五年级英语(5B)期末总复习 期末总复习(Unit
  1) 五年级英语 期末总复习 一、找出划线部分读音不同的单词 ( )
  1. A. clock B. box C. go D. doctor D. Sunday
( )
  2. A. computer B. much
C. subject
( )
  3. A. Tuesday B. Saturday C. today D. Thursday ( )
  4. A. this ( )
  5. A. Friday ( )
  6. A. have 二、翻译短语
  1.在星期一下午
  3.第一节课
  5.欢迎来我家
  7.这个学期
  9.在一周里
  11.在晚上
  13.在中午
  15.非常喜欢
  17.立刻
  19.更多的课
  21.每周 三、按要求写单词
  1.have(现在分词)
  4.this(复数)
  2.one(序数词)
  3.new(反义词)
  2.上一节美术课
  4.新学期
  6.在早上
  8.这个星期
  10.在下午
  12.在夜里
  14.一节有趣的英语课
  16.告诉我你的爱好
  18.钟附近
  20.每天
  22.每天早晨 B. they B. like B. about C. Maths D. there
C. Science D. trick C. Maths D. Saturday

  5.this(反义词)

  6.have(第三人称单数)

  7.interest(形容词)

  8.many(比较级)

  9.we(宾格)
  11.you(宾格)
  13.she(宾格)
  15.boy(复数)
(所有格) (所有格) (所有格)

  10.I(宾格)
  12.they(宾格)
  14.he(宾格)
(所有格) (所有格) (所有格)

  16.family(复数)

  17.do(第三人称单数)

  18.study(的三人称单数)
  20.three(序数词)
  23.I(同音词)

  19.two(序数词)
  22.minus(反义词)

  21.hot(反义词)

  24.you(同音字母)
  25.They’re(完全形式)
四、根据要求写句子
  1. It’s Sunday.(对画线部分提问)

  2. I like English.(对画线部分提问)

  3. We have eight subjects this term.(对画线部分提问)

  4. We have Chinese, English, Maths and Science every morning.(对画线 部分提问)
  5. the, lesson, it, on, first, is, Monday . (连词成句)

  6. Miss Li and her students are having a lesson.(改为一般疑问句,做肯 定、否定回答)
  7. do, and, like, my, not, I, PE, brother.(连词成句)

  8. we, a, lessons, in, we, more, Maths, hope, have, week.(连词成句)

  9. 我不喜欢语文。我喜欢体育。他非常有趣。(翻译成英文)

  10. He often reads English in the morning.(改为否定句)
五、改错(找出错误的地方,该在后面的括号内)
  1. I have a Art lesson in the afternoon. (
  2. Li Li is third of her parents. ( ) ) )

  3. The hot coffee near the clock is of the doctor. (
  4. Can you tell I at once? (
  5. I can see some birds on the tree. (
  6. I like playing football and my friends. ( ) ) )

  7. We have three lessons in Wednesday afternoon. (
  8. Shall us go and play there? ( )
)
五年级英语(5B)期末总复习 期末总复习(Unit
  2) 五年级英语 期末总复习 一、找出画线部分读音不同的一个单词 A B C some class of clock D mother start note today puzzle Saturday telephone model with sorry earache see
( )
  1. over ( )
  2. after ( )
  3. photo ( )
  4. orange ( )
  5. wrong ( )
  6. family ( )
  7. hear ( )
  8. tea
Wednesday week why near great happy heart speak
二、翻译短语
  1.生病
  4.缺席
  7.咳嗽厉害
  9.打电话
  11.觉得不舒服
  13.放学
  15.呆会儿见
  17.发高烧
  19.感觉好多了
  21.睁开双眼
  23.胖猴子 三、按要求写单词
  1.stay(现在分词)
  4.good(比较级)
  7.I’ve(完全形式)
  10.take(现在分词)
  13.fat(反义词)
  2.wrong(反义词)
  5.got(原形)
  8.hear(同音词)
  11.open(反义词)
  3.bad(反义词)
  2.在学校
  5.呆在床上
  3.跟海伦说话
  6.躺在沙发上
  8.午饭
  10.尽快好起来
  12.吃一些药
  14.带一些水果
  16.多休息
  18.看病
  20.张开嘴巴
  22.打错电话
  24.我的弟弟

