小结:
sun fog cloud rain wind snow ice
n.
sunny foggy cloudy rainy windy snowy icy
adj.
n.+y
adj.
巩固练习:词形转化 巩固练习:词形转化。 sunny
  1.sun (形容词) ??? wetter
  2. wet ( 比较级) ???? rainy
  3.rain (形容词) ???
  4.cloud(形容词) cloudy ??? hotter
  5.hot ( 比较级) ??? drier
  6.dry (比较级) ??? quickly
  7.quick(副词) ??? adv. Revision: adj. adj. + ly adv.
She’s running.
What s he doing now? , He s eating dinner.
,
What are they doing?
They’re swimming.
What are they doing?
They re dancing.
,
1a
Match the words with the pictures.
  1. raining__ a
  2. windy__ e
  3. cloudy__ d
1
Toronto
b
a e
e
Beijing

  4. sunny__ 5 c b
  5. snowing__ Boston
It’s cloudy.
How’s the weather in Shanghai?
2 Moscow
4 Shanghai
1b
Listen and write these city names in the boxes above. Beijing Moscow Toronto Boston Shanghai
What do they mean?
sunny
cloudy
windy
rainy
snowy
Watch and learn: How’s the weather? What’s the weather like?
foggy
dry
humid = wet
lie relaxed
It’s lying on the road.
They are playing beach volleyball.
They are talking.
They are singing.
How’s it going?
Great!
A: How is it going? B: Great! Not bad. Pretty good. Terrible. =Very bad.
A: How’s it going? B:Great!
Terrible! Pretty good.
Not bad.
fc1 eat!
sunny
  1. When the sun comes out, it’s .
  2. When there are some clouds, cloudy it’s .
  3. When it’s raining, it’s . rainy snowy
  4. When it’s snowing, it’s .
  5. When the wind is blowing (吹), windy it’s .

  1. We want this book now. D A. reading B. am reading C. read D. to read
  2. That boy isn’t the teacher. D A. listen B. listens C. listening D. listening to
  3. __ you __ the window? ?Yes, I am. C A. Do, clean B. Is, cleaning C. Are, cleaning D. Do, cleaning

  4. It’s eight o’clock. Jim’s father __TV. A A. is watching B. are watching C. watch D. to watch
  5. is the weather there? It’s windy. B A.What B.How C.What’s D.how
  6. the weather like today? Cloudy. D A. How’s B. What does C. What D. What’s
  7. What’s the weather like today? B A. It’s rain. B. It’s raining. C. It rainy. D. It’s wind.

  1. It’s sunny (sun) today, but it’s windy (wind) doing
  2. Look, what they ? (do) are They are playing(play) tennis.
  3. There (be) some milk in the glass. is go
  4. Can he (go) shopping with me?
  5. Lucy is having(have) lunch at school now. She usually (have) lunch at has school.
 

相关内容

%AC二学期期中练习高一年级英语参考答案

   海 淀 区 高 一 年 级 2009-2010 学 年 英 语 第 二 学 期 期 中 练 习 参考答案及评分标准 2010.4 . 第 I 卷(选择题 共 69 分) 听力理解( 小题, 一,听力理解(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 1. A 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. A 8. C 9. B 10.A 11. A 12. B 13.C 14. C 15. A 语言知识运用( 小题, 二,语言知识运用(共 30 小题,每小题 1 分,共 30 分 ...

小学六年级英语期中自查卷

   2009 2010 学年度第一学期 小学六年级英语期中自查卷 (答题时间 60 分钟) Class Name 听力部分 Score 一、Listen and choose(听音,根据你所听到的内容,选择相符合的 一项,并将其字母编号写在题前的括号里。(10 分) ) ( )1.A. B. C. ( ) 2. A. B. C. ) 3. A. want B. wait C. wall ) 4. A. tell B. sell C. bell th th ) 5. A. June 12 ...

市北初级中学2009学年第二学期八年级英语期中练习模拟卷

   市北初级中学 2009 学年第二学期八年级英语期中练习模拟卷 Paper 2 Vocabulary and Grammar(第二部分 词汇与语法 第二部分 词汇与语法) V. Choose the best answer (选择最恰当的答案 选择最恰当的答案) 选择最恰当的答案 1. There is A. a; an W in the word woman, and B. an; / M is the third letter of the word. C. an; the D .a; t ...

高级英语听力练习二

   高级英语强化听力练习二 Conversation 1 1. A. How to save your money. B.Where to make a phone call. C. How much phone calls cost. D.How to make cheaper phone calls. 2. A. At 5:30. B. At 6:00. C. Before 6:00 D. After 6:00 3. A. The man. B. The operator. C. The w ...

七年级英语期中试题

   七年级英语期中试卷 听力部分(25 分) Ⅰ.Listen to the tape and find out the right picture..听录音,找出正确 find picture..听录音, 听录音 的图画.(6 的图画.(6 分) Ⅱ、Choose the right answer to the questions you hear.选出你所听到问 hear.选出你所听到问 题的正确答案。 (5 题的正确答案。 5 分) ( 1. ( 2. ( 3. ( 4.( 5.( ) A ...

