七年级英语水平测试题
笔试部分 I、词汇运用(每小题 1 分,共 10 分) A) 根据句子的汉语或首字母提示,写出正确的单词。
  1. The students s for English exam at ten last night.
  2. I have lots of r in my school.
  3. How about (游泳) at the pool in the park?
  4. My parents like eating noodles with (马铃薯) and mutton.
  5. Tom’s father has a (危险的) job. B) 根据括号中所给的单词,填入正确的单词形式。
  6. We don’t like our English teacher, because he is very (friend) to us.
  7. They are having good fun (watch) a basketball match on TV.
  8. Don’t make the girl (cry) in the room.
  9. June 1st is (child) Day. Many kids are pretty happy.
  10. Would you like (drink) some juice, Alan? II.单项选择: (20 分)
  1.Our school is a park and a big library. A.between B.next C.across D.in
  2.Tom and Mike enjoy TV. A.see B.watch C.watching D.to watch
  3.-- it going?--Pretty good! A. How's B.What's C.How D.Where's
  4.Thank you for us so much help. A.giving B.give C.to give D.gives
  5.My work is interesting, but dangerous. A.a kind of B.a kind C.kinds of D.kind of
  6.The girl wants a doctor. A. being B. to C. to be D. to do
  7.Please late for school next time. A. don't be B. aren't C. doesn't be D. be not
  8.She lunch at home yesterday. A. doesn't B. didn't have C. doesn't have D. hasn't
  9.--Would you like orange juice?-- Yes, please A. some B. any C. a D. many
  10.We to a movie last Sunday. A. go B. went C. did go D. was go
  11.You can it in English. He can’t English at all. A. speak, speak B. tells, say C. say, speak D. talks, say
  12.Mr. Green is a short man long hair. A. with B. in C. has D. grows
  13.Everyone in China eating dumplings.
A. like B. liking C. to like D. likes
  14.They often watch TV Sunday evening. A. at B. in C. on D. of
  15. I helped him his pen. A. to find B. finding C. finds D. found
  16.Lucy doesn't mind the dishes after dinner. A. wash B. washing C. to wash D. washed
  17. here. A.Don't smoking B.No smoke C.No smoking D.Doesn't smoke
  18.He didn’t go swimming. I didn’t, . A. too B. also C. either D.still
  19.?Have a good trip!?. A.Yes,please B.Thank you C.I am sorry to hear that D.You’re welcome
  20.It is eight o’clock now.The students an English class. A.is having B.have C.are having D.had III.完型填空: (10 分) Jack comes from the USA. He 1 in Los Angeles. He likes 2 to different places. Last weekend, he 3 to Beijing on vacation with his wife and son. 4 Sunday afternoon, the 5was raining. 6 they visited a museum. The museum was too crowded. His son was lost. They were very w orried(担 心). But at last(最后) many Chinese people helped them 7 his son. They were very 8 .So when his friends ask Jack,“What do you 9 __ China?” He always 10 “: I love it”. ( )
  1、A、to live B、lives C、live D、lived ( )
  2、A、go B、goes C、to go D、to goes ( )
  3、A、came B、comes C、arrived D、arrives ( )
  4、A、For B、In C、At D、On ( )
  5、A、sun B、food C、weather D、water ( )
  6、A、So B、If C、But D、Or ( )
  7、A、find B、finding C、look for D、looking for ( )
  8、A、boring B、happy C、sad D、difficult ( )
  9、A、like B、think C、come from D、think of ( )
  10、A、speak B、speaks C、says D、say IV.阅读理解(20 分) A Mary is an American girl. Her parents, Mr and Mrs Smith find work in China. So they live in Wuhan now.Mr Smith works in a big shop. Mrs Smith teaches English in a middle school. Mary goes to that school on weekdays. On Sundays she goes shopping with her mother. She likes dumplings very much. Every time they'd like many dumplings. It's 6:30 in the evening now. Mrs Smith is cooking. Mr Smith is helping her with the housework. What's Mary doing? She is doing her homework carefully. ( )
  1、Mary is in now. A、America B、England C、Chinese D、Wuhan ( )
  2、go shopping on Sundays.
A、Mr and Mrs Smith B、Mr Smith and Mary C、Mrs Smith and Mary D、The Smith family ( )
  3、Mrs Smith works in a . A、big shop B、school C、house D、family ( )
