I、中英文互译(10%) 、中英文互译( )
  1. 向右转
  2. 公交车站
  3. 校园剧
  4. 努力工作

  6. post office
  7. welcome to Beijing
  8. next to
  9. write stories

  10. during the day __
  5. 在前面 II、学以致用,选择最合适的答案填入题前括号内。 20%) 、学以致用,选择最合适的答案填入题前括号内。 ( ) ( )
  1. Is Ann from? No,she is from. She can speak Japanese. A.France , Japanese B.French , Japan C.France , Japan D.French , Japanese ( )
  2. ? I’m a reporter. A.What do you do? B.Who are you? C.What’s your job? D.Both A and C ( )
  3. Frank is my pen pal, he Sydney, Australia. A. lives B. from C. comes from D. be from ( )
  4. Mary finds a job a shop assistant. A.as B.be C.at D.for ( )
  5.Thank you for your help. . ( ( A.That’s right B.All right C.Never mind D.You’re welcome )
  6. your grandfather live? He lives next to the library. A. What does B. How is C. Where does D. How old is )
  7.Is there a library near where you live? . A.Yes,there is B.No, there is C.Yes,it is D.No it isn’t )
  8. He likes talking to people and stories. A.write B.writes C.writing D.to write )
  9. There a bank ,two supermarkets and a park in the neighborhood. A. has B. have C. is D. are )
  10.Some people callan “angel in white”. A.I B.my C.me Dmine )
  11. Let him these things to his parents. A. takes B. taking C. take D. to take )
  12. The pay phone is Green Street and it’s across the library. A. in, to B. on, from C. at, through D. by, of )
  13. My pen pals come from different (不同的 . 不同的) 不同的 A. country B. city C. libraries D. countries )
  14. Can you write and tell me . A. yourself B. to yourself C. about yourself D. of yourself )
  15. Tigers like to eat ,but koalas like to eat. A.meat, leaf B.meats, leaf C.meat , leaves D.meats, leaves )
  16. , is there a pay phone in the neighborhood? A.Hello B.Sorry C.Excuse me D.Oh )
  17. Why do you want the lions first? A. seeing B. to look C. to see D. looking
( ( ( ( ( ( ( ( ( (
1
( ( (
)
  18. Lions from are very lazy. A. China A. do Yes, I do. A.play B.to play C.playing D.plays B. Australia B. have C. Africa C. make D. America D. be )
  19. What do you want to ? An actor. )
  20. Do you enjoybasketbll?
III、选择方框中的句子补全对话,有两项是多余的。 10%) 、选择方框中的句子补全对话,有两项是多余的。 ( ) A: Hello, Li lei . A. Where are you ? B: Jim, this is my friend, John. B. What do you do? A: Hello, John. Nice to meet you . C. How do you like your school? C: Nice to meet you ,too. D. Where are you from? A: John,
  21. E. What about you ? C: I’m from Canada.
  22. F. Do you speak English or French? A: I’m from the United Kingdom.
  23. G. Where do you study? C: Yes, I do.And I can speak a little Chinese,too. B: John is a good student. A:
  24. C: I study in No.9 Middle School . A:
  25. C: Very much. Teachers and my classmates are good with me.
  21.
  22.
  23.
  24.
  25. IV、完形填空。用你的智慧将下面的文章补充完整,千万要细心哦。 10%) 、完形填空。用你的智慧将下面的文章补充完整,千万要细心哦。 ( ) Mr and Mrs Green26 Sydney. They teach27 in a middle school in China. They like their work .They have two children, Jim and Sue. They are all in Shanghai now. Mr Green works there .Mr Green can28 Chinese well. Jim is a student in No.1 middle school. He has a part-time29 . He works in a supermarket . He helps people look after their kids . After school, he 30a bus to the supermarket. He31 there at about 4:
  30.He thinks it is great fun. He works324:30 to 8:
  30. He33home at 9:
  00. Jim likes his job very much. Sue is too young .She can’t go to school .She likes34 games .She often plays games 35Chinese boys and girls. ( )
  26.A.be from B.come from C.from D.in ( )
  27.A.England B.English C.Chinese D.Japan ( )
  28.A.say B.speak C.talk D.tell ( )
  29.A.work B.job C.assistant D.teacher ( )
  30.A.takes B.by C.gets D.on ( )
  31.A.arrives in B. arrives C. gets to D. arrives at ( )
  32.A.at B.from C.to D.for ( )