  6.I’m(完全形式)
  9.class(复数)
  12.fine(反义词)
  15.let’s(完全形式)

  14.monkey(复数)

  16.brother(对应词) 四、根据要求写句子

  17.mother(对应词)

  1. This is Helen speaking?(对画线部分提问)

  2. I can get some fruit for you?(改为一般疑问句,作肯定回答)

  3. I play football after school.(分为两句话来表达)

  4. I feel ill.(对画线部分提问)

  5. I hope you get better soon.(改为否定句)

  6. I’ve got a headache and a bad cough.(对划线部分提问)

  7. dog, wrong, your, with, is, what(?)(连词成句)

  8. get, sister, hope, better, your, soon, mother, I, your, and(.)(连词成句)

  9. Chinese, got, fever, our, a, teacher, high, has(.)(连词成句)

  10. Goodbye!(同意句)
五、改错
  1. I’ve got a earache.
  2. Is there else anything with you?
  3. What’s wrong with she?
  4. I’m staying on bed.
  5. I can get some waters for you.
  6. Don’t take some medicine.
  7. Su Yang often call me in the evening.

  8. Helen don’t absent today.
  9. My brother not at school.
  10. What’s matter with you
小学英语 5B Unit3 教学质量检测 四、辨别下列各组单词划线部分的发音,相同的打(√),不同的打(×)。 (
  6) 1 3 5 collect take hobby ( ) after ( ) 4 6 2 ship photo in ( )
cold ( ) ( )
grow how ( )
animal bad
五、选择填空。(
  30) ( )1 Do you have any A hobby ( )2 I like A keeping ( )3 He A like B hobbies ? Yes, I do. C some hobbies
goldfish. B keep C keeping with
making model planes. B liking C likes ?No, I don’t C a flower the garden.
( )4 Do you like growing A flower B flowers
( )5 Wang Bing, where are you? I’m A in B on C at
( )6 I like drawing pictures. They A are B is C am
interesting.
( )7 Show us these flowers, please. A Here you are. B Yes, I do. C No, thank you.. ( )8 My aunt A like cooking and growing trees. C is football.
B likes
( )9 His hobby is A play
B playing C plays
( )10 What are you A do B does
there? I’m making clothes. C doing
六、用下列句式造句并翻译成中文。(
  12) 1 I like….. 2 He likes …… 3 Do ……? 4 I like…… She likes…, too.
七、回答下列问句。(
  6) 1 Do you have any hobbies?
2 What do you like?
3 Do you like playing the piano?
笔试部分 ( 70% ) 一、朗读下列句子,找出与其他单词发音不同的单词,将其写到括号内。 5% ( ( ( ( ( )
  1.I can see many animals standing in the zoo. )
  2.The students usually run on the playground on Tuesday. )
  3.The old woman likes taking photos and going shopping. )
  4.He is ready for reading and eating an ice-cream after lunch. )
  5.The waitress named Kate plays table tennis every Monday.
二、词汇 (20%) A. 中英互译

  1.在星期三下午
  2.严重的咳嗽
  3.搜集动物邮票
  4.发封邮件给他的朋友
  5.游得不错
  7.在晚上学习
  9.向我们学习法语
  6.左右
  8.一点三刻
  10.lift up your legs

  11.carry big things
  12.I’d like to go around Australia.
  13.Are you ready for supper? B.
  1.
  2.
  3. 用给出的单词的适当形式填空。 They are .They can sing . (beautiful) We are (sit) quietly in the classroom. My father likes going (fish) ,but I don’t.

