Junior New Concept English
青少版新概念英语 3A 期末测试题
I. 听力 完成短文中的空缺部分,每空一词(10%) 听力, 完成短文中的空缺部分 每空一词( 空缺部分, ) Pino Periolatto’s home is in the high of northern Italy. His family has lived in the village for a thousand years. Pino doesn’t mind going down to the city, but he’s most comfortable in his own place. He being among friends. Summer is the best time: the is wonderful; families get together; and there are lots of people in the village. But it’s a story in winter. Winter comes early in the high mountains. One day, Pino and his friends are sitting in the
of the village, and chatting in the sunlight. The next day, the sun has gone
behind the mountain, and it won’t be back for five . Twenty-four hours later, the families have gone too. In the last twenty years, Tornetti has become a summer . But that is going to . Pino’s son has had a bright . He wants to install a giant mirror, above the north side of the village. The mirror will catch the sunlight, and shine it back to the village. The Italians have always been clever. Winter will be
in Tornetti next year. II.读一读,选出划线部分和其他三个单词不一样的,把序号写在括号里。 5%) 读一读,选出划线部分和其他三个单词不一样的,把序号写在括号里。 ( ) 读一读
( ( ( ( (
)
  1.A.family B.dad )
  2.A.big
C.cap
D.late
B.white C.which D.will C.box C.but D.not D.put
)
  3.A.phone B.dog )
  4.A.up B.cup
)
  5.A.count B.about C.young D.trousers
III. 根据提示写出正确的单词。 10%) 根据提示写出正确的单词。 ( )
  1. He enjoys mountains.(爬)
  2. I can’t anything with this knife. (切)
  3. It’s . (美味的,好吃的)
  4. At home, I always have at seven every the evening. (早餐)
  5. Have you been before? (国外)
  6. Don’t about me. (担心)
  7. Have you got the answer to my ?(问题)
Junior New Concept English

  8. His parents never him go into the city alone.(介意)
  9. They can’t compete with the petrol pump. (光彩夺目的) IV. 单项选择。 15%) 单项选择。 ( ) ( )
  1. These new cars have only just come onto the A. shops B. market C. street ( )
  2.‘What can I do with this old computer?’-‘that’s a very good !’ A. attic B. bedroom C. kitchen ( )
  3.I three hours on that composition last weekend. A. lasted B. took C. needed ( )
  4. We have homework in three every evening. A. classes B. subjects C. lessons ( )
  5. the past month, I have spent hours and hours on homework! A. Since B. At C. To D. During ( )
  6. People like that talk a lot and nothing. A. say B. speak C. shout D. tell ( )
  7. Can you keep a ? My sister’s going to have a baby. A. thing B. speech C. secret D. talk ( )
  8. I’ll meet you on the of our street. A. main B. road C. corner D. side ( )
  9. You can put your wet sports clothes in this bag. A. string B. metal C. paper D. plastic ( )
  10. What are you going to to the party tonight? A. wear B. need C. lift D. carry ( )
  11.‘How do you know things like that?’-‘They’re just tricks of the.’ A. shop B. trade C. business D. fashion ( )
  12. ‘Stop a moment. You’ve got something on your!’-‘Well, what is it? I can’t see it!’ A. back B. hand C. front D. arm ( )
  13.You must have the right for many sports. A. order B. equipment C. rules D. qualification ( )
  14. If you drive a car in England, you must to the left. A. go B. keep C. turn D. walk ( )
  15.It’s getting very late. Let’s a taxi. A. shout B. pick C. call V. 词汇。 10%) 词汇。 ( ) 传统 (英语) certain (形容词) unlucky (反义词) 人群 (英语) 少年 (英语) VI. 选词填空。 10%) 选词填空。 ( ) admiration (动词) continuous(动词) organic (汉语) break(n.) (汉语) 割草机 (英语)
take housework something finish
brilliant woolen
anything experience
tasted like among
Junior New Concept English

  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.
  7.
  8.
  9.
  10.
  11.
You are friends here!(在……之间) My mother hates doing . (家务活) Your mother’s . (明智的) I’m tired. I’m going to a short break from my homework. I must tell you . I’m going to get married next summer. "It’s so quiet. Can you heat ?"-"No, nothing.” A scarf is often made of . What did the tea . when they work, they usually go straight home. Paul was an applicant VII. 阅读理解(20%) 阅读理解( ) Every morning Jim goes to work by train(火车). He has a long way go to. So he always
buys(买) a piece of newspaper(报纸). It helps Jim to spend(度过) the time on the train. Jim likes sport very much. One morning on the train he is reading something about the world football match. The match is very interesting. So he forgets to get off the train at his station. He doesn't know it. When he finishes reading, he sees outside. It is far from his station. He gets off at the next station. He has to go back by train. Of course, he is late for work.
  1. How does Jim go to work? . A. By bike B. By bus C. By train D. On foot

  2. What does he buy on the way? . A. a book B. a piece of newspaper C. a story-book D. a TV

  3. What does Jim like very much? . A. Football B. Reading C. Basketball D. Sport

  4. What does he forget? . A. He forgets to get off the train C. He forgets to buy a book
  5. Where does he get off? A. At the station B. At the next station C. At the bus stop D. At the shop B. He forgets the time C. He forgets the train
VIII.Guided Composition (20%) .
Junior New Concept English
以 My museum piece 为题写一篇作文, 120 词左右。
 

相关内容

青少版新概念英语_3a__期末测试题

   Junior New Concept English 青少版新概念英语 3A 期末测试题 I. 听力 完成短文中的空缺部分,每空一词(10%) 听力, 完成短文中的空缺部分 每空一词( 空缺部分, ) Pino Periolatto’s home is in the high of northern Italy. His family has lived in the village for a thousand years. Pino doesn’t mind going down to ...

