苏州立达 2009 年初三英语二模测试卷
本试卷分为第一卷(选择题 和第二卷 非选择题)两部分 共五大题, 小题, 本试卷分为第一卷 选择题)和第二卷 非选择题 两部分.共五大题,56 小题,满分 100 选择题 和第二卷(非选择题 两部分. 分钟. 分(不含听力和口试 30 分),考试用时 100 分钟. 不含听力和口试 ,
第一卷(三大题 第一卷 三大题 共 55 分)
小题; 一、选择填空(共 25 小题;每小题 1 分,满分 25 分) 选择填空 共 A) 单项填空 共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 单项填空(共 小题;
  1.I need a break.I think I’ll go to the countrysideDragon Boat Festival. A.in B.on C.at D.from
  2.Soccer is a kind ofsport.That means you cannot play it by yourself. A.team B.popular C.funny D.boring
  3.The money donated to Project Hopethe children in poor areas return to school. A.is used to helping B.is used to help C.used to helping D.used to help
  4.?Mom,I got the best grade on the English test today. ?Good job,Son.I’mof you. A.sure B.sick C.pride D.proud
  5.The teacher was very gratefulyou did. A.to what B.to that C.for what D.for that
  6.Daniel is a careful driver,but he drivesof my friends. A.more carefully B.the most carefully C.less carefully D.the least carefully
  7.?Will you go to Tom’s birthday party,Sally? ?Perhaps not.I. A.wasn’t invited B.didn’t invite C.haven’t been invited yet D.hasn’t invited
  8.?Could you please tell me? ?Sure.It’s very easy. A.where can I buy this kind of camera B.who had bought the camera C.that if there is a camera shop over there D.how I can use the new camera
  9.The young mother was so excited that she didn’t knowtoto the girl. A.how;say B.what;say C.how;tell D.what;tell
  10.He will show his new CD player to us as soon as hehis homework. A.finishes writing B.will finish to write C.finishes to write D.will finish writing
  11.?The manis smoking is looking for his wallet. ?Oh,I know him.He’s Jim’s father. A.which B.whom C.who D./
  12.I’veall the parts,but the bike still doesn’t.
1
A.cleaned;work B.sold;start C.downloaded;go D.thrown;move
  13.Mr Green had all his moneyand couldn’this hotel bill. A.taken;pay up B.steal;pay for C.gone;pay off D.stolen;Pay
  14. can’t stop worrying about my exam tomorrow. “I ” “. ” A.That’s all right.Never mind. B.I’m sure you’ll do well. C.You’ve done a great job. D.Good luck to you.
  15.Afterthe two designs,he founddifficult to make the final decision. A.compared;it B.compared;that C.comparing;it D.comparing;that B) 完形填空(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 完形填空 共 小题; The poor are very wonderful people.One evening my sisters and I went out and picked up four people from the street. One of them 16 a most terrible condition. told my sisters, I “You ”So I did for her all that my 17 the other three.I take care of this one who looks 18 . love can do. 19 her in bed, there was such a beautiful smile on her face. took hold I and She of my hand as she 20 “Thank you”and then she died.I could not help but examined my heart before her.I asked myself 21 would say if I Was in her place.My answer was very simple.I would say I was hungry,cold,homeless,and I was dying,or something else,but she gave me her 22 love.Then she died with a smile on her face. I am going to try to make a home for many people who have no home.Because I believe that love begins at home, if we can create a home for the poor, think that 23 love will and I spread.Through this love we will be able to bring peace to the pooh So let us always meet 24 with a smile, the smile is the 25 of love, once we begin to love each other naturally, for and we will do something for others.
  16.A.were in B.was in C.were with D.was with
  17.A.look for B.care about C.catch up with D.care for
  18.A.worse B.stronger C.better D.healthier
  19.A.gave B.threw C.put D.pushed
  20.A.spoke B.told C.said D.shouted
  21.A.which B.what C.when D.how
  22.A.grateful B.careful C.hopeful D.powerful
  23. less and less A. B. little and little C. more and more D.fewer and fewer
  24.A.the others B.the other C.another D.each other
  25.A.begin B.beginning C.end D.ending 阅读理解(共 小题; 二、阅读理解 共.15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) A As prices and building costs keep rising, “do-it-yourself” the (DIY)trend(趋势)in the U. S. continues to grow
2
“We needed furniture for our living room, ”says John Ross, “and we just didn’t have enough money to buy it. we decided to try making a few tables and chairs. John got married So ” six months ago, like many young people these days, and they are struggling to make a home at a time when the cost of living is very high.The Rosses took a 2-week course for$280 at a night school.Now they build all their furniture and make repairs around the house. Jim Hatfield has three boys and his wife died.He has a full-time job at home as well as in a shoe making factory.Last month,he received a car repair bill for$4
  20. was deeply upset “I about it.I’ve finished a car repair’course,I should be able to fix the car by myself. ” John and Jim are not unusual people. Most families in the country are doing everything they can to save money so they can fight the high cost of living.If you want to become a ‘do-it-yourselfer’ ,you can go to DIY classes.And for those who don’t have time to take a course,there are books that tell you how you can do things yourself.
  26.We can learn from the text that many newly married people. A.find it hard to pay for what they need B.have to learn to make their own furniture C.take DIY courses run by the government D.seldom go to a department store to buy things.
  27.John and his wife went to evening classes to learn how to. A.run a DIY shop B.make or repair things C.save time and money D.improve the quality of life
  28.When the writer says that Jim has a full-time job at home,he means Jim. A.makes shoes in his home B.does extra work at niight. C.does his own car and home repairs D.keeps house and looks after his children
  29.Jim Hatfield decided to become a do-it-yourselfer when. A.his car repairs cost too much B.the car repair class was not helpful C.he could not possibly do two jobs D.he had to raise the children all by himself B From the early days of history people needed to have ways of telling the time, machines but for telling the time were not invented until the thirteenth century.These first clocks were very big.They had no faces or hands but they did have a bell.It rang every hour. In the seventeenth century,people began to use clocks with faces and hands and to have small clocks to carry with them.For a long time after that,men and women had pocket watches.These were usually tied to a button on the persons’clothes. It is strange that watches were not used until 19
  14.The man who made the first popular watch was walking in a park one day.There he saw a woman with a pocket watch tied to her wrist(手腕).She was feeding her baby and so she needed to have both hands free to hold the child. Now nearly everybody wears a watch all the time.If you have a“waterproof’watch,you don’ even have to take it off when you go swimming. t About 80 million watches are made every
3
year.
  30.Clocks were invented. A.before the thirteenth century B.in the seventeenth century C.for telling the time D.in the early days of history
  31.Which is the right order of the things invented? A.Wristwatches,pocket watches,clocks with faces and hands,and clocks without faces or hands. B.Pocket watches,wristwatches,clocks with faces and hands,and clocks without faces or hands. C.Clocks with faces and hands,clocks without faces or hands,pocket watches and wristwatches. D.Clocks without faces or hands,clocks with faces and hands,pocket watches and wristwatches.
  32.Which of the following is the best title? A.The Invention of Watches. B.How To Tell the Time. C.From clocks to watches. D.Watches are better than clocks. C WONDERFULEVENTS HORSE RACING ALL YEAR ROUND Races Starting at 3 p.m.Every Sunday Racetrack Only 20 Miles Away Lots of Free Parking Space Free Presents No Children Allowed WEEKEND SALES This Saturday
  2~6 P.m. EVERYT]HING
  20~
  40%OFF Visit Us at Block G Grandview Mall Realize Your Dreams,Save Time and Money Fall in Love with Prices We Offer 100 YEARS OF PICTURES THEN AND NOW(Photo Show) See the Taj in History From 19
  00~2000 February
  1~April 30 City Art Museum 750 High Street Tuesday to Sunday 10 a.m.~5 P.m. DANCE PARTY CELEBRATE A SPECIAL DATE Bringing Your Sweet Heart SUNDAY NIGHT,COUNTRY CLUB , Live Band from 9p.m.~1 a.m. $25 A Couple;$15 single person

