七年级上册期末考
姓名班级考号I. 单项选择题(
  25)分
  1.I think it is interesting book. Aa B an C 不填 D the
  2.Is this dictionary?No, it isn't.. It is dictionary. A you,he B your , he C you ,his D your , his
  3.Please these things your classroom. A bring , to B take , to C bring ,for D take ,for
  4.Let's basketball. A plays B play, the C play D to play
  5.your brotherEnglish? A Do ,like B Do ,likes C Does ,like D Does, likes
  6. My sister eggs breakfast. A have, for B has, for C have, to D has ,to
  7.Do you often a movie? No , I often TV. A see ,see B watch ,watch C see ,watch D watch ,see
  8.Thanksthe photo your school. A of, for B for ,of C for, about D about, for
  9.The boy is .He eatsgood food. A healthy , a lot B health ,a lot of C healthy , lots of D heath, a lot of
  10. are these socks ? Twenty yuan. A What B How old C How much D When
  11.do you want?Blue. A How much B What color C What D When
  12. September is month of the year. A nine B ninth C the ninth D the nineth
  13.My good friend is twelve A, years old B year old C old year D old years
  14.--is your teacher ? He is in the classroom.
A When B How C Where D What
  15.I like apples , I don't like oranges A and B or C but D 不填
  16.Do you often go to see Beijing Operayour friend weekends? A with , about B about , on C with, on D on ,with
  17.He likes playing piano and he can playvolleyball. A.the the B the 不填 C 不填 不填 D the 不填
  18. What club do you want ? A to join B join C joins Djoin in
  19.You can call him 035-75
  78. A at B in C for D on
  20. Let me your watch. A have a look B has a look C have a look at D has a look at
  21.Your English is very good.--. A No, it isn't good B Yes C Thank you D Don't say like this
  22. He can about Chinese history. A learn B to learn C learns D to lear ns
  23.David and Jane like bananas? Yes ,. A Do, he does B Do , they do C Does , he does D Do , they don't
  24. Excuse me , C an you help ? A his B our C he D us
  25.Look! These are pens. A your brother B you C your brother's D your brothers II.完形填空 (10 分) June 26 action movies and she often goes 2 7 Chinese action movies. She thinks they are very 28 . She thinks documentaries are boring, 29 she doesn’t like 30 . She thinks they are scary. She 31 likes Beijing Opera. Some 32 don’t like it, but she thinks it very 33 . She thinks she can 34 Chinese history. She with her friends 35 to see Beijing Opera. ( )
  26. A. really like B. like really C. really likes D.
七年级英语试卷 1 第 1 页 共 4 页
likes really ( )
  27. A. seeing B. to see C. see D. sees ( )
  28. A. exciting B. boring C. difficult D. sad ( )
  29. A. but B. so C. or D. and ( )
  30. A. comedies B. thrillers C. action movies D. documentaries ( )
  31. A. too B. either C. also D. often ( )
  32. A. people B. peoples C. English D. Chinese ( )
  33. A. interesting B. boring C. scary D. exciting ( )
  34. A. thinks of B. think of C. learns about D. learn about ( )
  35. A. has B. go C. wants D. find V.阅读理解 (15 分) A 根据短文内容选择最佳答案 This is a Chinese boy. His name is Wu Yonghua. He is twelve. He is in No. 8 Middle School. He’s in Class Three, Grade Two. His English teacher is Mr. Liu. His Chinese teacher is Mr. Zhu. Bob is an English boy. He’s in No. 8 Middle School, too. His English teacher is Miss Wang. His Chinese teacher is Mrs. Fang. Wu Yonghua and Bob are Number
  5. They are good friends. ( )
  36. Wu Yonghua is boy. A. an American B. a Chinese C. an English D. a Japanese ( )
  37. How old is Wu Yonghua? . A. He’s 10 B. He’s 11 C. She’s 12 D. He’s 12 ( )
  38. Bob is boy. A. a Chinese B. an English C. an American D. a Japanese
)
  39. How old is Bob? . A. He’s 12 B. She’s 12 C. He’s 13 D. We don’t know ( )
  40. Which is not right(正确)? A. Mr. Zhu is Bob’s English teacher. B. Mrs. Fang is Wu Yonghua’s Chinese teacher. C. Bob is Wu Yonghua’s friend D. A and B B Jim is a basketball fan (球迷). He is very good at playing basketball. Michael Jorden is his favorite (最喜欢的) basketball player. Jim is on the school basketball team. Every Friday (星期五) afternoon, they play basketball after class. Jim’s friend Mike isn’t good at basketball, but he’s very good at football. Ronaldo is his favorite football player. Mike is on the football team. They play football every Tuesday afternoon. 根据短文内容判断正(T) 、误(F) 。 ( )