  4. Sometimes my mother (go) shopping and (wash) clothes on Sundays.
  5. Please don’t catch (dragonfly).
三、选择。 (10%) ( )
  1.Does Mr Hill often housework on Saturdays? A.do ( B.does C.to do

  2. is your English teacher. Please listen to . A.He, he B.She, hers C.She, her


  3.There some patients in the hospital. A.are B.have C.is


  4.The teacher is helping with English. A.he ,his B.she, her C.them, their


  5.He’s got a fever.那么’s 相当于. A.is B.has C.us


  6. to draw the lovely birds. A.I can B.I’d like C.I’ll


  7.Look, my brother in the classroom. A.reads B.read C. is reading


  8. her parents go to the cinema every Sunday evening? A.Does B.Do C.Are


  9.Mr Li two lessons every morning. A.has B.have C.is having


  10.How many PE Mr Ma have every day? A.class do B.classes do C.classes does
四、选出与另一栏相应的答句。 (5%) ( ( )
  1.Where’s the cook? )
  2.Why are you absent? A.Here they are. B.Sorry, I can’t. I’m ill.
( ( (

  3.Touch your toes with your hands. )
  4.Where are the books? )
  5.What time is it?
C.Sorry, I don’t know.
D.I’m ill.I’m staying in bed. E.It’s three.
五、按实际情况或所给的提示回答问题。 (5%)
  1.What country is it?(澳大利亚)
  2.Does your father often do housework?
  3.Is Wuxi a beautiful city?

  4.What does Jim usually do on Monday evening? (做作业,看电视)
  5.Where are they from? (日本) 六、连词成句。 (
  12%)
  1.with your you toes five can hands times your touch (?)
  2.duty I today Mike and on are (.)

  3.they about are Japan French listen in talking (.)
  4.learn lesson on we Monday six (.)
  5.by goes Mr day work every Green to car (.)
  6.now friends making Liu Tao model and a are his plane (?)
八、根据情景回答问题。 (8%)
  1.问今天几号,应该说:
  2.问对方有什么爱好?
  3.问几点了?应该说:
  4.问苏阳通常在周末干什么? 供参考) 牛津小学英语 5A》期末测试卷 (供参考 》 供参考 姓名 得分 得分 姓名 二、请你先听录音,然后选出你所听到的单词。(8%) ( )
  1. A. say ( )
  2. A. ski ( )
  3. A. walk ( )
  4. A. large ( )
  5. A. floor ( )
  6. A. rectangle ( )
  7. A. mouth ( )
  8. A. beside B. swing B. start B. wall B. laugh B. follow B. triangle B. match B. between C. song C. skate C. work C. lantern C. flower C. diamond C. mask C. behind
三、请你先听录音,然后选出正确答语。(6%) ( )
  1. A. Thank you. B. It’s not nice. C. That’s OK.
( )
  2. A. I have some candles. B. We need some candles. C. They need some candles. ( )
  3. A. There are some magazines. B. Yes, they’re magazines.
C. They’re on the desk. ( )
  4. A. They’re five squares. B. There are five squares. C. I can see some squares. ( )
  5. A. Yes, I do. B. I like ducks. C. We have ducks.
( )
  6. A. We like playing with marbles. B. We are playing with marbles. C. We can play with marbles. 四、请你先听录音,然后在空格内填入你所听到的单词。(8%)
  1.Our new is the garden.
  2.Mrs Brown is Mike.
  3. are some in the vase.
  4.What is the ? 笔试部分(40%) 一、请你根据句子意思,在方框内选择适当的答语。(8%) A. OK. Let’s go. D. Thank you. B. I’m thirsty. C. Sure. Here you are. F. It’s a car.
E. No, it isn’t. It’s Helen’s.
G. Look, it’s over there.
H. It’s Mike’s, I think.
( )
  1. May I have a copybook for Su Yang ? ( )
  2. This pen is for you. ( )
  3. Is this your umbrella? ( )
  4. Where’s my storybook? ( )
  5. What’s this in English?
( )
  6. Whose jacket is that? ( )
  7. Shall we go to the cinema by bus? ( )
  8. What’s the matter? 二、请你选择正确答案。(10%) ( )
  1. She’s a picture in the study. A. writing B. drawing C. looking
( )
  2. This is bear. That’s elephant. A. a; an B. an; a C. a; a
( )
  3. Tom a toy car. Tom’s parents two cars. A. have; has B. have; have C. has; have
( )
  4. ?Are there swings in the garden? ?Yes, there are. A. a B. any C. one
( )
  5. Please show how to make the kite. A. we B. us C. our
( )
  6. ? a pumpkin on the desk? ?No, there isn’t. A. Is there B. Are there C. There is
( )
  7. Wang Bing is looking his book. A. at B. for C. to
( )
  8. ?What she have? ?She has a violin. A. do B. does C. has
( )
  9. ?What I doing? Guess!
?You playing the guitar. A. am; / B. /; are C. am; are
( )
  10. ? are they singing? ?They’re singing in the music room. A. What B. Where C. Who
三、请你写出下列词语和句子的英语或汉语。(10%)
  1.在课桌下 u the d
  2. 唱一首英语歌 s an English s
  3. 扫地 s the f
  4. 放学后 a s
  5. 一罐头鸡肉 a tin o ch
  6. 上一堂美术课 h an Art l
  7. Are you free now?
  8. What is she doing?
  9. Let’s go for a camping trip.
  10. How about this afternoon? 四、请你根据图画内容和字母提示完成对话。 (6%) A: This is a p of the sea (海). It’s very nice. B: T are s stars in the picture. A: H m triangles are there? B: There are t. A: W can you see o
 

