学生信息 学号:3157380913 姓名:唐裕龙 试题编号 12345 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
四川省大学英语二级考试试题 考试试卷(时间:120 分钟)
Part I Listening Comprehension 15% Section A (10%) 点击 播放

  1. (分值:分) A)People are too dependent on computers. B)People are too independent of computers. C)People don’t trust computers any more. D)People are concerned about computers.

  2. (分值:分) A)It’s surprising to take so long a time to get access to the page. B)The network is busy now. C)There are too many people on the road. D)Some people are in a rush.

  3. (分值:分) A)We shouldn’t judge a teacher only by a book. B)We shouldn’t judge a book only by the teacher. C)We shouldn’t judge a teacher only by Helen’s mother. D)We shouldn’t judge people only by their appearances.

  4. (分值:分) A)He works in an office. B)He sells cars.
C)He is a bus driver. D)He is a taxi driver.

  5. (分值:分) A)Reducing the cost of their products. B)Finding some experts. C)Pushing sales. D)Getting promotion.

  6. (分值:分) A)It’s widespread. B)It’s cheap. C)It’s quick. D)It’s necessary.

  7. (分值:分) A)Mr. Johnson. B)Mr. Johnson’s secretary. C)Mr. Anderson. D)Mr. Anderson’s secretary.

  8. (分值:分)
A)He doesn’t want to get married. B)He is single. C)His first marriage was a failure. D)He is married.

  9. (分值:分) A)He might have some hearing problems. B)Another person heard about it, too. C)It’s only a joke. D)The man was mistaken.

  10. (分值:分) A)The subject might not be suitable. B)He should think more about it. C)She’ll write about the same topic. D)He should get started right away.
Section B(2%) Directions: In this section, you will hear a short passage. At the end of the passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken twice. After you hear one question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Then click on the corresponding button. 点击 播放

  11. (得分:1 分) A)England. B)An African country. C)The United States. D)China.

  12. (得分:1 分) A)They don’t want to return home. B)Their English is not good enough. C)They’re not practical in choosing their majors. D)They don’t have goals.
Section C(3%) Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks with the exact words you just heard. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written. 点击 播放
Passage The United Nations says more than nine hundred million people worldwide do not have enough to eat. 13 say one hundred million more could go hungry this year because of the food, fuel and financial__14__. To deal with the situation, the U.N. World Food Program has
15a project to help small farmers. These farmers are mainly women. Many cannot produce enough food even to feed and __16__their own families. The new effort is called Purchase for Progress, or P4P. It aims to 17local farmers with dependable markets. That way, they could get a chance to sell their surplus at competitive prices. P4P will be tested in as many as twenty-one countries __18__the next five years. The biggest contributor to the project is Bill Gates, through the Bill and Melinda Gates Foundation. Another donor is the Howard Buffett Foundation, led by a son of American investor Warren Buffett.
  13. (得分:.5 分)

  14. (得分:.5 分)

  15. (得分:.5 分)

  16. (得分:.5 分)

  17. (得分:.5 分)

  18. (得分:.5 分)
Part II: Vocabulary and Structure (35%) Section A (15%) Directions: There are 15 incomplete sentences in this part. For each sentence, there are four choices marked A), B), C) and D). You must choose the one answer that best completes the sentence. Then click on the corresponding button.

  19.It was through telescope he found the new star. (得分:1 分) A) which B) the time C) that D) when

  20.Many a student that mistake before. (得分:1 分) A) had made B) has been made C) has made D) have made

  21.Your application will be considered your file is completed. (得分:1 分)
A) as early as B) as fast as C) as soon as D) as quickly as

  22.Do you think there would be less conflict in the world if all people the same language? (得分:1 分) A) spoke B) will speak C) speak D) had spoken

  23.Mrs. Smith warned her daughter after drinking. (得分:1 分) A) never drive B) never driving C) never to drive D) to never driver

  24.I had my hair cut at the around the corner. (得分:1 分) A) barbers’ B) barber
C) barber’s D) barbers

  25.Now we may be able to say between music and noise. (得分:1 分) A) that what the difference B) what is the difference C) what the difference is D) the difference is what

  26.The teacher has his students a composition every other week. (得分:1 分) A) to write B) writing C) write D) written

  27.I don’t think you’ve heard of him before, ? (得分:1 分) A) have you B) haven’t you C) do I D) don’t I

  28.She always takes careful notes in class she may review them from time to time. (得 分:狈郑? A) rather than B) because of C) so that D) in order to

  29.The`fire spread through the hotel`very quickly but everyone ____ get out. (得分:1 分) A+ had to B) could c) was able to D) would