5年级英语期中练习

   牛津小学英语 5A 期中练习 听力部分 30 分 一、听录音,选择你所听到的单词。 (每小题读两遍 10 分) ( ) 1.A for B flower C door ( ) 2.A bedroom B bed C behind ( ) 3.A skate B ski C sing ( ) 4.A lesson B learn C listen ( ) 5.A horse B house C mouse ( ) 6.A term B toilet C telephone ( ) 7.A wo ...

六年级英语专项练习(听力三)

   小学英语六年级专项练习( 小学英语六年级专项练习(三) 英语六年级专项练习 Class Name NO. Mark Listen and answer( 根据你在录音中的问题, 将下面每组答句中最 一. 合适的答案选出来,并将其前面的字母符号填在句子前面的括号里) ( )1. A. I like swimming. C. I like bananas ( )2. A. He is forty years old. C. He is 172 cm. ( )3. A.I am going to ...

七年级下学期英语期中考试

   新目标七年级下学期英语期中考试 新目标七年级下学期英语期中考试 英语 A 卷 情景对话 (每次 2 人。分 5 级评分。每级 3 分,满分为 15 分。) Role Play 考签上是一张饭桌。上面摆满了食品、饮料和水果。要求考生 A 与 B 进行一段有关饮食的对话。如有条件 最好用实物,也可将考签放大贴在墙上。对话内容如下: 1. 列数饭桌上的美味食品和饮料。要正确地使用量词(e.g. a piece of …a bowl of…等)。 2. 互相询问最爱吃的食品,或不喜欢吃的食品。 3. ...

巩固练习 初三年级英语 第8周

   九年级英语?第一学期?巩固练习?第八周? 第一学期?第八周? [课程内容]? 单元课题:Module?6??Save?our?world? Unit?1?It’s?wasteful?to?throw?away?paper?and?metal.? Unit?2?Remember?three?words:?reduce,?reuse?and?recycle.? Unit?3?Language?in?use 巩固练习:与每周“新课预习”内容配套使用,用于学生学习完本周课程之后,根据个? www.m ...

九年级英语完成句子专项练习

   中考网 www.zhongkao.com 九年级英语完成句子专项练习 1. 你怕狗吗? Are you dogs? 2. 我父母昨天不同意我的意见。 My parents didn’t me yesterday. 3. 他根本不会游泳。 He swim . 4. 我们上周六同时到达广州。 We arrived in Guangzhou last Saturday. 5. 请把他的东西收拾好。 Please his things . 6. 你应该立刻送他去医院。 You should ...

热门内容

2010英语四级快速阅读绝技:5个单词得高分

   用真题讲一下如何搞定四级选词填空。   这篇四六级选词填空是我在四级冲刺班讲的一套题,2007年6月的四级考试真题,考生普遍反映很难,因为绝大多数的备选单词都不认识,这也是这种阅读题型成为中国四六级考生最崩溃的题型的最本质的和最无奈的原因。对于这篇15选10进行的解析,不能算特别完美,但已经极度“功利”,我只翻了5个每个高中生都能认识的单词,一切只以最终得到结果为标杆,在你读的时候请静下心来看我的每一个解析,希望在这个过程中得到更多的感悟,关于其他的四六级真题我都已经在四级基础班和强化班处理过 ...

高校非英语专业研究生英语教学现状的思考

   第 8 卷第 5 期 2 0 0 6 年 10 月 辽 宁 工 学 院 学 报 Journal of Liaoning Institute of Technology Vol.8,No.5 Oct. 2006 高校非英语专业研究生英语教学现状的思考 朱晓梅 (辽宁医学院 外语教研部,辽宁 锦州 121001) 摘 要:非英语专业研究生英语(第一外语)是在校研究生重要的公共学位课程,在校研究生必须通过研究 生英语考试才能取得相应的学位,因此研究生英语课程设置是各高校研究生培养部门和教师、研究生 ...

英语语法

   英语语法 1、 所有格 :He is Fred's best friend.(-'s) 2、 动词现在时的第三人称单数 :Alfredo works.(-s) 3、 动词过去式 :Fred worked.(-ed),但亦有不规则变化。 4、 现在分词 / 进行时态 :Fred is working.(-ing)([注]如果动词的末音 节为辅音结尾的闭音节,则须双写末辅音,如 running) 5、过去分词 :The car was stolen.(-en);Fred has talked t ...

2010年英语专业八级考试作文题目预测(含范文)

   如何看待在校大学生打工(1) 【题目】 In some countries, teenagers have jobs while they are still students. Do you think this is a good idea? Support your opinion by using specific reasons and details. 【范文】 In many countries it is common for teenagers to take part-t ...

2010中考英语总复习5

   2010 中考英语总复习 5 连词 (一) 知识概要 连词是一种在句子与句子之间, 短语之间以及名词等其他词语之间起连接作 用的虚词,它不能单独作句子的成份.按其意义可分为并列连词和从属连词两大 类. 并列连 词连 接 的双方 是对等 的. 常 有的并 列连词 有 and, both…and, either…or, neither…nor, not only…but also, as well as 等.但如果连接的两部分 意义不趋向一致,意义有转折的并列连词有:but, however, ...