★注意: 注意
外研版英语七年级下学期期中笔试试卷 外研版英语七年级下学期期中笔试试卷 笔试
本试卷分问卷和答卷, 考生须将所有答案写在答卷上 否则不给分. 本试卷分问卷和答卷 考生须将所有答案写在答卷上, 否则不给分
I.问卷部分 问卷部分
一. 单项选择.(20分) ( )
  1.What is the girl doing ? She her homework . A. write B. writes C. is writing ( )
  2. It’s 8:00 in the morning , it’s time . A. get up B. gets up C. to get up ( )
  3. are the boys playing football ? The boys are playing football on the playground . A. What B. Where C. Who ( )
  4. He is looking forward to his uncle . A. visit B. visits C. visiting ( )
  5. They from China . A. are all B. all are C. be all ( )
  6. Would you like to go shopping with me ? . A. That’s right B. That’s all right C. Yes , I’d like to ( )
  7. is your mother ? The woman in a red dress . A. Who B. What C. How ( )
  8. China’s history is more than 5 years . A. thousand B thousands C. thousands of ( )
  9. is the population of China ? About 13 million , I think . A. What B. How many C. How much ( )
  10. Gonghe Town is beautiful than ten years ago . A. more B. very C. much 二.完形填空. (每小题 1 分,共 10 分) Li Lei has a good friend. ① name is Jim. He is ② the USA. .He likes ③ food very much. He can ④ English and ⑤ Chinese. Li Lei and Jim are in the .They are classmates. They go to school five ⑦ a week. They stay same ⑥ ⑧ home on Saturdays and Sundays. At school they play ⑨ after class. They like swimming, ⑩ . ( )
  1. A. He B. His C. He’s D. Her ( )
  2. A. from B. to C. of D. after ( )
  3. A. China B. Chinas C. Chinese D. Japan ( )
  4. A. say B. tell C. talk D. speak ( )
  5. A. many B. any C. a little D. lot ( )
  6. A. class B. shop C. bank D. office ( )
  7. A. years B. days C. weeks D. months ( )
  8. A. at B. in C. on D. behind
班级:
姓名; 学号:
( )
  9. A. a basketball B. the basketball C. basketball ( )
  10. A. also B. as well C. as D. too 三.阅读理解。 (
  30分) (A)
D. an basketball
Jim is an English boy. He comes to China with his father and mother. They come here to work. Jim comes here to study. He is in No. 5 Middle School. He gets up early every day. He isn’t late for school. He studies hard. He can read and write English well. He often helps us with our English, and we often help him with his Chinese. After class he likes playing football, swimming, running, jumping and riding. He makes many friends here. We are glad to stay with him. On Sunday he often helps his mother clean the house, mend something or do the shopping. He likes Chinese food very much. He likes living here. He likes Chinese students very much. We all like him , too.
根据短文内容,判断以下句子的正误。对的在括号内填“ T ”, 错的填“ F ”。( 10 分)
)
  1. He gets up late every day. )
  2. He often teaches us English. )
  3. After class , he likes singing and playing basketball. )
  4. On Sunday he often helps his mother clean the house. )
  5. He doesn’t like Chinese food. (B) Two men are walking in the park. One is Mr. Brown , a worker, the other is Mr. Black. Mr. Brown is going to a chair. It is next to the road. Mr. Black is after him. Mr. Brown finds Mr. Black. Now Mr. Black begins to walk faster(更快). Because he wants to get to the chair before Mr. Black. Now Mr. Black begins to walk faster because he also wants to get to the chair first. Then they both run. Mr. Black runs faster than (比) Mr. Brown. So he gets to the chair first and sits down on it. Mr. Brown runs after Mr. Black. When he gets to the chair. He sees Mr. Black sitting on it. He is sorry to show a notice(通知)with the words“Wet Paint(油漆未干)”to Mr. Black . Now Mr. Black knows why Mr. Brown is going to the chair. 根据短文内容,选择正确答案并将其代号填入左边的括号内。 10 分) ( ( )
  6.Where are Mr. Brown and Mr. Black? A.In the garden B.On the chair C.In the park D.Next to the road ( )
  7.What are they doing? They are A. talking B.walking to the chair C.holding a notice D.sitting on a chair ( )
  8..is after at first A. Mr. Black , Mr. Brown B.The worker, Mr. Brown C.Mr. Brown ,Mr. Black D.Mr. Brown The worker ( )
  9.get to chair first. A.The worker B.Mr. Brown C.Mr. Black D.A student
  10.Mr. Brown goes to the chair because. ( ( ( ( (
A.he wants to sit there B.it is his chair C.he wants to talk to Mr. Black on the chair D.he wants to tell people ”Wet Paint” (C) It’s Sunday morning.There are many people in the park,some boys are playing basketball.There are some girls under a big tree.They’re singing and dancing.What are those women doing? They are drinking tea.Look at the woman in a blue coat.Who's she? She’s my mother.She is talking to Lin Feng.Lin Feng is her student.He is a good student. studies hard. He He’s good at all the subjects. And he's friendly to all his teachers and his friends. 根据短文内容,选择正确答案并将其代号填入左边的括号内。 10 分) ( ( )
  11.The boys are . A.singing B.playing basketball C.dancing D.drinking ( )
  12.My mother is . A.a teacher B.an office C.a doctor D.a woman ( )
  13.Lin Feng is in. A.my home B.the classroom C.the zoo D.the park ( )
  14.Who’s under a big tree? A.Some people. B.Some women. C.Some girls. D.Some boys. ( )
  15.what color is my mother's coat? It’s . A.blue B.white C.red D.yellow 四.对话搭配。从方框中选出适当的句子补全对话,有三项多余。(每空 1 分,共 5 分) A: Hello, Ben. Do you know Jenny ? B: ① A. Yes, I am. A: What’s her favorite sport ? B. What does she do ? B: She likes tennis. C. Where does she play tennis ? A:__② D. When does she play tennis ? B: She plays tennis at 4:
  30. E. What did she do ? A: __③ F. Yes, I do. B: No, she didn’t. G. Did she play tennis last A:__④ weekend ? B: She went to a movie. H. Bye-bye. A: Good-bye! B: ⑤ 五.根据首字母提示和句子意思,写出所缺单词。 分) (5 1. My best friend writes a p to me , it has a beautiful picture .
  2. People often go to the r to eat and drink things .
  3. This car is very e , it’s not cheap .
  4. Shanghai is about 1200 k away from here .
  5. Chinese people like to eat d in the Spring Festival . 六.句型转换。 (10分)
  1. I am standing on the Great Wall of China .(对划线部分提问)
you standing ?
  2. Running is more exciting than jumping .(改为选择问句) is more exciting , running jumping ? 3.What kind of sports do you like best ?(写出同义句) is your sports ?
  4. He swims very fast and well . (写出同义句) He swimming .
  5. I want to see you very much . (写出同义句) I am to seeing you . 七.汉译英。 (10分) 1.中国因长城闻名于世。 China is the Great Wall . 2.我准备带她四处参观我的家乡。 I am going to her my hometown . 3.他们正在照相。 They are . 4.我们正为期中考准备。 We are 5.你在等谁呀? Who are you ? 八.作文。 (10分) “五一”假期(May Day)就快到了, 写一篇不少于50字的短文,介绍你和你的 家人或朋友的假期活动安排。 for the mid-term exam .
外研版英语七年级下学期期中笔试试卷 外研版英语七年级下学期期中笔试试卷 20
  06.4 笔试
★★★注意 ★★★注意: 注意
本试卷分问卷和答卷, 本试卷分问卷和答卷 考生须将所有答案写在答卷 否则不给分. 上, 否则不给分
II. 答卷部分
姓名; 学号: 二. 单项选择.(20分)
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.
  7.
  8.
  9.
  10. 二.完形填空. (每小题 1 分,共 10 分)
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.
  7. 三.阅读理解。 (
  30分) (A)
  1.
  2. (B)
  6.
  7. (C)
  11.
  12. 班级:
  13.
  14.
  15.
  8.
  9.
  10.
  8.
  9.
  10.

