五年级下册期中考试测试卷 姓名: 姓名:
一、选出正确的词或词组。 A.four B.piano C.season D.twelve E.swim ( )
  1、There are months in a year. ( )
  2、My favourite is winter. ( )
  3、There are seasons in a year. ( )
  4、I often play the on the weekend. ( )
  5、I can in summer. 二、选择。 ( ( )
  1、I often A、do, in
(新目标英语培训中心) 新目标英语培训中心) 成绩: 成绩:

  1、you ,spring , like , do , best, why (?)
  2、in , is , my , June ,birthday(.)


  3、shopping,on ,I, usually ,go ,the, weekend(.)
  4、which ,you ,season, like, best, do,(?)
  5、date, is , the , what,(?)

、 Ⅱ 中 到Ⅰ 中 应 答 , 序 填 括 内 四 在 栏 找 Ⅰ栏 相 的 句 将 号 在 号 。 到
( )
  1、What’s the weather like in fall? ( )
  2、Do you usually go shopping? ( )
  3、What day is it today? ( )
  4、Let’s go to climb mountains. ( )
  5、When is your birthday?
( ( ( ( ( ( ( ( )
  1. Why do you like spring?
A. Yes, I do. B. It’s Monday. C. My birthday is in May . D. Great E. It’s windy and cool.
A. He's sending Grandpa an e-card. B. Usually I do my homework. C. Because I can plant trees. D. November.
my homework 7:00 in the morning . B、does , at C、do , at C 、Which
)
  2、 do you get up in the morning ? A、What B、 When
)
  2. Which month does Mike like best? )
  3. What do you usually do on Saturday? )
  4. What's Zoom doing?
第二卷
(
)
  3、What's the date today? It's November . A、21th B、21st C 、21nd
( )
  4、 birthday is in October? A. Who B. Whose C. Who's ( ( )
  5、 Which do you like best? A. season B. seasons C. a season )
  6、 is the ninth month of a year. A. September B. August C. October
一、判断下列单词画线部分发音是否相同。 分) (6
  1、 here there (
  4、often piano ( ) )
  2、 skirt sky ( ) chair school (
  3、 )
  6、good food( ) )
( )
  7、 I like winter. I can snow. A. play with B. play on C. playing in ( )
  8、 Winter is beautiful, but it's cold me. A. to...for B. too...for C. too...to ( ( )
  9、 What are you doing? I my mother an e-card. A. am sending B. send C. sending )
  10、 do you like summer? A. Which B. What Because I can swim. C. Why

  5、play day (
二、按要求完成下列各题。(6 分)
  1、to(同音词)
  3、aunt (对应词)
  5、third(缩写)
  2、one(序数词)
  4、can’t(完整)
  6、hot(反义词) D. piano D. pear D. shop D. park
( (
)
  11. He hiking. I go hiking, . A. go...too A. make B. goes...either B. making C. goes...too )
  12. Let's a birthday card for our mother. C. makes
三、连词成句:
三、选出发音不同的一项。 (10 分) B. rain C. train ( )
  1. A. wait ( )
  2. A. hair B. wear C. here B. chair C. check ( ) 3 .A. cheap ( )
  4. A. warm B. farm C. garden
( )
  5.A. brown
四、选择
B. now
C. how
D. snow

( (
)
  1. He hiking. I go hiking, . A. go...too A. make B. goes...either B. making C. goes...too )
  2. Let's a birthday card for our mother. C. makes
(
(
)
  1. When do you get up ? A. I get up in 6:30 B. I get up at 6:30
)
  2. I’m pictures. A. drinking B. writing C. drawing.
C. 6:30
(
(
)
  3. Do you like summer ? ? A. Yes, I am. B. No, I don’t
)
  4. Can I speak your mother? A. with B. to C. and
C. Yes, they are.
( ( ( ( (
( ( (
(

