听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
大学英语四级词汇训练 1200 题
Test 1
  1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception
  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a speed. A.spare B.fast C.moderate D.moral
  3.All the memories of his childhood had from his mind by the time he was
  65. A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned
  4.This river is so big that it is impossible to build a under it without modern technology. A.canal B.tunnel C.channel D.cable
  5.The is nearly dead , so I can not start the car again. A. bean B.beam C.bake D.battery
  6.When making modern cameras , people began to plastics for metal. A. surround B.substance C.stretch D.substitute
  7.With the help of the government , a large number of people after the flood in 19
  91. A. survived B.suspended C.suffered D.subfected
  8.He always has a lot of ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about. A. novel B.spoil C.acceptable D.additional
  9.Please be serious. I am not . You should consider it carefully A. sorting B.joking C.counting D.comparing
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者.
-1-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  10.We do not have a school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. . A. continue B.bay C.assistance D.graduate
  11.In the United States, the foreign policy is decided by the government, not by each state. A. federal B.figure C.scientific D.service
  12.He works in our university as a visiting , not as a formal faculty member. A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot
  13.When you fill in the application form, please use your address so that we can contact you easily later. A. policy B.plain C.permanent D.principal
  14.John to be a polite man. But in fact he is very rude. A. pretends B.assures C.affords D.melts
  15.We can not trust him any more because he often his duty. A. owes B.spoils C.deserts D.neglects
  16.In order to increase our output, we need to import more production . A. facilities B.hens C.votes D.artists
  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth's . A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent
  18.This river forms a natural between China and Korea. A. boundary B.string C.spot D.zone
  19.She is already 16years old. But she as if she were still a little girl. A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者. -2-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  20.We are at the rapid progress Mark has made in this semester. A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored
  21.The doctors the medicines to the people in the flood area. A. distributed B.packed C.prayed D.undertook
  22.Much of the news provided by this newspaper is , not foreign. A. domestic B.strain C.purchase D.murder
  23.He tried to relations with his former wife but he failed. A. measure B.maintain C.shelter D.reply
  24.He to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job. A. resolved B.resorted C.requested D.reserved
  25.The work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy. A. research B.rescue C.vessel D.vast
  26.Many kinds of animals are believed to have from the earth A. withdrawn B.vanished C.found D.hung
  27.The engineers in this lab spent several weeks their plans for the new bicycle. A. counting B.stripping C.elaborating D.casting
  28.Pine trees are usually believed to cold weather. A. guard B.accomplish C.roar D.endure
  29.Free medical service is to nearly all the college students in China. A. favorite B.available C.convenient D.average
  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were .
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者. -3-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored
  31.The college students in China are from smoking on campus because this will do them no good. A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained
  32.Professor Smith is also the of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help. A. detective B.president C.manager D.director
  33.We won't allow any foreign country to in our internal affairs. A. devote B.district C.interfere D.wander
  34.We can not all the magazines together. A. route B.draw C.thread D.bind
  35.What he said in the meeting everybody present. A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated
  36.Some lazy men would rather than work. A. indicate B.declare C.solve D.starve
  37.This boy was for what he had done in the class. A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed
  38.Some states in the United States people to carry guns. A. apply B.charm C.ignore D.forbid
  39.Carelessness made him fall in his job . A.interview B.intention C.stomach D.stocking
  40.Sometimes it is very difficult to some of the English words. Even the native speaker can not help. A. decrease B.create C.define D.delight
  41.Students with problems may apply for student loans.
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者. -4-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
A. economic B.financial C.male D.economical
  42.Both sugar and salt can in water. A. desert B.absorb C.dissolve D.involve
  43.I have not heard anything from him since his . A. departure B.fault C.foundation D.acciptance
  44.Without a proper education, people could all kinds of crimes. A. conduct B.stoop C.commit D.sweat
  45.Several loudspeakers are from the ceiling and we can hear the speaker very clearly. A. connected B.sustained C.associated D.suspended
  46.This morning in the class, our teacher lost his at last because he could not stand any more. A. temper B.terror C.verse D.contain
  47.It is not for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research. A. continuous B.difficult C.convenient D.sufficient
  48.When traveling alone in the mountains, you'd better take a with you in case you get lost. A. compass B.compress C.complse D.campus
  49.As a teacher, you should not the students from asking questions in class. A. ruin B.restrain C.import D.impose
  50.If you have any problems during your study here, please do not to call me for help A. hesitate B.despair C.urge D.request 答案:
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.D
  6.D
  7.A
  8.A
  9.B
  10.D
  11.A
  12.B
  13.C
  14.A
  15.D
  16.A
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者. -5-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  17.B
  18.A
  19.D
  20.C
  21.A
  22.A
  23.B
  24.A
  25.B
  26.B
  27.C
  28.D
  29.B
  30.A
  31.A
  32.D
  33.C
  34.D
  35.A
  36.D
  37.A
  38.D
  39.A
  40.C
  41.B
  42.C
  43.A
  44.C
  45.D
  46.A
  47.C
  48.A
  49.B
  50.A
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者.
-6-
 

相关内容

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

英语词汇练习

   中考英语词汇训练[1] 中考英语词汇训练 1. Let's go to(一家) Chinese restaurant. 2. My elder brother is (一个) university student. 3. The poor old man is (一个) honest person. 4. The foreign visitors will be (能) to come tomorrow. 5. Later a neighbour told me (关于) him. 6. T ...

