《大学英语 B》统考研究 词汇与结构 》
1 They sent the letter to me mistake. A. by B. for 答案:A
同步练习题
C. on
D. with
带格式的: 突出显示 格式 的

  2. We were for half an hour in the traffic and so we arrived late. A. put back B. broken down C. held up D. kept off 答案:C
  3. Although Jack made a foolish mistake, we at him. A. ought to have laughed B. oughtn't to have laughed C. ought to laugh D. should not to laugh 答案:B
  4. The Chinese women volleyball players both in and out of China. A. are thought good of B. are highly thought of C. are well thought D are ill thought of 答案: B
  5. It was for this reason __ her uncle moved out of New York and settled down in a small village . A. which B. why C. that D. how 答案:B
  6. As the busiest woman there, she made her duty to look after all the other people's affairs in that town. A. this B. that C. one D. it 答案: D
  7. I am very grateful to you for what you've given me and you have done for me. A. which B. that C. all what D. all that 答案:D
  8. The headmaster came to the classroom and asked what had happened. A. being told B. telling him C. to tell D. his students to tell him 答案:D
  9. -Write to me when you get home. A. must B. should 答案:C - I . C. will
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
D. can
带格式的: 突出显示 格式 的

  10. It was getting , he had to stop to have a rest. A. very darker B. dark and dark C. darker and darker
D. darkest and darkest
带格式的: 突出显示 格式 的
答案: C
  11. These flowers a fragrant perfume. A. give in B. give across 答案:D
C. give over
D. give off
带格式的: 突出显示 格式 的

  12. Don't laugh people when they are trouble. A. in….at… B. at….at… C. at… in… 答案:C
D. on… in…
带格式的: 突出显示 格式 的

  13. The explorers sailed on the ocean for 2 weeks and _ found the mysterious land. A. generally B. eventually C. certainly D. gradually 答案:B
  14. Don’t forget the window before leaving the room. A. to have closed B. to close C. having closed 答案:B
带格式的: 突出显示 格式 的
D. closing
带格式的: 突出显示 格式的

  15. Professor Johnson comes from either Oxford or MIT, I can’t remember __ A. where B. there C. which D. that 答案:A
  16.-The physics exam is not difficult, is it? . Even Harry to the top students failed in it. A. Yes; belong B. No; belonged C. Yes; belonging 答案:C
  17. You don’t mind A. call 答案:D
  18. It’s __ A. rough 答案:B _ you Xiao Li, do you? B. to call C. to calling
.
带格式的: 突出显示 格式 的
D. No; belonging
带格式的: 突出显示 格式 的
D. calling
带格式的: 突出显示 格式 的
to interrupt the others while they are talking. B. rude C. polite
D. troublesome
带格式的: 突出显示 格式 的

  19. When we write, we must write as A. careful B. carefully 答案:B
__
as we can. C. more careful
D. more carefully
带格式的: 突出显示 格式 的

  20. That was so serious a matter that I had no choice but the police. A. called in B. calling in C. call in D. to call in 答案:D
  21. His words are but the meaning is deep.
带格式的: 突出显示 格式 的
A. few 答案:A
B. a few
C. little
D. a little
带格式的: 突出显示 格式 的

  22. He me do the work. A. gives B. helps 答案:B
  23. Of all the students in our class, Betty writes A. very carefully B. most carefully 答案:B
C. minds
D. cares
带格式的: 突出显示 格式 的
__ . C. more carefully
D. the most carefully
带格式的: 突出显示 格式 的

  24.-Don’t you feel surprised to see George at the meeting here. -Yes. I really didn’t think he A. has been B. had been C. would be 答案:C
  25. I don’t know to deal with such matter. A. what B. how C. which 答案:B
  26. I have the complacent feeling A. what B. which 答案:C I’m highly intelligent. C. that
D. would have been
带格式的: 突出显示 格式 的
D. \
带格式的: 突出显示 格式 的
D. this
带格式的: 突出显示 格式 的

  27. The old lady is quarrelling as if she mad. A. was B. is C. are 答案:D
  28. If you your work,you can go there first. A. will finish B. finished C. finishing 答案:D
  29. Never get off the bus it has stopped. A. if B. as soon as C. until 答案:C
  30. The soup smells .Would you like some? A. good B. well C. properly 答案:A
  31. The license must be clearly in the car windscreen. A. spread B. displayed C. exposed 答案:B
D. were
带格式的: 突出显示 格式 的
D. have finished
带格式的: 突出显示 格式 的
D. or
带格式的: 突出显示 格式 的
D. finely
带格式的: 突出显示 格式 的
D. located
带格式的: 突出显示 格式 的

