七年级英语下学期期中试题
第一部分 听力部分(20 分)
Ⅰ. 听录音,在下列选项中找出你所听到的信息。 分) (5 ( )
  1. A. the four turn, on your left B. the fourth turn, on your right C. the sixth turn, on your right D. the fourth turn, on your left ( )
  2. A. nineteen, in front of the class B. ninety, in front of the class C. nineteen, in front of the class D. ninety, in the front of the class ( )
  3. A. read maps B. finding maps C. reading maps D. mending maps ( )
  4. A. glasses B. classes C. buses D. boxes ( )
  5. A. right, kite B. write, kite C. right, quite D. right, bike Ⅱ. 听句子,找出与所听句子意义相同或相近的选项。 分) (5 ( )
  1. A. Tom is not tall in his class. B. Tom is not short in his class. C. Tom is taller in his class. D. Tom is the tallest in his class. ( )
  2. A. It’s raing today. B. It’s snowy today C. It’s windy today. D. It’s sunny today. ( )
  3. A. My computer doesn’t work. B. My computer works well C. Some one wants my computer. D. I give my computer to him. ( )
  4. A. She may come tonight. B. She isn’t coming to your party. C. She will be busy tonight. D. She is free tonight. ( )
  5. A. 780?7482 B. 780?7284 C. 780?7842 D. 780?7824 Ⅲ. 听短文,选择正确答案。 (10 分) ( )
  1. English people usually . A. talk too much B. don’t talk too much C. go to work by bus D. like speaking ( )
  2. They often on the bus or on the train. A. study B. listen to the music C. read D. write ( )
  3. They like to talk about . A. the food B. the clothes C. the weather D. the family ( )
  4. When you talk about the weather with the English people, they will think you are . A. English B. their C. clever D. friendly ( )
  5. What do the English people do when they sit on a bus or a train? A. They sit there, looking out of the windows. B. They tell stories and sleep. C. They stand there, looking around the car. D. They read books and talk about the news.
第二部分 笔试部分(80 分)
Ⅰ. 根据句意及首字母完成单词。 分) (5

