10?11 学年第二学期期中五年级英语测试题
(时间:60 分钟
题 号 一 二 三 四 五 六 七
满分:105 分)
八 九 十 十 一 十 二 十 三 卷面 5分 合 计
听力部分
一、 听录音,选出你所听到的单词(5 分) ( )
  1. A. autumn B. August C. all D. almost ( )
  2. A. tonight B. last night C. tomorrow D. at night ( )
  3. A. learnt B. retired C. studied D. learn ( )
  4. A. shirt B. T?shirt C. skirt D. coat ( )
  5. A. white B. write C. light D. right
二、听录音,选答语(5 分)
A. He read a book B. She made a cake C. They walked to school ( )
  2. A. Yes , she does B. No , he likes Chinese food C. No , he doesn’t ( )
  3. A. I ate soup B. I drank some cola C. I ate an apple ( )
  4. A. I will help him B. Sorry , I am not good at it C. I want to make an e--card ( )
  5. A. We went there last year B. I went to Jilin C. Yes , I did 三、听录音,写单词,补全句子(10 分)
  1. There weren’t buses .
  2. Miss Lion is .
  3. Today I six hamburgers at school .
  4. They to Xinjiang last , It’s in the of .
  5. She a and the Tianchi Lake in Xinjiang . 四、听录音选择正确答案(10 分)
  1. Tom will at six o’clock in the morning . A. go to bed B. get up C. have breakfast
  2. He will do his homework at . A. nine o’clock B. eight o’clock C. half past eight
  3. At ten o’clock , he will
( )
  1.
(五年级英语第 1 页, 共 4 页)
A. play the piano B. play the flute C. play the drums
  4. He will have lunch with his . A. grandparents B. parents C. friends
  5. In the afternoon , he will . A. go to school B. go to the park C. go to the zoo
笔试部分
五、选择划线部分发音不同的单词(5 分) ( )
  1. A. play B. Sunday C. today ( )
  2. A. autumn B. house C. mouth ( )
  3. A. read B. head C. bread B. north C. talk ( )
  4. A. holiday ( )
  5. A. hour B. colour C. Saturday 六、写出下列单词的不同形式(10 分)
  1. hard (对应词)
  2. come (现在分词)
  3. mouse (复数)
  4. woman (复数)
  5. learn (过去式)
  6. studay (同义词)
  7. we (宾格)
  8. rode (原型)
  9.grandchildren(单数)
  10. drink (过去式) 七、用所给单词的适当形式填空(10 分)
  1. Thank you for (talk) to me .
  2. I (visit) my friend tomorrow .
  3. I want (buy) a hat for myself .
  4. Xiaoyong (watch ) Tv every day .
  5. Now I (listen) to the radio .
  6. When can you (find ) out about animals .
  7. Last Sunday , I (take) lots of photos .
  8. We (live) in a small house ten years ago .
  9. She (can not) read or write three years ago .
  10. She (like) noodles very much . 八、单项选择(10 分) ( )
  1. She learnt a kite yesterday . A. fly B. flies C. to fly ( )
  2. English is easy him . A. in B. to C. for ( )
  3. Her father will buy a new kite . A. her B. she C. hers ( )
  4. She didn’t a radio twenty years ago . A has B. had C. have
( )
  5.We
there
last
year .
(五年级英语第 2 页, 共 4 页)
A. have good time B. had a good time C. have a good time ( )
  6.This is a picture of A. Green family B. a Green family C. Green’s family ( )
  7.My cousin Beijing every year . A. visited B.visit C. visits ( )
  8. Can I see them ? ? No , A. you can B. you can’t C. I can ( )
  9. We went lots of cities in China . A. in B. to C. for ( )
  10. How to a poster ? A. make B.made C. makes 九、把下列对话补充完整(5 分) A. It’s my cousin . He is naughty . B. Yes , I did . C. I went there last month . D. Of course , Here you are . E. It is in the south of china . A: There are photos of China . This is Sanya . 1 B: Did you go with your parents ? A: 2__ We had a good time . B: Where is it ? A :__3 And it is very beautiful . B: Who is this ? A: 4 B: Can I have this beautiful photo of seaside . A: 5 B: Thank you ! 十、连词成句(10 分)
  1. CD?ROM , by , a , new , I , will , you ( . )
  2. library , this , can , in , find , out , you , Chinese , books , about ( . )
  3. please where , the , books , about , are , computers ( ? )

  4、Harbin , in , the , of , China , north , is ( . )


  5、Xinjiang , when , you ,did , go , to ( ? )
十一、阅读短文,判断正(T)误 ( F) 分) (5 Sam : Look ! There is a big on my desk . Is it your bag , Daming ?
Daming : No , it’s not mine . This one is green . My bag is Sam : Maybe it’s Tom’s . His bag is green .
(五年级英语第 3 页, 共 4 页)
blue .
Daming : Is it heavy ? Sam : Yes , it’s very heavy . Maybe there are so many books in it . Tom , is it your bag ? Tom: Yes , it’s my bag . Thank you ! Sam : You’re welcome .
  1. This bag is blue . ( )
  2. Daming’s bag is blue . ( )
  3. This bag isn’t Daming’s . ( )
  4. Tom’s bag is heavy . ( )
  5. There are many food in this bag . ( ) 十二、阅读短文,回答问题(5 分) Last weekend , Sam and Amy had a picnic in the park . They rowed the boat together . Sam pointed the sky and Said ,“ There are lots of kites . look at the big one . It looks like the Great Wall . It’s very interesting .” Amy said , “Yes , it’s very beautiful , I like it very much .” Then they ate some delicious food . They took some photos . They had a great time .

