PEP 小学英语五年级期末试卷 班级: 姓名: 学号: 得分:
field trip. Look! Chen Jie is w c under a big tree. Mike is d b . Wu Yifan is t p 笔试部分 60%
  5.
  1.
  3.
  5.
  7.
  9.
i
. Zhang Peng and John are p w . Sarah is c of the ants.
听力部分 40%
  1. 听音, 选择你所听到的内容. 10% ( )
  1. A. morning B. afternoon C. evening ( )
  2. A. 3:15 B. 8:30 C. 5:00 ( )
  3. A. windy B. winter C. cool ( )
  4. A. Halloween B. Thanksgiving C. New Year ( )
  5. A. what B. when C. where ( )
  6. A. second B. twelfth C. twentieth ( ( ( ( ) ) ) )
  7. A. skate B. skirt C. sky
  8. A. October B. August C. April
  9. A. shopping B. stopping C. sleeping
  10. A. have a look B. make a cake C. fly a kite
判断下列单词中划线部分发音是否相同, 打“√”或“×”. green glass ( )
  2. wait rain ( ) chair hair ( )
  4. skate skirt ( ) book school ( )
  6. China sheep ( ) tree try ( )
  8. class car ( ) small snow ( )
  10. sleep slow ( )
10%

  6. 选择最合理的答案. 15% ( )
  1. ?When do you have breakfast? A. a.m. B. c.m. C. p.m. (
?At 6:30
.

  2. 听问句, 选答句. 10% ( )
  1. A. At 7:00 in the morning. B. At about 5:00 in the evening. ( )
  2. A. Because I can swim in the lake. B. Summer is good, but I like fall ( ( ( best. )
  3. A. My birthday is in June. B. My brother’s birthday is in May. )
  4. A. It’s September 10th. B. It’s October 1st. )
  5. A. Sure. B. Thank you.
( ( ( (
)
  2. before (之前) you go to bed. A. Brush your teeth B. Eat some cakes C. play computer games )
  3. I go hiking. A. Some times B. Sometime C. Sometimes )
  4. Fall is and cool. A. very hot B. windy C. cold )
  5. I can play with snow in A. fall B. autumn C. winter
. in Australia. .

  3. 听音, 判断下面句子的正误,打“√”或“×”. 10% ( )
  1. Mary is making a birthday chart for her family. ( ( ( ( ) ) ) )
  2.
  3.
  4.
  5. Uncle Sam’s birthday is in July. There are three birthdays in October. Grandma’s birthday is on the same day with Mary. Aunt Kate’s birthday is on June 1st.
( ( ( (
)
  6. When it’s fall in China, it’s A. fall B. spring C. winter )
  7. ?When is Children’s Day? ?It’s
A. March 8th B. July 4th C. June 1st )
  8. ?Is grandma’s birthday in June? ? . A. Yes, she isn’t. B. No, she is. C. No, it isn’t. )
  9. ?How many seasons are there in a year? ? A. Twelve B. Seven C. Four )
  10. is the third month of a year. A. January B. March C. May
.

  4. 听音, 完成下列句子. 10% It’s a sunny day. The students are having a good time. They are going on a
( ( ( ( (
)
  11. ?Where are kangaroo from? ? . A. China B. Canada C. Australia )
  12. ?Dad, there is a call for you. ? . A. Thank you. B. You’re welcome. C. You’re right. the meals. I am the meals now. )
  13. I can A. cook; cooks B. cook; cooking C. cook; cook )
  14. ?What are the monkeys doing? ? . A. He is swinging. B. They are swinging. C. Yes, they can swing. )
  15. Are the pandas climbing? A. Yes, it is. B. No, they are not. C. No, they are.

  7. 用单词的正确形式, 补全句子. 10% write swim do cow play
  1. I am a report in the study.
  2. The fish is
  3. There are many
  4. Usually he
  5. They are in the river. and sheep on the farm. football on the weekend. morning exercises on the playground. 5% Army Day April 1st you (?) April Fool’s Day August 1st

  10. 阅读短文, 选择. 10% Dear Bob: It’s suuny today. My friends and I are playing on the beach (沙滩). It’s very beautiful. The water is clean and blue. We are having a good time. Many birds are flying over the sea. Some are standing on the rock (岩石). Many people are swimming. Some people are lying (躺) on the beach. And some boys are playing football, too. My sister Mary is sitting on a chair and singing. My brother John is playing with sand (沙) and I am sitting on a rock and writing to you! What a nice day! What are you doing now? I hope I can get your letter soon. Best wishes! Sam ( )
  1. ?What’s the weather like today? ?It’s . A. Saturday B. Sunday C. sunny ( )
  2. Sam and his friends are playing on the . ( ( ( A. beach B. farm C. playgroud )
  3. Mary is sitting on a chair and A. sleeping B. singing C. swimming )
  4. John is with sand. A. taking B. reading C. playing )
  5. Many people are . A. swinging B. reading C. swimming .

