?
陕西省宝鸡市 2011 年高三教学质量检测(三)
英 语 试 题
本试卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。全卷满分 1
  50,考试时间 120 分钟。
第 I 卷(共两部分,共 95 分)
注意事项:
  1.本试题由选择和非选择题两大部分组成。选择题包括第一部分和第二部分;非选择 题为第三部分。
  2.考生领到试卷后,须按规定在试卷上填写姓名、准考证号,并在答题卡上填涂对应 的试卷类型信息点。
  3.所在答案必须在答题卡上指定区域内作答。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交 回。 第一部分:英语知识运用(共四节, 满分 55 分) 第一节:语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项。
  1.many A.marry B.machine C.anything D.fancy
  2.ground A.soul B.touch C.double D.shout
  3.stomach B.character C.chicken D.achieve A.check
  4.great A.break B.reasonable C.scream D.breathe
  5.suggestion A.explanation B.question C.action D.invitation 第二节:补全对话(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 根据对话情景和内容, 从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项 为多余选项。 Marry: Tom, I've just moved to a new house. Tom: 6 Marry: Thank you, and I'd like to buy a new television set. Tom: 7 Marry: A color TV set, of course.But I'm not sure about the size.Maybe we should buy a big one.If we buy a small one, we might have to change it in a few years' time for a big
?
one. 8 Tom: In my opinion, I don’t think it necessary to buy a very big one. Marry: 9 Tom: Yes.As we know, your sitting room isn’t very big.If you put in a very big television set, it will be bad for your eyes.Besides, a smaller TV set can have clear pictures. Marry: 10 I’ll think about it. Tom: You’d better make a quick decision because the price may go up soon. A.Wow, how I envy you! B.What is your opinion? C.What kind of television do you want to buy? D.Mm, that’s quite true. E.Why do you think so? F.Is there any reason? G.Really? Congratulations! 第三节:语法和词汇知识(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分)
  11.?Peter, if you keep on breaking the traffic rules, you driving license will be revoked (吊销) . ? I don’t care. ? A.What for B.How come C.what if D.So what
  12. Naoto Kan, Prime Minister of Japan, made immediate address after the earthquake, appealing to the whole nation to keep calm. A.the; an B.不填; an C.the; the D.a; the
  13.who are interested in the job please get in touch with us as soon as possible by telephone or e - mail. A.Those B.Anyone C.These D.No matter
  14.?Hello, Mr.Smith, could you tell me the final exam result? ?Sorry.The papers. A.have been marked B.had been marked C.are still being marked D.are still marking
  15.At present, the government has paid more and more attention to the village children__ __ parents are away working in big cities. A.to whom B.of whom C.who D.whose
  16. Tom has admired my daughter for a long time, but the question is she doesn’t love him at all. A.that B.what C.whether D.whom
  17.I don t think what he said at the meeting makes any sense, ? A.didn’t he B.does it C.did he D.doesn't it
  18.?When can I come for my photos? I need them urgently. ?They be ready by 2: 00 p m, I think. A.could B.might C.should D.would
  19.My computer system because it was infected with virus while I was downloading in formation on the internet. A.broke off B.broke out C.broke up D.broke down
  20. This large sum of donation money will be given to lost their homes in the earthquake. A.whoever B.who C.whom D.whomever
?

