听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
大学英语四级词汇训练 1200 题
Test 1
  1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception
  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a speed. A.spare B.fast C.moderate D.moral
  3.All the memories of his childhood had from his mind by the time he was
  65. A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned
  4.This river is so big that it is impossible to build a under it without modern technology. A.canal B.tunnel C.channel D.cable
  5.The is nearly dead , so I can not start the car again. A. bean B.beam C.bake D.battery
  6.When making modern cameras , people began to plastics for metal. A. surround B.substance C.stretch D.substitute
  7.With the help of the government , a large number of people after the flood in 19
  91. A. survived B.suspended C.suffered D.subfected
  8.He always has a lot of ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about. A. novel B.spoil C.acceptable D.additional
  9.Please be serious. I am not . You should consider it carefully A. sorting B.joking C.counting D.comparing
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。
-1-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  10.We do not have a school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. . A. continue B.bay C.assistance D.graduate
  11.In the United States, the foreign policy is decided by the government, not by each state. A. federal B.figure C.scientific D.service
  12.He works in our university as a visiting , not as a formal faculty member. A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot
  13.When you fill in the application form, please use your address so that we can contact you easily later. A. policy B.plain C.permanent D.principal
  14.John to be a polite man. But in fact he is very rude. A. pretends B.assures C.affords D.melts
  15.We can not trust him any more because he often his duty. A. owes B.spoils C.deserts D.neglects
  16.In order to increase our output, we need to import more production . A. facilities B.hens C.votes D.artists
  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s . A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent
  18.This river forms a natural between China and Korea. A. boundary B.string C.spot D.zone
  19.She is already 16years old. But she as if she were still a little girl. A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -2-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  20.We are at the rapid progress Mark has made in this semester. A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored
  21.The doctors the medicines to the people in the flood area. A. distributed B.packed C.prayed D.undertook
  22.Much of the news provided by this newspaper is , not foreign. A. domestic B.strain C.purchase D.murder
  23.He tried to relations with his former wife but he failed. A. measure B.maintain C.shelter D.reply
  24.He to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job. A. resolved B.resorted C.requested D.reserved
  25.The work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy. A. research B.rescue C.vessel D.vast
  26.Many kinds of animals are believed to have from the earth A. withdrawn B.vanished C.found D.hung
  27.The engineers in this lab spent several weeks their plans for the new bicycle. A. counting B.stripping C.elaborating D.casting
  28.Pine trees are usually believed to cold weather. A. guard B.accomplish C.roar D.endure
  29.Free medical service is to nearly all the college students in China. A. favorite B.available C.convenient D.average
  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were .
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -3-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored
  31.The college students in China are from smoking on campus because this will do them no good. A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained
  32.Professor Smith is also the of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help. A. detective B.president C.manager D.director
  33.We won’t allow any foreign country to in our internal affairs. A. devote B.district C.interfere D.wander
  34.We can not all the magazines together. A. route B.draw C.thread D.bind
  35.What he said in the meeting everybody present. A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated
  36.Some lazy men would rather than work. A. indicate B.declare C.solve D.starve
  37.This boy was for what he had done in the class. A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed
  38.Some states in the United States people to carry guns. A. apply B.charm C.ignore D.forbid
  39.Carelessness made him fall in his job . A.interview B.intention C.stomach D.stocking
  40.Sometimes it is very difficult to some of the English words. Even the native speaker can not help. A. decrease B.create C.define D.delight
  41.Students with problems may apply for student loans.
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -4-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
A. economic B.financial C.male D.economical
  42.Both sugar and salt can in water. A. desert B.absorb C.dissolve D.involve
  43.I have not heard anything from him since his . A. departure B.fault C.foundation D.acciptance
  44.Without a proper education, people could all kinds of crimes. A. conduct B.stoop C.commit D.sweat
  45.Several loudspeakers are from the ceiling and we can hear the speaker very clearly. A. connected B.sustained C.associated D.suspended
  46.This morning in the class, our teacher lost his at last because he could not stand any more. A. temper B.terror C.verse D.contain
  47.It is not for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research. A. continuous B.difficult C.convenient D.sufficient
  48.When traveling alone in the mountains, you’d better take a with you in case you get lost. A. compass B.compress C.complse D.campus
  49.As a teacher, you should not the students from asking questions in class. A. ruin B.restrain C.import D.impose
  50.If you have any problems during your study here, please do not to call me for help A. hesitate B.despair C.urge D.request 答案:
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.D
  6.D
  7.A
  8.A
  9.B
  10.D
  11.A
  12.B
  13.C
  14.A
  15.D
  16.A
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -5-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  17.B
  18.A
  19.D
  20.C
  21.A
  22.A
  23.B
  24.A
  25.B
  26.B
  27.C
  28.D
  29.B
  30.A
  31.A
  32.D
  33.C
  34.D
  35.A
  36.D
  37.A
  38.D
  39.A
  40.C
  41.B
  42.C
  43.A
  44.C
  45.D
  46.A
  47.C
  48.A
  49.B
  50.A
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。
-6-
 

相关内容

英语词汇练习

   中考英语词汇训练[1] 中考英语词汇训练 1. Let's go to(一家) Chinese restaurant. 2. My elder brother is (一个) university student. 3. The poor old man is (一个) honest person. 4. The foreign visitors will be (能) to come tomorrow. 5. Later a neighbour told me (关于) him. 6. T ...

计算机英语词汇

   分类词汇→ 计算机 access arm 磁头臂,存取臂 access time 存取时间 adder 加法器 address 地址 alphanumeric 字母数字的 analog computer 模拟计算机 analyst 分析员 area 区域 array 数组,阵列 assembler 汇编程序 automation 自动化 band 区 batch processing 成批处理 binary code 二进制码 binary digit 二进制位,二进制数 字 bit 比特, ...