计算机英语词汇

   分类词汇→ 计算机 access arm 磁头臂,存取臂 access time 存取时间 adder 加法器 address 地址 alphanumeric 字母数字的 analog computer 模拟计算机 analyst 分析员 area 区域 array 数组,阵列 assembler 汇编程序 automation 自动化 band 区 batch processing 成批处理 binary code 二进制码 binary digit 二进制位,二进制数 字 bit 比特, ...

会考英语词汇练习

   会考英语词汇 测 验 一 1.I wanted to make the best use of my a. 2.He really worked very hard after returning from a. 3.Why were you a from school yesterday? 4.He speaks with a strong southern a. 5.I've received a gift from him, but I'm not going to a it. 6.J ...

初三年级英语语法练习题

   初三年级英语语法练习题 一,根据所给名词的适当形式填空:10% 1. There are a lot of ( leaf ) on the tree. 2. Uncle Li bought two ( watch ) yesterday. 3. There are many ( child) in the classroom. 4. We have a lot of nice ( tomato ) here. 5. There are lots of ( sheep ) in the hil ...

常见计算机专业英语词汇

   常见计算机专业英语词汇 计算机知识 2007-08-26 08:39 阅读 160 评论 1 字号: 大 中 小 常见计算机专业英语词汇 access arm 磁头臂,存取臂 access time 存取时间 adder 加法器 address 地址 alphanumeric 字母数字的 analog computer 模拟计算机 analyst 分析员 area 区域 array 数组,阵列 assembler 汇编程序 automation 自动化 band 区 batch proces ...

大学英语四级词汇练习题

   大学英语四级词汇练习题 Test 4 1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not himself to the Chinese customs. A.adopt B.adjust C.adapt D.accept 2.He tried to with the manager for has salary. A.evaluate B.object C.bargain D.pause 3.To so ...

大学英语四级词汇练习题

   大学英语四级词汇练习题 Exercise One 1. In the wife’s eyes, his to their marriagelife is far from perfect. A) requirementB) commitmentC) participationD) reflection 2. In the event of SARS, some it while others lost their courage to do anything about it. A) cam ...

英语词典

   BATHROOM towel toilet bathtub shower sink 浴室毛巾 抽水马桶 浴缸 淋浴 水池 您的位置:中国英语门户网 >> 文章 >> 少儿 >> 对话 >> 正文 [Flash] Clothing Store [00:02.80]passport [00:04.11] 护照 [00:05.43]exit [00:06.73] 出去,离去 [00:08.02]visa [00:09.30] 签证 [00:10.58 ...

热门内容

七年级英语新目标上 Unit1学案

   阳光家教网 中国最大找家教, 家教平台 最大找家教 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛 天津家教 中国最大找家教,做家教平台 家教 c1Unit 1 My name's Gina. 教学目标与要求 一,串记口诀 形容词性物主代词 我的 my 你的 your,我们的是 our. 男他的是 his,女她的是 her. Its 它的牢记着,他们的 their 指复数. 形容词性物主代词,句法功能作定语. 二,学习目标 本单元的语法项目主要有动词 be 的用法, 单数物主代词的用法 ...

不定代词的用法表解+英语中介词的翻译

   不定代?^的用法表解 不定代?^在英??中,使用?;率比?高,由于它同U?x和?ex和人物有?埽?褂闷??容易混淆,下面{F者 \它P?2行列表~=}P。 用于可ex名?^ U?x none (of)指人或物 nobody 指人, no one 指人 nothing 指物 回答 how many/much UO句fB,用 none no 指人或物 (=not a) He is no fool. (他决不是蠢人) one (of)指人或物 one another half(of)指人或物 th ...

2011年考研英语核心词汇笔记

   2/9 大家网 WORD 模版.doc TopSage.com 考研英语资料大全 首先来点音乐吧 O(∩_∩)O~: 每天记忆 3000 单词:罗扎夫高效记忆音乐+巴洛克超级学习音乐 1986-2009 年历年英语真题及解析音频下载汇总: 2010考研英语万能作文MP31992-2009 年下载 1986-2009 年历年考研英语真题音频阅读+完型+英译汉+写作下载 2010 夏倚荣考研英语历年真题解析(1992-2009)音频下载 2006-2009 经济学家双语阅读汇总下载 2009 年 ...

新世纪大学英语综合教程unit2 配套练习

   Unit 2 Love I. Reading (1) (20%) Nursing at Beth Israel Hospital produces the best patient care possible. If we were to solve the nursing shortage, hospital administration and doctors everywhere would do well to follow Beth Israel's example. At Bet ...

中考英语模拟试题《详解答案》

   2007 年初三英语综合测试题 年初三英语综合测试题 英语综合测 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一、听力(共两节,计 20 分) A、 根据每小题所听到的对话, 从所给的 A、 C 三个选项中选择符合题意的图画 B、 (每 小题听一遍)(每小题 1 分,计 5 分) 。 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. A. B. C . B. 听对话回答问题(每小题听2遍)(每小题 1 ...