  3.
  4.
  5.
四.对话搭配。从方框中选出适当的句子补全对话,有三项多余。(每空 1 分,共 5 分)
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
五.根据首字母提示和句子意思,写出所缺单词。 分) (5
  1. p
  2. r
  3. e
  4. k
  5. d
六.句型转换。 (10分)
  1.
  3.
  5.
  2.
  4.
七.汉译英。 (10分)
  1.
  3.
  5.
  2.
  4.
八.作文。 (10分) “五一”假期(May Day)就快到了, 写一篇不少于50字的短文,介绍你 和你的家人或朋友的假期活动安排。
附:答案 答案
外研版英语七年级下学期期中笔试试卷 外研版英语七年级下学期期中笔试试卷 20
  06.4 笔试
★★★注意 ★★★注意: 注意
本试卷分问卷和答卷, 本试卷分问卷和答卷 考生须将所有答案写在答卷 否则不给分. 上, 否则不给分
II. 答卷部分
姓名; 学号:
一.单项选择.(20分)
  1. c
  2. c
  3. b
  4. c
  5. a
  6. c
  7. a
  8. a
  9. a
  10. a 二.完形填空. (每小题 1 分,共 10 分)
  1. b
  2. a
  3. c
  4. d
  5. __c
  6. a
  7. b
  8. a
  9. c
  10. d 三.阅读理解。 (
  30分) (A)
  1. F
  2. T
  3. F
  4. T
  5. __F (B)
  6. C
  7. B
  8. A
  9. C
  10. __D (C)
  11. B
  12. A
  13. D
  14. C
  15. __A 四.对话搭配。从方框中选出适当的句子补全对话,有三项多余。(每空 1 分,共 5 分)
  1. F
  2. D
  3. G
  4. E
  5. __H 五.根据首字母提示和句子意思,写出所缺单词。 分) (5
  1. postcard
  2. restaurant 六.句型转换。 (10分)
  1. Where are
  3. expensive
  4. kilometers
  5. dumplings

