大学英语四级词汇训练 1200 题
Test 1
  1. With the of Mary, all the girl students are eager(盼望) to go to the party. A. exhibition B. exception C. except D. reception
  2. Although the traffic is not busy, he likes to drive at a speed. A. spare B. fast C. moderate(中速的) D. moral
  3. All the memories of his childhood had from his mind by the time he was
  65. A. faded(已凋谢的) B. illustrated C. confined D. concerned
  4. This river is so big that it is impossible to build a under it without modern technology. A. canal B. tunnel C. channel D. cable(电缆)
  5. The is nearly dead , so I can not start the car again. A. bean B. beam C. bake D. battery(电池)
  6. When making modern cameras , people began to plastics for metal. A. surround B. substance C. stretch D. substitute
  7. With the help of the government , a large number of people after the flood in 19
  91. A. survived B. suspended C. suffered D. subjected
  8. He always has a lot of ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinking about. A. novel B. spoil C. acceptable D. additional

  9. Please be serious. I am not . You should consider it carefully
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理
A. sorting B. joking C. counting D. comparing
  10. We do not have a school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. A. continue B. bay C. assistance D. graduate
  11. In the United States, the foreign policy is decided by the government, not by each state. A. federal B. figure C. scientific D. service
  12. He works in our university as a visiting , not as a formal faculty member. A. traditional B. scholar C. nurse D. pilot
  13. When you fill in the application form, please use your address so that we can contact you easily later. A. policy B. plain C. permanent D. principal
  14. John to be a polite man. But in fact he is very rude. A. pretends B. assures C. affords D. melts
  15. We can not trust him any more because he often his duty. A. owes B. spoils C. deserts D. neglects
  16. In order to increase our output, we need to import more production . A. facilities B. hens C. votes D. artists
  17. When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s . A. surface B. atmosphere C. attitude D. bent
  18. This river forms a natural between China and Korea. A. boundary B. string C. spot D. zone
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理

  19. She is already 16 years old. But she as if she were still a little girl. A. believes B. absorbs C. accrues D. behaves
  20. We are at the rapid progress Mark has made in this semester. A. distinguished B. annoyed C. astonished D. scored
  21. The doctors the medicines to the people in the flood area. A. distributed B. packed C. prayed D. undertook
  22. Much of the news provided by this newspaper is , not foreign. A. domestic B. strain C. purchase D. murder
  23. He tried to relations with his former wife but he failed. A. measure B. maintain C. shelter D. reply
  24. He to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job. A. resolved(下定决心的) B. resorted(求助)C. requested D. reserved (保留的)
  25. The work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy. A. research B. rescue C. vessel(容器,导管) D. vast(巨大的)
  26. Many kinds of animals are believed to have from the earth A. withdrawn B. vanished C. found D. hung
  27. The engineers in this lab spent several weeks their plans for the new bicycle. A. counting B. stripping C. elaborating(精心制作)D. casting
  28. Pine trees are usually believed to cold weather. A. guard B. accomplish C. roar D. endure
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理

  29. Free medical service is to nearly all the college students in China. A. favorite B. available C. convenient D. average
  30. After working for twenty hours without any rest, the doctors were . A. exhausted(疲惫的) B. mounted C wrapped D. restored
  31. The college students in China are from smoking on campus because this will do them no good. A. discouraged B. observed C. obeyed D. obtained
  32. Professor Smith is also the of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help. A. detective B. president C. manager D. director
  33. We won’t allow any foreign country to in our internal affairs. A. devote B. district C. interfere D. wander
  34. We can not all the magazines together. A. route B. draw C. thread D. bind
  35. What he said in the meeting everybody present. A. disgusted B. dismissed C. disposed D. eliminated
  36. Some lazy men would rather than work. A. indicate B. declare C. solve D. starve
  37. This boy was for what he had done in the class. A. scolded B. overcome C. inclined D. displayed
  38. Some states in the United States people to carry guns. A. apply B. charm C. goner D. forbid
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理

  39. Carelessness made him fall in his job . A. interview B. intention C. stomach D. stocking
  40. Sometimes it is very difficult to some of the English words. Even the native speaker can not help. A. decrease B. create C. efine D. delight
  41. Students with problems may apply for student loans. A. economic B. financial C. male D. economical
  42. Both sugar and salt can in water. A. desert B. absorb C. dissolve D. involve
  43. I have not heard anything from him since his . A. departure B. fault C. foundation D. acceptance
  44. Without a proper education, people could all kinds of crimes. A. conduct B. stop C. commit D. sweat