  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.
  7.
  8.
  9.
My house has a beautiful f bed in the yard. S is her favorite subject. We all like reading story books because they are i. D people have different ideas (想法). The t month is October (十月). In England, traffic keeps to the l. The bed is close to the w. Go d this street and take the second turning on the right. ? How are you feeling now? ? Much b.
  10. I fall off the bike. My left leg h badly now.
Ⅱ. 用所给词的适当形式填空。 (10 分)
  1. Who (teach) you English in your school next term (下学期)?
  2. She wants (buy) a new bike.
  3. There (come) the bus.
  4. On the (one) floor, there’s a large sitting room.
  5. (thousand) of young people like Zhou Jielun.
  6. How many (woman) teachers are there in this school?
  7. The pen (cost) me 20 yuan.
  8. He is good at (swim).
  9. (run) is good for our health.
  10. My father and I (clean) the house now. Ⅲ. 单项选择。 (15 分) ( )
  1. When we saw the film Hero, I sat between Ted and Ben. That’s to say my seat was between . A. Ted and Ben B. Ted’s and Ben C. Ted and Ben’s D. Ted’s and Ben’s ( )
  2. He goes to work subway every day. A. by B. by a C. on D. with ( )
  3. Mr Liu is coming. It’s time our class. A. in B. to C. for D. from ( )
  4. Do you like things? A. made B. make C. makes D. making ( )
  5. ? Let’s go to the ZhongShan Park. ? A. Good idea. B. OK, let’s go. C. I know. D. Both A and B ( )
  6. There are children in the room. The one on the right is my brother. A. eighth, eight B. eighth, eighth C. eight, eighth D. eight, eight ( )
  7. ?Would you like something to eat? ? A. Yes, please. B. Not at all. C. That’s OK. D. No, I wouldn’t. ( )
  8. There two English lessons this afternoon.
(
( ( (
( ( (
A. is B. is going to have C. are going to have )
  9. Which subject is , physics or history? A. important B. more important C. most important D. the most important )
  10. I have to give you. A. nice something B. something nice C. anything nice )
  11. My teacher often tells us others. A. to bother B. bothering C. bothers )
  12. ? How often do you usually play computer games? ? A. On Sundays. B. Seldom. C. Two days. )
  13. We should practise English every day. A. speaking B. saying C. talking )
  14. The pay phone is the supermarket. A. on B. across to C. across from )
  15. I don’t like this blue pen. Can you give me one? A. another B. the other C. others
D. are going to be
D. nice anything D. not to bother
D. Some days. D. telling D. from D. other
Ⅳ. 从方框中选出正确的语句完成下列对话。 (10 分) A:Excuse me. Where is the nearest hotel? B: 1 You may ask the policeman over there. A:Thank you all the same. A:Excuse me. 2 C:No, there isn’t a hotel near here, but there is one near the Bank of China. A: 3 C:It’s about two kilometers away. A: 4 C:You’d better take a taxi, because it’s so late, there aren’t any buses now. A: 5 C:You’re welcome. A. Thank you very much. D. How far is it from here? B. I’m sorry I don’t know. C. How can I get there? E. Is there a hotel near here?
Ⅴ.完型填空。 (10 分) Many people like to read the Guinness Book of World Records (吉尼斯世界记录大全),and some people want to 1 in it! 2 do people get their 3 in the book? They do something 4 and 5 , such as making the world’s largest (最大的) cake with more than 54,000 eggs. For many people, it is fun to make 6 records. It is exciting (令人兴奋的). But who eats the 7 ? While (当……的时候) some people are making world records, 8 do not have much food 9 . Hunger (饥饿) is a very serious problem in many places. How many people do not have to buy good food? How many children go to bed without dinner? The answer is enough 10
“Too many.” ( )
  1. A. join ( )
  2. A. How ( )
  3. A. food ( )
  4. A. new ( )
  5. A. difficult ( )
  6. A. their ( )
  7. A. cake ( )
  8. A. they ( )
  9. A. to eat ( )
  10. A. cake Ⅵ. 阅读理解。 (20 分)
B. is B. What B. names B. old B. different B. its B. food B. people B. to buy B. money
C. be C. When C. rights C. important C. nice C. his C. it C. others C. to have C. time
D. has D. Why D. records D.interesting D. good D. world D. that D. we D. to own D. gift
A 阅读短文选择正确答案。 (10 分) Mr Scott works in a post office. His wife can’t read or write. It’s not easy for her to find work in their town. So she stays at home to look after their son Tom and daughter Betty. The man is busy all the time but he can’t get enough money for his family. He has to mend bikes in the street after work. In the evening two young men drink much in a bar. They drive their car fast. At this time Mr Scott is mending a bike near a shop and they hit (撞) the man. They’re afraid and drive away fast. Later the policemen come and take him to a hospital. They tell his wife about it then. The woman is very sad and has to take care of him in the hospital. But she is worried about Tom and Betty. The boy is five but the girl is only three. They can’t stay at home. So she finds five cakes in a box and gives them to Tom. Then she says, Look after your sister. When you are hungry you can have “ them.” ( )
  1. Mrs Scott stays at home because . A. she likes staying at home B. she has a lot of housework to do C. she can’t find any work in the town D. she has to look after her children ( )
  2. Where does Mr Scott work? A. In a hospital. B. In a factory. C. On a farm. D. In a post office. ( )
  3. , so he has to mend bikes after work. A. Mr Scott hopes to get rich B. Mr Soctt hopes to get enough money for his family C. Mr Scott doesn’t like to stay at home D. Mr Scott wants to work for others ( )
  4. Who takes Mr Scott to a hospital? A. His wife. B. His friends. C. His doctors. D. The policemen. ( )
  5. Mrs Scott worries about her children because . A. they are too young B. they are sad C. they don’t let her out D. she has nothing to do B 凯帝在公共汽车上遗失了一只包,她来到失物招领处。根据下面的信息完成对话。 (10 分)
Name
Age
Telephone Number 6664-6830
Home Address No.15 Zhongshan Road
Lost Item (遗失物品) A bag
Further Information (有关信息) Big and brown, a notebook, a wallet, a pen, some money and an ID card in the wallet (钱包).
Kitty
20
Kitty: 1 me. Can you help me? Clerk:Sure. What’s the matter? Kitty:I can’t find my bag. Please 2 me find it. Clerk:Don’t 3 . Tell me about it. bag. Kitty:It’s a 4 Clerk:What’s in it? Kitty:There is a note book, a 5 and a pen in it. Clerk:How much money is there in your wallet (钱包)? Kitty:There is 6 money. But there is an 7 in it, too. Clerk:I am sorry that we don’t have a bag like this right now. Kitty:Maybe someone will find it later. Clerk:Please leave your telephone number and 8 . Kitty:My name is Kitty. My phone number is 9 , and my home address is No.15 Zhongshan Road. Clerk:I’ll 10 you if someone finds it. Ⅶ. 书面表达(10 分) 以 My school 为题写篇短文,60 词左右。 听力文本 Ⅰ.听录音,在下列选项中找出你所听到的信息。
  1. Go along the street, take the fourth turn on your left.
  2. Nineteen students stand in front of the class.
  3. My little brother is good at reading maps.
  4. The three students all wear glasses.
  5. On the right side of the hotel I can see a big kite. Ⅱ. 听句子,找出与所听句子意义相同或相近的选项。
  1. Tom is taller than any other student in his class.
  2. It’s a fine day.
  3. There is something wrong with my computer.
  4. She will come to your party tonight if she can.
  5. ?What’s Tom’s telephone number? ?780-78
  42.
Ⅲ. 听短文,选择正确答案。 In England, people don’t usually talk too much. You can go on a bus or a train, and everyone sits, looking out of the windows. Often they read. They read books and newspapers. But they don’t talk much. When you meet English people, they talk about one thing, the weather. So when you meet someone in England, you can say“Nice weather for the time of year.” “But it was a little colder yesterday.”someone may say. “But it will get a little warmer later!”you can say. Talk like this and the English people will think“How friendly you are!” Keys 听力部分 Ⅰ. 1~5 D Ⅱ. 1~5 D Ⅲ. 1~5 B
A D C
C A C
A A D
A C A
笔试部分 Ⅰ.
  1. flower
  2. Science
  3. interesting
  4. Different
  5. tenth
  6. left
  8. down
  9. better
  10. hurts
  7. window Ⅱ.
  1. will teach
  2. to buy
  3. comes
  4. first
  5. Thousands
  6. women
  7. costs
  8. swimming
  9. Running
  10. are cleaning Ⅲ.
  1. D
  2. A
  3. C
  4. D
  5. D
  6. C
  7. A
  8. D
  9. B
  10. B
  11. D
  12. B
  13. A
  14. C
  15. A Ⅳ.
  1. B
  2. E
  3. D
  4. C
  5. A Ⅴ.
  1. C
  2. A
  3. B
  4. A
  5. B
  6. D
  7. A
  8. C
  9. A
  10. B Ⅵ. A:
  1. C
  2. D
  3. B
  4. D
  5. A B:
  1. Excuse
  2. help
  3. worry
  4. big and brown
  5. wallet
  6. some
  7. ID card
  8. home address
  9. 6664-6830
  10. call Ⅶ. 略
期中测试预备篇
A卷 第一部分 听力部分(20 分)
Ⅰ. 听听画画。根据你所听到的内容在下面每幅图的时钟上画出时针和分针,并在横线上写 出时间。 分) (5