  30.The teacher told the students to stoqd to him. (得分:1 分) A) to write and listen B) to write and`listening c) writing and listening d) writing and to listen

  31.Generally there are television programs for children on Saturday. (得分:1 分)
A) a large amount of B) little C) a large number of D) much

  32.This ATM has been out of service for a few days. It should last week. (得分:1 分) A) fix B) have fixed C) have been fixed D) be fixed

  33.After ten years, all these youngsters became. (得分:1 分) A) growns-ups B) grown-up C) grown-ups D) growns-up Section B (20%) Directions: There are 20 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). You must choose the one answer that best completes the sentence. Then click on the corresponding button.

  34. the water sports ? sailing, rowing, diving and swimming, I like rowing best. (得分: 1 分)
A)Of all B)After all C)At all D)Above all

  35.Charles and John are neighbors, they live on Elm Street. (得分:1 分)
A)one by one B)side by side C)little by little D)step by step

  36.These things will be looked at before ais made. (得分:1 分)
A)decision B)demand C)decrease D)device

  37.How many there in your family? (得分:1 分)
A)people are B)peoples are C)people has D)people is

  38.We looked at four cars today. The first two were far too expensive, but ones were reasonable priced. (得分:1 分)
A)the other B)others C)another D)other

  39.I wish you’ll the tools after you finish with them. (得分:1 分)
A)put away B)put off C)put out D)put on

  40.Jean is tall to be a model. (得分:1 分)
A)enough
B)much C)quite D)fully

  41.In their spare time, they may also themselves in the Workers’ Palace of Culture. (得 分:1 分)
A)amuse B)apply C)arise D)amaze

  42.Anne was not careful enough; , she wouldn’t have made such a silly mistake. (得分: 1 分)
A)otherwise B)however C)although D)nevertheless

  43.She could heavy logs and do things that other kids couldn’t . (得分:1 分)
A)link
B)list C)line D)lift

  44.Since I was free, I accepted the to attend his party. (得分:1 分)
A)report B)request C)remark D)reply

  45.He had to take care of his six-year-old daughter all . (得分:1 分)
A)by himself B)of himself C)with himself D)to himself

  46.The doctors give the students a medical for their health once a year. (得分:1 分)
A)examination B)investigation
C)inspection D)experiment

  47.Some doctors in one type of illness. (得分:1 分)
A)cure B)learn C)study D)major

  48.The captain was unwilling to the command of his ship. (得分:1 分)
A)hand over B)hand out C)hand in D)hand on

  49.I will not attend the meeting if nobody it to me. (得分:1 分)
A)mentions B)reactions C)relations
D)attentions

  50.Sorry I’m late. I got stuck in a traffic in Beacon Street. (得分:1 分)
A)stop B)crowd C)jam D)mass

  51.There are many of good people and good deeds nowadays. (得分:1 分)
A)instances B)conditions C)inputs D)states

  52.A line is the shortest distance between two points. (得分:1 分)
A)curved B)straight C)strict D)bent

  53.You always want to be the best , but if you don’ you’ give yourself a hard time. (得 t ll 分:1 分)
A)achieve B)obtain C)succeed D)reach Part III: Reading Comprehension (40%) Directions: There are four passages in this part. Each passage is followed by five questions or unfinished statements. For each question, there are four choices marked A), B), C) and D). You should choose the best answer. Then click on the corresponding button.
Passage 1 Helen Keller was born normal and healthy. But when she was one year old, she had serious illness with a very high fever. After that, Helen was never able to see and hear again. As a child Helen was angry and lonely. But a happy thing happened when she was six years old. Her parents got a teacher for her. They brought a young woman Anne Sullivan to stay at their house and help Helen. After much hard work, Helen began to learn sign language. Anne taught Helen many important things, such as how to behave like other children. Because Helen was so smart, she learned things very quickly. She learned how to read Braile (盲文). When she was eight, she became famous. People were amazed at what she could do. When she was 20 years old, she went to college. Helen did so well in college that a magazine paid her to write the story of her life. After college, she decided to earn a living by writing and giving speeches. She traveled all around the world. She worked to get special schools and libraries for the blind and deaf. She wrote many books, including one about her teacher, Anne Sullivan.

  54.Which of the following statements is true about Helen Keller? (得分:2 分) A)Helen was able to see and hear at the age of eight.
B)Helen became deaf and dumb at the age of six. C)Helen was born normal and healthy. D)Helen was born deaf and dumb.