  1、Where did they have the picnic ?


  2、When did
  3、What did
  4、What did
  5、Did they have the picnic ? they see ? they do at last( 最后 time ? ) ?

they have a good
十三、作文(10 分) 写一写你上周末去了哪里?做了什么?下个周末打算去哪里?(至少五句话)
(五年级英语第 4 页, 共 4 页)
英语答案 听力材料 一、 听录音,选出你所听到的单词
  1. I love autumn .

  2. I will eat dinner with my grandparents tonight .
  3. We learnt Chinese last year .
  4. Whose T?shirt is it ? It’s Amy’s T?shirt .
  5. Try this one in white . 二、听录音,选答语
  1. What did he do yesterday ?
  2. Does he like Chinese food ?
  3. What did you drink last night ?
  4. I went to send an email to lingling , Can you help me ?
  5. Where did you go last year ? 三、听录音,写单词,补全句子
  1.There aren’t any buses .
  2. Miss lin is retired .
  3. Today I ate six hamburgers at school .
  4. They want to Xinjiang last year . It’s in the west of China .
  5. She rode a horse and visited the Tianchi Lake in Xinjiang . 四、听录音,选择正确答案 Tomrrow is Saturday . Tom will stay at school . At six o’clock , he will have breakfast . At eight o’clock , he will do his homework . At ten o’clock , he will play the piano . At twelve o’clock , he will have lunch with his parents . In the afternoon , he will go to the zoo with his parents at one o’clock . Then , he will visit his grandparents at four o’clock . At six o’clock , he will go home. 听力部分 一、
  1.A
  2.A
  3. A
  4.B
  5.A 二、
  1.C
  2.C
  3.B
  4.B
  5.B 三、
  1. any
  2. retired
  3.ate
  4. went year west China
  5. rode horse visited 四、CBABC 笔试部分 五、BAAAA 六、略 七、
  1.talking
  2. will visit 3 . to buy
  4. watches
  5. am listening
  6. find
  7.took
  8.lived
  9.couldn’t
  10. likes 八、
  1.C
  2. C
  3. A
  4. C
  5. B
  6. C
  7.C
  8. B
  9. B
  10. A 九、
  1. C
  2.B
  3. E
  4.A
  5.D 十、
  1、I will buy you a new CD?ROM .

  2.You can find out about Chinese books in this
  3. where are the books about computers piease ?
  4. Harbin is in the north of China .
  5. When did you go to Xinjiang ? 十一、
  1.F
  2.T
  3.T
  4.T
  5. F 十二、
  1. They had the picnic in the park .
  2. Last weekend .
  3. They saw lots of kites .
  4. They took some photos .
  5. Yes , they had a good time . 十三、略
library .
 

相关内容

广州版小学五年级英语下期中测试卷AB

   五年级下期中测试卷 五年级下期中测试卷(A) 测试卷 一,写出三个或三个以上的同类词。 1, headache 2, theirs 3, worried 4, seldom 5, my 6, better 二,读一读下面的词,找出每组词中划线部分与其他词发音不同的词。 B, near C, here 1,A, wear B, shirt C, uniform 2, A, turtle 3, A, floor B, more C, road 4, A, worry B, piano C, ot ...

初一英语期中测试题

   一 ( ( ( ( ( ( ( 初一英语期中测试题 单项选择 (15 分) B. at C. on )1.The supermarket is Fifth Avenue .A. in ) 2. What does he want ? A. do B. to be C. be ) 3. Lucy wants her grandma on October 10th. A. see B. seeing C. to see 4. ) 4. Where Paul and Steve from ?A. ...

PEP小学英语四年级第二学期期中测试题

   小学英语四年级第二学期 小学英语四年级第二学期 …………………………密…………………………封…………………………线………………………… 期中试卷 得分 Listening part 一.Listen and give right order(听音排序)(10 分) 听音排序) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 听音判断你听到的单词与图片是否相符,相符的打√ 不相符的打× 二.听音判断你听到的单词与图片是否相符,相符的打√,不相符的打×。 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 听音选择 ...