  21.A powerful earthquake accompanied with tsunami struck Japan, about 300,000 people homeless and 10,000 buried in the ruins. A.having left B.left C.leaving D.being left
  22.enough time and money, I'm sure I will do the work perfectly. A.Give B.Giving C.Having given D.Given the snow, the rescue team had no trouble
  23.As Mary' s red coat stood out clearly finding her in the snow - covered-mountain. A.against B.with C.over D.on
  24.?Why didn't you stop her going swimming alone? ?She had left the room I had time to do it. A.after B.before C.till D.as
  25.Only if you work hard be able to make rapid progress in your study. A.can you B.you can C.will you D.you will 第四节 完型填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳 选项。 I was correcting students' homework in my office when I came across a piece of work which picture was called to was quite similar to what I had read on line. that moment, a At 26 my mind. It was in a Chinese class that my teacher praised me for my 27 composition.After giving some positive 28 on it, he asked me to read my composition 29 as a and proudly, reading it in my model to the whole class.I stood in front of the class 30 best voice." The mountain stands there like a…" the mountain stands there like a…" I 31 the first part of the sentence , but could not move on.What was worse , I heard some murmured voices which made me more 32 . " Did she write it ?" " Hey, you must have 33 it from others ! " I stood there , staring at the notebook, mind totally 34 . 35 __ , at that moment, a low and gentle voice from my teacher saved me.I looked up at his face.I realized that I was 37 to him and saw a friendly smile 36 continue.So , again , I raised my voice and 38 on my composition successfully. I did copy those words from a famous work. When I 39 my composition I found a few beautiful lines in a book." They will 40 color to my composition if I use them as mine. I thought 41 Finally, those sentences became an important part of my homework. After class, I looked at my teacher 42 and waited for his criticism.But to my __43 ,he said, "You did quite well, but you can do better next time." Then he left, without any critical words. From then on I never copied others' work; 44 , I wrote authentic compositions. Coming back from my memory, I 45 to correct my students' homework.I carefully underlined the part copied and just put down a question mark. Everyone makes mistakes. error To is human, to forgive, divine.
  26.A.strange B.vivid C.interesting D.terrifying
  27.A.beautiful B.bad C.terrible D.elegant
?