  8. 连接相应的节日和日期. Women’s Day
Christmas Day Teachers’ Day
March 8th September 10th December 25th
  9. 连词成句. 10% like, is, best, date, are, long, in, do, what, honey, a, season, the (?) the, they can, mom, (.) I, which,
eating, time, is,
sleep, the,
because
(.) (.)
dinner,
kitchen,
cooking
writing swimming cows plays 连接相应的节日和日期. 5%
  8. 连接相应的节日和日期. 连词成句.
  9. 连词成句. 10%
  1.Which season do you like best? eating the honey.
  4. Because I can sleep a long time. 阅读短文, 选择.
  10. 阅读短文, 选择. 10% CABCC
doing

  2. What is the date?

  3. They are

  5. Mom is cooking dinner in the kitchen.
2008 年江北区 PEP 小学英语五年级期末试卷听力材料及答案 听音, 选择你所听到的内容.
  1. 听音, 选择你所听到的内容. 10%
  1. morning
  2. 3:15
  3. winter
  4. New Year skate
  8. August
  9. shopping
  10. have a look AABCC BABAA 听问句, 选答句. 10%
  2. 听问句, 选答句. 10%
  1. When do you eat breakfast?
  3. When is your brother’s birthday?
  5. where
  6. twelfth
  7.

  2. Why do you like summer?
  4. Today is National Day. What’s
the date today?
  5. Can I speak to your mom, please? AABBA 听音, 判断下面句子的正误,
  3. 听音, 判断下面句子的正误,打“√”或“×”. 10% 听音, 完成下列句子.
  4. 听音, 完成下列句子. 10% It’s a sunny day. The students are having a good time. They are going on a field trip. Look! Chen Jie is watching insects. Zhang Peng and John are playing chess under a big tree. Mike is drinking water. Sarah is catching butterflies. Wu Yifan is taking pictures of the ants. 判断下列单词中划线部分发音是否相同, 10%
  5. 判断下列单词中划线部分发音是否相同, 打“√”或“×”. 10% ×√√√× ×√√×√ 选择最合理的答案.
  6. 选择最合理的答案. 15% AACBC BCCCB CABBB 用单词的正确形式, 补全句子.
  7. 用单词的正确形式, 补全句子. 10%
 

相关内容

五年级英语单词竞赛试题

   ………密…………封…………线…………内…………不…………要…………作…………答…………………… 2010-2011 学年度第二学期 五年级英语单词竞赛试题 五年级英语单词竞赛试题 单词竞赛试 (试卷满分:100 分 考试时间:40 分钟) 考号: 题 号 得 分 一 二 三 四 五 总 分 一、将下列英文翻译成中文(20×2=40) 1.do morning exercises 2.eat breakfast 3.have English class 4.play sports 5.eat ...

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

七年级英语试题

   盐城市亭湖区二00八/二00九学年第一学期期末考试 七年级英语试题 (考试范围:Starter 全册和 7A unit 1 内容 考试时间:90 分钟 满分:100 分) Hello, everyone!时间过得真快,本学期快要结束了,你想知道你的学习效果吗? 现在就 让我们一起进行学业检测吧! 一、听力。20 分 A、根据你所听到的内容选择正确的图画。听一遍。 分) (5 A B C 2、 3、 4、 5、 D E B、根据所听到的问题选择正确的答案,听两遍。 分) (5 ( ( ( ( ...

八年级英语试题

   八年级英语试题 二、单项选择 26. ?Have you A. never A. at 28. The box is A. too, to carry 29. I think you should A. stop wear been to the Disneyland? B. ever B. in heavy for me B. too, for carry C. still the swim team. C. with . C. so, to carry D. too, in carry ...

商务英语试题2

   一. READING PART ONE Questions 1-7 . Read these sentences and the following new reports. . Which country does each sentence describe? . For each sentence mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet. Example: the head of state went to China to ...