  33.People can see the photo show at. A.Grandview Mall B.City Art Museum C.Racetrack D.Country Club
  34.What can you do if you only have time between 5 p.m.to 6 p.m.on Saturday? A.Go shopping. B.Go to see the photo show. C.Go to the dance with your sweet heart.D.Go to watch the horse race.
  35.How much will Mr.and Mrs.Smith pay if they want to go to the dance party? A.15 dollars. B.25 dollars. C.
  20%~
  40%off D.For free.
  36.Where can you see the above advertisements?
4
B.In a school newsletter. D.On TV D Soon computers and other machines will be able to remember you by looking at your eyes! The program works because everyone’s eyes are different.So in the future you won’t have to remember a number when you want to use a machine or take money out of a bank.You’ll just have to look at the machine and it will be able to tell who you are. The eye-recognition(识别)program is already being tested in shops and banks in the USA, Britain,Spain,Italy and Turkey.Soon this technology will take the place of all other ways of finding out who people are. However scientists are working on other systems.Machines will soon be able to know you from the shape of your face of hand or even your smell! We already have machines that can tell who you are from your voice or the mark made by your finger. Eye-recognition is better than other kinds because your eyes don’ change as you get older, t or get dirty like hands or fingers.And even twins have different eyes,so the program can be up to
  94%correct,depending on how good the technology is.Some programs may only be right
  51%of the time.In Britain,it was found that
  91%of people who had tried it said that they liked the idea of eye-recognition.
  37.What will the program for remembering eyes be used for? A.Banks and computers. B.Banks and shops. C.Schools and computers. D.Schools and shops.
  38.How does the eye-recognition program work? A.You look at the machine and type a number B.You need to speak and then look. C.The machine looks at your face. D.You look at the machine.
  39.What problems could there be with the eye-recognition program? A.Some eyes are the same. B.Eyes can change. C.It is not always correct. D.Eyes can get dirty
  40.What’s the advantage of using recognition programs? A.You needn’t remember a number. B.You needn’t take money with you. C.You don’t need to speak. D.People think they are interesting.
A.In a book. C.In a newspaper
第二卷(三大题 第二卷 三大题 共 45 分)
三、单词拼写根据下列句子及所给汉语注释,写出空缺处各单词的正确形式.每空只写一 单词拼写根据下列句子及所给汉语注释,写出空缺处各单词的正确形式. 词.(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 共 小题;
  41.The red lines on the map often(代表)railways.
  42.My brother has(困难)remembering names.
  43.Of us all,Alan was the(忙碌).
5

