七年级仁爱英语期中考试题 七年级仁爱英语期中考试题 仁爱
基 Ⅰ 本 Ⅱ 分 Ⅲ 附 加 分 A 类 分 B 类 分 总 分
Ⅰ、听力竞技场(15 分) 听力竞技场( 一、 听对话(两遍) 选择你所听到的单词或词组完成对话(6 分) 听对话(两遍) 选择你所听到的单词或词组完成对话( ,选择你所听到的单词或词组完成对话 , ( )
  1.What time does your father ? At about 7 o’clock. A. get up B. go to work C. get home ( )
  2. Where are the children?They are. A. on the playground B. in the library C. in the classroom building ( )
  3. What do you think of English? Oh, it’s . A. difficult and boring B. interesting and funny C. useful and funny ( )
  4. Can you see in the picture? Yes I can. A. any trees B. many flowers C. any flowers ( )
  5. Is there near your school?Yes, there is one. A. a big garden B. a parking lot C. a train station ( )
  6.- --What about the traffic in your city?Well, it’s . A. heavy B. noisy C. light 听对话(两遍) 选择符合对话内容的图画。 ,选择符合对话内容的图画 ( (4 二、 听对话(两遍) 选择符合对话内容的图画。 分) ,
(
)
  7.
A
B
C
(
)
  8.
七年级下第二次阶段考英语试卷 第 1 页 共 9 页
A
B
C
(
)
  9.
A
B
C
(
)
  10.
A 三、 ( ( ( ( (
B
C
听短文(三遍) 根据你所听到的内容,选择正确的答案( ,根据你所听到的内容 听短文(三遍) 根据你所听到的内容,选择正确的答案(5 分) , )
  11. What does Xiao Feng do? A. He is a teacher. B. He is a driver. C. He is a doctor. )
  12.How many days does he work in a week? A. 7 days. B. 6 days. C. 5 days. )
  13.What time does he get home? A. At 5:30 p.m. B. At 5:40 p.m. C. At 5:00 p.m. )
  14. Where does he have lunch?. A. In the office B. In the factory C. At home )
  15. What does he like very much? A. Reading B. Watching TV C. Doing the housework
Ⅱ、口语小天地(16 分) 口语小天地( 请从B 一、超级链接,请从B栏中找出与A栏中想匹配的答语,将其序号填入题前括号 超级链接 请从 栏中找出与A栏中想匹配的答语, (6 内。 分) ( ( ( ( A )
  1. What day is it today? )
  2. What’s the date today? )
  3.Will the party be fun?
七年级下第二次阶段考英语试卷
B A. It’s an oval. B. It’s Thursday. C. I can count.
第 2 页 共 9 页
( ( (

  4.What else can you do? )
  5.What’s the shape of your present? )
  6.Can I have a look?
D. Sorry, I’m afraid you can’t. E. It’s May 17th F. You bet.
从方框中选出正确的语句完成下列对话, 填序号。 (10 二、情景会话,从方框中选出正确的语句完成下列对话,请填序号。 情景会话 从方框中选出正确的语句完成下列对话 ( 分) A: Hello, Huatai Community Service Center. Can I help you? B: Hello, . I live in Apartment 502, Building
  8. A: Oh, A. I can’t hear you. B: The kitchen fan doesn’t work. B. this is Linda speaking. A: Sorry, . The line is bad. C. what’s the matter? B: A: OK, I’ll get someone to check it right now. D. Thanks a lot. E. There is something wrong B: with my kitchen fan. A: That’s OK. Good-bye. Ⅲ、综合大平台(65 分) 综合大平台 一、 词汇
  1、根据汉语提示填词。 分) 、根据汉语提示填词。 (6 (
  1) 、Kangkang is (善于) playing table tennis.
  2) hen can (跳跃),but it can’t swim. 、A
  3) 、How can we make the roads (安全).
  4) 、Sorry, I will try to play the piano (安静地,轻轻地).
  5)、Every year, many people get hurt or (死亡) in road accidents.
  2、词汇归类。(10 分) 、词汇归类。 Saturday, rectangle, tenth, November, circle, Sunday, fifth, July, Monday, May, square, nine, one, February, triangle, Wednesday, April, oval, Friday, twentieth 月份: 月份: 形状: 形状: 星期: 星期: 数词: 数词:
  3、选词,并用它的适当形式填空。 分) 、选词,并用它的适当形式填空。 (5 ( in, live, can, letter, help