  5.When is your birthday? A. At 6:30 B. It’s in November C. I often go shopping. )
  6. What do you do ? A.I watch TV. B. I like apples. C. I am a student. )
  7. ??What’s the date today? ??. A. Monday. B. Saturday. C. Apr.1st. )
  8. ??What’s your favourite color ? A. Blue B. I like summer. C. I don’t like blue. )
  9. What do you usually do on the weekends ? A. I usually like playing football. B.I usually watch TV. C. I like weekends. )
  10. Is his birthday in March ? A. Yes, she is. B. No, he is. C. Yes, he is. )
  11. January is the month of a year. A. first B. one C. a )
  12. Which season do you like best? A. April B. Spring C. Monday
)
  13. Hello! This is Chen Jie. Who? A. is that B. are you C. is she

  14. Thank you telling me about you day. A. to B. at C. for ( )
  15.Amy is playing A. piano B. the piano C. a piano ( )
  16. you like summer? A. Are B. Is C. Does D. Do ( )
  17. Amy often on the weekend. A. go hiking B. goes hiking C. is going hiking D. going hiking ( )
  18. How’s everybody doing? A. Yes, they are. B. No, they aren’t. C. Just fine. D. Thank you. ( )
  19. Can I ask you questions? A. a B. some C. an D. any ( )
  20. I can’t climb mountains, A. too B. together C. to D. either
五、根据中文提示,用单词完成句子。 根据中文提示,用单词完成句子。
  1. 我最喜欢春季。 I like .
  2. 你在周末通常做些什么? What you usually do on the ?
  3. 明天让我们一起去晨练。 Let's do tomorrow.
  4. 五月是一年的第五个月。 is the month of the year.
  5. 今天是几月几日? the today? 六、根据答语,写问句 (10 分) 根据答语 写问句. 写问句
  1. A: ? B: I am drawing pictures.
  2. A: ? B: I often play football on weekends .
  3. A: ? B: I have Chinese class at 9:
  50.
  4. A: ? B: My favourite month is July .
  5. A: ? B: My mother’s birthday is in March.
七、将节日与所在的月份连起来。10 分 National Day August 1st Christmas Day Match 12th
Teachers’ Day Army Day Women’s Day
October 1st December 25th September 10th
 

相关内容

人教版小学五年级英语下册期末测试题

   2,Chen Jie and Amy are . 小学五年级英语下册期末测试题 班级 听力部分:(共 听力部分:(共 30 分) :( 一,听录音,选出你听到的单词或词组.( 分) 听录音,选出你听到的单词或词组.(10 .( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1 )2 )3 )4 )5 )6 )7 )8 )9 )10 A,spring A,March A,eat breakfast A,7:30 A,drinking A,fly kites A,nice A,go hiking A ...

六年级英语下册期中测试题

   班级 姓名 六年级英语质量检测卷 装 订 2006.4 得分 I .听力部分 听力部分(20 分) 听力部分 一、根据你所听到的内容,选择正确的答案(10 分) ( )1 A.animal B.middle C. still ( )2 A.warm B.walk C.well ( )3 A.foggy B.jog C.shout ( )4 A.sunny B.rainy C.windy ( )5 A. contest B.concert C.centre ( )6 A.7:15 B.7:50 ...

2011年六年级英语下册期中测试

   2010?2011 学年下学期六年级英语期中测试 学年下学期六年级英语期中测试 六年级英语期中 (考试时间:60 分钟 试卷满分:100 分 )姓名 得分 16.( ) 一、听力(40 分) 第一节、听录音 选出你所听到音标、单词或词组 每小题听三遍。 选出你所听到音标 或词组, (10 第一节、听录音,选出你所听到音标、单词或词组,每小题听三遍。 ( 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1 A. [ i ] ) 2. A. [ z ] ) 3. A. shout ) 4. A ...

八年级英语下册期中测试试题含答案5

   八年级英语期中试题 题 号 分 数 得 一 二 三 四 五 六 七 八 总分 ( ( ( ( 分 一、用所给词的适当形式填空(10 分) 用所给词的适当形式填空( 。 ( A. What B. What a C. How a D. How ) 7.In the early time, cars were very expensive, so people had cars. A. a little B. little C. a few D. few ) 8.They will go on v ...