  32. Today’s weather is worse than yesterday’s. A. very B. much C. very much 答案:B
D. much too
带格式的: 突出显示 格式 的

  33. In , the northerners have a particular liking for dumplings while the southerners are fond of rice. A. common B. total C. general D. particular 答案:C
  34. They have learned about in recent years. A. several hundreds English words B. hundreds of English words C. hundred of English words D. several hundred English word 答案:B
  35.- Is the library now? - No, it’s . A. open; close B. opening; closing 答案:C
  36. Important A. when 答案:C __
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
C. open; closed
D. opened; closed
带格式的: 突出显示 格式 的
his discovery was, it was regarded as a matter of no account in his time. B. until C. as D. although
带格式的: 突出显示 格式 的

  37. Do you know the man under the apple tree? A. lay B. lain C. lying 答案:C
  38. A long time ago, I in London for three years. A. had lived B. have lived C. lived 答案:C
  39. She 100 pages of the book today. A. has already read B. already reads C. already read D. was already read 答案:A
  40. Yesterday was day that we decided to go swimming. A. such beautiful B. so beautiful C. such a beautiful 答案:C
  41.He never does his work Mary. A. as careful as B. so careful as 答案:C
D. laying
带格式的: 突出显示 格式 的
D. have been living
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
D. a so beautiful
带格式的: 突出显示 格式 的
C. as carefully as
D. carefully as
带格式的: 突出显示 格式 的

  42.- How much did you all these things? - More than forty dollars. A. spend B. cost C. give 答案:D
D. pay for
带格式的: 突出显示 格式 的

  43.- Nancy was badly injured in the accident yesterday and she was sent to hospital. - Oh, really? I . I visit her. A. didn’t know; will go to B. don’t know; will go to C. didn’t know; am going to D. haven’t know; am going to 答案:A
  44. You object , don’t you? A. that they come B. that they came 答案:D
带格式的: 突出显示 格式 的
C. to their come
D. to their coming
带格式的: 突出显示 格式 的

  45. Mr. John was busy, he could not come. A. but B. therefore C. and 答案:B
  46.- Did the medicine make you feel better? - No, the more , I feel. A. medicine I take; and the worse B. medicine I take; the worse C. I take medicine; the worse D. I take medicine; worse 答案:B
D. nor
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的

  47. I feel and hurt myself while I basketball yesterday. A. was playing B. am playing C. play 答案:A
  48. We had hardly got into the country A. when B. before 答案:A it began to rain. C. than
D. played
带格式的: 突出显示 格式 的
D. after
带格式的: 突出显示 格式 的

  49. They have done work these days. A. too much B. much too 答案:A
C. too many
D. many too
带格式的: 突出显示 格式 的

  50. Chinese is spoken by the number of people in the world. A. smallest 答案:C B. most C. largest D. wide
带格式的: 突出显示 格式 的

  51. no need the radio as I’ve used to studying with it on. A. It’s; to turn down B. It’s; turning up
C. There’s; to turn off 答案:D
D. There’s; turning off
带格式的: 突出显示 格式 的

  52. I don't know why she avoids her opinion on the subject. A. to give B. to be given C. giving 答案:C
D. being given
带格式的: 突出显示 格式 的

  53. Children under fifteen are not permitted to see such kind of movies bad for their mental development. A. that is B. that are C. as is D as are 答案: C
  54. Stars have better player, so I them to win. A. hope B. prefect C. expect 答案:C
  55. What we have done is far from . A. satisfactory B. satisfied 答案:C
带格式的: 突出显示 格式 的
D .want
带格式的: 突出显示 格式 的
C. satisfaction
D. satisfy
带格式的: 突出显示 格式 的

  56. We are interested in the weather because it us so directly--What we wear, what we do, and even how we feel. A. benefits B. affects C. guides D. effects 答案:B
  57. He is interested football, but not good at it. A. at B. in C. on 答案:B
  58. Jane’s cap is red. But is blue. A. her B. him 答案:C
带格式的: 突出显示 格式 的
D. of
带格式的: 突出显示 格式 的
C. his
D. it’s
带格式的: 突出显示 格式 的