  2. What … or
  3. What … favorite

  4.is good at / does well in
班级:

  5. looking forward 七.汉译英。 (10分)
  1. famous for
  2. take … around
  3. taking photos
  4.getting ready
  5. waiting for 八.作文。 (10分) 略.
 

相关内容

广东惠州市龙门县沙迳中学2010年春季八年级下学期期中考试卷(英语)

   年春季八年级英语科下学期 下学期期中考试卷 2010 年春季八年级英语科下学期期中考试卷 学校班级 考号 姓名 成绩 (说明:本试卷满分为 100 分,90 分钟完成) 四、单项选择(每小题 1 分,共 20 分) 单项选择( ( )21. Don't forget the letter. A. to send ( B. send C. sending D. being sent )22. The chair looks very old, but in fact it is very co ...

河南省河大附中2009?2010学年八年级下学期期中考试试卷??英语

   七彩教育网 www.7caiedu.cn 免费提供 Word 版教学资源 河大附中 2009 ? 2010 学年下期期中考试 初二年级英语试卷 同学们: 请在做题前认真的阅读下面的要求。 1.请用铅笔在你的答题卡上填上你的姓名并在名字的旁边写上你的班级和学号。 2.请在准考证号一栏内用铅笔从左到右填入你的准考证号, 并依次把考号涂黑。 考号填 5 位, 第一位填 2,第二、三位填你的考场号,第四、五位填你的座号。如 3 考场 6 号,涂 20306. 3.大家按照题号依次把答题卡涂黑,共 6 ...

七年级下学期期中考试英语试题

   期中考试试题 七年级英语 一.听力部分(25 分) 听力部分 一)听下面五段小对话,每个对话后有一个小题,从题中所给的三幅图画中,选出最佳选项,并标 听下面五段小对话,每个对话后有一个小题,从题中所给的三幅图画中,选出最佳选项, 在试卷的相应位置上。每段对话读两遍。 在试卷的相应位置上。每段对话读两遍。 5 分) ( ( ) 1. Where does the woman come from? ( )7.A.My house is next to the hospital. B.My hou ...

六年级下学期期中英语试题

   2010? 学年第二学期期中质量检测 质量检测六年级英语 2010?2011 学年第二学期期中质量检测六年级英语 选出每组中不同类的单词( 一、Read and choose 选出每组中不同类的单词(10 分) 1、A、tall 、 、 2、A、thinner 、 、 姓名: 4、A、horse 、 、 5、A、excited 、 、 B、book 、 B、stronger 、 B、monkey 、 B、angry 、 C、heavy 、 C、short 、 C、BeiJing 、 C、ho ...

七年级英语下学期期中试题38

   七年级英语下学期期中试题 第一部分 基础知识运用(共五节,满分 58 分) 第一节 写出下列动词的-ing 形式,写在横线上。 (每小题 1 分,共 10 分) 1. clean 4. go 7. have 一、shop 中英文词汇配对,将中文的代号写在括号内。 (每小题 第二节 中英文词汇配对,将中文的代号写在括号内。 每小题 1 分,共 10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 11. post office ) 12. pay phon ...

牛津英语八年级下学期期中试题

   资料有 大小学习网收集 www.dxstudy.com 8B 牛津期中英语及答案 牛津期中英语及答案. 一. 选择填空(20 分) 从下列各题后的 A、B、C、D 是选择最佳答案填空。 1. There are trees on side of the street . A. either B. both C. every D. all 2. The glass water soon . A. fill with B. is full with C. will be filled with ...

七年级英语下学期期中试题含答案1.