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.
Ⅱ. 你打过热线电话吗?听听这个热线,看看它有什么不同,然后选出问题的正确答案。(10 分) ( )
  1. How does the Helping Hotline (帮助热线) work?
(
A B )
  2. What’s the telphone number?
C
(
46587231 54763812 A B )
  3. When can Helping Hotline help you?
45678321 C
( (
A B C )
  4. Who does the telephone help? A. The students. B. The teachers. )
  5. Can this telphone help you find the books you want? A. No, it can’t. B. Yes, it can.
C. Everyone. C. Sorry, I don’t know.
Ⅲ. 自信不慌张。根据你所听到的短文,将下列文中的空白处补充完整,每空一词。 分) (5 What do you do at the weekend? Some people like to at home, but others like to go a walk or play football. My friend Jack works hard in a factory during the . On
weekends, he always the same thing. On Saturdays he his car and on he goes with his family to the suburbs by car. His uncle and aunt have a farm there. It isn’t a one, but there’s always a to do on the farm. The children help with the animals and give them. Jack and his wife help in the fields. At the end of the day, they are all and Jack’s aunt gives them a big meal.
第二部分 笔试部分(80 分)
Ⅰ. 单项选择。 (15 分) ( )
  1. Maria her homework last night. A. didn’t B. doesn’t C. doesn’t do D. didn’t do ( )
  2. ? What’s in the purse? ? A. I can see some mone
 