初三年级英语竞赛试题

   考试吧(Exam8.com)-第一个极力推崇人性化服务的专业考试培训网站! -第一个极力推崇人性化服务的专业考试培训网站! 考试吧 提供历年试题,模拟试题,模拟盘,教程,专业课试题下载,考试培训等。每日更新!!! 初三年级英语竞赛试题 试题卷 一、听力测试(共 30 小题,计 25 分) (A)听对话,回答问题。本题共有五个小题,在每个小题内你将听到一个小对活, 然后你会听到一个问题,我们把对话和问题都念两遍。请你从试卷上的 A、B、C、 D 四个选项中,找出能回答这个问题的答案,并在答题卷 ...

九年级英语单词竞赛试题

   九年级英语单词竞赛试题( 九年级英语单词竞赛试题(100 分) 补全下列单词( 一.补全下列单词(1*30=30 分) 补全下列单词 1.有区别的 d__ff__r__ntly 有区别的 2 完整的 c__mpl__te 3.影响 infl__ __nce 影响 4.执照 l__c__nce 执照 5.经历 体验 exp__r__ __nce 经历.体 经历 6.必须的 n__cess__ __ y 必须的 7.人口 p__p__l__tion 人口 8.气温 t__mp__ r__t__r ...

六年级英语单词竞赛试题

   学校 班级 姓名 考号 。。。。。。。。。密。。。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。。。。封。。。。。。。。。。。。。。。。。。线。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。 2010??2011 学年度第二学期 六年级英语单词竞赛试题 年级英语单词竞赛试题 英语 命题人: 命题人:温瑛晖 (本卷满分 100 分,时量 40 分钟) 题 号 得 分 一 二 三 总 分 一.翻译下面英语(各 2 分,共 50 分) ...

八年级英语单词竞赛试题

   学校 班级 姓名 考号 。。。。。。。。。密。。。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。。。。封。。。。。。。。。。。。。。。。。。线。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。。。。。。 。。。。。。。。。。。。 2010?2011 学年度第二学期 八年级英语单词竞赛试题 八年级英语单词竞赛试题 英语 (本卷满分 100 分,时量 40 分钟) 大家好,一个学期的学习生活已经过半了了,你又学到了不少的英语知识,聪 明好学的你一定很想表现一下自己吧,来尽 ...

英语_2010年高考英语试题下载-+全国卷+II+[word版]

   英语周报网 http://www.ew.com.cn/ 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷) 英语 第一卷(选择题) 第一部分 英语知识运用 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其 划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 1. Come A. cold B. cock C. comfort D. improve 2. dead D. health A. eager B. great ...

热门内容

李阳疯狂英语封闭强化集训营专用教材

   2010 年夏令营必备文章 共9页 李阳疯狂英语封闭强化集训营专用教材 分级: 分级:小学 1 级、2 级、3 级;初中 1 级、2 级;高中 1 级、2 级 内容: 内容: 1. 2. 3. 4. 每级 30 个句型+3 篇短文(也可以是演讲或小诗) 所有句型最多配 3 个例句,每个例句都要加意群 每篇短文除英文和译文、注释外,做一个学习版,加音标和意群 每个级别加语法讲解:每个语法结构最多加 3 个简单例句 小学 1 级:主谓结构 小学 2 级:主谓宾 小学 3 级:主谓宾补 初 1:时 ...

上海市2011届十三校联考英语二模(无答案)

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2006年全国大学生英语竞赛决赛B级答案

   赛马不相马 2006 年全国大学生英语竞赛决赛 B 级答案 Part I Section A Short Conversations (6 points) 1. A 7. B 11. C 16. B 2. C 8. C 12. B 17. B 3. C 9. A 13. C 18. A 4. D 10. D 14. A 19. C 15. A 20. B 5. C 6. B Section B Long Conversation (4 points) Section C News Items ...

全国小学生英语竞赛(NECPS)四年级组竞赛样题

   全国小学生英语竞赛(NECPS)四年级组竞赛样题 四年级组竞赛样题 全国小学生英语竞赛 (时间 时间:60 分钟 总分 总分:100 分) 时间 听力部分(共四大题,计 40 分) 听力部分 I. 听辨单词 听辨单词(Words)(共 10 小题,计 10 分) A) 听音,选出你听到的单词所代表的图片。每个单词读两遍。(答案涂在答题纸上) B) 听音,选出你所听到的单词。每个单词读两遍。(答案涂在答题纸上) 6. A. red B. read C. egg D. bag 7. A. cam ...

英语教学课件-period II

   Unit 9 Do you want to go to a movie? Period II Practice I like playing football he likes and playing basketball. Practice I like dancing she doesn't like but playing the piano. Fill in the blanks with and or but. 用and 3a 或 but填空. and but Take turns ...