  55.Anne Sullivan is Helen’s . (得分:2 分) A)teacher B)mother C)doctor D)aunt

  56.Anne Sullivan was very important in Helen’s life because . (得分:2 分) A)she worked very hard B)she made Helen famous C)she let people feel amazed at Helen’s progress D)she led Helen back to the life like normal children’s

  57.Braile is . (得分:2 分) A)a system of sight language for blind people. B)a system of reading and writing for blind people C)a book written by Helen Keller D)a book written by Anne Sullivan

  58.In addition to writing and making speeches, Helen was also engaged in . (得分: 分) 2 A)setting up special schools and libraries for the blind and deaf B)traveling around the world with Anne Sullivan C)attending classes at college D)working for a magazine
Passage 2 One summer afternoon Jean and Lestar, an elderly couple, visited their daughter at her home in Lille, France. A few minutes before six o’clock, they decided to leave. They walked to their car, and got in. They expected a quiet, peaceful ride home. Mr. Lestar was about to start the car when a gun-man jumped up from the back seat. “Drive me to paris!” he demanded. “All right,”Mr. Lestar`replied. “i’ll drive you`anywhere you want to go. But first`let$my wife outdof the car.” After Jean`wasasafely out of the`car, Mr. lestar started tle$motor slowly,$but his mind was racing. Unarmed and 81 years old, he knew he needed help. Where were the police? “Just my luck,”he thought. “if I were speedingl there would be a police car on every corner.” Then the car sped forward and`Mr. Lestar began`driving like a`madman, running`red lights, and driving the wvong`way on onemway0streets butdnotlone police ogfmcer saw him. Obviously, mr.`Lestar’s plan was not workkngn he got a new`plan as he remembered th!t Lille police Station`was`nearby. “All right,” he thouglt. “If I can 岑 t b
  •  
 

相关内容

全新版大学英语二级模拟试题一

   全新版大学英语二级模拟试题一 第一部分:听力理解 第一节听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出 最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒的时间来回答关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例如,你将听到以下内容: M: Excuse me. Can you tell me how much the shirt is? W: Yes, it's nine fifteen. 请看选项: How much is the shi ...

(经典资料)四川省大学英语二级实训手册(语法与词汇综合练习 共370题)

   四川省大学英语二级实训手册(第二部分 语法与词汇综合练习 共 370 题) 1 四川省大学英语二级实训手册(第二部分 语法与词汇综合练习 共 370 题) 2 四川省大学英语二级实训手册(第二部分 语法与词汇综合练习 共 370 题) 3 四川省大学英语二级实训手册(第二部分 语法与词汇综合练习 共 370 题) 4 四川省大学英语二级实训手册(第二部分 语法与词汇综合练习 共 370 题) 5 四川省大学英语二级实训手册(第二部分 语法与词汇综合练习 共 370 题) 6 四川省大学英语二 ...

英语二级听力答案

   大学英语二级课外听力及口语练习答案 Unit 1 A: 1. C 2. B 3. B 4. A 5. B 6. D 7. A 8. C 9. C 10. B 11. B 12. C 13. B 14. D 15. D B: 1. C 2. A 3. A 4. A 5. D 6. C 7. A 8. C 9. B 10. D C: 1. C 2. A 3. B 4. D 5. C 6. D 7. A 8. C 9. D 10. B D: 26. Common Health Problems 1 ...

剑桥少儿英语二级试题

   剑桥少儿英语二级试题 剑桥少儿英语二级试题 二级 一, Fill in the blanks 填空完成单词 T__esday 星期二 M__nday 星期一 w__ndy 刮风的 cl__udy 多云的 __nglish 英语面包 Ch__nese 汉语 s__me 一些 br__ad w__ter 水 __ny 任何的 二, Fill in the blanks 把单词的适当形式写在下面相应的横线上 hotter,easier,hottest,easiest,buses,working,t ...

剑桥英语二级全册词汇

   剑二单词 Unit 1 重点词汇: 重点词汇: strong 强壮的 weak 弱的;差的 fat 胖的 thin 瘦的 garden 花园 一般词汇: 一般词汇: Chinese 中国人; 中国 的 American 美国人;美 国的 tomorrow 明天 robot 机器人 crayon 蜡笔 piano 钢琴 puppy 小狗 ox 公牛 unit 2 重点词汇: 重点词汇: mine 我的 his 他的 yours 你的 hers 她的 ours 我们的 theirs 他们的 di ...