  4、Mr Smith is now. A、cooking B、working C、doing housework D、helping Mary with homework ( )
  5、Which one is right? A、Mary and her mother are not in the same school. B、They go shopping on weekdays C、They all like eating dumplings D、Mrs Smith likes cooking B Monday… oh, I don’t like Monday because I’ll have to go back to school again after the weekend. Tuesday is not so bad. I usually play tennis with my friends after school. On Wednesday evening I don’t go out. I stay at home and do my homework. I like Thursday because the next day is Friday. I always go out on Friday?maybe to the cinema. I love the weekend. On Saturdays I stay in bed until(直到) lunchtime, and I sometimes go to the shops in the afternoon. In the evening we go to a clubthere are good bands there every Saturday. Then on Sundays I go to my friend’s house or she comes to mine. I usually visit my grandmother for an hour in the afternoon. Then the weekend is over and it’s Monday … and I feel bad again! ( )
  6.The writer doesn’t like Monday because . A. Monday is the first day of a week B. he just spent a happy weekend C. Monday is the first school day of a week D. he will have many lessons on Monday ( )
  7.The writer thinks Tuesday is not so bad because . A. he can play tennis with his friends B. he has no homework to do C. he has a P.E. class D. he is free ( )
  8.The writer may go to the movies on . A. Monday B. Tuesday C. Wednesday D. Friday ( )
  9.What does the writer not do on weekends? A. Stay in bed until lunchtime. B. Watch football games on TV. C. Go to his friend’s house. D. Go shopping in the markets. ( )
  10. From the text, we know that the writer . A. doesn’t like school very much B. likes to stay at home C. only likes Friday D. only likes Saturday V.补全对话(10 分) Xie Kai: What do you of Sports World? Lei Hao: I don't mind it. I love Lucky 52 best. Xie Kai: I , too. What do you think of the ,Li Yong? Lei Hao: I like . Xie Kai: your parents?
Lei Hao: They both like Law Today. And we all love the host, Sa Beining. Xie Kai: What he like? Lei Hao: He's kind and cute. Xie Kai: What do they like? Lei Hao: Oh, my mother likes soap operas, but my father can't them. He loves World News. VI.按要求完成下列各题(每词 1 分,20 分)
  1. Tom had to stay at home yesterday.(一般疑问句) Tomto stay at home yesterday?
  2. Wear sports shoes for gym class. (否定句) sports shoes for gym class.
  3. They’re listening to music at home. (提问) theyat home?
  4. My weekend was very terrible. (提问) your weekend?
  5. I wear colorful clothes because I want to be young and beautiful. (提问) you wear colorful clothes?
  6. How’s the weather today?(同义句) the weather today?
  7. What do you think of the soap opera?(同义句) do you the soap opera?
  8. What’s your father?(同义句) What your father ?
  9.Mary is doing her homework now.(用 yesterday 代替 now 改写句子) Mary her homework yesterday.
  10.Don’t talk. The baby is sleeping.(同义句) !The baby is sleeping. VII.书面表达(10 分) 题目: Busy Weekend 要求:描述一个你所经历过的繁忙的周末。 A 不得少于 60 字(共 10 分) 请注意审题!文章的开头已经给出: A Busy Weekend Last week I had a very busy weekend.
参考答案 听力部分:(每小题 1 分) 1-5 ABCCA 6-10 BACBA 11-15 BCCAB 16-20 TFFFT 笔试部分: I.词汇运用(每小题 1 分,共 10 分)
  1. studied
  2. rules
  3. swimming
  4. potatoes
  5. dangerous
  6. unfriendly
  7. watching
  8. cry
  9. Children’s
  10. to drink II.单项选择:(每小题 1 分) 1-5 ACAAC 6-10 CABAB 11-15 CADCA 16-20 BCCBC III.完型填空: (每小题 1 分) 1-5 BCADC 6-10 AABDC IV.阅读理解(每小题 2 分) 1-5 DCBCC 6-10 CADBA V.补全对话(每词 1 分)
  1.think
  2.do
  3.host
  4.him
  5.What/How
  6.about
  7.does
  8.look
  9.else
  10.stand VI.按要求改写句子(每词 1 分)
  1. have
  2.Don’t wear
  3.What are doing
  4.How was
  5.Why do
  6.What’s like
  7.How like
  8.does Did do
  9.did
  10.No talking VII.书面表达(10 分) (略) 评分标准:参考中考评分标准。一档 0-2 分二档 3-5 分三档 6-7 分四档 8-10 分
 