  33.A.come B.gets C.get D.to get ( )
  34.A.play B.plays C.playing D.do ( )
  35.A.at B.on C.for D.with
2
V、 阅读理解。 (25%) 、 阅读理解。 ) A. . (5%) ( ) Dear Julia, Thanks for your letter.I’m glad to know you can come on Sunday. When you come over to my house , it’s easy to find the station. It’s a little difficult after that, so here are some instructions(说 明):Take a walk past the station. You can’t turn left into Center Street, so go across the traffic lights into Apple Street. There’s a big hotel on your left. Go straight, cross the library, and turn left into Bridge Street. Turn left again into New Street. Spring Street is the first on the right. My house is on the left, across from the bank. See you on Sunday! Love, Gina 根据短文内容判断正( T ) 误( F ) ( ( ( ( ( )
  36.The letter is from Gina to Julia. )
  37.Julia will visit Gina on Saturday. )
  38.It’s difficult tofind the station from Julia’s home. )
  39.The hotel is on Center Street. )
  40.Gina’s home is across from the bank.
B. (10%) ) 看这则广告,根据其内容选择最佳答案。 看这则广告,根据其内容选择最佳答案。
Welcome to the zoo Opening Monday to Friday 10:00 a. m. ~6:00 p. m. Saturday to Sunday 8:00 a. m. ~ 8:00 p. m. Fees Adults(成人) $
  8.00 15 ~ 18 $
  6.00 8 ~ 14 $
  3.00 under8 free(免费)
(
)
  41. On Sunday, the zoo opens at . A. 10:00 in the morning B. 8:00 in the morning C. 6:00 in the afternoon D. 8:00 in the afternoon
( ( ( (
)
  42. The zoo opens days a week. A. one A. $3 A. $9 B. two B. $6 B. $11 B. 6:00 p. m. C. five C. $8 C. $6 D. seven D. free D. $3 C. 8:00 a. m. D. 8:00 p. m )
  43. If you are 13 years old. You want to go to the zoo, they should pay . )
  44. Kate is 12, and her little sister is
  6. If they go to the zoo, they should pay __. )
  45. The zoo closes(关) at on Wednesday.
A. 10:00 a. m.
3
C. (10%) . My name is Tony and I live in Canada. My mother is from Korea (朝鲜) and my father is from France, so we speak three languages at home. I think languages are very interesting and I want to study Portuguese and Chinese. But my favorite subject at school isn’t language. It’s math. I really like history, too. I like sports, especially (尤其) soccer and basketball, because they are relaxing. But I don’t have much time to play them. I go to music club after school on Mondays, I have guitar lessons on Wednesdays, and go to library on Fridays. But Saturdays and Sundays are great because I can play sports, sleep (睡觉), and watch TV. ( ( ( ( )
  46. Tony’s mother lives in . A. Korea A. Japanese A. language B. France B. Korean B. history C. Canada C. Chinese C. math D. China D. Portuguese D. Chinese )
  47. Tony can speak very well at home. )
  48. Tony’s favorite subject is . )
  49. He can’t play soccer on . A. Mondays and Fridays C. Saturdays and Sundays ( B. Tuesdays and Thursday D. Wednesdays and Saturdays
)
  50. Tony thinks sports are . A. interesting B. boring C. funny D. relaxing
VI、用词的正确形式填空。 5%) 、用词的正确形式填空。 ( )
  51.The Summer Palace is a good place (have) fun.
  52. His mother is (friend) to us.
  53.Who is (Tom) English teacher?Mrs Zhang.
  54.(thief) don’t like police officer.
  55.(take)a taxi from the station and pass a bank on your left. VII、根据图片或句意补全句子。 10%) 、根据图片或句意补全句子。 ( )
  1.Is this
  56.elephant? No.It’s a
  57.. Where is it from?
  1. It’s from
  58.. Do you
  59.it? Yes, I like it very much. (可爱) Why do you like it? Because it’s very
  60..
  2.
  61.
  62.is she?
  2. She is twenty
  63. old. What
  64. she do? She is a
  65.. VIII、书面表达。 10%) 、书面表达。 ( ) 假如你在 http://www.sohu.com.cn 网站上认识了一位叫 Tony 的笔友,请根据他发给你的有 关信息,向你的同学介绍他.
4
答题卡 姓 名 . I. 中英文互译。 10%) 中英文互译。 ( )
  1. 向右转 turn right
  2.
  3.
  4.
  5. 公交车车站 bus station 校园剧 (the)school play 努力工作 work hard 在前面 in front of
  6. post office 邮局
总分

