday
  5.ticket B:
  1. babies
  2. China
  3. broken
  4. me
  5. carefully a bike. A4 the girl?Oh. She is 9 , there is. What is it doing?
二、
  1.B
  2.C
  3.C
  4.A
  5.A
  6.A
  7.D
  8.A
  9.A
  10.C
  11.C
  12.C
  13.B
  14. C
  15.D 三、1 isn’t
  2.to help
  3.take
  4.are having
  5.watch,are watching 四、A:
  1. aren’t, any
  2.Where are
  3.Would you like
  4.Don’t throw
  5.are singing B: l. Are, the things
  2.to go to
  3. good at
  4.watch is this
  5.There is, in
  6.want a go
  7. is, wrong with 五.
  1.C
  2.C
  3.C
  4.D
  5.D
  6.B
  7.D
  8.A
  9.B
  10.B 六、A:
  1.C
  2.D
  3.B
  4.D
  5.C
  6.C
  7.C
  8.A
  9.A
  10.C B:
  1.C
  2.D
  3.B
  4.C
  5.A
  6.D
  7.C
  8.B
  9.D
  10.B 七、A:
  1.T
  2.F
  3.T
  4.F
  5.T B:
  1.B
  2.A
  3.C
  4.D
  5.D 八、l. picture
  2.see
  3.riding
  4.And
  5.singing
  6.under
  7.there
  8.in
  9.Yes
  10. Let
 

相关内容

七年级下学期英语期中考试

   新目标七年级下学期英语期中考试 新目标七年级下学期英语期中考试 英语 A 卷 情景对话 (每次 2 人。分 5 级评分。每级 3 分,满分为 15 分。) Role Play 考签上是一张饭桌。上面摆满了食品、饮料和水果。要求考生 A 与 B 进行一段有关饮食的对话。如有条件 最好用实物,也可将考签放大贴在墙上。对话内容如下: 1. 列数饭桌上的美味食品和饮料。要正确地使用量词(e.g. a piece of …a bowl of…等)。 2. 互相询问最爱吃的食品,或不喜欢吃的食品。 3. ...

2009??2010学年度九年级下学期英语教学工作计划学习必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

三年级下学期英语单词

   第一单元 nice 友善的,好的 always 总是 but 但是 a bit 有一点 shy 害羞的 quiet 安静的,沉默的 loud 声音大的,吵闹的 helpful 有帮助的,有用的 plus 加上 twenty 二十 more 附加的,更多的 第二单元 wide 宽的 old 古老的 London 伦敦 from 来自 river 河流 clock 钟 high 高的 new 新的 round 圆的 第三单元 maybe 也许 tiger 老虎 lots of 很多 phone ...

九年级下学期英语教学计划

   九年级下学期英语教学计划 本学期是整个九年制义务教育的最后一个学期,学生即将面临着中考考验。这是一次真正意义上的选 拔考试。迎接好这次中考就成为本学期教学的一个重要工作。因此,教师在教学中应该帮助学生理解、吸 收、吃透教材,对教材中的知识进行内化,即进行综合、应用、创新和中考思维的升华,把书本知识变成 学生自己的知识。要有一定的时间作强化训练,通过训练,锁定差距,然后提出弥补差距的可操作性对策 措施,千方百计缩小差距、消灭差距。实行纵向和横向的交叉复习,实现零距离的奋斗目标。对学生分批 分层 ...

小学四年级下学期英语教学计划

   小学四年级下学期英语教学计划 科任: 科任:陈玉婵 小学四年级下学期的学生正处少年时期。这个年龄段的孩子具有好奇、好活 动、爱表现、善模仿等特点。他们喜欢新鲜事物,对陌生语言的好奇心能激起他 们对外语的兴趣。他们喜欢引起别人的注意,重视老师的表扬,不怕犯错,很少 有羞怯感。他们处在发育阶段,尚未定性,发音器官较成人的灵活,因此模仿外 语的语音语点远比成年人容易。 他们的记忆力好, 形象思维好, 但缺乏理性思维, 逻辑思维不强。他们爱玩、爱唱、爱游戏、爱活动,这些都是他们长身体、长体 力的需求 ...

广州版小学五年级下学期英语其它语法单项选择练习

   单项选择题练习(其他语法) 五年级 Book 6 单项选择题练习(其他语法) ( ) 1. A: you like watching a film? B: Yes, that would fun. A. Would, is ( B. Would, be C. Do, are ) 2. The baby should drink milk. A. much B. many C. any ( ) 3. She shouldn’t TV for a long time. A. watching B ...

