听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
大学英语四级词汇训练 1200 题
Test 1
  1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception
  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a speed. A.spare B.fast C.moderate D.moral
  3.All the memories of his childhood had from his mind by the time he was
  65. A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned
  4.This river is so big that it is impossible to build a under it without modern technology. A.canal B.tunnel C.channel D.cable
  5.The is nearly dead , so I can not start the car again. A. bean B.beam C.bake D.battery
  6.When making modern cameras , people began to plastics for metal. A. surround B.substance C.stretch D.substitute
  7.With the help of the government , a large number of people after the flood in 19
  91. A. survived B.suspended C.suffered D.subfected
  8.He always has a lot of ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about. A. novel B.spoil C.acceptable D.additional
  9.Please be serious. I am not . You should consider it carefully A. sorting B.joking C.counting D.comparing
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。
-1-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  10.We do not have a school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. . A. continue B.bay C.assistance D.graduate
  11.In the United States, the foreign policy is decided by the government, not by each state. A. federal B.figure C.scientific D.service
  12.He works in our university as a visiting , not as a formal faculty member. A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot
  13.When you fill in the application form, please use your address so that we can contact you easily later. A. policy B.plain C.permanent D.principal
  14.John to be a polite man. But in fact he is very rude. A. pretends B.assures C.affords D.melts
  15.We can not trust him any more because he often his duty. A. owes B.spoils C.deserts D.neglects
  16.In order to increase our output, we need to import more production . A. facilities B.hens C.votes D.artists
  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s . A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent
  18.This river forms a natural between China and Korea. A. boundary B.string C.spot D.zone
  19.She is already 16years old. But she as if she were still a little girl. A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -2-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  20.We are at the rapid progress Mark has made in this semester. A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored
  21.The doctors the medicines to the people in the flood area. A. distributed B.packed C.prayed D.undertook
  22.Much of the news provided by this newspaper is , not foreign. A. domestic B.strain C.purchase D.murder
  23.He tried to relations with his former wife but he failed. A. measure B.maintain C.shelter D.reply
  24.He to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job. A. resolved B.resorted C.requested D.reserved
  25.The work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy. A. research B.rescue C.vessel D.vast
  26.Many kinds of animals are believed to have from the earth A. withdrawn B.vanished C.found D.hung
  27.The engineers in this lab spent several weeks their plans for the new bicycle. A. counting B.stripping C.elaborating D.casting
  28.Pine trees are usually believed to cold weather. A. guard B.accomplish C.roar D.endure
  29.Free medical service is to nearly all the college students in China. A. favorite B.available C.convenient D.average
  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were .
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -3-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored
  31.The college students in China are from smoking on campus because this will do them no good. A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained
  32.Professor Smith is also the of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help. A. detective B.president C.manager D.director
  33.We won’t allow any foreign country to in our internal affairs. A. devote B.district C.interfere D.wander
  34.We can not all the magazines together. A. route B.draw C.thread D.bind
  35.What he said in the meeting everybody present. A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated
  36.Some lazy men would rather than work. A. indicate B.declare C.solve D.starve
  37.This boy was for what he had done in the class. A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed
  38.Some states in the United States people to carry guns. A. apply B.charm C.ignore D.forbid
  39.Carelessness made him fall in his job . A.interview B.intention C.stomach D.stocking
  40.Sometimes it is very difficult to some of the English words. Even the native speaker can not help. A. decrease B.create C.define D.delight
  41.Students with problems may apply for student loans.
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -4-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com
A. economic B.financial C.male D.economical
  42.Both sugar and salt can in water. A. desert B.absorb C.dissolve D.involve
  43.I have not heard anything from him since his . A. departure B.fault C.foundation D.acciptance
  44.Without a proper education, people could all kinds of crimes. A. conduct B.stoop C.commit D.sweat
  45.Several loudspeakers are from the ceiling and we can hear the speaker very clearly. A. connected B.sustained C.associated D.suspended
  46.This morning in the class, our teacher lost his at last because he could not stand any more. A. temper B.terror C.verse D.contain
  47.It is not for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research. A. continuous B.difficult C.convenient D.sufficient
  48.When traveling alone in the mountains, you’d better take a with you in case you get lost. A. compass B.compress C.complse D.campus
  49.As a teacher, you should not the students from asking questions in class. A. ruin B.restrain C.import D.impose
  50.If you have any problems during your study here, please do not to call me for help A. hesitate B.despair C.urge D.request 答案:
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.D
  6.D
  7.A
  8.A
  9.B
  10.D
  11.A
  12.B
  13.C
  14.A
  15.D
  16.A
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。 -5-
听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com

  17.B
  18.A
  19.D
  20.C
  21.A
  22.A
  23.B
  24.A
  25.B
  26.B
  27.C
  28.D
  29.B
  30.A
  31.A
  32.D
  33.C
  34.D
  35.A
  36.D
  37.A
  38.D
  39.A
  40.C
  41.B
  42.C
  43.A
  44.C
  45.D
  46.A
  47.C
  48.A
  49.B
  50.A
声明:本资料由听力课堂网站收集整理,仅供英语爱好者学习使用,资料版权属于原作者。
-6-
 

相关内容

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

商务英语词汇必备

   习惯包装 Usual packing/ customary packing 分批装船 partial shipment 装船单据 shipping document 水渍险 with average or with particular average ( W.A. or W.P.A) 保险单 insurance policy 承兑交单 documents against acceptance 虚盘 non-firm offer 执行订单 to carry out/execute/fulfi ...