相关内容

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

七年级期中学业水平测试英语

   第一课件网 www.1kejian.com 免费教学资源下载基地 七年级期中学业水平测试 七年级期中学业水平测试 英语试题 (满分:120 分 时间:90 分钟) I.词汇训练营。 .词汇训练营。 (10 分) ( (A)请根据提供的图片,用其正确的英语表达完成句子。 1. Linda has a(C) 2. There are(有)three(B) 3. Tom has a(E) .She plays games on it. in my pencil case. .His pencils ...

人教版七年级英语第三单元测试题

   Ⅰ词汇. 1. (这些) are my balls. 2. My (朋友) Jim is with his (母亲). 4. Her telephone (号码) is 8967532. 5. That old man is Jeff's (祖父). 6. My (父母) are all teachers. 7. His (叔叔) is a doctor. His (婶婶) is a nurse. 8. My (表兄) is seven years old. 9. My friend Jim ...

英语口语_实用英语口语水平测试题

   http://www.514t.com 免费提供各种资格考试真题、模拟题、练习题、精选题及答案 英语口语 实用英语口语水平测试题 通过 100 题测试一下你的英语水平如何? Directions: Read the following 100 sentences or dialogues carefully. Choose the best answer for each blank and mark A, B, C or D. 仔细阅读下列题目,并从 A,B,C,D 四个答案中选出正确的选 ...

2011年实用英语口语水平测试题及答案

   2011 年实用英语口语水平测试题及答案 Directions: Read the following 100 sentences or dialogues carefully. Choose the best answer for each blank and mark A, B, C or D. 仔细阅读下列题目,并从 A,B,C,D 四个答案中选出正确的选项. 1. --Shall I make you to eat? --Oh, yes, please. I"ve not ...

北京英语水平测试

   北京市英语水平测试课程 北京市英语水平测试课程 BETS 课程内容介绍 Content 北京英语水平考试由北京市民讲外语活动组委会、 北京市人民政府外事办公室与英国剑桥大 学考试委员会共同推出,北京教育考试院负责考务工作,考试合格者将同时获得两张证书, 一张是由北京英语水平考试领导小组(北京市民讲外语活动组委会代章)、北京市人民政府 外事办公室和北京教育考试院共同颁发的北京英语水平考试证书; 另一张是由英国剑桥大学 考试委员会 ESOL 考试部颁发的国际通用英语系列考试证书。 适合人群 Fo ...

李阳疯狂英语发音及口语水平测试

   《李阳疯狂英语发音及口语水平测试》配套 MP3 李阳疯狂英语发音及口语水平测试》 我承诺 I Promise I must make the best use of my time! 我一定要最大限度地利用时间 I must practice English crazily! 我一定要疯狂操练英语 I must be totally devoted!我一定要真正做到全力以赴,如痴如醉 I must listen to, practice, and speak English every si ...