相关内容

牛津小学五年级英语(5B)期末总复习(Unit 2)

   五年级英语(5B)期末总复习(Unit 2) 一、找出画线部分读音不同的一个单词 A B C D ( ) 1. over some mother puzzle ( ) 2. after class start Saturday ( ) 3. photo of note telephone ( ) 4. orange clock today model ( ) 5. wrong Wednesday week with ( ) 6. family why happy sorry ( ) 7. h ...

七年级英语上学期Unit10教案

   Unit 10 Can you play the guitar? 单元整体说明 单元教材分析 本单元主要是学习情态动词 can 的肯定句、否定句、一般疑问句,肯定与否定回答,以及特 殊疑问句的构成和用法;复习 what 弓!导的特殊疑问句。本单元主要围绕“加人俱乐部,谈 论自己的能力”这一话题,设计了三个任务型活动:任务一是:自己的才艺表演,学习情态 动词 can 的用法;任务二是:自己建立俱乐部,运用情态动词 can 谈论自己在某一方面的能 力、喜好和意愿;任务三是:我能成功,主要是复习巩 ...

牛津小学英语 5B Unit-1 测试卷

   牛津小学英语 5B 第一单元练习 听力部分( 听力部分(30 分) 一.听录音,选出你所听到的单词。 (10 分) ( ( ( ( )1. A. Sunday )2. A. day )3. A. for )4. A. Welcome back home. B. Welcome back to school. C. Welcome back to China. ( )5. A. What’s 13 minus 3? B. What’s 30 minus 13? C. What’s 30 min ...

人教版 九年级英语Unit1知识点大全

   九年级英语 Unit 1 How do you study for a test? 1. by + doing 通过……方式 如: studying with by a group 2. talk about 谈论,议论,讨论 talk to sb. === talk with sb. 与某人说话 3. 提建议的句子: ①What/ how about +doing sth.? ②Why don’t you + do sth.? ③Why not + do sth. ? ④Let’s + d ...

中考英语新目标九年级英语Unit10

   Go for it J9 更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 Tina up late. got had By the time she got up, her brother gotten already in the shower. By the time she got outside, the bus had left already . She all the way to school. ran When I got to school, I realized ...

初二八年级英语教案-新目标八年级英语下册unit1-5复习

   Review of units 1-5 Unit 1 Useful Expressions 1. make predictions 2. free time 3. fly…to… 5. I disagree. 7. keep pets 8. be able to 10. come true 11. see sb. 做预测 空闲时间 乘坐…飞往… 在太空站上 与 sb.相爱 我不同意. Eg. I don’t want to talk about it on the phone. Can yo ...

四年级英语下册Unit6教案2

   一课时 教学目标: 教学目标: 1、 能够听、说、认读单词:sheep,hen,cow,horse,goat,lamb。 2、 了解单词 sheep,hen,cow,horse,goat,lamb 的复数形式。 3、 听懂 Let's do 部分是指示语,并按要求做出相应动作。 【教学重点】单词:sheep,hen,cow,horse,goat,lamb 及其复数形式的表达。 句型:What are they?和 Are they…?的问答。 【教学难点】horse,sheep,goat 的 ...