  44. kept reading the book late into the night, He because he was deeply(吸引)by the story.
  45.The teacher gave(每个)of us a piece of filter paper before doing the experiment.
  46.China is only the third country to(成功地)perform a space walk.
  47.He had counted(九十)sheep,but still couldn’t sleep.
  48.This explanation is(违反)the natural law.
  49.I think they should be strict with(他们自己).
  50.Could you tell me the(教授)name? I know he teaches physics at Cambridge. 句子翻译将下列句子译成英语. 共 小题; 四、句子翻译将下列句子译成英语.(共 5 小题;每小题 3 分,满分 15 分)
  51.叫他不要玩火.
  52.你能想象一下没
 

相关内容

苏州立达2009年初三英语二模测试卷

   苏州立达 2009 年初三英语二模测试卷 本试卷分为第一卷(选择题 和第二卷 非选择题)两部分 共五大题, 小题, 本试卷分为第一卷 选择题)和第二卷 非选择题 两部分.共五大题,56 小题,满分 100 选择题 和第二卷(非选择题 两部分. 分钟. 分(不含听力和口试 30 分),考试用时 100 分钟. 不含听力和口试 , 第一卷(三大题 第一卷 三大题 共 55 分) 小题; 一、选择填空(共 25 小题;每小题 1 分,满分 25 分) 选择填空 共 A) 单项填空 共 15 小题; ...

2009年上海市宝山区中考英语模拟测试卷

   教育城中考网 www.12edu.cn/zhaokao/zk 2009 年上海市宝山区中考英语模拟测试卷 年上海市宝山区中考英语模拟测试卷 中考英语模拟 考试时间: 分钟) (满分: 150 分,考试时间:100 分钟 满分: 小题。试题均采用连续编号。 (本卷有九大题,共 106 小题。试题均采用连续编号。所有答案务必按照规定 本卷有九大题, 在答题卡上完成 做在试卷上不给分。 上完成, 在答题卡上完成,做在试卷上不给分。 ) Part 1 Listening (第一部分 听力 第一部分 ...

