www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答!
月自学考试综合英语 综合英语(一 试题 全国 2010 年 1 月自学考试综合英语 一)试题
课程代码:00794
I.用适当语法形式或词汇填空。从 A、B、C、D 四个选项中选出一个最佳答案,并将所选 .用适当语法形式或词汇填空。 、 、 、 四个选项中选出一个最佳答案, 答案的字母写在答题纸相应的位置上。 本大题共 小题, 答案的字母写在答题纸相应的位置上。(本大题共 20 小题,每小题 1 分,共 20 分)
  1. How many are there in your neighborhood? A. Jones' C. Jone's 答案:B
  2. Where are my glasses? on the desk over there. A. They are C. There are 答案:A
  3. He is the when he is reading a novel alone at home. A. happy C. happiest 答案:C
  4. The teacher told the student to his pronunciation. A. take care of C. look after 答案:B
  5. In spite of what we said, he refused to to the police station. A. give away C. give himself 答案:D
  6. you War and Peace before? A. Had, read C. Are, reading B. Have, read D. Have, been reading
1
B. Joneses D. Jonese
B. It is D. There is
B. more happy D. most happy
B. pay attention to D. pay duty to
B. give off D. give himself up
全国 2010 年 1 月自学考试综合英语(一)试题
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
答案:B
  7. My mother wanted to know if I would mind to look after myself. A. leaving C. to leave 答案:D
  8. Since this is the first time she has made such a mistake,, you forgive her. A. could as well C. should as well 答案:D
  9. Sunday is a holiday most people do not go to work. A. when C. what 答案:A
  10. It is unlikely he will become a manager in two years. A. when C. that 答案:C
  11. It be a good film but it turned out to be a disaster. A. is suppose to C. was suppose to 答案:D
  12. The American Civil War in 18
  61. A. broke out C. broke away 答案:A
  13. His eyesight is poor; he wear glasses at least in class. A. can C. may 答案:B
  14. The doctor said that the patient had at once.
2
B. to be left D. being left
B. can as well D. might as well
B. that D. which
B. which D. what
B. is supposed to D. was supposed to
B. broke down D. broke into
B. must D. could
全国 2010 年 1 月自学考试综合英语(一)试题
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
A. to operate C. to operate on 答案:D
  15. The pop star has not A. turned on C. turned up 答案:C
B. to be operated D. to be operated on
yet and I doubt if she will appear. B. turned off D. turned out