五年级英语(5B)期末总复习(Unit 1)

   五年级英语(5B)期末总复习 期末总复习(Unit 1) 五年级英语 期末总复习 一、找出划线部分读音不同的单词 ( ) 1. A. clock B. box C. go D. doctor D. Sunday ( ) 2. A. computer B. much C. subject ( ) 3. A. Tuesday B. Saturday C. today D. Thursday ( ) 4. A. this ( ) 5. A. Friday ( ) 6. A. have 二、翻译短语 ...

2008年中考英语复习(8BUnit1-3)

   初二年级下学期( ) 初二年级下学期(8B) Unit 13 重 点 词 组 in fact 事实上 get married 结婚 move out of 搬出…… turn into 变成 light rail 轻轨 play Chinese chess 玩中国象棋 noise pollution 噪音污染 the closing of the old airport 旧机场的关闭 take off 起飞 land safely 安全着陆 feel a bit lonely 感到有点孤独 ...

新目标英语中考复习一轮学案(八上Unit12)

   初三英语第一轮复习八上 Unit 12 一.词组: 词组: 1.radio station 无线电台 2.talent show 才艺表演 3. do a survey of the reader 在读者中做调查 4. play the most interesting music 播放最有趣的音乐 5. as for movie theaters 至于电影院 6. the funniest person I know 我所认识的最风趣的人 7. win the prize for the ...

热门内容

新视野大学英语听说教程第二册答案

   新视野大学英语听说教程【第二版】第二册 Unit 1 International Clock Talk Short Conversations 1.B 2.D 3.C 4.D 5.C 6.C 7.B 8.B 9.A 10.C Long Conversation 1.D 2.D 3.A 4.B 5.C Understanding a Passage 1.C 2.D 3.B 4.C 5.B Mov ...

商务英语写作第二章

   商务英语写作 Chapter two Structure and Style of business letters 1. Letter Structure and Placement 1.Letterhead 3.Inside Address 5.Salutation 7.body 9.Signature 11.Enclosure 2.Date 4.Attention Line 6.Subject Line 8.Complimentary Close 10.Reference Initia ...

英语专业八级写作经验总结

   大】 英语专业八级写作经验总结 作者:佚名 专八来源:本站原创 点击数:1699 更新时间:2007-5-18 写作项目是全国高校英语专业学生八级考试(TEM-8)五大项目之一,它的分值占总分的20%,考试时间为60分钟。该项目要求考生在规定的时间内根据提示写出300字左右的文章。文章力求做到观点清楚、例证充分、结构严谨、层次清楚、合乎逻辑、语言得体、无重大语法错误。   要想写好一篇文章,考生应该注意以下几点:   (1)审题   在写作考试 ...

高考英语高频精华短语总结

   本资料来源于大家网高考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-136-1.htm 高考英语高频精华短语总结 高考英语高频精华短语总结 说明:所总结的 734 组词组来自高中英语老教材四册,新教材四册和新概念英语四册中易 混淆的词组,部分来自历年来各省模拟试卷中,都是英语中的最核心词组.标红字的部分为尚 未接触过的,可自己查字典解决.只要您细心体会,牢牢记住,英语定会有很大进步的^ - ^. 1. be absent from…. 缺席,不在 2. absence ...

论初中生英语学习的性别差异

   论初中生英语学习的性别差异 作者:孔付亮 指导老师:贺行知 湖南 (吉首大学师范学院外语系英语教育专业 08 级 3 班 吉首 416000) 摘要:目前,我国正处在一场深刻的教育改革之中,新课程改革的其中一个要义便是在于转 摘要 变学生的学习方式,倡导以主动参与、乐于探索、交流与合作为主要特征的学习方式。因此 本文主要探讨在英语教育过程中学生的个体差异, 由于性别的不同, 女学生在自然倾向、 男、 个人爱好、动机能力各个方面都存在的差异及这些差异的存在对学生的英语学习影响。 关键词:英语学 ...