七年级下期末复习单项选择
  1. Our school is a park and a big library. A. between B. next C. across D. in
  2. Tom and Mike enjoy TV. A. see B. watch C. watching D. to watch
  3. Let's . A. go shopping B. went shopping C. goes shopping D. going shopping
  4. They want the zoo very much. A. to go B. to go to C. go to D. going to
  5. There some Chinese girls in Miss Gao's class. A. is B. are C. am D. will
  6. do you come from? China. A. When B. Where C. Why D. Who
  7. We had fun in games. A. play B. plays C. to play D. playing
  8. it going? Pretty good! A. How's B. What's C. How D. Where's
  9. Thank you very much. . A. You're welcome B. That's right C. You're right D. Don't thank me
  10. Thank you for us so much help. A. giving B. give C. to give D. gives
  11. Can you tell the way to the shop? A. he B. his C. her D. she
  12. You'd better a taxi to the park. A. to take B. takes C. take D. taking
  13. you a cup of tea? Yes, please. A. Are, like B. Does, like C. Do, like D. Would, like
  14. I don't like cabbage . A. at all B. a little C. a lot of D. very
  15. How many do you want? A. rice B. tomatos C. pieces of bread D. potato
  16. My work is interesting, but dangerous. A. a kind of B. a kind C. kinds of D. kind of
  17. Let's TV now. A. to watch B. watch C. look D. see
  18. Mother often goes on Sundays. A. shop B. a shop C. buy D. shopping
  19. We often play after school. A. a basketball B. the basketball C. basketball D. a football
  20. He is very hungry. He buys hamburgers. A. many B. much C. a lots of D. all of them

  21. "What does he do?" means A. who is he B. Where is he C. What is he D. what is he doing
  22. The girl wants a doctor. A. being B. to C. to be D. to do
  23. Please late for school next time. A. don't be B. aren't C. doesn't be D. be not
  24. My parents often cook noodles me. A. to B. for C. in D. of
  25. Do you have to by 10 o'clock? A. go bed B. to go bed C. go to bed D. going to bed
  26. are the books? They are 20 yuan. A. How much B. What C. How many D. How money
  27. Sorry, I'm late school. A. for B. to C. at D. from
  28. She lunch at home yesterday. A. doesn't B. didn't have C. doesn't have D. hasn't
  29. Would you like orange juice ? Yes, please A. some B. any C. a D. many
  30. We to a movie last Sunday. A. go B. went C. did go D. was go
  31. What your sister ? She is an actor. A. does, does B. do, does C. does, do D. do, do
  32. Why not see the smart dolphins? A. come to B. to come C. coming and D. coming
  33. We can taxi to the town. A. by B. take C. ride D. take a
  34. Welcome to our school! ! A. Fine B. Thank you C. It doesn't matter D. Very good
  35. We often TV after school. A. are watch B. watch C. watches D. watching
  36. What time is it? . A. It's fine B. It's OK C. It's Tuesday D. It's nine
  37. Let's take some . A. photo B. photoes C. photos for you
  38. Yesterday, there nobody in the room. A. is B. was C. are D. were
  39. What time do you leave school the weekend? A. in B. on C. / D. of
  40. You can it in English. He can English well. A. speak, speak B. tells, say C. say, speak D. talks, say

  41. here. A. Don't smoking B. No smoke C. No smoking D. Doesn't smoke
  42. Yes, I'd like a cup of tea. A. Excuse me. B. Can I help you? C. Are you OK? D. Good morning!
  43. Did you play football last Friday? . A. No, we don't B. No, we didn't C. No, we aren't D. Yes, we play
  44. do you usually go to school? A. What B. How C. Who D. Where
  45. She her homework on Sunday. A. didn't B. doesn't C. didn't do D. doesn't did
  46. Mr.Smith is badly ill. Now he is hospital. A. in the B. in C. / D. the
  47. What do you want ? A. to do B. do C. be D. doing
  48. does the child ? A. Where, comes from B. Where, from C. Where, come from D. Where, is from
  49. Your dress is very beautiful. . A. Thank you B. You're right C. Don't say so D. yes, it is
  50. books are there on the desk? A. How much B. How many C. How about D. How far
  51. Let help . A. they, you B. us, your C. her, their D. us, you
  52. I want to cook some food dinner. A. in B. for C. at D. on
  53. What do you do? I am a . A. hospital B. work C. post office D. worker
  54. Mary do sports last week. A. isn't B. doesn't C. didn't D. does
  55. Where is the bank? It is the market. A. on B. next C. or D. next to
  56. Lily can all kinds of things. A. does B. do C. did D. doing
  57. you like? A cup of tea, please. A. What would B. What C. Would D. How many
  58. your favorite singer? She is Sun Yue. A. What's B. Who's C. Where's D. Who
  59. Li Ping isn't here. Let's go find him. A. / B. and C. or D. but
  60. Mary bananas? A. Is, like B. Do, likes C. Does, like D. Do, like