剑桥少儿英语二级教案

   剑桥少儿英语二级教案 剑桥少儿英语二级上 Unit1 Where are you going? 教学目的和要求: 教学目的和要求: 1)使学生掌握本单元的重点句型 2)使学生初步学会并掌握有关地点的名称 3)使学生能用所学的句型、所学的地点名称做替换练习 交际句型:交际句型:Where are you going? I' m going to school. 交际词汇: 交际词汇:post office, market, zoo, park, bus station, cafe, super ...

日语二级和英语123

   日语二级考试从开始到通过要用 间 自学日语 2 级考试通过总结 发表于:2009浏览: 来源: 发表于:2009-4-3 浏览:5 次 来源:新浪论坛 1 一年一度的日本语考试终于结束了,苦苦经营了一年,终于到了结果的时候。参加考试的考生中, 一年一度的日本语考试终于结束了,苦苦经营了一年,终于到了结果的时候。参加考试的考生中,大体 分为专业和非专业两种。我作为非专业中的一员, 分为专业和非专业两种。我作为非专业中的一员,报考了今年的 2 级,很幸运能经过半年的学习拿下这场考 也谈谈自己这一 ...

剑桥少儿英语二级教案

   剑桥少儿英语二级教案 剑桥少儿英语二级上 Unit1 Where are you going? 教学目的和要求: 教学目的和要求: 1)使学生掌握本单元的重点句型 2)使学生初步学会并掌握有关地点的名称 3)使学生能用所学的句型、所学的地点名称做替换练习 交际句型:交际句型:Where are you going? I' m going to school. 交际词汇: 交际词汇:post office, market, zoo, park, bus station, cafe, super ...

剑桥少儿英语二级主要句型

   剑桥少儿英语二级主要句型 Where are you going? I'm going to school。你要去哪里? 我上学去。 Where are you going? We're going to the playground。你们要去哪? 我们去操场。 What's the weather like today?今天的天气怎样? It's cloudy and windy. It's going to rain. 阴天又起风,快要下雨了。 What's the weather li ...

剑桥少儿英语二级中月考三

   轻松学习 快乐工作 感恩父母 回报社会 剑桥少儿英语二级中月考(三) 剑桥少儿英语二级中月考( 中月考 Name 一、听写单词。 听写单词。 ( ( ( ( ( Score 二、听音根据问句选择相应的答语,并将其序号填在题前括号内。(10 分) 听音根据问句选择相应的答语,并将其序号填在题前括号内。(10 。( 1、 ) 1、A. I go to many places. did. C. Yes, I did. 2、 It’ Sunday. It’ sunny. ) 2、A. It ...

热门内容

牛津英语7B期末模拟试卷(附答案)

   中考网 www.zhongkao.com 牛津英语 7B 期末模拟试卷 一. 选择题 1.Do you know what happened him? A. at B. for C. to D. with 2.What's the trouble you? A. to B. on C. at D. with 3.There is a hole the wall. A. on B. from C. in D. at 4.I'm very happy that now. A. is she we ...

英语复试

   自我介绍(self-introduce) Good morning. I am glad to be here for this interview. First let me introduce myself. My name is ***, 24. I come from ******,the capi tal of *******Province. I graduated from the ****** department of *****Universi ty in July ,2 ...

商务英语书信的常用结束语

   商务英语书信的常用结束语 (1) 我们盼望于近日内接获回信 ) 1. We hope to receive your favour at an early date. 2. We hope to be favoured with a reply with the least delay. 3. We await a good news with patience. 4. We hope to receive a favourable reply per return mail. 5. We ...

2009年陕西中考英语试题

   2009 年陕西中考英语真题及答案 第 - 1 - 页 共 10 页 第 - 2 - 页 共 10 页 第 - 3 - 页 共 10 页 第 - 4 - 页 共 10 页 第 - 5 - 页 共 10 页 第 - 6 - 页 共 10 页 第 - 7 - 页 共 10 页 第 - 8 - 页 共 10 页 第 - 9 - 页 共 10 页 第 - 10 - 页 共 10 页 ...

2010年高考英语精品语法辅导课件-冠词

   标 学校: 学校: 教师: 教师: 题 2010年高考语法复习 2010年高考语法复习 冠 词 冠词考点及复习要点 冠词的考查是当前各地高考考卷中的热点, 冠词的考查是当前各地高考考卷中的热点,是我们 复习中的重点之一。 复习中的重点之一。冠词的考查以固定结构和习惯用语 为主,结合考查一些基本规则。 为主,结合考查一些基本规则。所以我们在复习中要注 重教材中的语言点的整理,同时对下面的冠词规则也要 重教材中的语言点的整理, 引起重视。 引起重视。 1、不定冠词的用法比较; 、不定冠词的用法比 ...