2010-2011八年级下册英语期中测试试卷分析

   2010-2011 学年度下期期中素质测试卷八年级英语 试卷分析 黄燕 本次英语期中考试,一共涉及了 2 个单元的内容。满分为 120 分,听力(25 分)和笔试 (95 分)两个部分。从单项选择,完型填空,阅读理解,词汇部分,情景交际,综合填空和书 面表达七个部分来考查。 一、学生答题情况分析 我所教的两个班级是八年级一班和八年级二班,每个班仅有少数成绩较好的同学,绝 大多数学生属于基础较差的学生, 两极分化现象很严重。 本次考试两个班共有几名同学达到 了优秀, 发挥较好。 尤其是女同学成 ...

四年英语期中测试

   学 校 年 级 姓 名 四年英语期中测试 ( 一.找出每组划线部分所给音标读音不同的选项。 20 分) 找出每组划线部分所给音标读音不同的选项。 ( ) 1. A . her B. girl C. letter ( ) 2. A . vest B. bye C. seven B. glass C. car ( ) 3. A . front ( ) 4. A . who B. why C. what ( ) 5 . A . bee B . bread C . seat 写出下列各词的反义词。 ...

七年级下次英语期中测试卷

   七年级英语下册期中测试卷 题号 得分 词汇( Ⅰ. 词汇(10 分) A)根据句意及所给首字母,完成单词。 (每题 1 分,共 5 分) 1. Are you learning to d pictures? 2. There is a big tree in f of Tom’s house. . 3. Most of the students in our class think math is d 4. My room is on the s floor. it. 5. The bus ...

新目标七年级英语期中测试卷配

   新目标七年级期中测试卷 新目标七年级期中测试卷 英 语 听力试题 (15 分) 一、 两遍。 ( ( ( ( ( 二、 两遍。 ( ( ( ( ( ) 1. A. ) 2. A. ) 3. A. She is tall. It’s closed now. 12 B. She’s twelve. B. It’s open now. B. 22 B. At the weekend. B. Do some shopping. C. She is short. C. It’s very big. C ...

人教版九年级下册英语期中测试题(2011.5)

   2010-2011 学年第二学期八年级英语第二次月考试卷 I. 单项选择. (20 分) 1. handsome man called “Sa Beining” was unusual person when he was university student. A. A, an, an B. The, a, a C. A, a, an D. The, an, a 2. My little brother was born a rainy day summer, and our family ...

初二英语期中测试题

   姓名 班级 初二英语期中测试题 2008.5 一.听力部分(20) 略 听力部分 笔试部分: 二.笔试部分: 考场 I. Choose the best answer to fill in the blanks.(20) ( ) 1.We’ll have a picnic as soon as it . ’ A.stops raining B.rain C.stops to rain ( ) 2. If it rain tomorrow, we will have a basketball ...

三年级英语期中测试题

   2010? 第一学期三年级英语 三年级英语期中测试卷 2010?2011 年第一学期三年级英语期中测试卷 班级: 班级: 姓名: 姓名: (听力部分) (10 分) 一、听一听,圈一圈。将下面每组中符合录音内容的图片下面的字母圈住。 听一听,圈一圈。将下面每组中符合录音内容的图片下面的字母圈住。 ( 1、 A B 2、 A B 3、 A B 4、 5、 A B A B , 二、听一听,辨一辨。辨别下面各图片的内容是否与录音内容相符,相符的打“√” 听一听,辨一辨。辨别下面各图片的内容是否与录 ...

热门内容

七年级下册英语语法要点

   七年级下册英语语法要点: 下册知识点总结 重点短语 1.live in 2.pay phone 3.take a walk 4.across from 5.next to 6.the beginning of 7.play the guitar 8.have fun 9.take a taxi 10.go down 11.kinds of 12.thanks for 13.do some homework 14.take photos 15.talk on the phone 16.want ...

专业英语课件-造价

   Welcome back to class Happy new term! Self- introduction: My name is Zhanglin, graduating from Jiangxi University of Science and Technology 3 years ago, with the major of Engineering Cost the same to yours. I will be your special English teacher fo ...

初二英语下学期中段测试题

   清?? http://www.qhyedu.com 知识改变命运 教育成就未来 初二英语下学期中段测试题 一、 语言(找出与所给音标读音相同的单词) 分) (5 A ( ( ( ( ( ) 1.[ :] cost ) 2.[ ) 3.[ ) 4.[ :] ] tie sand B among die travller neither found C forest field stamp thousand mountain D cotton lie workplace thirsty mout ...

英语书面表达复习教案

   光华鼎力教育机构 http://edu.guanghua-edu.com 高考总复习之英语书面表达教案 一. Leading in T: In this class we are going to talk about how to write a good composition, or how to make your composition better so as to get a good mark in a examination especially in the Nation ...

2011年职称英语阅读理解(综合类)新增文章(打印版)

   2011 年职称英语综合类类阅读理解 新增文章篇目 第八篇 The State of Marriage Today *第三十八篇 Excessive Demands on Young People 第三十八篇 +第四十七篇 Spoilt for Choice 第四十七篇 注: 级文章; 即文章; 级文章; 1、+表示 A 级文章;*表示 B 即文章;其他为 C 级文章; 年教材相比未作任何变化。 2、2011 年词汇部分与 2010 年教材相比未作任何变化。 第八篇 The State of ...