  59. there any good news in today’s newspaper? A. Are B. Is C. Have 答案:B
D. Has
带格式的: 突出显示 格式的

  60. - Hi, Jane. Would you like to go to the ball this evening? - Sorry, Frank. tomorrow’s lessons, I have no time to go out with you. A. Not preparing B. Not having prepared C. Not to prepare D. Being not prepared 答案:B
  61. They were the only men who received votes me.
带格式的: 突出显示 格式 的
A. next 答案:D
B. besides
C. unless
D. except
带格式的: 突出显示 格式 的

  62. is the population of Paris? A. How many B. How much 答案:D
  63. - What’s his mother like? - . A. She’s very happy C. She likes watching TV 答案:D
C. How
D. What
带格式的: 突出显示 格式 的
B. She’s at home D. She’s tall and thin
带格式的: 突出显示 格式 的

  64. The children play with them. A. want that I B. want me for 答案:C
  65. James Watt the steam engine. A. was inventing B. invented 答案:B
C. want me to
D. are wanting that
带格式的: 突出显示 格式 的
C. had invented
D. has invented
带格式的: 突出显示 格式 的

  66. - Why does he look sad? - There are so many problems . A. remaining to settle B. remained settling C. remaining to be settled D. remained to be settled 答案:C
  67. How you say that you really understand the whole story if you have covered only part of the article? A. can B. must C. need D. may 答案:A
  68. At that time, she on a journey with her friend. A. is B. was C. has been 答案:B
  69. We are next-door . A. neighborhoods B. neighbor 答案:D
带格式的: 突出显示 格式 的
带格式的: 突出显示 格式 的
D. is being
带格式的: 突出显示 格式 的
C. neighborhood
D. neighbors
带格式的: 突出显示 格式 的

  70. This overcoat cost .What’s more, they are small for me. A. very much; very B. too much; much too C. much too; too much D. very much; too much 答案:B
带格式的: 突出显示 格式 的

  71. Equipped with modern facilities, today’s libraries differ greatly from . A. those of the past B. the past C. which of the past D. these past 答案:A
  72. He helped me my homework. A. with B. to 答案:A
  73. He to me last week. A. is writing B. writes 答案:C
  74. We go to the cinema __ a week. A. often B. once 答案:B
带格式的: 突出显示 格式 的
C. about
D. of
带格式的: 突出显示 格式 的
C. wrote
D. is written
带格式的: 突出显示 格式 的
C. seldom
D. usually
带格式的: 突出显示 格式 的

  75. It was a great pleasure me to be invited to the party. A. for B. on C. to 答案:A
  76. He is not a child . A. no more B. no longer 答案:D
  77. Do you know in English? A. how say it B. how to say it 答案:B
D. of
带格式的: 突出显示 格式 的
C. any much
D. any more
带格式的: 突出显示 格式 的
C. how saying it
D. how to saying it
带格式的: 突出显示 格式 的

  78. The wild flowers looked like a soft orange blanket the desert. A covering B. covered C. cover D. to cover 答案: A
  79. She is not only my classmate also my good friend. A. or B. but C. and 答案:B
  80. There a book and some magazines on the desk. A. is B. are C. have 答案:A
  81. It's that he was wrong. A. c
 

相关内容

网络教育 大学英语B 统考英语 词汇与结构 100道同步练习题

   《大学英语 B》统考研究 词汇与结构 》 1 They sent the letter to me mistake. A. by B. for 答案:A 同步练习题 C. on D. with 带格式的: 突出显示 格式 的 2. We were for half an hour in the traffic and so we arrived late. A. put back B. broken down C. held up D. kept off 答案:C 3. Although J ...

网络教育 统考英语 大学英语B 交际用语--同步练习及答案

   《大学英语 B》统考研究 交际用语 》 同步练习题 1. ?You are late! The discussion started 20 minutes ago. ?. A. Well, I don’t care. C. I am really sorry. 2.?You haven’t paid for it yet. ? A. Oh, I’ m really very sorry. C. Not at all. 3.?Shall we go out for dinner tonight ...