商务英语词汇必备

   习惯包装 Usual packing/ customary packing 分批装船 partial shipment 装船单据 shipping document 水渍险 with average or with particular average ( W.A. or W.P.A) 保险单 insurance policy 承兑交单 documents against acceptance 虚盘 non-firm offer 执行订单 to carry out/execute/fulfi ...

会考英语词汇练习

   会考英语词汇 测 验 一 1.I wanted to make the best use of my a. 2.He really worked very hard after returning from a. 3.Why were you a from school yesterday? 4.He speaks with a strong southern a. 5.I've received a gift from him, but I'm not going to a it. 6.J ...

七年级英语综合练习题(5)

   七年级英语综合练习题(5) 七年级英语综合练习题( ) 座号 分数 卷首语 亲爱的同学们,转眼间新年到了。当我们对这一学期的英语学习进行最后的评价时,春天 已经悄悄地向我们走来回首过去的一学期,既有失败的经历,又有成功的喜悦。我们哭过、笑过、彷徨过;我们 输过、赢过、拼搏过。听!新年的钟声已经敲响,让我们挥手告别过去,昂首迎接未来。我们 相信在新的起点上,每个人心中都充满了期盼:期盼着更多的成功、期盼着更多的挑战、也期 盼着自己能拿出一份满意的答卷! 听力测试( 一、听力测试(共 20 分) ...

常见计算机专业英语词汇

   常见计算机专业英语词汇 计算机知识 2007-08-26 08:39 阅读 160 评论 1 字号: 大 中 小 常见计算机专业英语词汇 access arm 磁头臂,存取臂 access time 存取时间 adder 加法器 address 地址 alphanumeric 字母数字的 analog computer 模拟计算机 analyst 分析员 area 区域 array 数组,阵列 assembler 汇编程序 automation 自动化 band 区 batch proces ...

常见计算机英语词汇解1

   常见计算机英语词汇解释 ====常见计算机英语词汇解释(1)==== access arm 磁头臂,存取臂 access time 存取时间 adder 加法器 address 地址 alphanumeric 字母数字的 analog computer 模拟计算机 analyst 分析员 area 区域 array 数组,阵列 assembler 汇编程序 automation 自动化 band 区 batch processing 成批处理 binary code 二进制码 binary ...

大学英语四级词汇练习题

   大学英语四级词汇练习题 Exercise One 1. In the wife’s eyes, his to their marriagelife is far from perfect. A) requirementB) commitmentC) participationD) reflection 2. In the event of SARS, some it while others lost their courage to do anything about it. A) cam ...

淘金英语四级光盘内容第4周 周末 词汇练习题

   www.TopwayEnglish.com 第四周 Fri.-Sun. 词汇练习题 第一组 复习 Lesson 13 1. The automatic doors in supermarkets the entry and exit of customers with shopping carts. [CET-6:01.6] A) furnish B) induce C) facilitate D) allocate 2. In some remote places there are st ...

英语词典 A

   a abdomen ability aboard abound about abroad abrupt absolute absorb abstract absurd abuse academic academy accelerate accent acceptance access accessory accident accidental acclaim accommodate accommodation accompany accomplish accord according to ...

热门内容

英语四级考试4500词汇逻辑辩证记忆

   第1讲   factory / 5fAktEri /n.工厂,制造厂   fact,fac, fas, fect,fict, feat, feit, fet, fit来自拉丁文facere=to make,to produce; to do, act; to perform及其过去分词factus。   facility / fE5siliti / n.1.[pl.]设备,设施 2.便利,容易,方便   faculty /5fAkElti /n.1.能力,技能,天赋 2.系,学科,学院 3.全 ...

深圳市2011届高三年级第一次调研考试??英语

   www.ycy.com.cn 广东省深圳市 ?版权所有?转载必究? 2011 届高三年级第一次调研考试 英 语 试 题 本试卷分选择题和非选择题两部分。满分 135 分,考试用时 120 分钟。 注意事项: 1.答卷前,考生首先检查答题卡是否整洁无缺损,监考教师分发的考生信息条形码是 否正确; 之后务必用 0.5 毫米黑色字迹的签字笔在答题卡指定位置填写自己的学校、 姓名和考生号,同时,将监考教师发放的条形码正向粘贴在答题卡的贴条形码区, 请保持条形码整洁,不污损。 2.选择题每小题选出答案 ...

剑桥少儿英语一级读写部分_part 4_by Vivian

   剑少考试题型梳理_by David 老师 Reading and writing . Part 4 Read this. Choose a word from the box. Write the correct word next to number 1-5. there is one example.(5 questions) A horse I’v got four ……legs……., two ears, two eyes and long 1…………..on my head. I’ ...

2009年某校硕士研究生入学考试英语专业水平考试试题

   2009 年某校硕士研究生入学考试英语专业水平考试试题 某校硕士研究生入学考试 硕士研究生入学考试英语专业水平考试试题 http://www1.gdufs.edu.cn/gwyjs/article_list.php?id=34&col_parent_id=89&col_id I. Cloze (30 points, 1 point for each) Read the following passage and choose a proper word from the Wo ...

英语

   1. 文体介绍 在对外贸易中,询盘,也叫询价(inquiry或enquiry)是买方或买方对于所要购买或出售的商品向另一方作出的询问。询盘是交易的起点,可以分为: 普通询盘(a general inquiry):索取普通资料, 诸如:目录(a catalogue)、价目表或报价单(a price-list or quotation sheets)、样品(a sample)、图片(illustrated photo prints)等。 具体询盘(a specific inquiry): 具体询问 ...