  61. Look! The man the right is Africa. A. on, from B. from, from C. on, in D. to, in
  62. We have no time home for lunch. A. go B. going C. to go D. to go to
  63. She likes to jokes. A. talk B. tell C. say D. speak
  64. Mr. Green is a short man long hair. A. with B. in C. has D. grows
  65. I'd like you my friends Tom. A. meet B. to meet C. meeting D. meets
  66. do you like English? Very much. A. What B. How C. Which D. Where
  67. Everyone in China eating dumplings. A. like B. liking C. to like D. likes
  68. What does your mother ? She is tall and thin. A. look B. like C. look like D. be like
  69. He has friends at school, so he feels unhappy. A. a few B. few C. a little D. little
  70. he often do his homework at home? A. Do B. Does C. Is D. Would
  71. I'd like you. A. play with B. to play C. to play with D. playing with
  72. There some tomatoes and milk in the box. A. is B. were C. was D. have
  73. They often watch TV Sunday evening. A. at B. in C. on D. of
  74. I helped him his pen. A. to find B. finding C. finds D. found
  75. the weather in Australia now? A. What B. When C. How D. How's
  76. I want to go shopping. you? A. How are B. What about C. Can I help D. Would
  77. Do you enjoy the story books? A. seeing B. reading C. to read D. to look
  78. Oh, it's time home. A. to go B. for go C. going D. would go
  79. What the boy and girl ? A. is, do B. is, doing C. are, do D. are, doing
  80. It often here in autumn. A. rained B. will rain C. rains D. is raining

  81. Can you help me my homework? A. of B. with C. to D. for
  82. The boy is sitting the tree, there are many apples the tree. A. in, on B. on, in C. in, of D. on, of
  83. there meat on the table? A. Is, some B. Are, any C. Is, any D. Are, some
  84. Who can play ping-pong me? A. to B. of C. with D. for
  85. Welcome our talk show! A. for B. at C. to D. of
  86. Look! They in the hallway. A. run B. running C. are running D. are runing
  87. We have classed Monday Friday. A. to, from B. from, to C. on, on D. on, and
  88. your mother the new house? A. What is, like B. What do, think of C. What does, like D. What does, think of
  89. Lucy doesn't mind the dishes after dinner. A. wash B. washing C. to wash D. washed
  90. There are on the desk. A. three cups of teas B. three cup C. three cups of tea D. three teas
  91. What are you doing now? I my homework. A. go B. do C. doing D. am doing
  92. What color is your cat? . A. Yes, it's red B. No, it isn't red C. It's red D. Its red
  93. What she look like? A. is B. do C. does D. doing
  94. The weather is . A. sunny B. rain C. cloud D. wind
  95. Is your mother a worker a doctor? A. and B. or C. with D. too
  96. do you like koalas? Because they are cute. A. Why B. Why do C. What do D. Where do
  97. Oh, it's time home. A. to go B. for go C. going D. would go
参考答案 1 ?5 ACABB 11?15 CCDAC 21?25 CCABC 31?35 CADBB 41?45 CBBBC 51?55 DBDCD 61?65 ACBAB 71?75 CBCAD 81?85 BACCC 91?95 DCCAB
6?10 BDAAA 16?20 DBDCA 26?30 AABAB 36?40 DCBBC 46?50 BACAB 56?60 BABBC 66?70 BDCBB 76?80 BBADC 86?90 CBDBC 96?97AA
 

相关内容

六年级英语复习题

   六年级英语复习题 (满分 100 分 90 分钟完卷 1 分书写分) 一、正确抄写下列各句,注意大小写及标点符号:4% 1 I a plese cola want 2. liyan is in class 5 grade 6 二、词组互译:英语翻译成汉语,汉语翻译成英语 20% 1.very well 6.在六(2)班 2.here you are 7.朝......看 3.our headmaster 8.用英语(表示) 4.my deskmate 9.我的孪生妹妹 5.listen to ...

七年级英语作文

   英语小作文(七年级下册) 1. 学了一年的英语了,你能用英语说说你自己吗? Say something about myself Hello, my name is Li Xin. I'm a student. I study in No. 1 Junior High School. I'm in Class 5, Grade 7. I come from Quan Zhou. I like English best. It's easy and interesting. I can swi ...

四年级英语总复习

   牛津小学英语 4A 重点单词与句型 Unit1 单词: pen , ruler , rubber , ball pen , pencil case , bookmark , pencil , notebook , book , this , that 短语: 1、my ball pen 我的圆珠笔 2、her pencil 她的铅笔 3、come in 进来 4、have a notebook 要一本笔记本 5、this pen 这支钢笔 6、that ruler 那把尺 7、in your ...

计算机英语复习 词汇

   一、Translate the following words and expressions into Chinese. (写出下列单词或词 写出下列单词或词 组的汉语) 组的汉语 Access 访问 Adapter 适配器 address 地址 address bus 地址总线 Administrator 管理员 Algorithm 算法 allocating system resources 分配系统资源 Antivirus program 反病毒程序 Application 应用,应 ...