相关内容

七年级英语下学期期末试题含答案17

   仁爱英语七年级( 仁爱英语七年级(下)期中试题 (时间:90 分钟;满分:120 分) 听 力 部 分 I II III IV V I II 笔 试 部 分 III IV V VI 总 分 听力部分( 听力部分(25 分) I. 听句子,选出相应的图片(多余一幅 。每小题读两遍。(5 分) 听句子,选出相应的图片 多余一幅 每小题读两遍。 多余一幅)。 A B C D 1. 2. E 3. 4. 5. F II. 听句子,选出与你所听到的句子意思相同的选项。每小题读两遍。(5 分) 听句子, ...

初二英语下学期期末试卷2

   http://www.tongzhuo100.com 初二英语下学期期末试卷 2 (答题时间:90 分钟) 听力部分(30 分)(略) 笔试部分(70 分) I. 词汇量。(共 5 分) 根据话题提示写出与话题直接相关的单词或短语。 (共 2 小题,每小题各 5 个空格。每 正确写出一个单词或短语得 0.5 分) 例: Travel (话题提示) ticket train plane by car money visit go to see suitcase package on time ...

初二英语下学期期末试卷1

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 初二英语期末试卷 (答题时间:90 分钟) 听力测试(共 20 分) I. 听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题。每小题读两遍。 (每小题 1 分,共 5 分) ( )1. What sport does the man like best? ( )2. Which country is Ling Ling from? ( )3. What gift did th ...

三年级英语下学期期末试题

   班级 姓名 学号 题 号 得 分 听力 一 二 三 四 五 总分 三年级英语下学期期末试题 一、听力部分(30’) 听力部分( ) 一、选出你所听到的单词(10’) 选出你所听到的单词( ) 小 学 三 年 英 语 期 末 考 试 题 新 标 准 一 起 五 60 分 ( ( ( ( ( )1. )2. )3. )4. )5. A A A A A shop pill make friends three B B B B B jump full cake beds month C C C ...

初二英语下学期期末复习测试题

   初二英语下学期期末复习测试题 一、英汉词组互译 吃的东西 一玻璃杯 很、非常 售货员 充满……的 公共汽车站 by air by sea come on do morning exercises for example a kind of look for make phone calls make the bed bus stop talk with 二、词形转换 1.写出下列词的现在分词及单数第三人称形式 swim teach do drive find carry fly mend w ...

初中二年级英语下学期期末大练兵

   八年级下学期英语测试题 年级下学期英语测试题 下学期英语 I.词汇 A)根据句意及所给首字母,写出句中所缺的单词,完成句子。 1. Uncle Hu e staying with the children. 2. I don’t want to watch TV this evening. I’ll listen to music i . 3. The children worked from eight to half past eleven, so they felt t. 4. You ...

七年级英语下学期期末试题含答案7

   新目标七年级(下)英语期终测试试卷 一、单项选择题。 1. The post office is Fifth Avenue. A. of B. on C. across D. from 2. , is there a pay phone in the neighborhood? A. I’m sorry B. Sorry C. Excuse me D. Excuse 3. They’re Australia. We’re Chinese. A. come from B. coming fro ...

