小桔灯初二英语基础测试
小题, 一、语言知识与运用(共 20 小题, 语言知识与运用( ) 第一节:单项选择( 小题, 第一节:单项选择(共 10 小题, )
  1.The telephone rang when we dinner. A. had B. have C. are having D. were having

  2.Everybody in the village knows this kind of fruit smells but tastes . A. terribly; good B. badly; good C. terrible; good D. bad; well

  3.Is easy for you to draw cartoon pictures? No, I don’t think so. A. it B. that C. this D. what

  4. Where does he come from? Pardon? I asked where . A. did he come from B. he came from C. he comes from D. does he come from

  5.He didn’t know he should go or not because we hasn’t got the answer yet. A. if B. weather C. that D. whether

  6.Sally told her brother play in the street. A. don’t B. doesn’t C. not D. not to

  7.Can films help us the culture of our society? Yes, of course. A. learn B. learning C. learned D. learns

  8.I don’t know if it tomorrow. If it , I will not go fishing. A. rains, rains B. rains, will rain C. will rain, rains D. will rain , will rain

  9.Though the new place was far from here, the boy insisted there alone. A. to go B. on go C. to going D. on going

  10.Sally said that she was going to visit a new friend . A. the next day 四、写作部分 根据句子意思, 用所给词的首字母填空,使句子完整、正确。 第一节 完成句子 根据句子意思 用所给词的首字母填空,使句子完整、正确。
  1.In many cities, people are not a to smoke in certain areas.
  2.The police promised to catch the thief w a month.
  3.The ending of the story made a deep i on people.
八年级英语期末试卷 第 1 页(共 3 页)
B. the day before
C. tomorrow
D. this weekend

  4.The new teacher introduced himself first, and then he called out our names in o.
  5.Nowadays, we usually keep in touch with friends by c online or sending e-mails. 根据所给的汉语,用英语完成下列句子。 第二节 句子翻译 根据所给的汉语,用英语完成下列句子。
  6.他三十几岁就成为很有名的医生。 He became a famous doctor in
  7.我觉得累了, 所以停下休息一会儿。 I felt, so I stopped and a rest.
  8.学生们习惯早起. Students are to up early.
  9.游客们在城市里四处逛,看到了许多名胜古迹。 Visitors around the city and saw a lot of places of .
  10.女孩想家了,毕竟,她还只是个孩子。 The girl got homesick, , she’s still a child. .
八年级英语期末试卷
第 2 页(共 3 页)
初二英语期末考试参考答案 0906 英语期末考试参考答案 期末考试
第一节: 第一节:单项选择
  16. D
  17. C
  18. A
  19. B
  20. D
  21. D
  22. A
  23. C
  24. D
  25. A
四、写作部分(共 35 分) 写作部分( 第一节 完成句子
  61.allowed
  62. within
  63. impression
  64. order
  65. chatting
第二节 句子翻译
  66. his thirties/ his 30s
  69. looked, interest
  67. tired, took/ had
  70. after all
  68. used, getting
八年级英语期末试卷
第 3 页(共 3 页)
 

相关内容

九年级英语上册第1-8单元检测试题

   I.根据句意及所给的首字母写出适当的单词 根据句意及所给的首字母写出适当的单词 1. Mary, would you please tell me your new a so that I can write to you? 2.-Does this piece of m sound nice? -Yes, it's wonderful! 3. May 12th is the International N Day. Let's say "Thanks” to them for t ...

英语学习_2008年6月大学英语六级考试试题及参考答案_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 Part V Cloze Directions: there are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A),B),C), and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into ...

英语口语考试试题

   英语口语考试试题 一、 读单词(2 分) 给你 20 秒的时间准备朗读短文,当听到“开始”时请在 20 秒内朗读单词 和短语一遍,当听到 “停止朗读”的提示信号时,请立即终止朗读。 strict , thief , humid , dormitory , appear , polite , be proud of , be supposed to , by accident , look forward to . 二、 短文朗读(2 分) 给你 60 秒的时间准备朗读短文,当听到“开始”的提 ...

六年级英语上册作文汇集

   六年级上册作文汇集 一、介绍你和家人上学或上班的方式 I go to school on foot.My sister goes to school on foot,too. My brother goes to school by bike. My father goes to work by car. My mother goes to work by bike. 二、介绍你和朋友各自上学的方式。 介绍你和朋友各自上学的方式。 I go to school by bus. My frie ...

七年级英语上册全套教案

   CZ 教育 Unit one My name is Gina. 教材分析 1.话 题: Making new friends 2.功能目标: 1)使学生学会用英语介绍自己。 2)使学生学会用英语和别人打招呼。 3.文化目标: 1)让学生初步体会用英语和别人交流的感受,培养学生学习英语的兴趣。 2)通过对英文名字的介绍,对比中西方表达名字的不同,了解中西方文化的差异。 3)通过对西方一些成功人士英文名字的介绍,使学生了解成功是由不懈的努力和艰苦的奋斗得来的。 4)通过介绍英文名字的由来,使学生 ...