  7. welcome to Beijing _欢迎到北京
  8. next to 紧挨着
  9. write stories 写故事
  10. during the day_在白天_
I.得分
II、学以致用,选择最合适的答案填入题前括号内。(20%) 、学以致用,选择最合适的答案填入题前括号内。 1 C 11 C 2 D 12 B 3 C 13 D 4 A 14 C 5 D 15 C 6 C 16 C 7 A 17 C 8 C 18 C 9 C 19 D 10 C 20 C II.得分
班 级
III、选择方框中的句子补全对话,有两项是多余的。 、选择方框中的句子补全对话,有两项是多余的。 (10%) ( ) 21 D 22 E 23 F 24 G 25 C III.得分
IV、完形填空。用你的智慧将下面的文章补充完整,千万要细心哦。 10%) 、完形填空。用你的智慧将下面的文章补充完整,千万要细心哦。 ( ) 26 B 27 B 28 B 29 B 30 A 31 B 32 B 33 B 34 C 35 D
IV.得分
V、阅读理解。(25%)(36-40 每小题 1 分 ,41-50 每小题 2 分 ) 、阅读理解。 ( 36 T 37 F 38 F 39 F 40 T 41 B 42 D 43 B VI.得分 44 D 45 B 46 A 47 B
V.得分 48 C 49 A 50 D
VI、用词的正确形式填空。 5%) 、用词的正确形式填空。 ( )
  51.to have

  54.
  55. VII.得分
VII、根据图片或句意补全句子。 、根据图片或句意补全句子。 (10%) ( )

  56.
  57.
  58.
  59.
  60.
  61.
  62.
  63.
  64.
  65.
5
VIII、书面表达。 、书面表达。 (10%) ( )
VIII.得分
假如你在 http://www.sohu.com.cn 网站上认识了一位叫 Tony 的笔友,请根据他发给你的有 关信息, 向你的同学介绍他.(要求:
  1、必须包含以下信息
  2、字数不少于 50 个) Name Age Birthplace(出生地) School Likes Family Want to be Tony 14 Paris,France Green Middle School watchingTV/playing tennis/listening to music mother,father,sister Actor
6
 

相关内容

(人教PEP)六年级英语下册 Unit 4 单元测试

   本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网 www.21cnjy.com (人教 PEP)六年级英语下册 Unit 4 单元测试 ) 21 世纪教育网 http://21 世纪教育网/我要过关 听力部分 (共 40 分) 共 看图,听音,编号. 一 ,看图,听音,编号.(6 分) 二,听录音,排序.(8 分) 听录音,排序. A.parents( B.fast( C.elephant( D.cm( ) ) ) ) prepare( last( eleven( m( ) ) ) ) cousin( ...

PEP小学英语三年级下册第五单元测试题Unit5(含听力材料)

   PEP 小学英语三年级下册单元测试题 Unit 5 学校 姓名 Where Is My Ruler? 班级 (时间:40 分钟) 评分 Listening Part (50 分) 一、听音,选出录音所读句子中所含有的单词或字母。 (10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. jeep ) 2. A. bye ) 3. A. chair ) 4. A. lamp ) 5. A. walkman ) 6. A. grape ) 7. A. dad ) 8. A. USE ...

PEP小学英语三年级下册第二单元测试题Unit2(含听力材料)

   PEP 小学英语三年级下册单元测试题 Unit 2 学校 姓名 My Family 评分 班级 (时间:40 分钟) Listening Part (50 分) 一、听音,选出句子中所含有的字母或单词。 (10 分) ( )1. A. BEC B. BDC C. DBC ( )2. A. efi B. ife C. ifg ( )3. A. father B. brother C. mother ( )4. A. family B. funny C. really ( )5. A. come ...

PEP小学英语三年级下册第五单元测试题Unit5(含听力材料)

   PEP 小学英语三年级下册单元测试题 Unit 5 学校 姓名 Where Is My Ruler? 班级 (时间:40 分钟) 评分 Listening Part (50 分) 一,听音,选出录音所读句子中所含有的单词或字母. (10 分) ( )1. A. jeep B. peach C. juice ( )2. A. bye B. bike C. five ( )3. A. chair B. bear C. pear ( )4. A. lamp B. lock C. look ( )5 ...

PEP英语四年级下册Unit 6单元测试题

   2008-2009 学年第二学期 小学英语四年级下册 Unit 6 单元测试题 Class Name No Marks 听 力 部 分 一、 根据录音内容, 将下面每组中你认为符合录音内容的图片下面的字母画 圆圈圈住。 (10 分) 1、 2、 3、 A B A B A B 4、 5、 A B A B 二、 根据录音内容,判断下面各图是否与录音内容相符,相符的在该图片下面 的括号里打“√” ,不符的打“×” (10 分) 1、 2、 3、 4、 5、 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ...