七年级英语下学期期末试题含答案29

   七年级英语下学期期中试题 听力测试( 一 听力测试(20 分) (一) 根据你所听到的问题,选择正确答句。 ( ( ( ( ( )1.Who sent Mr. Sun to Hospital? A. The girl next door B. His neighbours C. The polic e ) 2.How often does Lucy’s mother go shopping? A. A. A. A. B. C. ( ( ( ( ( A. A. A. A. A. ( ( ( ( ...

新目标初一英语第一学期期末试卷(含答案)

   新目标初一英语上期期末测试 II. 听句子,填入所缺的单词。(5 分) 1. My car number is ABS . 听力部分(共 20 分) 2. I want to join the club. 3. I take a shower at . 4. My pen pal is from . 5. Can you play the ? III. 听对话,根据对话内容回答下列问题。(5 分) 1. What is David doing? 2. What time does Steve ...

四年级英语人教PEP版上学期期末试卷含答案经典必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 版上学期期末试卷含答案 四年级英语人教 PEP 版上学期期末试卷含答案 一、按字母表顺序补全 26 个字母的大写或小写. _a _b C c _ _ E e _f _g _h I_ _j K_ _l M_ _ _ r S s T_ _u _v W w X_ _y Z z ...

热门内容

牛津高中英语M1U3单词(1)

   athlete effect Some ancient laws are still in effect. 有些古时的法律现在仍然有效。 side effect Medicines sometimes have unpleasant side effects. 药物有时具有令人不快的副作用。 fall out affect The climate affected his health. 气候影响了他的健康。 He was much affected by the sad news. 这个悲 ...

学习英语一百个绝佳句型

   学习英语一百个绝佳句型 1. 完型填空的命题形式  完型填空的命题形式是给考生一篇语句连贯的短文(240-280字左右),命题人有目的地在每隔一定数量的词语后去除一处词语,形成总共20处词语空缺,然后在相应的空缺处设置包括三个干扰项在内的四个备选答案,需要考生从四个选项中选出一个最佳的答案。 从完型填空的命题形式来看,待填充的20个填空不是孤立存在的,而是处在一整篇文章的大背景之中的。从这个角度,完型文章实际上是由未知信息(即20处填空)和已知信息(即20处填空之外的那些可以阅读到的信息)组成 ...

2009年上期高二职高英语期末复习题

   高二英语(下)复习题(职) 一、 短语 Unit 1 1. 把…当作… 2. 与…取得联系 3. 与…保持联系 4. 问候某人 5. 与…相处 6. 患轻感冒 7. 与平常一样 8. 至少 9. 至少 10. 全世界 11. 取下,脱下 12. 被用作… 13. 充当,担任… 14. 令某人高兴的是 15. 使某人 16. 用同样的方法 17. 一方面…另一方面… 18. 与…握手 Unit 2 1. 在周末 2. 在工作日 3. 遥远的 4. 与…熟悉 5. 向…介绍… 6. 把…从…撕下 ...

新视野大学英语(第二版)3课后翻译及答案

   unit 1 1. 无论你是多么富有经验的演说家,无论你做了多么充分的准备,你都很难在这样嘈杂的招待会上发表演讲。 No matter how experienced a speaker you are, and how well you have prepared your speech, you will have difficulty making a speech at such a noisy reception. 2. 就像吉米妹妹的朋友都关心吉米一样,吉米也关心他们。 Ju ...

八年级英语下册:Unit 4 He said I was hard-working Revision课件人教新目标版

   Unit 4 He said I was hardworking Revision 本单元重点: 本单元重点: Reported Speech 人称 时态 所有格 I am hard-working every day. 每天都很认真学习。 我每天都很认真学习。 He said he was hardworking every day. 他说他每天都很 认真学习。 认真学习。 人称 评价手册 P30 E:Reading and writing. : 1.(Gina) I will call ...