  45. Several loudspeakers are from the ceiling and we can hear the speaker very clearly. A. connected B. sustained C. associated D. suspended
  46. This morning in the class, our teacher lost his at last because he could not stand any more. A. temper B. error C. verse D. contain
  47. It is not for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research. A. continuous B. difficult C. convenient D. sufficient
  48. When traveling alone in the mountains, you’d better take a with you in case you get lost. A. compass B. compress C. compiles D. campus
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理

  49. As a teacher, you should not the students from asking questions in class. A. ruin B. restrain C. import D. impose
  50. If you have any problems during your study here, please do not to call me for help A. hesitate B. despair C. urge D. request
答案:
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.D
  6.D
  7.A
  8.A
  9.B
  10.D
  11.A
  12.B
  13.C
  14.A
  15.D
  16.A
  17.B
  18.A
  19.D
  20.C
  21.A
  22.A
  23.B
  24.A
  25.B
  26.B
  27.C
  28.D
  29.B
  30.A
  31.A
  32.D
  33.C
  34.D
  35.A
  36.D
  37.A
  38.D
  39.A
  40.C
  41.B
  42.C
  43.A
  44.C
  45.D
  46.A
  47.C
  48.A
  49.B
  50.A
Test 2

  1. This kind of medicine has the power to poison. A. splash B. resist C. adopt D. occupy
  2. He is easily so I do not like to talk with him. A. defended B. afforded C. created D. offended
  3. I am to believe that he won’t come back to see his wife again. A. inclined B. puzzled C. accompanied D. performed
  4. Before you mail this letter, you should check again whether you have it or not. A. sunk B. sighed C. sought D. sealed<密封>
  5. After talking for nearly ten hours, he to the government’s pressure at last. A. expressed B. yielded《屈服》. C.decreased D. approved
  6. My hands and feet were with cold as I waited for the bus. A. cliff B. still C. stiff< 僵硬的> D. stick
  7. This problem is beyond his ability and he can not it.
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理
A. slip B. pack C. gain D. solve
  8. When you buy the spare parts for your car, try to get the ones from the authorized dealer. A. genuine B. generous C. genius(天才) D. gentle
  9. If you use , you can get a higher quality picture. A. wax B. shame C. goose D. slides
  10. Who this country, the people or the president? This question is not easy to answer. A. frightens(惊恐) B. differs C. displays D. governs
  11. This year our university does not have any to continue the international student exchange program. A. function B. fundamental C. funeral(葬礼) D. funds
  12. Who is the patient being on? A. painted B. operated C. tied D. fetched
  13. Mary is of music but I am not. A. pause B. adventure C. grammatical D. fond
  14. This man has been proved of murder. A. guilty (犯罪的,有罪的)B. spoil C. flash D. curious(好奇的, 古 怪的)
  15. The international situation is very in the Middle East. A. delicious B. perfect C. delicate D. percent
  16. Even though he knew that I should study, he still me to go to the movies. A. recognized B. extended C. persuaded D. unexpected
  17. We that it will take another four months to finish this plan.
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理
A. grant B. estimate C. council D. check
  18. He read the paper several times but be still some printer’s errors. A. overlooked B. ignored C. noticed D. outlined
  19. She often talks with a appearance(出现,外貌) but in fact she is always telling lies. A. tidy B. sincere (真实的,真诚的)C. worship D. merry
  20. If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student from the government. A. menu B. spoon C. loan(借款) D. bond
  21. English has become a communication for people from different countries. A. merit B. stream C. enjoyment D. medium
  22. During the eight years war, many people their blood for their country. A. shed(流出,脱皮) B. tempted C. reserved D. devoted
  23. You have greatly us. What you have done is not what you told us about several weeks ago. A. disappointed B. deserted C. clarified D. opposed(反对的)
  24. Before you begin writing your paper, please write first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about. A. an origin B. a detail C. an example D. an outline
  25. If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a for me . A. chapter B. ceremony C. chamber D challenge
  26. A political and economic situation is very important for the development of any country.
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理
A. stain B. stable (稳定的 )C. peaceful D. pink
  27. The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your in college. A. performance B. policy C. smart D. statement
  28. The World Trade Center is often called a Building, because it is made up of two identical buildings. A. Alike B. Folk C. Twin D. Former