  1) 、She was born June,19
  70.
七年级下第二次阶段考英语试卷 第 3 页 共 9 页

  2) 、It’s good children, old people and blind people to go across the road.
  3) 、People enjoy in a house with a lawn and a garden.
  4) 、We can mail in the post office.
  5) 、He swim when he was twelve. 二、火眼金睛,选择你认为最正确的答案。(22 分) 火眼金睛,选择你认为最正确的答案。 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( of the year. )
  1. August is A. the eight B. eighth C. the eighth )
  2. ? were you born? ?I was born in Shanghai. A. What time B. When C. Where some cakes. )
  3. Her mother asks her A. buys B. to buy C. buying )
  4. ?How is it? ?It's two meters long. A. long B. far C. wide )
  5. Little Tom can a bike. A. by B. on C. ride )
  6. Please a photo of us. A. have B. make C. take )
  7. ?Can the girl English? ?Yes, only . A. say, little B. speak, a little C. speak, a few )
  8. my birthday, hell buy some dolls me. A. on, for B. in, to C. on, to )
  9. Be careful when you the bridge. A. cross B. across C. crossing )
  10. nine plus twelve? A. What are B. How many are C. What is )
  11. ?What are the boys doing on the playground? there. ?They are A. play soccer B. playing soccer C. playing the soccer )
  12. When we see , we can’t turn right . A. B. C.

( (

  13.Walkthis street, and you can see it. A. in B. along )
  14.Which is the to the bank? A. way B. road
七年级下第二次阶段考英语试卷
C. on C. place
第 4 页 共 9 页
(
( (
( ( ( ( (
)
  15. ?Can you sing an English song? It's easy. ? A. Yes, I can. B. No, I can't. C. Yes, I do. )
  16.The policeman gives the driver a ticket for . A. speeding B. speed C. listening )
  17. ?What’s on the table? ? a plate and chopsticks on it. A. There are B. Have C. There is )
  18. I hear you the piano beautifully. A. playing B. is playing C. plays ) 19 . ?Happy birthday to you! ? A. The same to you. B. Thank you. C. Me, too. )
  20. There are students in our school. A. thousand B. thousands C. thousands of )
  21. 1996 读作 . A. nineteen ninety-six B. nineteen ninety-sixth C. nineteen ninty-six )
  22. You the No.199 bus. A. need taking B. need to take C. don’t need take
(8 三、完型填空。 分) 完型填空。 ( Wu Yang gets 1 late. He rides his bike to the school quickly. He doesn’t look 2 the traffic lights, so he hits(撞) a 3 . him to hospital right now. The doctor looks over Wu Yang The driver 4 very carefully(仔细地).Wu Yang wants to go to 5 ,but the doctor and the driver ask him to stay in bed. “Now my boy,” says the doctor.” could you 6 me your name, please?” “What are you going to do?” asks Wu Yang. “I’m going to tell your parents and your 7 .” answers the doctor. “But my parents know my name and my teacher knows my name, 8 .” says Wu Yang. ( )
  1.A.down B. out C. up ( )
  2.A.at B. for C. after ( )
  3.A.light B. bike C. car ( )
  4.A.takes B. brings C. carries ( )
  5.A.hospipal B. school C. bed ( )
  6. A. say B. tell C. speak ( )
  7. A. classmate B. student C. teacher ( )
  8. .A. too B. else C. also 四、快乐阅读。 快乐阅读。
七年级下第二次阶段考英语试卷 第 5 页 共 9 页
A、阅读下列短文,判断正(T) 误(F)( 分) 、阅读下列短文,判断正( ) ,误 , )(5 。 I’m Sorry to Trouble You Bill lives on the second floor of a building. One Sunday morning while he and his friends were playing games at home, Uncle Wang came up and knocked at(敲 击)the door. He lives downstairs(在楼下). He said, “I’m sorry to trouble(打扰)you, but I work at night, so I have to sleep in the daytime. If you make a lot of noise, I can’t sleep at all, would you please keep quiet?”Bill said(说)sorry to Uncle Wang. After that, when they want to play, they go out. He doesn’t trouble Uncle Wang any more(不再). Bill is getting on well with(与……相处融洽)his neighbors. ( )
  1. Bill lives on the first floor.? ( )
  2. One Saturday morning Uncle Wang came up and knocked at Bill’s door. ( )
  3. Uncle Wang works at night and sleeps in the daytime.? ( )
  4. Uncle Wang came up and said sorry to Bill first.? ( )
  5. After that Bill and Uncle Wang are getting on well with each other. B、阅读短文,按要求选择最佳答案或作答: 分) 、阅读短文,按要求选择最佳答案或作答: (6 ( It’s Sunday. Children don’t go to school on Sundays. But Kate gets up early in the morning.? “It’ my birthday. I’m eight years old today.” she thinks, Where s “ are Dad and Mum? I want to know what they can give me for my birthday.” Her father and mother are not at home. They are going shopping. And now they are talking about what to buy for Kate.? Dad: How about the doll? It looks nice. I think Kate would like the doll.? Mom: I don’t think so. She is not a little girl. I think she likes a new dress. Girls often like new dresses very much.? Dad: But she has a few new dresses and some new blouses. Oh, I think she must be very happy to have a box of colorful pencils and some picture books. Do you think so?? Mom: Yes. Let’s go over there and buy them. ( )
  1. often like new dresses.? A. Girl B. The girl C. Girls ( )
  2. Kate has new dresses.? A. few B. a lot of C. some ( )
  3. doesn’t want to buy the doll.? A. Kate B. Kate’s father C. Kate’s mother ( )
  4. From the passage, we can know Kate is .? A. in the school B. a school girl C. going shopping ( )
  5. From the passage, we can know Kate .? A. doesn’t like a doll ? B. doesn’t like a dress ? C. doesn’t know what her parents buy for her
七年级下第二次阶段考英语试卷 第 6 页 共 9 页