  16. It was dark and late. I was only half way there. It was to get there on time. A. out of question C. out of the question 答案:C
  17. He had nothing an apple for lunch in order to lose weight. A. for C. but 答案:C
  18. we've done what you want, there is no reason for you to complain any more. A. Now that C. In case 答案:A
  19. He was deprived the right to take care of his child. A. from C. away 答案:B
  20. , the president went from one country to another. A. Traveling by plane C. Having traveled by plane 答案:A II.阅读理解。认真阅读下面两篇短文,每篇短文后有五个问题,根据短文的内容从 A、B、 .阅读理解。认真阅读下面两篇短文,每篇短文后有五个问题, 、 、 C、 四个选项中选择一个最佳答案, 、 四个选项中选择一个最佳答案, D 并将所选答案的字母写在答题纸相应的位置上 (本 母写在答题纸相应的位置上。 并将所选答案的字母写在答题纸相应的位置上。 本 小题, 大题共 1 0 小题,每小题 2 分,共 20 分)
3
B. possible D. important
B. with D. besides
B. Because D. For fear that
B. of D. off
B. To travel by plane D. To have traveled by plane
全国 2010 年 1 月自学考试综合英语(一)试题
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
Passage One Every Thursday afternoon, my art history class meets not in our lecture hall but in the Yale University Art Gallery. We spend our one-hour class discussing two or three of the paintings, many of which are by artists that we have already studied in class. The professor begins by selecting one work of art. After giving us a quick background on the artist, he'll open up for class discussion. Everyone is strongly encouraged to give opinions to the work. Not every piece we study is necessarily famous or striking in appearance and subject matter, yet we always manage to make some interesting observations. In America, professors always take every opportunity to push textbooks aside and expose students to real world experiences. With some creativity, almost any can be applied to such beyond the classroom learning. My art history class trips to the gallery are but one example. Many other disciplines also offer opportunities to learn outside the classroom, for instance, business, psychology, art, journalism and biology. A friend of mine from Yale taking an advanced psychology(心理学) course spends every Saturday working with mentally disabled children. Her mornings are spent playing with the kids and studying their sometimes uncontrolled behavior. Then in the afternoon she writes a report on her observations. Students generally appreciate these unique learning opportunities. They're almost always fun and interesting, and professors like them because students learn so much in just a few short months. No one denies the value of classroom learning. But it can only take students so far. Slides and textbooks may do a good job of carrying facts and dates, but creativity and originality of thought cannot be taught. They can only be got through first-hand experience.
  21. The writer studies art history . A. in a lecture hall C. in a simple way 答案:D
  22. In American universities it is popular for professors to . A. create textbooks by themselves B. teach their lectures through real world experiences
4
B. in an art gallery D. in a practical way
全国 2010 年 1 月自学考试综合英语(一)试题
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
C. ask their students to memorize the texts D. share their experiences with the students 答案:B
  23. The writer introduces one of his friends' experiences to us in order to . A. give us an example B. praise the professor C. praise his friend D. advise us to study psychology 答案:A
  24. The writer holds the opinion that . A. learning outside the classroom is the best way B. teachers should develop students' creativity C. professors had better shorten their lectures D. students should put their textbooks away 答案:B
  25. “Slides and textbooks” in the last paragraph refer to . A. the books students may use in class B. the practical experience C. the theoretical experience D. the advice from the professors 答案:C Passage Two The publication of "Harry Potter and the Half-Blood Prince" gladdens booksellers across China. The British and American editions were No. 1 and No. 3 respectively on the sales chart of the Beijing Xidan Book Building. The book's poster is highlighted and news about the book can often be heard on the radio. Why is the book so attractive to children? With curious mood, the author got a copy of "Harry Potter". Originally, I wanted to glance over it and made some criticisms. But, out of expectation, the author has been deeply attracted by the magic world. On the other hand, one cannot help asking: where is our own "Harry Potter"?
5
全国 2010 年 1 月自学考试综合英语(一)试题
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
The Chinese nation has a history of 5,000 years, which cannot be regarded as short and its culture as not profound. With a vast market of youngsters, China did publish many books popular among children. However, why are the present works not as good as those imported? There come two major reasons: Firstly, quite a number of children's books are of strong sense of teaching, and lack interest and entertainment. Children often have a feeling of being "educated". No wonder they don't like them. Secondly, children's reading materials involving "idiom stories" and "Chinese talents' stories", though always in different covers, are usually much the same or plagiarized. One knows the ending as early as in the beginning. In final analysis, the authors of the books seldom take children's requirements into consideration. As a matter of fact, each child has his own wonderful imagination. They long to understand the world and nature. Similarly they have their own choices. They dislike similar stories, even if the stories are excellent. First-class reading for children should be very interesting, which contains knowledge and the essence of national culture, which are presented in children's language. Market is a touchstone for products. The theory also holds true for cultural products. It is hoped that the authors of children's books can learn something from the good market of "Harry Potter" and write out more and better books loved by children.
  26. The disadvantages of our books are the following except . A. they have little sense of interest and entertainment B. many of our books are of the same C. the authors didn't pay much attention to the children's tastes D. our authors never know what our children need 答案:D
  27. What's the feeling of the writer when he finishes reading "Harry Potter"? A. He is so angry that he wants to criticize the book. B. He is also attracted by the book. C. He is shocked by the book; meanwhile he is worried about our books. D. He can't help looking for Harry Potter. 答案:C
  28. The reason why the imported book is so popular is that . A. it has no sense of teaching
6
全国 2010 年 1 月自学考试综合英语(一)试题
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
B. it opens a wonderful world for children to explore C. it is only written in children's language D. it is advertised more on TV or poster 答案:B
  29. What does the underlined word plagiarized mean? A. printed B. copied C. edited D. sold 答案:B
  30. What does the writer mean by writing "where's our own Harry Potter"? A. We are short of books for children. B. We Chinese must produce books as popular as "Harry Potter". C. Authors should write books in the same way as "Harry Potter. D. Our authors are encouraged to make the market of our books for children take off. 答案:D III.标音。用国际音标标出下列单词中划线字母或字母组合的读音,并将答案写在答题纸 .标音。用国际音标标出下列单词中划线字母或字母组合的读音, 相应的位置上。 本大题共 小题, 注意: 相应的位置上。(本大题共 20 小题,每小题
  0.5 分,共 10 分)(注意:使用新式或老式音 . 注意 标均可) 标均可
  31. should
  33. was
  35. serve
  37. look
  39. train
  41. ear
  43. all
  45. reach
  47. sweet
  49. knee
  32. some
  34. there
  36. ask
  38. daughter
  40. down
  42. show
  44. but
  46. thin
  48. new
  50.king
小题, Ⅳ.完形填空。将答案写在答题纸相应的位置上。(本大题共 20 小题,每小题
  0.5 分,共 完形填空。将答案写在答题纸相应的位置上。 本大题共
7
全国 2010 年 1 月自学考试综合英语(一)试题
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
10 分) A.从下列单词中选择恰当的词填空,每个词只能用一次。 .从下列单词中选择恰当的词填空,每个词只能用一次。 able nor busy or either out full removed impossible whether neither while
Dentists always ask questions when it is 52
51
for you to answer. My dentist had just pulled 53 . I tried to say something, but my 55 my
one of my teeth and had told me to rest for a 54
mouth was
of cotton-wool. He knew I collected bird's eggs and asked me
collection was growing. He then asked me how my brother was and whether I liked my new job in London. In answer to these questions I Meanwhile, my tongue was 58 56 nodded 57 made strange noises.
searching out the hole where the tooth had been. I suddenly 59 the cotton-wool
felt very worried, but could not say anything. When the dentists at last from my mouth, I was 60
to tell him that he has pulled out the wrong tooth.
B.根据课文的内容在每个空白处填入一个恰当的词。 .根据课文的内容在每个空白处填入一个恰当的词。
Months after his 61 , David and I sent our unknown donor family letters in 63 information about donors was kept 64 62 of the
New England Organ Bank. know where and to who has 66 65
, we could not
to send our thanks. But the donor's parents wished to meet someone 67 , so the organ bank agreed?for the 70 relationship.
life through the gift of their son's 68 two families 69
first time?to bring
by the most
V. . 根据所学课文内容完成下列句子。 将答案写在答题纸相应的位
 