2009??2010学年度九年级下学期英语教学工作计划

   2009??2010 学年度九年级下学期英语教学工作计划 李淑娟 一年一度的中考即将来临,众所周知,初三的下半学期是孩子们一生中最重 要、最关键的阶段,也可以说这段时期决定了孩子们的前途和命运。而中考英语 成功与否关键在于复习,复习阶段的成功与否也决定着中考英语的成绩。因此, 我深知自己身上的任务很重,责任更重。但无论怎样辛苦,我都会努力去克服, 帮助孩子们顺利地迈出人生这关键的一步。为使英语教学工作能有条不紊的进 行,为今后工作中能取得更好的成绩。特制定九年级英语教学和复习计划。 一、总体 ...

初二下学期英语

   1. so+谓语 主语:…也一样 谓语 谓语+主语 也一样. 动词/助动词 助动词/情态动词 谓语 主语: 也一样 谓语:be 动词 助动词 情态动词 主语+谓语 的确如此,真的这样 2. so+主语 谓语 的确如此 真的这样 主语 谓语:的确如此 真的这样. 3. help yourself/yurselves to...请随便吃点... ...请随便吃点 ...请随便吃点... 4. 发现 sb 做 sth : find sb doing sth 5. 不完全同意 I don’t rea ...

初二下学期英语卷

   ( 一、选择填空: 20%) 选择填空: ) ( )1.?Do you know the MP3 player last week? ?Sorry, I have no idea. A. how much did she pay for B. how much will she pay for C. how much she paid for D. how much she will pay for ( )2. -What did she say? -She said that shethr ...

初二下学期英语备课

   Unit 7 I'm going to be a basketball player.?1 备课日期; 备课日期;2007.6.13 复习指导: 复习指导: I.复习本单元单词,短语,熟练掌握. 复习本单元单词,短语,熟练掌握. 复习本单元单词 1.程序师 2. 计算机科学 3 职业篮球运动员 4 上表演课 5 每天练篮球 6 攒钱/省钱 7 一份兼职工作 8 同时 9 举行艺术展览 10 游遍世界各地 11 一,两年 12 新年打算 13 交换生 14 与,,交流 , II.语法: Cou ...

热门内容

0HECM往事追忆_大学英语六级语法精华

   灿烂的语言,只能点缀感情,如果我沉默,代表我真的喜欢你 26、自由代表的是内心永久的孤独。 、自由代表的是内心永久的孤独。 27、现实太假,还是自己太傻? 、现实太假,还是自己太傻? 28、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 29、生活的真正意义是:生下来,活下去。 、生活的真正意义是: 生下来,活下去。 30、年龄不是差距,身高不是距离。 、年龄不是差距,身高不是距离。 31、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 3 ...

小学英语六年级总复习时态系列

   小学英语六年级总复习时态系列 一般过去时 车陂小学 教学内容分析: 本课的教学是安排在六年级毕业总复习时态系列中,在复习内容上安排了一般过去时 的构成、用法的归纳及操练和对过去时的发展运用。具体内容包括一般过去时动词的过去 式的构成形式,一般过去时在句子中的口笔头上的运用,和运用所学的过去时阅读相关的 篇章及进行简单的写作。复习的主线是词句篇,结合词汇、句型、语法、阅读四方面 来进行复习巩固。 一、教学对象分析: 学生从上学期即第七册开始接触过去时,到目前已经有相当的一段时间。大部分学生 能 ...

三级英语语法重点

   三级英语语法重点 第一节 动词的时态 :讲 12 种 特别关注:1,一般现在时的特殊用法;2,一般过去时;3,过去进行时 4,现在完成时 5,过去完成 时;6,将来完成时;7,现在完成进行完成时;8,过去完成进行时. 一,一般现在式: 特殊用法: 在时间状语,条件状语从句(if, unless)中表示将来的动作: A.时间状语(before, after, untill, as soon as, when): They will go home for winter vocation as ...

管道专业术语常用英语单词

   管道专业术语常用英语单词 在引进装置、涉外及中外合资技术改造工程的技术资料中,经常要接触到英语单词。由于管道安装涉及 多项工程技术,而不从属于任何一项工程技术分支,故其技术性质有一定特殊性,不少英语词汇是在实践中 逐渐形成的,借助一般科技英汉词典有时也难以找到它们的确切含意。现将管道安装工程中出现较多的单词 整理列出,如果能熟悉这些单词,对阅英文图纸能收到事半功倍的效果。 一、专业名词术语 设计图 施工图 平面图 立面图 轴测图、透视图 详图、大样图、接点图 修改图竣工图 图名 图号 比例 ...

山东省济南市2011届高三教学质量调研英语试题(B)

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 济南市高三教学质量调研 英语试题( ) 英语试题(B) 试题 注意事项 1. 本试题考试范围侧重人教版高中英语选修教材模块 9 的相关内容,涉及山东省考试说 明规定的高考考试范围。 2. 本试题分第 I 卷和第 II 卷两部分,共 11 页。满分为 150 分,考试用时 120 分钟。 3. 第 I 卷每小题选出答案后, 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑, 用 如需改动, 用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号,在试题卷上作答无效。 第 ...