  6、将文章中划线的句子翻译为汉语:? 五、书面表达(7 分) 书面表达( 学校文体部要招聘一名委员,要求多才多艺。你(Linda)想去应聘,请你 根据所给提示写一篇演讲稿,介绍你的喜好和所长。50 词左右。开头已给出。 提示:be good at, like, music, sports, try to learn Can do: sing very well, play the piano, draw, play football, use computer a little Can’t do: play volleyball Hello, everyone! My name is Linda. I’m very glad to be here. That’s all. Thank you! 附加题( 附加题(10 分+20 分)
一、补全对话(10 分) 补全对话( 今天是你的同学的生日,他的住址是:帝豪大厦第八幢 801 室。你要去 参加他的聚会,可你不知道该怎样走?开始问了一个人,他也不知道。又问了 一个人,他不仅告诉你路该如何走,还画了一张地图给你。请根据地图将下面 一段对话补充完整。
七年级下第二次阶段考英语试卷
第 7 页 共 9 页
A:Excuse me, where is Dihao Building? B:Sorry, I know. You can that man. A:Thank you the . A:Excuse me, can I to Dihao Building? C:First, turn and go along Qiuzhi Street. Then turn at the traffic lights. Go down the road. You’ll come to a small park on your right. the park is Dihao Building. You can’t miss it. A:Thank you, bye! 二、英汉配,请从B栏中找出与A栏中想匹配的汉语意思,将其序号填入题前 英汉配,请从B栏中找出与A栏中想匹配的汉语意思, 括号内。 (20 分) 括号内。 ( A ( )ago ( )dictionary ( )bridge ( )information ( )city ( )theater ( )surprise ( )really ( )countryside ( )blind 听力材料 一 1 What time does your father get home? At about 7 o’clock.
  2. Where are the children?They are in the library
  3. What do you think of English? Oh, it’s difficult and boring
  4. Can you see any flowers in the picture? Yes I can.
七年级下第二次阶段考英语试卷 第 8 页 共 9 页
B A 农村,乡下 B 真正地:到底:确实 C 市,城市,都市 D 桥 E 剧场,戏院 F 信息 G 瞎的 H 字典 I 惊奇,诧异,使惊奇,使诧异 J 以前

  5. Is there a parking lot near your school?Yes, there is one.
  6.- --What about the traffic in your city?Well, it’s heavy 二 7What is your favorite subject? My favorite subject is geography. 8Do you have lunch at home?No, I have it in the school dining hall. 9Where does your father work? He works in a
 

相关内容

仁爱英语初一下册期中考试题及答案

   七年级仁爱英语期中考试题 七年级仁爱英语期中考试题 仁爱 基 Ⅰ 本 Ⅱ 分 Ⅲ 附 加 分 A 类 分 B 类 分 总 分 Ⅰ、听力竞技场(15 分) 听力竞技场( 一、 听对话(两遍) 选择你所听到的单词或词组完成对话(6 分) 听对话(两遍) 选择你所听到的单词或词组完成对话( ,选择你所听到的单词或词组完成对话 , ( )1.What time does your father ? At about 7 o’clock. A. get up B. go to work C. get ...

青岛中考英语试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完 ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

2010年武汉市中考英语试题及答案

   初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www.zgjhjy.com/ 初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www.zgjhjy.com/ 初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www.zgjhjy.com/ 初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www. ...