  41. Jim likes basketball very much. ( )4
  2. Michael Jorden is a football player. ( )4
  3. Jim plays basketball every day. ( )
  44. Jim’s friend Mike is good at basketball, too. ( )
  45. Ronaldo is Jim’s favorite football player. 第二卷非选择题 IV.根据句意及首字母(汉语)提示补全单词(10 分)
  1.December is the tmonth of the year .
  2.Can you a this question?
  3.Tom is English but he can s Chinese .
  4.This story s very interesting.
  5.The apple is a kind of f.
  6.I ( 想 )he likes English.
  7.It's an English --Chinese (字典)
  8.Is Zhao Wei a (成功的) actor?
  9.This shirt is very good and I want to (买下)it.
  10.You can buy clothes for (自己).
(
七年级英语试卷 1 第 2 页 共 4 页
V. 按要求改写句子(12 分)
  1.Lucy has a friend.(改为一般疑问句) Lucy a friend?
  2.Can she play basketball?(做否定回答) No,
  3.My brother’s birthday is April 3rd.(划线提问) your brother’s birthday?
  4.Do Jim and Bob want a room ?(做肯定回答) Yes , .
  5.My parents are forty .(划线提问) are your parents?
  6. want,join.to,we,English,club,the (连词成句)
  7.often,we,to,go,see,Beijing Opera,our,friends,with(连词成句) VI.对话配对 根据 A 栏内容在 B 栏选择正确的答案(8 分) A ( )
  1. How much is the white T-shirt? ( )
  2. It’s a very successful thriller, ( )
  3. Does she want to go to movies? ( )
  4. How old is she? ( )
  5. What can I do for you? ( )
  6. What kind of movies do you like? ( )
  7. Who likes Cartoons best? ( )
  8. When is your cousin’s birthday? B A. She’s
  13. B. I like thrillers. C. It’s Sep. 21st. D. My brother does. E. It’s $
  12. F. but I think it’s boring. G. Yes, please. I need a black bag.
H. No, she doesn’t. VII..根据短文内容用所给词的适当形式填空(10 分) Mr. White(be) an English man. He teaches English. His English class is very interesting. He (like) us and we like him, too. Mr. White (have) two children?Tom and Lucy. Tom (be) seven and (he) sister Lucy is four. Tom (go) to school but Lucy (not go) to school . Mr. White likes to wear a T-shirt and jeans(牛仔裤). Football is (he)favorite sport. After school we have a basketball match. Mr. White often (watch) and joins (加入) us. He (play) basketball just (只是) for fun. (10 分) VIII.补全对话,答案写在题后的横线上。 Jack: Can I (
  1) (
  2)? Rose: Yes, please. I want some football socks. Jack: (
  3) (
  4)do you want? Rose: White. How much(
  5) (
  6)? Jack: Ten yuan . Rose: I will take (
  7). Jack: (
  8)you(
  9). Rose: (
  10)you very much. Jack: You are welcome. IX.书面表达(20 分) 以 My friend 为题,根据提示写一篇作文 Ann 有一个好朋友,他是中国人,他的名字叫李平,今年 14 岁了,9 月 10 日是的他的生日。 他喜欢足球和电影, 足球在椅子下面, 看! 许多 VCD 在桌子上,他经常和他的亲下棋,他弹吉他弹的很好。你喜欢 他吗 1 的答案 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10B D B C C B C B C C11 12 13 14 15 16 17 18 19 20B C A C C C D A A C21 22 23 24 25 26 27 28 29 30C A B D C C B A B D31 32 33 34 35 36 37 38 39 40C A A D C B D B D C41 42 43 44 45 TFFFF
第二卷非选择题 IV.根据句意及首字母 (汉语) 提示补全单词 (10 分)
  1.twelfth
  2.answer
  3.speaker
  4.sounds
  5.fruit
  6.think
  7.dictionary
  8.successful
  9.take/have
  10.yourself
七年级英语试卷 1 第 3 页 共 4 页
V. 按要求改写句子(12 分)
  1.Does,have
  2.she,can’t
  3.When ,is
  4.they,do
  5.How,old
  6.We want to join the English club.
  7.we often go to see Beijing Opera with our friends.VI.对话配对 根据 A 栏内容在 B 栏选择正确的答案 (8 分)
  1.E
  2.F
  3.H
  4.A
  5.G
  6.B &.D
  8.CVII..根据短文内容用所给词的适当形式 填空(10 分)is ,likes, has,is,his,goes,doesn’t go,his,watches,playsVIII.补全 对话,答案写在题后的横线上。(10 分)
  1. help
  2.you
  3.What
  4.color
  5.are
  6.they
  7.them
  8.Here
  9.are
  10.ThankIX.书面表达(20 分)My friendAnn has a friend .His name is Li Ping. He is 14years old .His birthday is on September 10th .He likes playing football and going to the movies.Look!There is a football under the chair.There are some VCDs on he table. He often plays chess with his father. He plays guitar very well. Do you like him?
七年级英语试卷 1 第 4 页 共 4 页
 