  28.A.blames B.explanations C.praises D.comments
  29.A.secretly B.loudly C.aloud D.silently
  30.A.straight B.angrily C.quietly D.confidently
  31.A.repeated B.rearranged C.recited D.read
  32.A.proud B.ashamed C.worried D.frightened
  33.A.written B.made C.copied D.created
  34.A.full B.exhausted C.blank D.active
  35.A.Hurriedly B.Fortunately C.Unhappily D.Sadly
  36.A.on B.in C.across D.through
  37.A.ordered B.forced C.recommended D.encouraged
  38.A.looked B.put C.concentrated D.appeared
  39.A.appreciated B.read C.wrote D.copied
  40.A.add B.owe C.contribute D.lead
  41.A.sadly B.cheerfully C.disappointedly D.crazily
  42.A.fearfully B.happily C.angrily D.shyly
  43.A.sorrow B.pride C.surprise D.satisfaction
  44.A.however B.therefore C.otherwise D.instead
  45.A.continued B.stopped C.intended D.expected 第二部分:阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节: (共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 A I was the son of an itinerant (流动的) horse trainer who would go from farm to farm and ranch (大牧场) to ranch training horses.As a result, my high school career was continually interrupted.When I was about to finish high school, I was asked to write a paper about what I wanted to be.and do when I grew up. That night I wrote a seven - page paper describing my goal of someday owning a horse ranch I wrote about my dream in great detail and I even drew a diagram of a 200 - acre ranch showing the locations of all the buildings, the stables and the track.Then I drew a detailed floor plan for a 4,000 - square - foot house that would sit on a 200?acre dream ranch. The next day I handed it m to my teacher. Two days later I received my paper back. the front page was a large: red F with On a note that read, "See me after class." I went to see the teacher after class and asked why I had received an F.The teacher said “This is an unrealistic dream for a young boy like you." Then he reminded me of the too many difficulties on the way.Finally he added, "If you will rewrite this paper with a more realistic goal, I will reconsider your grade." I went home and thought about it long and hard.Finally, after sitting with it for a week I turned in the same paper, making no changes at all. "You can keep the F and I'll keep my dream. " I stated.I told you this story because you are now sitting in my 4,000 - square ? foot house in the middle of my 200 - acre horse ranch . I still have that school paper framed over the fireplace.Another thing I want to tell you is that two summers ago the very schoolteacher brought 30 kids to camp out on my ranch for a week.
  46.How did the writer write his paper?
?
A.roughly B.anxiously C.carefully D.hurriedly
  47.The teacher gave the writer an F for his paper because . A.there were too many mistakes in the article B.the paper contained a diagram C.he thought the boy was too young to realize the dream D.he didn’t believe the boy could reach his goal
  48.From the last paragraph we can infer that . A.the writer has made his dream come true B.the writer is the owner of the horse ranch C.the writer still keeps the high school paper D.the schoolteacher often goes camping with his students
  49.The best tide of the passage is likely to be . A.An Unbelievable Dream B.Keep Your Dream C.A Clever Student D.A Regretful Schoolteacher B What’s delicious to eat and comes in a variety of colors? Eggplant! And no, it has nothing to do with chickens! This strangely named vegetable is, however, as versatile as an egg.It can be steamed, fried, and baked.It can be eaten by itself or combined with meats and other vegetables. Eggplant was first grown in India in the 5th century BC.Its popularity soon spread to China and then throughout Asia.Finally, during the Middle Ages the vegetable made its way to Europe . At that time, eggplant was not the shiny purple vegetable most people know today.Instead, it resembled a white egg.Due to this egg - like appearance, eggplant got its name . In its early days, the vegetable was so bitter that people often called it a "mad apple.". .This nickname started because people believed its bitterness was bad for one' s health.People actually thought eggplant could cause insanity and cancer. Fortunately today people know that eggplant doesn't cause insanity or cancer.In fact eggplant is so healthy that it may prevent cancer.In addition, the brain and the heart benefit from this super vegetable.Since it's high in fibre, eggplant can improve digestion. Italy, Turkey, Egypt, China and Japan are the leading growers of eggplant in the world today. Depending on its location, eggplant may be purple, green, orange or yellow - white. And it can be as small as a tomato or as large as a cucumber.Dish varieties range from simple to complex, with all of them being delicious. Today, thousands of people gather in Loomis, Calif, for the annual Loomis Eggplant Festival. The main activity at the festival is eating delicious eggplant dishes. There is plenty more to do and see, though.Recipe contests, arts and crafts, performers, races and children's activities all "egg - cite" festival - goers.Most people at the festival would agree?eggplant is an "egg? cellent" vegetable.
  50.Eggplant got its name because of its . A.appearance B.taste C.color D.value
  51.Which of the following does NOT belong to the qualities of eggplant? A.It can be cooked in various ways. B.It can prevent cancer. C.It is valuable and priceless. D.It is easy to digest.
  52.Which of the following is true according to the passage?
?
A.Eggplant can be eaten to cure cancer. B.Eggplant used to taste bitter. C.India produce the most eggplant in the world today. D.Eggplant has a history of nearly 1,000 years.
  53.Most people come to the Loomis Eggplant Festival to. A.enjoy food with eggplant B.promote eggplant C.take part in recipe contests D.see arts and crafts C Welcome to the British Museum, the grandest and the most spectacular in the human history.The admission is free and we open every day from 10:00 to 15:
  30.You can explore 10 de
 

相关内容

陕西宝鸡市2011年高三教学质量检测三 英语

    陕西省宝鸡市 2011 年高三教学质量检测(三) 英 语 试 题 本试卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。全卷满分 150,考试时间 120 分钟。 第 I 卷(共两部分,共 95 分) 注意事项: 1.本试题由选择和非选择题两大部分组成。选择题包括第一部分和第二部分;非选择 题为第三部分。 2.考生领到试卷后,须按规定在试卷上填写姓名、准考证号,并在答题卡上填涂对应 的试卷类型信息点。 3.所在答案必须在答题卡上指定区域内作答。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交 回。 第 ...