北京英语口语考试中级历年试题及答案

   第话第第 Introduction and General Conversation (about 3 - 4 minutes) Good morning/afternoon! Sit down, please. (Take a seat, please./Please be seated.) I am …(examiner's full name). I’m your examiner. What's your name? (Could you tell me your name?) * ...

小学英语必备老师业务考试英语试题及答案

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 小学英语老师业务考试英语试题及答案 2010-03-19 20:59 嘉积镇第一小学 陈丹丹[博客]13905 字, 阅读 3284, 评论 9 本文收录在 603992: 工作计划总结 一、单项选择:下面每题四个选择中只有一个答案,请选出,并填入答案卡内。 (1?30 小 题,每小题 1 分,计 30 分) 1. Binbin gets up about 8:30 Sa ...

2005年1月大学英语四级考试试题真题及答案

   ★★★★★ 2005 年 1 月大学英语四级考试试题 Part I Section A (20 minutes) Listening Comprehension Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation ...

扬州市2010年初中毕业、升学统一考试英语试题及答案

   扬州市 2010 年初中毕业、升学统一考试英语试题 年初中毕业、 说明: 说明: 1.本试卷共 8 页,包含选择题(第 1 题~第 45 题,共 45 题)、非选择题(第 46 题~第 81 题,共 36 题)两部分。满分 120 分,考试时间为 100 分钟。考试结束后,请将本试卷和 答题卡一并交回。 2.答题前,考生务必将本人的姓名、准考证号填写在答题卡相应的位置上,同时务必在试卷 的装订线内将本人的姓名、准考证号、毕业学校填写好,在试卷第一面的右下角填写好 座位号。 3.所有的试题都必 ...

2008年普通高等学校招生全国统一考试英语试题及答案-四川卷

   2008 年普通高校招生统一考试四川卷 英 语 第一卷 第一部分 英语知识运用(共两节,满分 55 分) 第一节 单项填空(共 15 小题:每小题 1 分,满分 15 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑. 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants. A. however 答案是 B. 1. I haven't seen Ann for lon ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

热门内容

攀枝花市2010年初中毕业及升学考试英语学科考试说明...

   芦溪英语教学网 交流 合作 借鉴 创新 http://www.171english.cn 年初中毕业及升学考试英语学科考试说明》 《攀枝花市 2010 年初中毕业及升学考试英语学科考试说明》 (征求意见稿) 征求意见稿) 一、考试性质 初中毕业生英语学业考试是义务教育阶段的终结性考试。其目的是全面、准 确地考查初中毕业生在英语学习方面达到《全日制义务教育英语课程标准》 (以 下简称《课程标准》 )所规定的英语水平程度。考试结果既是衡量学生是否达到 毕业标准的主要依据,也是高中阶段教育学校招生 ...

高一英语 Unit1 word power 课件必修1

   Word power classrooms science lab library art center bedroom Assembly Hall car park canteen gym dormitory Reading Part A Look at the map and read Wei Hua’s thoughts. While you are reading: 1.Try to figure out which route she will take. The red one ...

关于思想独立性的英语演讲稿

   Good morning ,ladies and gentlemen! Today the topic of my speech is that an independent mind is my top concern . I would like to start with a story, one day, in a classroom, a teacher asked the students to try to solve the problem that the children ...

四川省大学英语三级考试大纲

   四川省大学英语三级考试大纲 四川省大学英语三级考试 SCET?3 大纲 总 则 本大纲的主要测试对象为四川省高等学校的非英语专业学生, 其目的不仅是 检查学生对所学英语课程的掌握程度, 而且是鉴定该生是否达到大学英语三级水 平。因此,这种考试体现对学生学习的要求,具有水平测试的性质。 SCET?3 是一种标准化考试。根据普通高校大学英语教学大纲(修订本)的 要求,考虑到我省大学英语教学的实际情况及其现有条件,本考试命题范围暂定 为 3550 个基础词汇和 350 条常用短语, 内容分为客观测 ...

中学英语基本句型归纳二

   中学英语基本句型归纳二 第四章 主语+谓语(及物动词)+间接宾语+直接宾语 谓语 主语 及物动词 间接宾语 直接宾语 有些及物动词后面,如 give, pass, show, lend, write 等,可以有 两个宾语。这两个宾语中,一个指人,一个指物。指人的叫间接宾 语,表示动作的目标或方向;指物的叫直接宾语,表示动作的承受 者。间接宾语一般放在直接宾语之前。 句型 54 主语+及物动词+名词(或代词)+名词(或代词) 主语 谓语 及物动词 间接宾语 名词(或代词) 直接宾语 名词(或代 ...