九年级英语上册第1-8单元检测试题

   I.根据句意及所给的首字母写出适当的单词 根据句意及所给的首字母写出适当的单词 1. Mary, would you please tell me your new a so that I can write to you? 2.-Does this piece of m sound nice? -Yes, it's wonderful! 3. May 12th is the International N Day. Let's say "Thanks” to them for t ...

英语水平测重点句子

   1. 如果你们俩停止争斗并努力好好相处,我将不胜感激。(be grateful, get along with) I would be grateful if the two of you stopped fighting and tried to get along with each other. 2. 这是他第一次用电子邮件与笔友交流。(the first time, communicate with). This is the first time he has used e-mail ...

考研英语 水平测试试卷

   626 华南理工大学 2007 年攻读硕士学位研究生入学考试试卷 (试卷上做答无效,请在答题纸上做答,试后本卷必须与答题纸一同交回) 科目名称:英语综合水平测试 适用专业:英语语言文学 外国语言学及应用语言学 共 14 页 Part I. Vocabulary (20 marks) Section One Directions: In each of the following sentences, there is one word underlined, followed by thre ...

热门内容

初二英语上第1单元同步验收练习题(二)

   单元同步验收练习题( 初二英语上第 1 单元同步验收练习题(二) 听力部分(共 听力部分 共 20 分) I. 听下面的句子,按照听到的顺序将正确图画的代码填在表格内。(5 分) 句子序号 相对应的图画代码 1 2 3 4 5 A B C D E F II. 听对话, 然后根据问句选择正确的答案。 (5 分) 1. A. 12 B. 13 C. 14 D. 15 2. A. Yes, they are. B. No, they aren't. C. Yes, they do. D. No, ...

2012考研英语词根循环记忆法(考研必备)

   80%以上的英文词汇是由词根加前缀,后缀构成。词根表示词汇的基本意义,前缀一 般对基本词义补充和修改,后缀一般改变词汇的词性。记住了词根、前缀、后缀后, 就可以派生出大量的词汇。 派生词联想记忆法是迅速扩大词汇量的最好方法,但用派生法学会词义的生词,不 知道该生词的读音,这是造成哑巴英语的一个重要原因。快易准英语英语有效地解决 了单词的读音,即使用派生法学会词义的生词,也能准确地朗读。收集了 894 个词根, 是收集词根最全的教材。本教材对每个词根进行了循环记忆,使您迅速记住词根、前 缀、后 ...

1000句英语日常交际用语

   学好日常交际英语,成功走向职场。 欢迎光临我的淘宝小店: http://0523521.taobao.com/ 主营:木耳 榛子 正品运动 女包 韩式耳饰 1. I see.我明白了。 2. I quit! 我不干了! 3. Let go! 放手! (Let’s go! 一起去!) 4. Me too. 我也是。 5. My god! 天哪! 6. No way! 不行! 7. Come on. 来吧(赶快) 8. Hold on. 等一等。 9. I agree。 我同意。 10. Not ...

历年高考真题 附答案(山东卷)2010英语

   绝密★启用并使用完毕前 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 英 语 本试卷分为第 I 卷和第 II 卷两部分,共 12 页。满分 150 分。考试用时 120 分钟。考试结束后,将本试卷 和答题卡一并交回。 注意事项: 1.答题前,考生务必用 0.5 毫米黑色签字笔将自己的姓名、座号、准考证号、县区和科类填写在答题 卡和试卷规定的位置上。 2.第 I 卷每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑;如需改动,用橡皮擦干 净后,再选涂其他答案标号。 3.第 ...

英语泛读教程1-4

   Extensive Reading Book 1 Unit 4 Migratory Birds and Coffee Answer Keys Text: A. c B. 1. b 2.d 9.d 10. c D. 1. a 2. d 7. b Fast Reading: 1.c 2. c 7. d 8. 11.c 12.a 13. Home Reading: 1.d 2. b 6. b 7. a 3.c 4.d 5.c 6.b 4. d 7.d 8.b a 3. b 8. d 9. c 5. ...