大学英语(B)统考复习指导(3)词汇与结构

   大学英语( )统考复习指导( ) 大学英语(B)统考复习指导(3) 第三部分 词汇和语法结构 一、词汇部分 词汇和短语虽然主要功在平时, 但临考前的准备也必不可少。 该部分的考查主要涉及近 义词、 近形词辨析, 词的搭配及惯用法等。 在学习这部分时, 最常遇到的问题便是词汇不足。 一般认为背单词是件既吃力,又往往成效不彰的苦差事。实际上,若能采用适当的方法,是 可以缩短扩大词汇量所需的时间, 并且提高记忆单词的质量的。 下面将简单介绍几种单词记 忆法,大家可借助这些方法复习《大学英语》统考用 ...

大学英语B-统考题库试卷(精选)2011词汇与结构

   请给予我们劳动的尊重,不要将内部资料随意外传,谢谢。 3 月 10 日发布 第三部分:词汇与结构( 网考) 第三部分:词汇与结构(2011.04 网考) 词汇与结构考试 此部分对于基础不是很好的同学比较难,较难突击,能掌握最好, 词汇与结构考试 5 题 10 分,此部分对于基础不是很好的同学比较难,较难突击,能掌握最好, 如果无法掌握,在考试中靠感觉, 如果无法掌握,在考试中靠感觉,或填写 C 或 B 重点复习前面标红的 45 个词汇结构(必考 2 个) ,后面的有基础就看 资料说明: 资料 ...

[Z]牛津大学英语词典

   【《小说下载网》www.noveldown.com , 欢迎您来noveldown推荐好书!】   Z, z   / zed; ?@ zi:; zi/ n (pl Z's, z's / zedz; ?@ zi:z; ziz/)1 the twenty-sixth and last letter of the English alphabet; zed 英语字母表的第二十六个也是最後一个字母.2 (idm 习语) from A to Z => A, a1.   zany   / 5ze ...

《大学英语B》统考精选作文

   《大学英语 B》统考精选作文 大学英语 》统考精选作文 (一) 英语学习篇 1. How to Overcome Difficulties in My English Study I have made a lot of improvements in English study. The following is my ways to overcome the difficulties. I have difficulty in pronunciation. So every mornin ...

商务英语词汇必备

   习惯包装 Usual packing/ customary packing 分批装船 partial shipment 装船单据 shipping document 水渍险 with average or with particular average ( W.A. or W.P.A) 保险单 insurance policy 承兑交单 documents against acceptance 虚盘 non-firm offer 执行订单 to carry out/execute/fulfi ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

热门内容

英语六级阅读训练真题

   Passage One In the 1962 movie Lawrence of Arabia, one scene shows an American newspaper reporter eagerly snapping photos of men looting a sabotaged train. One of the looters, Chief Auda abu Tayi of the Howeitat clan, suddenly notices the camera and ...

高中英语说课稿

   A Design of a Reading Passage Bai Linna I Teaching material analysis The passage is about men & women. This topic has a close relationship with our students, which is sure to arouse the students’ interest. Meanwhile, the passage uses natural la ...

英语冲刺:2011中考英语模拟试卷精练(10)

   中考网 www.zhongkao.com 2011 年中考模拟试卷英语卷 (本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟) Ⅰ . 听 力 部 分 (25 分 ) 听短对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分) 一、听短对话,回答问题 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试题的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. How many places has th ...

震撼推荐英语口语 学习办法

   第一要诀:收听英语气象报告 有些教学录音带为配合初学者的学习,故意放慢语速,这对英语听力的训练是不够的。如果听语速正 常的英语,初学者又会感到力不从心。 第二要诀:收听中国国际广播电台的英语广播 中国国际广播电台(China Radio International)每天早上 7:00--8:00,中午 11:00--12:00 各有一小时 的英语节目。内容包括国内外新闻,剪报集锦和各类系列的专题报道。除了英语标准流利的国内播音 员担任广播之外,也有向外侨或访客就某一话题而做的录音访问。 ★清 ...

初中英语教学论文 (3)

   初中英语教学论文范文| 初中英语教学论文范文|初中英语教学中的高效课堂 教学论文范文 摘要:如今,初中生的学习负担越来越重,尤其是英语学科,一直是困扰他 们的“麻烦学科” 。据调查,在学生的学习时间中,有一半他们是在学英语的。 而在升学率的重压下, 为什么英语学科还总是成为众多中学生跨入高中或重点高 中的一道障碍。做为一名英语教师,我们不得不思考:1、该如何激发学生学习 英语的兴趣?2、 该如何带领学生走上一条轻松学英语的道路?我认为关键在于: 如何提高英语教学中的课堂效率?让学生不再一天到 ...