七年级英语上册作文汇总

   七年级英语上册作文汇总 七年级英语上册作文汇总 1. 根据格内容,写一篇介绍 Salina 的文章。 Name: Salina Goes to bed:10:30 Like : Comedies Birthday : 8 August Favorite subjects : Eats dinner: 6:30 Can: dance and sing Age : 14 Wants : to see a funny movie music, English, PE 2.假使你是校《英语角》的一名 ...

五年级英语单词竞赛试题

   ………密…………封…………线…………内…………不…………要…………作…………答…………………… 2010-2011 学年度第二学期 五年级英语单词竞赛试题 五年级英语单词竞赛试题 单词竞赛试 (试卷满分:100 分 考试时间:40 分钟) 考号: 题 号 得 分 一 二 三 四 五 总 分 一、将下列英文翻译成中文(20×2=40) 1.do morning exercises 2.eat breakfast 3.have English class 4.play sports 5.eat ...

九年级英语复合句的写作

   What do you think of your school life? A. busy and tiring B.colorful and wonderful…… C. ...... What do you like about your school life? My school life is …because I …… What do you complain about your school life? My school life is …because I …(so…t ...

五年级英语下册复习资料

   Unit1 马 horse 羊 lamb Do you like young 母牛 cow 小狮子 cub animals? 你喜欢小动物吗? 你喜欢小动物吗? 山羊 goat 小山羊 kid 绵羊 sheep 小绵 小马 foal 狮子 lion 鸟 bird 小奶牛 calf 老虎 tiger 老鼠 mouse 袋鼠 kangaroo 什么 what 小袋鼠 joey 猴子 monkey 这个 this 那个 that 叫 call 兔子 rabbit 大象 elephant in 句型 ...

小学六年级英语句子复习

   小学六年级英语句子复习(一) What What’s your name? What’s in the picture/ your schoolbag/ your pencil-case/ the classroom? What do you like? What’s your father? What would you like? What’s this/that? What are these/those? What’s his /her name? What about you? W ...

新目标九年级英语阅读复习课件

   阅读 北京市八一中学 阅读理解五级的目标部分描述如下: 阅读理解五级的目标部分描述如下: 1、能根据上下文和构词法推断、理解生词的含义 、能根据上下文和构词法推断、 ; 2、能理解段落中各句子之间的逻辑关系; 、能理解段落中各句子之间的逻辑关系; 3、能找出文章中的主题,理解故事的情节,预测 、能找出文章中的主题,理解故事的情节, 故事情节的发展和可能的结局; 故事情节的发展和可能的结局; 4、能读懂常见体裁的阅读材料; 、能读懂常见体裁的阅读材料; 5、能根据不同的阅读目的运用简单的阅读策 ...

热门内容

疯狂英语全套发音秘诀

   疯狂英语全套发音秘诀 第一章 字母发音突破秘诀 1 最坚实的基础??疯狂突破字母关这是一首优美、 现代的字 母歌,绝对不是我们从小就熟悉的那首“比较弱智”的字母歌!请一定要反复听、反复模仿。 26 个字母、26 个单词、26 个句子,疯狂模仿,发音必会产生飞跃!A 的读音为 IPA: [ei] I’m afraid you’ve made a mistake.K.K: [e] 恐怕您搞错了。B 的读音为 IPA: [bi:] I won’t be able to finish my work ...

2006年3月公共英语三级考试B卷真题及答案

   2006 年 3 月公共英语三级考试 B 卷真题及答案 Part I Listening Comprehension (15 minutes) Directions: This part is to test your listening ability. It consists of 3 sections. Section A Directions: This section is to test your ability to understand short dialogues. Th ...

中学生提高英语词汇学习效率的探究

   中学生提高英语词汇学习效率的探究 摘要: 摘要:让学生有效、牢固、准确、熟练运用词汇的前提就在于如何拥有大量的词汇。著 名语言学家 D.A Wikins 曾今就明确指出了词汇的重要性。人脑的记忆遵循着遗忘规律,如 何才能有效提高学生学习词汇的效率成为教师争相探究的对象。 关键字:学习效率,记忆规律,提高 在接触一种新的语种时, 首先接触的就是词汇。 当很多学生还没在真正意义上学习英语 时,就会很灵活地运用一些词汇让笔者感触很深。学生口中的那些词汇有何特点,能够让学 生如此朗朗上口?这之中折射 ...

新目标英语九年级第8单元测试题(附答案)

   新目标英语第 8 单元测试题 一、根据句意和首字母,填写所缺单词。 根据句意和首字母,填写所缺单词。 1. I am very a. Give me some food, please. 2. It’s Friday today. Don’t p off it any more. 3. He is a v, and he often treats some animals. 4. My computer is broken. He is r it for me. 5. His father ...

高三英语期末考试试卷分析201101

   锦州市 学科: 学科: 顺序号 1 2010--2011 外语 2 学年度 第一 学期 期末考试试卷分析 高三 5 6 7 年级: 年级: 3 4 试卷: 试卷: 8 9 10 第Ⅰ套 11 12 13 14 大题号 小题号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 标准答案 B A B C B A B C A A B B B C 本题满分 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 锦州市2010- ...