七年级英语上册作文汇总

   七年级英语上册作文汇总 七年级英语上册作文汇总 1. 根据格内容,写一篇介绍 Salina 的文章。 Name: Salina Goes to bed:10:30 Like : Comedies Birthday : 8 August Favorite subjects : Eats dinner: 6:30 Can: dance and sing Age : 14 Wants : to see a funny movie music, English, PE 2.假使你是校《英语角》的一名 ...

小学六年级英语上册期末试卷

   小学英语六年级上册期末试卷 班别姓名分数 听力部分 一、听录音,选出你听到的单词或词组。听两遍。(10 分) 听录音,选出你听到的单词或词组。听两遍。 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. walk ) 2. A. month ) 3. A. parents ) 4. A. shopping centre ) 5. A. play ) 6. A. write ) 7. A. 8:15 ) 8. A. there ) 9. A. better ) 10. A. go shop ...

小学五年级英语上册期末试卷

   小学五年级英语上册期末试卷 小学五年级英语上册期末试卷 上册 一、判断下列每组单词划线部分读音是否相同,相同的打“√” , 不同的打“×”(6%) 。 ( ( )1.classroom dance ( )3.tent evening ( )5.jump music ( )2.stove photo ( )4.pig dining-room )6.know now 二、英汉短语互译。 (10%) 1.唱一首歌 3.帮助我做数学 5.学英语 7.和他们玩 9.和我一起跳跳绳 10.a map o ...

英语_四六级口语考试练习方法

   大学英语四级口语考试能力等级标准 大学英语四六级口语考试考务管理系统 http://61.152.239.58/cetsetweb/welcome.jsp " 口语考试成绩合格者由教育部高等教育司发给证书,证书分为 A 、 B 、 C 三个等级, 成绩低于 C 等的不发给证书 " 大学英语四、六级考试口语考试能力等级标准如下: 等级 A 等 B 等 C 等 D 等 等 级 描 述 能用英语就熟悉的题材进行口头交际,基本上没有困难 能用英语就熟悉的题材进行口头交际,虽有些困难,但不影响交际 ...

09年初四英语口语考试试题

   09 年初四英语口语考试试题 试题一 一、朗读下列单词 afternoon cheap sunglasses purple January 二、请正确朗读下列句子,注意句子语调、重音与连读。 1. ?How much is this pair of socks? ?30 yuan. 2. ?Do you have an English Contest at your school? ?Yes, we have the English Contest every year. 三、请用正确的语音 ...

热门内容

牛津小学英语二年级竞赛试卷

   牛津小学英语二年级竞赛试卷 一. 听录音,圈出你所听到的字母(10) 1. H L 2.C D 3.b A 4.e f 5.g I 6.J d 二. 听录音,圈出你所听到的单词(10) 7.k l 8.a E 9.h F 10.G j 1.builing juice 2.sleep swim 3.ferry train 4.taxi car 5.van bus 6.stop fast 7.in on 8.bell star 9.present tree 10.biscuit pizza 三. ...

高一英语Unit1-5考点练习及答案

   高一英语 Unit1-5单元考点练习 单元考点练习 " 模块1 新课标 模块1 期中考试复习材料 1.He set down all his important thoughts in his diary. A.set out B. set down B C. set about D. set aside 2. Laws that punish parents for their little children’s actions against the laws get parents . ...

英语四级翻译Translation

   Model Test Papers Compositions 1.You'd better take some more tablets with you(以防在旅行的路上生病). 2.(负责市场营销部的经理最近辞职了) , for he had a conflict with the boss over the marketing strategy. 3.Confused at the instructions on the bottle, (病人向大夫咨询每次服 药的剂量). 4.If ...

英语作文句型

   一)比较   1.The advantage far outweigh the disadvantages.   2.The advantages of A are much greater than those of B.   3.A may be preferable to B, but A suffers from the disadvantages that...   4.It is reasonable to maintain that ...but it would be foo ...

考研英语翻译中善变的词汇

   词条 absence abstract access (accessible) 含义 1 含义 2 含义 3 心不在焉(0) (~ from)缺席(0) 不存在,缺乏(1) 抽象的(2) (~ to)(有机会) 接近(3) (~ for)理由,解释 摘要(0) 读取数据(1) account! (6) 描述(3) 观点(1) 账户(3) 改编(0) 地址(0) 收养(0) (of ~)重要性(2) 考虑(2) adapt address adopt advance agree appeal ...