相关内容

全国2009年7月自学考试综合英语(一)试题及答案

   远播教育网(www.114study.com) 全国 2009 年 7 月高等教育自学考试 综合英语( 综合英语(一)试题 课程代码: 课程代码:00794 请将答案填在答题纸相应的位置上 I.语法和词汇。从 A、B、C、D 四个选项中选出一个最佳答案,并将所选答案的字母写在答 题纸相应的位置上。 .语法和词汇。 题纸相应的位置上。 、 、 、 四个选项中选出一个最佳答案, (本大题共 20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 本大题共 小题, 1. Experienced teacher ...

2010年1月自考电子商务英语考试真题试题

   时代学习网??职业人士网上考试辅导学习的家园 ,资料由本站网上收集整理。 时代学习社区(http://bbs.nowxue.com/)是一个专门提供计算机类、外语类、资格类、学历类,会计类、建筑 是一个专门提供计算机类、外语类、资格类、学历类,会计类、 时代学习社区 是一个专门提供计算机类 类、医学类等教育信息服务的教育学习交流社区。希望大家本着人人为我,我为人人的服务态度相互信任, 医学类等教育信息服务的教育学习交流社区。希望大家本着人人为我,我为人人的服务态度相互信任, 相互支持,分享学 ...

全国2010年4月高等教育自学考试综合英语(二)试题

   全国最大家教 家教平台 找家教,到阳光 阳光家教网 全国最大家教平台 家教, 全国 2010 年 4 月高等教育自学考试 综合英语( 综合英语(二)试题 课程代码: 课程代码:00795 请将答案填在答题纸相应位置上 I. GRAMMARAND VOCABULARY Complete each of the following 15 sentences with the most likely answer. Write the letter corresponding to your ch ...

全国2005年4月高等教育自学考试综合英语(二)试题

   试卷下载网-领先的专注于考试的网络媒体与服务平台 -www.mp3rm.com- 全国 2005 年 4 月高等教育自学考试 综合英语(二)试题 课程代码:00795 全部题目用英文作答,并将答案写在答题纸相应位置上,否则不计分。 语法、词汇。用适当的词填空。 Ⅰ. 语法、词汇。用适当的词填空。从 A、B、C、D 四个选项中,选出一个正确答案,并 、 、 、 四个选项中,选出一个正确答案, 填入答题纸相应位置。 本大题共 小题, 填入答题纸相应位置。(本大题共 25 小题,每小题 1 分,共 ...

全国2011年1月高等教育自学考试 综合英语(一)试题

   全国 2011 年 1 月高等教育自学考试 综合英语(一)试题 课程代码:00794 请将答案填在答题纸相应位置上 I.语法和词汇。从 A、B、C、D 四个选项中选出一个最佳答案。错选、多选或未 选均无分。(本大题共 20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 1. He didn’t even turn his head when I shouted at him. He a deaf man. A. is C. must be B. should be D. must have been ...