汕头市2011年普通高中高三教学质量监测试题英语答案(作文范文)

   汕头市 2010-2011 学年度普通高中毕业班教学质量监测 英语科参考答案 第一部分:语言知识及运用(共两小节, 第一部分:语言知识及运用(共两小节,满分 45 分) 第一节:完形填空: (共 小题; 第一节:完形填空: 共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) ( 1. D 2. B 3. A 4. D 5. C 6. A 7. B 8. B 9. C 10. D 11. B 12. A 13. C 14. A 15. D 第二节:语法填空( 小题; 第二节:语法填空(共 10 ...

山东省青岛市2010届高三教学质量检测题英语

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 青岛市高三教学质量检测 英 [来源:学。科。网] 语 2009.11 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,共 14 页,满分 150 分。考试时间 120 分钟。考试结 束后,将答题卡和答题纸一并交回。 注意事项: 1.答卷前,考生务必用 2B 铅笔和 0.5 毫米黑色签字笔(中性笔)将姓名、准考证号、 考试科目、试卷类型填涂在答题卡规定的位置上。 2.第Ⅰ卷每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应的答案标号涂黑;如需改 ...

河北省石家庄市2011年高三教学质量检测一(英语)word版

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 2011 年石家庄市高中毕业班复习教学质量检测(一) 英 语 说明: 一、本试卷共 10 页,包括三部分,共 150 分。其中第一部分和第二部分为选择题,包括 65 个小题,第三部分为非选择题。 二、答题前请仔细阅读答题卡上的“注意事项” ,按照“注意事项”的规定答题。所有题目 均需在答题卡上作答。在本试卷和草稿纸上作答无效。 三、做选择题时,如需改动,请用橡皮将原做题涂擦干净,再选涂其它答案标号。 四、考试结束后,将本试卷与答题卡一并交回。 ...

2011年高考英语听力必记词汇

   1、月份 12 months:Abb. January Jan. February Feb. March Mar. April Apr. May May.June Jun. July Jul. August Aug. September Sep(t) 。October Oct. November Nov. December Dec. 2、星期 Seven days:Abb. Sunday Sun. Monday Mon. Tuesday Tue. Wednesday Wed(s) 。 Thu ...

安徽省合肥市2011年高三第二次教学质量检测(word版):英语

   合肥市 2011 年高三第二次教学质量检测 英语试题 英语试题 (考试时间:120 分钟 满分:300 分) 注意事项: 1. 答题前,务必在答题卡和答题卷规定的地方填写自己的姓名、准考证号和座位号后两位。 2. 答第 I 卷时,每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如 需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。 3. 答第 II 卷时,必须使用 0.5 毫米的黑色墨水签字笔在答题卷书写,要求字体工整、笔迹 清晰 "作图题可先用铅笔在答题卷规定的位置绘出,确认后 ...

2008年浙江省杭州市第高三英语第一次高考科目教学质量检测试题

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 大学英语四级词汇天天背 新东方四级词汇笔记(完整版) 新东方四级词汇笔记(完整版) 英语四级词汇打印版 英语四级词汇 smart 大学英语巧记四级词汇 1-66 组 新东方刘畅老师的英语四级词汇笔记 英语四级词汇大全 英语四级词汇大全 2010 年四级词汇 大学英语四级词汇短语总归纳 浙江省杭州市 2008 年第一次高考科目教学质量检测 英 语 试 题 考生须知: 考生须知: 1. 本试卷分试题卷和答题卷,满分 150 分,考试 ...

2011年福州市初中毕业班质量检查英语听力材料和英语试卷参考答案及评分标准

   2011 年福州市初中毕业班质量检查 英语听力材料 I. 听句子,选择正确的图画。每小题念一遍。 听句子,选择正确的图画。每小题念一遍。 1. Collecting stamps is my little brother’s hobby. 2. Look! Can you see some kites flying high up in the sky? 3. Yang Liwei is a great hero that everyone should learn from. 4. The ...