初三年级英语语法练习题

   初三年级英语语法练习题 一,根据所给名词的适当形式填空:10% 1. There are a lot of ( leaf ) on the tree. 2. Uncle Li bought two ( watch ) yesterday. 3. There are many ( child) in the classroom. 4. We have a lot of nice ( tomato ) here. 5. There are lots of ( sheep ) in the hil ...

常见计算机英语词汇解释

   library 库,程序库   linkage 连接   to load 装入,寄存,写入,加载   location 存储单元   logger 登记器,记录器   loop 循环   machine language 机器语言   magnetic storage 磁存储器   magnetic tape 磁带   matrix 矩阵   memory 存储器   message 信息,报文   microcomputer 微型计算机   module 组件,模块   monitor ...

大学英语四级词汇练习题

   大学英语四级词汇练习题 Test 4 1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not himself to the Chinese customs. A.adopt B.adjust C.adapt D.accept 2.He tried to with the manager for has salary. A.evaluate B.object C.bargain D.pause 3.To so ...

淘金英语四级光盘内容第4周 周末 词汇练习题

   www.TopwayEnglish.com 第四周 Fri.-Sun. 词汇练习题 第一组 复习 Lesson 13 1. The automatic doors in supermarkets the entry and exit of customers with shopping carts. [CET-6:01.6] A) furnish B) induce C) facilitate D) allocate 2. In some remote places there are st ...

英语词典

   2 keyways,24 widex8 deep displaced 112° 2 键槽 24 阔 x8 深 错位 112° 3 hole φ10 eq(equally)sp(space)on 185pcd (pitch circle diameter) 3?φ10 均布(于 φ185 圆周上) 3-phase motor 三相交流电动机 3-roll-welding equipment 三辊矫直机机组 4-high-five-stand fully continuous tandem co ...

英语词典 A

   a abdomen ability aboard abound about abroad abrupt absolute absorb abstract absurd abuse academic academy accelerate accent acceptance access accessory accident accidental acclaim accommodate accommodation accompany accomplish accord according to ...

热门内容

2011人教版新目标英语第一轮复习之:数词教案

   2011 年九年级专题复习教案 主备人: 主备人:魏素娟 数词( 数词(numbers) ) ●概念: 数词分为“基数词”和“序数词”。基数词用来表“数量”,序数词用来表“顺序”。 ●构成规律: A: 基数词 1 至 12 是独立单词, 至 19 均以“teen”结尾, 13 “几十”的整十数均以“ty” 结尾。 B:序数词由基数词完成,一般在基数词后加“th”. 基数词 序数词 one first two second C:日期 (1)1 月 6 日 (3)9 月 9 日 D:年代 (1) ...

2011年英语四级写作提高:如何改写范文

   复习准备英语四级写作时,我们应该按照“谋篇、段落、句子、措辞”(如图一)“四步走”的宏观复习方式 来准备。我们应该将以往的范文作为框架,从谋篇布局着手,加以润色字词句的修饰,将其变成自己的四 级高分作文。 英语四级、英语六级考试写作提高方法: 学习范文或掌握优秀作文是打破提高自己传统写作语言的第一步。下面我们通过 2005 年 12 月四级范文,分析学习如何提纯范文中的“谋篇、段落、句子、措辞”并加以利用,使 其变成自己的语言。 Should the University Campus Be ...

2008?2009学年度第二学期 六年级英语期中

   …………………………………………密…………………………封…………………………线……………………………………………… …………………………………………密…………………………封…………………………线 2008? 2008?2009 学年度第二学期 六年级英语期中测试试卷 (考试时间:40 分钟,满分:100 分) 考试时间: 分钟,满分: 一,默写出五个元音字母.(10 分) 二,根据单词和中文意思连线. (10 分) chicken 鱼 fish 蔬菜 fruit 鸡肉 meat 水果 肉 v ...

近四年重考庆高考英语分析试

   近四年重庆高考英语分析 毛廷新 一、听力 (一)题型分析 今年听力除了我上面讲到的硬件方面的内容外,在题型设置和场景选择方面,还是有一些 特点的。虽然说听力场景覆盖到了传统的一些场景,但是,以家庭场景为主,这是一个比较好 的方向。因为家庭场景学生是相对比较熟悉的,但是像办公室场景学生可能不太熟悉,如果考 查这个,可能就对学生造成理解上面的影响。 近四年听力难度均不大, 年有一道难题, 年没有难题, 05 06 相对而言 06 年题目相对较易。 前面 5 个题难度都不大,然而得分率仍然较低,主 ...

湖北2010年自考英语专业(专科)考试计划

   湖北2010年自考英语专业(专科)考试计划 专业代号: 专业代号:050207 主考学校: 主考学校:武汉大学 一、课程设置及使用教材 课程设置及使用教材 设置及使用 课 程 代 码 刘瑞 1 03 70 6 03 70 7 04 72 9 4 00 01 8 5 00 01 9 外语教 6 00 52 2 00 59 3 00 59 4 9 00 59 5 1 00 英语阅读(二) 6 《英语阅读(二) 》 白永 英语阅读(一) 6 俞洪 亮 口语 听力 英语国家概况 4 《英语国家概况》 ...