2008-2009年度初三英语统练试卷(二)答案

   中考模拟练习( 房山区 2009 年中考模拟练习(二) 英 语 第 I 卷 选择题 共 70 分 听力理解 (共 18 分) 共 1. A 13. C 25. B 37. B 49. D 2. B 14. C 26. D 38. C 50. B 3. A 15. A 27. C 39. A 51. C 4. C 5. C 16. B 17. C 28. C 29.D 40. C 41. B 52. B 53. A 6. C 18. A 30. C 42. D 54. B 7. A 19. C ...

2008-2009年度初三英语统练试卷(二)正稿

   中考模拟练习( 房山区 2009 年中考模拟练习(二) 英 语 第 I 卷 选择题 共 70 分 听力理解 共 听力理解 (共 18 分) 一、听简短对话,选择与对话内容相符的图片,并将代表图片的字母填写在答题卡相应题号的位置上。每 段对话读两遍。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. A. 2. B. C. A. 3. ( ) B. C. A. 4. B. C. A. B. C. 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。并将所选答案字母代号填入答题卡相应题号 位置上。每段对话 ...

2009年英语高考考前讲座

   2009 年英语高考考前讲座 北京四中 李俊和 09 年 2 月 给学生的复习建议 一 给学生的复习建议 1.不变 ( 词汇, 题型,难度,评分) 8 个特点: 依据, 能力, 基础, 阅读, 2.做题 (每天,能力,练会,少说) 语篇, 思维, 文化, 稳定 3.高考题, (04-08,84 套,本地,07 年题) 4.基础题 (352,中低档,上课难度,针对性,反复做) 5.阅读 6.完形 ( 关键,40+30,2-4 篇,精读和泛读,6 月 7 日晚, 四级) (听+单+写+阅+完, ...

2009年12月英语四级真题

   2009 年 12 月大学英语四级考试试题 Part Ⅰ Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Creating a Green Campus. You should write at least 120 words following the outline give ...

广州中考-初三英语口语测试卷A

   初三英语口语测试卷 A 一,朗读下面文字 Food is very important. It makes us strong and healthy. In most countries, people have three or four meals every day. The first important meal is breakfast. Doctors say that if you don't have a good breakfast, you can't work we ...

广州中考-初三英语口语测试卷D

   初三英语口语测试卷 D 一, 朗读下面文字 We are always using body language in our daily communication. When we talk with each other, we may use body language. For example, in the USA, people point to their heads when they think someone is clever. However, human being ...

2009年6月英语四级考试真题与答案

   Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. 可可英语网 2009 年 6 月英语四级考试真题与答案 真题: Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minute to write a short essay on the topic of ...

2009年12月英语四级真题及答案[1]

   本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2009 年 12 月大学英语四级考试真题及答案 Part Ⅰ Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Creating a Green ...

热门内容

广交会英语常用语

   广交会英语整理篇 广交会常用外语(一) 问好 1. Good morning/afternoon/evening./May I help you? /Anything I can do for you? 2. How do you do? /How are you? /Nice to meet you. 3. It’s a great honor to meet you./I have been looking forward to meeting you. 4. Welcome to Ch ...

自考英语(二)Test 3试题及答案

   自考英语(二)Test 3 Ⅰ.Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题纸上将相应的字母涂黑。 1.Almost everything a manager does decisions; indeed, some suggest that the management process is decision making. [A] imposes [B] improvises [C ...

新时代交互英语读写译4答案(99.9%以上正确率)

   新时代交互英语读写译第四级答案(第一单 元) Chapter 1 Reading 1 Vocabulary & Structure 1 ⒈carved out ⒉wind up ⒊out of place , ended up ⒋In the hope of , embarked on ⒌demand ⒍embrace ⒎ended up in ⒏decent Vocabulary & Structure 2 ⒈She stood shivering … brink ⒉Bor ...

2011年英语高考大纲词汇表

   勤学之、慎思之、明辨之、笃行之 编 付建平一对一教学资料汇 advance v. 推进,促进;前进 adolescence n. 青春期 adolescent n. 青少年 adopt v. 采取,收养 adore v. 爱慕 adult n. 成人 advance v. n. 发展,前进 advantage n. 优点; 好处 adventure n. 冒险; 奇遇 advertise v. 为…做广告 advertisement n. 广告 advice n. 忠告,劝告,建议 advi ...

2008年大学英语四级真题8

   Model Test One Part Ⅰ Writing Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled What 3G Brings to the Campus. You should write at least 120 words following the outline given below. 1.3G 网络的建设和使用让手机又有了新的功能 2.3G 手机 ...