相关内容

人教版初一英语上期末试卷

   七年级上册期末考 姓名班级考号I. 单项选择题(25)分 1.I think it is interesting book. Aa B an C 不填 D the 2.Is this dictionary?No, it isn't.. It is dictionary. A you,he B your , he C you ,his D your , his 3.Please these things your classroom. A bring , to B take , to C br ...

新人教版初一英语上册_期末复习教案

   西苑中学 七(1)班 万远鹏 七年级英语( 七年级英语(上)复习要点 英语 1 认物(Unit 4) What is this/that? It’s a/an…. What are these/those? They are…. 2 确认所属(Unit 6;Unit 14) Is this/that your book? 单 =Is this/that book yours? Yes, it is/No, it isn’t Are these/those your books? 复 Are ...

英语同步练习题考试题试卷教案仁爱版初一英语上期末试题有答案

   中考网 www.zhongkao.com 2007?2008 学年度第一学期期末考试卷 七年级 (满分:100 分 题 号 得 分 听力部分 I 笔试部分 II III IV V VI VII 英语科 考试时间:120 分钟) 附加 总分 命题人:大田七中 命题人 大田七中 吴祥潭 听力部分(总分 20 分) I.听力(每小题 1 分,共 20 分) A)看图听句子,选出与句子意思相符的图.(每个句子读二遍) 1. ( ) 2.( ) 3.( ) 4.( Jane ) 5.( ) C. I’ ...

初一英语期末试卷

   初一英语期末试卷 时量:120 分钟 总分:120 分 I. 找出划线部分读音与其它三个不同的选项: (每题 1 分,共 5 分) ( )1. A. whose B. hello C. zero B. good C. foot ( )2. A. book ( )3. A. yes B. nose C. sit ( )4. A. where B. there C. here ( )5. A. Japanese B. parrot C. woman II. 找出不属于同一范畴的选项: (每题 1 ...

人教版初一英语下 全册知识点汇总

   初一下册知识点汇总 1、be from=come from 来自 2、speak +语言/speak to sb.同某人说话 say +内容 tell +人(tell sb. <to do> sth.)或 tell a story/a joke talk about sth.(谈论某事) talk with/to sb.(与某人交谈) 3、little +不可数名词 (几乎没有) a little+不可数名词 (一点、少许) few+可数名词(几乎没有) a few+可数名词 ( ...

山东鲁教版初一英语上册单词(英语)

   初一英语上册单词 1 a set 2 afford 3 afternoon 4 alarm 5 also 6 an 7 answer 8 anybody 9 apple 10 aunt 11 backpack 12 bag 13 ball 14 banana 15 baseball 16 basketball 17 bat 18 BBC 19 bed 20 big 21 black 22 blank 23 blue 24 book 25 bookcase 26 boring 27 boy 2 ...