英语学习_2010年12月大学英语六级考试真题试题和答案解析_必备

   时代学习网??职业人士网上考试辅导学习的家园 ,资料由本站网上收集整理。 弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者,今日之日多烦忧 乱我心者, 时代学习社区(http://bbs.nowxue.com/)是一个专门提供计算机类、外语类、资格类、学历类,会计类、建筑 是一个专门提供计算机类、外语类、资格类、学历类,会计类、 时代学习社区 是一个专门提供计算机类 类、医学类等教育信息服务的教育学习交流社区。希望大家本着人人为我,我为人人的服务态度相互信任, 医学类等教育信息服务的教育学习交 ...

2010年高考试题??英语(湖南卷)解析版

   本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网 www.21cnjy.com 绝密★ 绝密★启封并使用完毕前 2010 高考真题精品解析 英语(湖南卷) 高考真题精品解析--英语 湖南卷) 英语( 【名师点评】 整套试卷突出了语言运用能力的考查。其中语言知识部分,15 道单项选择 题侧重动词和句法;动词方面,考查了动词时态、语态、语气、主谓一致、非谓 语动词、情态动词,可谓是涉及了动词方方面面的语法知识。句法方面,考查了 强调句型、定语从句、状语从句和名词性从句,考查面也很广。完形填空第一节 全部考 ...

2010年12月大学英语四级考试真题+听力原文+答案

   2010 年 12 月大学英语四级考试真题+听力原文+答案 2010 年 12 月大学英语四级考试真题 .................................................................................... 1 Part I Writing (30 minutes) ................................................................................. ...

2010年12月大学英语B 网考英语B?六套试题(最全翻译)

   阅读和完形题目将准确更新在更新, 阅读和完形题目将准确更新在更新,目前已经超过 300 人 需要完整+小抄联系 QQ 852487949 需要完整 小抄联系 大学英语 B 的六套试题 考试原题发布 852487949 Test 1 第一部分:交际用语( 小题; 第一部分:交际用语(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 1. ?That’s a beautiful dress you have on! ? A. Oh, thanks. I got it yesterday. B. ...

英语学习_2010年12月英语四级考试作文预测及范文12篇_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 预测一 预测一 1. 现在大学校园里,迟到、早退、旷课是常见的现象 2. 保证学生的出勤率对大学教育的重要性 3. 作为一个大学生应该怎样做 Attend Your Classes Regularly Nowadays it is a very common phenomenon that some university students are late for or even absent from classe ...

热门内容

2009年高考英语试题分类汇编??动词和动词短语

   (09 安徽)1. Daniel's family A. are enjoying C. will enjoy 【答案】D 答案】 (09 安徽)2 But for their help,we A. can not finish C. had not finished 【答案】D 答案】 their holiday in Huangshan this time next week. B. are to enjoy D. will be enjoying the program in time ...

高级英语五,六册课文分析讲解

   《高级英语》自学指导用书 编者:赵晓 Part One: College English Book Five Lesson 1 Rashid’s School at Okhla I. Introduction Rashid’s School at Okhla, taken from Santha Rama Rau’s first book Home to India, records the author’s visit with her aunt Kitty to a village sc ...

新目标英语七年级下Unit4教案b

   Unit 4 I want to be an actor. Teaching Goal 1.General aims: Talk about jobs. 2.Particular aims: A.Language Focus. Talk about jobs and the place where people work. B.Language goals (1)What do you do? I’m a reporter. (2)What does she want to be? She ...

初中英语(人教版)单词汇总

   七年级上册 Unit 1 pron.我的 n.名字 v.是 n.时钟 pron.我 v.是 adj.好的;令人愉快的 part.动用与动物原形一起构成 v.遇见;相逢 pron.你;你们 pron.& adj.什么 pron.你的;你们的 interj.(表示问侯)喂 interj.(表示问侯)嗨 pron.他的 conj.和;又;而且 pron.她的 n.问题;难题;询问;疑问 n.回答;答复;答案 v.看;望;看起来 adj.第一的 名字 adj.最后的;上一个的 姓氏 n.男孩 ...

英语作文

   第一章 应用文写作 推荐信 结构要点 推荐信是向收信人推荐某人做某事的信件,一般分为三个部分: 1.指出被推荐的人及推荐的原因; 2.介绍被推荐人的情况; 3.总结说明被推荐人值得被推荐(例如能胜任工作)。 Suppose you are Li Ming, a professor of East China Normal University. Now write a letter of recommendation for your colleague Professor Wang Xin ...