牛津小学英语4B Unit4 单元测试卷二附听力

   牛津小学英语 4B Unit4 单元测试卷 班级 姓名 得分 听力部分 30’ 一 听录音,给下列单词编上序号: 5’ apples ( ) oranges ( ) grapes ( ) pears ( ) peaches ( ) 二 听录音,选出你所听到的内容: 5’ ( ( ( ( ( ) 1 A water bottle ) 2 A bear ) 3 A pears ) 4 A this ) 5 A how old B watermelons B sure B peaches B th ...

初二英语新目标八年级下册Unit1 period4

   Unit 1 Will people have robots? New words Fall in love with Probably Live alone Be able to space station 更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 Live in an apartment Keep a pet casually Learn more about the world moon astronaut rocket space station Mars What w ...

初二英语新目标八年级下册Unit1 period3

   Unit 1 Will people have robots? 1活到 活到200 岁 2在将来 活到 在将来 4在你的家里有机器人 5 5 年后 在你的家里有机器人 7用纸币 脑学习 用纸币 9 你认为 你认为100年后的生活是怎样的 年后的生活是怎样的 10一年后你将会住在同一个屋子里 一年后你将会住在同一个屋子里 3做预言 做预言 6在家里通过电 在家里通过电 8 更少的污染 1 live to be 200 years old 2 in the future 3 make predi ...

大学英语第三册听说教程上机学习大厅听力单元测试答案Unit 11

   大学英语第三册听说教程上机学习大厅听力单元测试答案 Unit 11 - 12 Listening Comprehension Directions: Listen to the short conversations and choose the correct answers to the questions you hear. The conversations and questions will be read ONLY ONCE. SET 1 1. A. She thinks th ...

初三英语Unit 8单元测试题及答案

   新目标英语第 8 单元测试题 一,根据句意和首字母,填写所缺单词. 根据句意和首字母,填写所缺单词. 1. I am very a. Give me some food, please. 2. It's Friday today. Don't p off it any more. 3. He is a v, and he often treats some animals. 4. My computer is broken. He is r it for me. 5. His father ...

热门内容

09年中考英语模拟试卷1

   09 年中考英语模拟试卷 (试卷满分 150 分, 考试时间 120 分钟) 毕业学校 姓名考生号 第一卷 第一部分 听力 (30 分) 第一节 听句子:根据你所听到的句子,选择恰当的答语 (5 分) ( )1. A .Bad luck ! B. Never mind C. Sorry to hear that ( )2. A. Of course. B. I`d do that at once C. Ok , please . ( )3. A. Yes, I like it very mu ...

(人教新版)四年级下册英语教案_Unit4_lesson23(1)

   A:基本要求(听,说,读,写,演,画,唱) :基本要求( 运用) 运用) 课 题 Unit 4 There are seven days in a week. 学 习 目 标 词 汇 weekend, Saturday, park, theme park 语音 语 言 B:高级要求(理解和 :高级要求( Lesson 23 A B √ 语 言 What do you usually do on weekend? I usually go to the theme √ 目 标 park on ...

高一英语 学习?探究?诊断(必修2)UNIT 4 Cyberspace

   UNIT 4 Cyberspace 学习目标 Warm-up global warming, artificial, climate, flood, virus, come true Lesson 1 affect, attack, crash, harm, disappear, offer, growth, crime, criminal, terrorist, chaos, entertainment, destruction, rapidly, obvious Lesson 2 sci ...

英语口语

   日常口语必背句子, 日常口语必背句子,省的跟外国人交流时支支吾吾 来源: 王斌的日志 Does it serve your purpose? 对你有用吗? Big mouth! 多嘴驴! I''m going to go. 我这就去。 Can-do. 能人。 Don't flatter me. 过奖了。 Sure thing! 当然! Never mind. 不要紧。 Close-up. 特写镜头。 Drop it! 停止! Bottle it! 闭嘴! Don''t play possum ...

大学英语B级统考语法概要

   大学英语 B 级统考语法概要:从句 1.名词从句 . A. 知识要点 在句中起名词作用的从句称为名词从句 名词从句,可以在句中作主语、宾语或介词宾语、 名词从句 表语、同位语等。名词性从句通常由 that, whether/if, 疑问词(which, what, why, how 等)以及连接词(whenever“无论什么时候”, whatever“无论什么”等)引 导。 (1)由 that 引导的名词从句:that 无任何语义,不做句子成分,仅起连接主、 引导的名词从句: 由 从句的作用 ...