  29. It is impossible for us to such a difficult task within the limited time. A. fuel B. frown C. fulfill D. frost
  30. Please do not when somebody else is talking. A. intend B. interpret(解释,口译) C. interrupt D. invest(购买, 授予)
  31. As a commander, you should not the soldiers to unnecessary danger. A. express B. explode C. exploit D. expose
  32. This newspaper often the government’s opinion, not the public opinion A. affects B. reacts C. reflects D. recognizes
  33. Although in great danger, the wounded still did not want to from the front. A. feedback B. backward C. withdraw D. departure
  34. This movie has a ending. You can not imagine who will be killed finally. A. dramatic B. original C. considerable D. temple
  35. During the graduation , the president gave a wonderful opening speech.
www.51pigai.com 本文来源于网络,由新东方批改网(www.51pigai.com www.51pigai.com)友情整理
A. evolution B. sign C. individual D. ceremony
  36. The dog the rabbit but could not catch it. A. ceased B. chained C. checked D. chased
  37. If your letter is over weight, you must pay for the . A. excess B .exceed C. checked D. chased
  38. In the class the teacher asked the students to their bad habits. A. weaken B. omit C. overcome D. overtake
  39. When you study in the United States, usually you have to buy your own health . A. insurance B. expense C. evidence D. payment
  40. Chocolate and ice-cream have different . A. favour B. favourites C. fever D. flavors
  41. This is an that will not be easily forgotten. A. impact( 冲击, 影响) B. academic C. insult( 侮辱, ) D. alternative 凌辱
  42. Please me for my rudeness. I really do not know the custom here. A. engage B. comfort C. execu
 

相关内容

大学英语四级词汇训练1200题1

   大学英语四级词汇训练 1200 题 1 来源: 作者: 发布时间:2007-04-15 查看本文[繁?园? 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a speed. A.spare B.f ...

大学英语四级真题2008.12

   Short Conversations 11.M: I just received an Email from one of my former classmates. I was surprised, I hadn’t heard from him for ages. W: Well, I’ve been out of touch with most of my old friends, only one or two still drop me a line occasionally, ...

大学英语四级词汇训练1200题

   Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the traffic is not busy, he likes to drive at a speed. A.spare B.fast C.moderate D.moral 3.All the memories of h ...

00_资料_大全_NBV-大学英语四级词汇

   今人不见古时月,今月曾经照古人。 天不老,情难绝。心似双丝网,中有千千结。-张先《千秋岁》 天不老,情难绝。心似双丝网,中有千千结。-张先《千秋岁》 。-张先 似此星辰非昨夜, 为谁风露立中宵。 黄景仁 绮怀诗二首其一》 -黄景仁 绮怀诗二首其一》 《 似此星辰非昨夜, 为谁风露立中宵。 - 直道相思了无益,未妨惆怅是清狂。-李商隐《无题六首其三》 直道相思了无益,未妨惆怅是清狂。-李商隐《无题六首其三》 。-李商隐 深知身在情长在,怅望江头江水声。-李商隐《暮秋独游曲江》 深知身在情长在, ...

2010年大学英语四级词汇表(新大纲)

   满分四六级英语网 www.cetcet.com 独家整理 大学英语四级词汇表, 2010 年大学英语四级词汇表,如下 abandon vt.丢弃;放弃,抛弃 ability n.能力;能耐,本领 abnormal a.不正常的;变态的 aboard ad.在船(车)上;上船 abroad ad.(在)国外;到处 absence n.缺席,不在场;缺乏 absent a.不在场的;缺乏的 absolute a.绝对的;纯粹的 absolutely ad.完全地;绝对地 absorb vt.吸收 ...

2010年大学英语四级词汇表-晓斌整理

   大学英语四级考试复习冲刺系列??四级词汇表 2010 年大学英语四级词汇表 abandon vt.丢弃;放弃,抛弃 ability n.能力;能耐,本领 abnormal a.不正常的;变态的 aboard ad.在船(车)上;上船 abroad ad.(在)国外;到处 absence n.缺席,不在场;缺乏 absent a.不在场的;缺乏的 absolute a.绝对的;纯粹的 absolutely ad.完全地;绝对地 absorb vt.吸收;使专心 abstract a.抽象的 n ...