2011年高考英语短文写作冲刺宝典

   2011 年高考英语短文写作冲刺宝典 内容提要: 内容提要: 1. 备战 2011:高考英语短文写作经典模版 : 2. 2011 高考英语短文写作背诵范文 3. 全国各地高考英语短文写作真题精选(含答案) 全国各地高考英语短文写作真题精选(含答案) 备战 2011:高考英语短文写作经典模版 高考英语作文模版:对比观点题型 (1) 要求论述两个对立的观点并给出自己的看法。 1. 有一些人认为。。 。 2. 另一些人认为。。 。 3. 我的看法。。 。 The topic of ①(主题)is ...

2011年英语学习计划

   编辑点评: 编辑点评:俗话说一年之计在于春,新年伊始也正是我们打起精神、从头 开始好好学习的时候!在此时拟定一个适合自己的学习方案,再一步一步 执行下去,相信到了年底你一定会收获满满。那么对于英语学习来说,又 有哪些事情是一份计划中必不可少的呢? 转眼又是春暖花开之时,俗话说一年之计在于春,新年伊始也 正是我们打起精神、从头开始好好学习的时候!在此时拟定一 个适合自己的学习方案,再一步一步执行下去,相信到了年底 你一定会收获满满,为自己这一年的努力而庆幸。那么对于英 语学习来说,又有哪些事情 ...

热门内容

putclub名师谈高考英语答题技巧

   高考成功取决于三件事:良好掌握所学课程,志愿选择合理,考试发挥正常。掌握一些 考试技巧,将有助于考生正常或超常发挥。对英语学科而言,考生可以从以下几个方面多加 注意。 准备工作要充分 1、带好2B 铅笔两支,削成宽扁如鸭嘴状,可加快涂黑速度。软橡皮不可少,质量 要好。 2、调频收音机调试好接收信号,有条件的可以带两台,以保万无一失。 3、涂答题卡必须反复核对,绝不出错。涂的过程中不要空格,以免错位,造成重 大损失。 时间控制有原则 1、一般分三块:第一块,听力20分钟,语法10分钟,共30分 ...

人教PEP版英语六年级下册Unit 3第一课时课件

   人教PEP六年级英语下册课件 六年级英语下册课件 人教 Unit 3 Last Weekend " A: What do you usually do on the weekend weekend? B: I usually … March 日历 一 MON. 二 TUS. 三 四 五 六 SAT. 日 SUN. 一 MON. 二 TUS. 三 四 五 六 SAT. 日 SUN. WEN. THUR. FRI. WEN. THUR. FRI. 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

新目标英语七年级上册学案及典型例题

   新目标英语七年级上册学案及典型例题 Unit 2 What’s this in English ? 教学目的与要求 一、学习目标 1.掌握 L~P 英语字母的发音及书写。 2.熟练 this, that 和 it 的疑问形式及答语形式。 3.学习确认事物及表示感谢的日常交际用语。 二、能力目标 1.学会在实际生活中确认事物、培养会话、熟练运用本单元所列日常用语进行口头、笔头交 际的能力。 2.分角色表演对话的能力。 课文要点诠释 一、单词导航台 1.ball n.①球:I like to w ...

大学英语四级词组大全

   A a bill of fare 菜单/节目单 a case in point 一个恰当的例子 a couple of 一对/一双/几个 a far cry 遥远的距离 a few 少许/一些 a good deal 许多/大量/…得多 a good few 相当多/不少 a good many 大量的/许多/相当多 a hard nut to crack 棘手的问题 a little 一些/少许/一点儿 a lot of 大量/许多/非常 a number of 一些/许多 a point ...

金融英语的有关信息

   金融英语证书考试简介 一 、 基本介绍 为进一步完善金融专业英语证书考试制度, 适应经济发展对金融人才培 养所提出的新要求,金融专业英语证书考试委员会第九次工作会议讨论决 定,自 2009 年开始,金融专业英语证书考试结构将进行适当调整。调整原 “金融专业英语证书考试 (FECT) ”更名为“金融英语证书考试 (FECT) ”。 金融英语证书考试(FECT)共设两级,分别为 FECT 综合考试和 FECT 高级 考试。FECT 考试每年举办一次,考试成绩可用作金融系统员工录用、职称 评定、职 ...