新概念英语 1 Unite 6 Gossip! 第11课 P42青少版新概念英语第一级1A 第单元笔记归纳(原创的)详细整理

   朗文青少版新概念英语1 一、 补充新单词 1、 concept Unite 1: Meet the family 2010.5.3--2010.5.10 交600元 第1 、2课 [?Tnsept]n. 【哲】概念、观念, 思想 音:抗赛普特 time concept 时间概念 two-man concept 【军】二人管理制度 2、 junior [ ??u:njY ]n.年少者,低班生; 职务较低的人 音:祝捏尔 [ u:njY 年少者,低班生; Junior New Concept E ...

新概念英语青少版 1A

   新概念英语青少版 1A Unit Topic ● ● ● Patterns and structural words My name is ... This is … Is this your / my pen? Yes, it is. / No, It isn't. ● 1 Meet the family Whose is this pen? It is / It's my / your pen. ● ● ● What is this / that ? This is / That is ...

新概念英语3

   新概念英语第三册 Lesson1 A puma at large Pumas are large, cat-like animals which are found in America. When reports came into London Zoo that been spotted forty-five miles south of London, they were not taken seriously. However, as the evidence bega expert ...

新概念英语3

   Lesson1 A puma at large Pumas are large, cat-like animals which are found in America. When reports came into London Zoo that a wild puma had been spotted forty-five miles south of London, they were not taken seriously. However, as the evidence began ...

新概念英语3

   新概念英语 3 一、Pumas are large, cat-like animals which are found in America. When reports came into London Zoo that a wild puma had been spotted forty-five miles south of London, they were not taken seriously. However, as the evidence began to accumulat ...

新概念英语3 十三课

   Lesson 13 "It's only me' “是我,别害怕” Listen to the tape then answer the question below. 听录音,然后回答以下问题。 What did the man expect to find under the stairs? After her husband had gone to work. Mrs. Richards sent her children to school and went upstair ...

新概念英语3 第六课

   Lesson 6 Smash-and-grab 砸橱窗抢劫 Listen to the tape then answer the question below. 听录音,然后回答以下问题。 How did Mr. Taylor try to stop the thieves? The expensive shops in a famous near Piccadilly were just "opening. At this time of the morning, the arc ...

大学生新概念英语3 ()

   新概念大学英语 听力教程 答案第二版 第三册 Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B Long conversation 1.A 2.C 3.B 4.B 5.D Passage 1.B 2.A 3.C 4.C 5.C Radio program 1. a journalism d ...

牛津小学英语3B期末测试题

   牛津小学英语 3B 期末测试卷 《牛津小学英语 3B》期末测试题 》 题号 得分 注:口试成绩按照“口语测试要求”统一登分。 听力部分(40%) 口试 (40%) 一 二 三 四 五 笔试部分 (20%) 总分 六 七 八 听力部分(40%) 一 听录音,标序号(听两遍) 1 1 牛津小学英语 3B 期末测试卷 二 听录音,判断图意与所听内容是否一致,用“T”或“F”表示正误(听 两遍) 1. 2. 3. 4. ( 5. ) 6. ( ) 7. ( ) 8. ( ) ( ) ( ) ( ) ...

热门内容

听歌学英语

   听歌学英语(只有歌词,没有 mp3) 答案在风中飘 鲍勃?迪伦(Bob Dylan)是美国“民歌摇滚”的创始人和代表人物。歌曲《答案在风中飘》写 于 1962 年,是他的代表作,也是“民歌摇滚”的代表作,被人们奉为争取民权运动的圣歌。 歌词采用提问的方式,曲调清新自然而又发人深醒,是一首脍炙人口的好歌。 《阿甘正传》中 的女主角也曾轻弹吉他唱过一曲《答案在风中飘》 ,十分优美动人。 歌词: Blowin'in the Wind How many roads must a man walk d ...

07-09历年大学英语六级真题及答案(完整版)(免费下载)

   95-08 历年大学英语六级真题及答案 完整版 历年大学英语六级真题及答案(完整版 完整版) 2007 年 6 月 23 日大学英语六级(CET-6)真题试卷(A 卷) Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Should One Expect a Reward When Doing a Good Deed ...

开放英语2模拟题1

   开放英语 2 模拟题 1 2007 年 12 月 11 日 第一部分 交际用语 (共计 10 分,每小题 2 分) 共计 1-5 题:阅读下面的小对话,从 A、B、C 三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项,并在答题纸上写出 阅读下面的小对话, 、 、 三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项, 白处的最佳选项 所选的字母符号。 所选的字母符号。 1. Can you remember the doctor’s telephone number? . A. Nice to meet you ...

学习资料 英语超级短语速记

   考研信息司令部:http://user.qzone.qq.com/406770901 2010 年考研复习资料:英语常用短语盘点 年考研复习资料: a flash in the pan 昙花一现的人物,一时的成功 a matter of(关于…的)问题;大约 a number of 若干 a series of 一系列,一连串 a/the majority of 大部分 a variety of 种种,各种 abide by 属守,遵守,服从 above all 首要,尤其 access t ...

初二英语试卷

   初二英语试卷 、选择填空(20%) ( )1、I don’t want the black pen. I want . A、a red one B、red one C、one red D、red pen ( )2、Lily’s bag is bigger than A、I B、my C、mine D、me ( )3、??Are we going there by bus? ?? A、Great B、Sure C、Sorry D、Good idea ( )4、??Would you like ...