   七年级英语下学期期中试题 (答题时间:90 分钟) 一. 单项选择(每小题 1 分,共 15 分) 1. The students should the teacher carefully. A. to listen B. listen to C. to listen to 2. Sheep are linked the grass they eat grass. A. with, why B. to, because C. to, so 3. ?I don’t feel very well ...

小学英语三年级上学期期中考试试卷

   三年级英语期中考试试试题 一、 1、 、 情景会话。在括号中填写正确的选项。 (20 分) 情景会话。在括号中填写正确的选项。 ( 早晨到校见到老师,我们要说: 早晨到校见到老师,我们要说: A:Good morning : 2、 、 别人对你说“ 别人对你说“ How A: I’m Sam 3、 、 你应该怎样问别人的名字? 你应该怎样问别人的名字? A: How are you? 4、 、 B: What’s your name? B: Stand up are you?”你应该说: ” ...

2011年下英语四年级下学期期中试卷

   2011 年下英语四年级下学期期中试卷 年下英语四年级下学期 英语四年级下学期期中试卷 一、 写出下面每个字母的小写。 (20) (1)G (2)H (6)Q (7)T (3)K (8)I (4)N (9)D (5)M (10)R 二、 请正确写下列单词的句子。 (10) 1.naughty. 2.will. they. 3.this. famous. Do. Wednesday. our. Big. nice. take . Homework Brother. teacher. kite. ...

初二英语下学期期末试卷4

   初二英语期末试卷 (答题时间:90 分钟) 听力部分 一. 听对话及问题,选出能回答问题的正确答案。(5 分) 1. A. Half past one. B. One twenty-seven. C. Three past two. 2. A. Because she isn’t interested in it at all. B. Because she has been there many times. C. Because she has no time at the moment ...

热门内容

五年级小学英语期末试卷

   五年级小学英语期末试卷 五年级小学英语期末试卷 Class Name 同学们,寒假又来临啦!现在就让我们在几十分钟内进行一次奇异之旅吧! 听 1、 、 Listen and choose. 力 部 分 (旅行即将拉开序幕,想赢取免费机票吗?只要把听到的正确图片选出来,就有机会哦!) 2. Listen and circle. . (登机啦!戴上“伸缩耳” ,听听广播,把有用的信息圈出来!) 1)A. young and active 2)A.over the bed ) . 3)A.cabb ...

高等学校英语专业英语教学大纲

   前言 80 年代初,受国家教委的委托,高等学校外语专业教材编审委员会英语组开始着手起草 高校英语专业英语教学大纲.有关基础阶段和高年级英语教学的两个大纲经教材编审委员会 英语组审定通过后,于 80 年代末和 90 年代初经国家教委高教司批准后在全国实施.十多年 来,这两个教学大纲在规范和指导我国高校英语专业的教学工作方面发挥了很大的作用. 鉴于社会主义市场经济对我国高校英语专业人才的培养模式提出了新的要求,而且近十 多年来的英语教学又发生了不小的变化,原有的两个大纲已无法适应新的形势,因而有 ...

最笨的人都能学好商务英语

   最笨的人都能学好商务英语 编者按:对作者的题目,我真想拍案叫绝!我想对我们绝大多数的人来说,一定要克 服掉一种观念:英语很难,英语高不可攀……一定要记住,英语只是一种工具,能交流就很 好。最近我一直在看古代历史,一想到曾经我们的先人闯南洋游四方,我就不由得为自己目 前的状态羞愧。我相信很多朋友和我一样,都处于青年时期,是记忆力、学习力的高峰期, 这样时段的我们,应该比我们的先人好很多了吧?可是他们在异国他乡都能生活延续下去, 我们为什么不可以呢?况且又真的有多少人是笨人呢?只要我们用好英语这 ...

1996年英语专业四级真题

   中华英语学习网 www.100yingyu.com 官方总站: 圣才学习网 www.100xuexi.com 官方总站: 1996 年英语专业四级真题 PART I WRITNG [45 MIN] SECTION A COMPOSITION [35 MIN] Write on ANSWER SHEET ONE a composition of about 150 words on the following topic: Every college student would agree t ...

幼儿英语教学

   儿童英语练习 一.words:an apple,a banana,an orange,a watermelon,a mango,a lemon(要求小朋友区分 a 和 an 的发音,其中柠檬和芒果的读音 watermelon, lemon(要求小朋友区分 的发音, 跟中文较像),a peach, grapes(葡萄),cherries(樱桃)(因为葡萄和樱桃都是成 樱桃)( 跟中文较像),a peach,a kivi,a strawberry,a pineapple,a pear, grap ...