2008年12月大学英语四级(CET-4)真题与答案

   2008 年 12 月大学英语四级真题试题 08 年 12 月 CET4 试题 Part I Writing 作文题目: 作文题目:Limiting The Use of Disposable Plastic Bags 1. 一次性塑料袋曾被广泛的使用 2. 造成的问题 3. 限制使用的意义 Part II Reading comprehension (Skimming and Scanning)(15minutes) Directions: In this part, you will h ...

2008年12月大学英语四级听力原文+试题+答案+mp3

   11.M: I just received an Email from one of my former classmates. I was surprised, I hadn’t heard from him for ages. W: Well, I’ve been out of touch with most of my old friends, only one or two still drop me a line occasionally, Q: What does the wom ...

大学英语四级词汇

   大学英语四级词汇讲解 大学英语四级词汇讲解 四级词汇 该讲的都在六级的帖子里说了,这里就只提一点,我继续开始做四级词汇, 一是为了方便大家学习,二是让自己重新复习一遍四级词汇,我不希望我的考 试只是为了一张纸,我要么真正掌握英语,要么撒手不做。 因为四级词汇较多,我一次录入量为三十个,根据你的情况对单词进行主 次归类,然后背诵,而对于考六级的同学,反复吃透这些常用词汇才是真正之 要义。 Have a good trip! 第一天 abandon vt. 抛弃,离弃 The cruel man ...

大学英语四级词汇

   大学英语四级词汇?短语( 大学英语四级词汇?短语(一)、 (二) be able to 能,会 abound in 盛产,富于,充满 be about to 即将(做) above all 首先,首要,尤其是 be absorbed in 专心致力于… be abundant in …富于,…丰富 by accident 偶然 in accordance with 与…一致;按照, 根据 according as 根据…而… according to 根据…所说;按照 account for ...

热门内容

初中英语语法梳理和提高??名词综合练习和答案

   初中英语语法梳理和提高??名词综合练习和答案 初中英语语法梳理和提高??名词综合练习和答案 ?? 名 词 表示人、事物、地方、现象或抽象概念等的名称的词。 知识梳理:提纲挈领,抓住重点和难点! 一、 名词的分类 类 别 意 义 例 词 表示具体的人名、事物、 专有名词 名 可 个体 数 名词 国家、地名、机构、团体 等的专有名称 表示单个人的人或事物 Jim , China, Qingdao, the UK, the Great Wall girl, student, factory, de ...

服装类英语词汇

   服装类英语词汇 acryl 压克力 anorak, duffle coat 带兜帽的夹克,带风帽的粗呢大衣 apron 围裙 bathing costume, swimsuit, bathing suit 游泳衣 bathing trunks 游泳裤 bathrobe 浴衣 belt 裤带 beret 贝蕾帽 bikini 比基尼泳衣 blouse 紧身女衫 boot 靴子 bow tie 蝶形领带 bowler hat 圆顶硬礼帽 braces 裤子背带 (美作:suspenders) b ...

2010新东方考研英语强化写作

   新东方在线 [www.koolearn.com ] 2010 考研英语网络课堂电子教材系列 写作 2010 考研英语强化写作 主讲: 主讲:王江涛 欢迎使用新东方在线电子教材 2010 考研考研英语强化写作讲义 第一节 考研写作总论 一,课程安排: 1,考研写作总论:复习计划,时间分配,写作学习,大纲解读 2,段落写作:框架结构,启承转合,段落写作经典范文 3,图画作文: 4,词汇写作,句子写作 5,应用文:书信,备忘录,报告,摘要,告示 二,复习计划: 1,攻克词汇: 1) 词汇书: 2) ...

河南省高等教育自学考试英语专业本科毕业

   河南省高等教育自学考试英语专业本科毕业 毕 业 论 文 Students’ Shortcomings Correction in English Reading 纠正学生在英语阅读中的错误 专 业 名 称: 论文作者名称: 准 考 证 号: 英 语 论 文 类 型: 应用语言学 论文完成时间: 联 系 方 式: _ 1 Students’ Shortcomings Correction in English Reading 【Abstract】At present, the purpose ...

英语四级作文

   英语四级作文预测 made by 王其能、徐会卿、臧小军、赵杰 环境污染 Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic: Pollution: An Increasing Concern in China. You should write at least120 words. following the outline below in Chinese. 1. ...