新目标初一英语第一学期期末试卷(含答案)

   新目标初一英语上期期末测试 II. 听句子,填入所缺的单词。(5 分) 1. My car number is ABS . 听力部分(共 20 分) 2. I want to join the club. 3. I take a shower at . 4. My pen pal is from . 5. Can you play the ? III. 听对话,根据对话内容回答下列问题。(5 分) 1. What is David doing? 2. What time does Steve ...

港埠三中新目标初一英语上期期末测试题

   下载! 港埠三中新目标初一英语上期期末测试题 笔试部分(共 80 分) I. 词汇。(10 分) A) 词语释义 选出与句中划线部分意义最相近的解释。(5 分) 1. Jim's parents are teachers. A. father and mother B. uncle and aunt C. brother andsister 2. -What day is it today? -It's the first day of the week. A. Monday B. Wedn ...

高一英语(上)期末考试试卷

   高一英语( 高一英语(上)期末考试试卷 听力部分 (满分 30 分) 第一节(共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话,选出最佳选项。 1. What are the two speakers talking about ? A. A film . B. A painting . C. A match . 2. Where are the two speakers ? A. At the cinema . B. At the railway station ...

初一人教版英语上册单词表

   初一人教版英语上 初一人教版英语上册单词表 单词 Starter good morning good morning hi hello HB=heavy barrel; HB=heavy barrel; CD BBC afternoon Good afternoon evening good evening how are you How are you I. am 词性 词义 adj. n. 好的; 好的;令人满意的 早晨; 早晨;上午 早上好! 早上好! int. int. abbr n ...

热门内容

英语三年级(上册)三会单词

   PEP 英语三年级(上册)三会单词 英语三年级(上册) Unit 1:pen (钢笔) pencil (铅笔) pencil-case ( 铅笔盒) ruler(尺) Eraser(橡皮)crayon(蜡笔)book (书)bag (书包)sharpener (卷笔刀) school (学校) Unit 2: head (头) face( 脸) nose (鼻子)mouth (嘴) eye (眼睛) ear (耳朵) arm (胳膊) finger (手指) leg (腿) foot (脚) ...

浅析英语中的一词多义现象

   浅析英语中的一词多义现象 概 述: 一词多义是一种普遍现象,指一个词语有多种不同却相互联络的意义。 先前的语义学实际没有把握 多义现象的实质,因此不能对 这一现象作出充沛的解释。认知言语学实际以为多义现象的构成是人类经过认知手腕如原型实际、隐喻等由一个词的中心意义向其他意义 延伸的进程,是人类认知范围和概念化的结果。另外,本文还论述了两种确定多义词义项的方法:语境和关联。对一词多义现象的认知解释不 只给我们提供了一种可应用的方法,关于英语教学也有极大协助。 1.引言 简直在一切言语中,一词多 ...

疯狂英语成功故事

   李寿庭 李寿庭 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程: 体验全部外教一对一课程 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程:http://www.pacificenglish.cn 李寿庭,毕业于四川农业大学,现在是李阳疯狂英语西南服务中心(讲学四团)的讲师,对 疯狂英语学习法有过长达 6 年的深入学习和研究, 通过大学四年苦行僧般的游历学习, 先后 ...

外研版高一英语过去分词的用法

   过去分词 一、形 式 △ 过去分词只有一种形式:done 过去分词只有一种形式: 二、 功 能 1.作表语 2.作定语 3.作状语 4.作宾语补足语 作表语 1)She looked disappointed. 2)Some students were embarrassed at first. The news is very inspiring. The story is very moving. 这类词常见的有: 这类词常见的有: interesting 使人感到高兴 ?interes ...

初中英语语法:宾语,状语,定语从句,情态动词,冠词的用法

   创造励文化 包容 诚信 笃行 勤奋 中学英语宾语从句语法讲解 [宾语从句歌诀] 宾语从句三姊妹,that,if/whether,wh-/how 展风采. 展风采有三关,引导词,语序,时态在把关. 主从时态要一致,陈述语序永不变. 陈述请你选 that,疑问需用 if/whether 连. 特殊问句作宾从,原来问词不用换. 三关过后莫得意,人称,标点需注意. 留意变脸的 if/when,从句的简化记心间. [歌诀解码] 一,三姊妹 宾语从句根据引导词的不同可分为三种类型: 1. 由 that ...