PEP小学英语六年级(下册)期中测试卷

   PEP 小学英语六年级(下册)期中测试卷 Listening Part (听力部分) I. Listen and circle.(听录音,圈出正确答案)10 % II. Listen and choose.(听音,选择)10% ( )1. A. Mike is taller than Lee. Lee is taller than Sue. B. Mike is shorter than Lee. Sue is shorter than Lee. C. Mike is taller than ...

七年级英语下册课文翻译

   初中一年级下册英语课文 第一课 第一单元 我们玩得很开心 贝蒂:你好,妈妈,你能听到我说话吗? 贝蒂的妈妈:使得,我能。你在哪里? 贝蒂:我正站在中国的长城上跟你通话呢? 贝蒂的妈妈:真的吗? 贝蒂:我们参加学校的郊游,而且玩的可高兴啦。 贝蒂的妈妈:好极了,贝蒂。其他人在做什么呢? 贝蒂:哦,托尼在吃冰激淋,王辉正在拍一些照片,玲玲在买礼物和明信片,大 明则躺在阳光下吃午饭。 贝蒂的妈妈:你能给我也寄一张明信片吗? 贝蒂:好的。我和玲玲正在写明信片呢。我们非常喜欢学校的这次郊游。好了, 我 ...

五年级英语下册期中测试

   五年级下册期中考试测试卷 姓名: 姓名: 一、选出正确的词或词组。 A.four B.piano C.season D.twelve E.swim ( )1、There are months in a year. ( )2、My favourite is winter. ( )3、There are seasons in a year. ( )4、I often play the on the weekend. ( )5、I can in summer. 二、选择。 ( ( )1、I oft ...

三年级英语下册期中测试题

   三年级英语期中测试题 姓名 姓名 班级 班级 得分 得分 听力( 第一部分 听力(40 分) 一. ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( 选出你所听到的单词选项。 (共 小题, 选出你所听到的单词选项。 共 10 小题,计 20 分) ( )1. A. kind )2. A. five )3. A. colour )4. A. six )5. A. clock )6. A. blue )7. A. nine )8. A. sixteen )9. A . pen )10. A. OK B. ...

四年级英语上册期中测试题

   四年级英语上册期中测试题 四年级英语上册期中测试题 上册 Name: Class: 一、听力部分(30%) 1、 Listen and circle. (听录音圈出所听到的单词或者词组)(5%) 1)get up go shopping 2)swim plant trees 3) eighth September 4) fly kites summer 5)birthday January 2、Listen and circle. (听录音圈出与所听到的单词或者词组相符合的图片)(5%) 1 ...

高一英语下册期中模块考试试题4

   中国最大的教育门户 E 度高考网 www.gaokao.com 江苏省滨海中学 2010 年春学期期中考试 高 一 英 语 试 题 第 I 卷 (共四部分 总分 70 分) 共四部分 请将答案填涂到答题卡上 一、听力 (20 小题,每题 0.5 分,共 10 分) 第一节:请听下面 5 段对话,选出最佳选项。每段对话读一遍。 每段对话读一遍。 每段对话读一遍 1. What are the two speakers talking about? A. A typewriter. B. A c ...

热门内容

疯狂英语英语学习脱口而出900句

   疯狂英语学习英语脱口而出900句 1. I see. 我明白了。 2. I quit! 我不干了! 3. Let go! 放手! 4. Me too. 我也是。 5. My god! 天哪! 6. No way! 不行! 7. Come on. 来吧(赶快) 8. Hold on. 等一等。 9. I agree。 我同意。 10. Not bad. 还不错。 11. Not yet. 还没。 12. See you. 再见。 13. Shut up! 闭嘴! 14. So long. 再见。 ...

2009年北京高考英语试题答案(北京卷)

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 英语(北京卷)参考答案 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题,第小题 1.5 分 共 7.5 分) 1.C 2.A 3.B 4.B 5.C 第二节(共 15 小题,每小题 1.5 分,共 22.5 分) 6.A 7.C 8.A 9.C 10.B 11.B 12.C 13.B 14.B 15.C 16.A 17.A 18.B 19A .20.C 第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题,每小题 1 ...

新概念英语第一册101-102

   Lesson 101 A card from Jimmy " Where is Jimmy staying at now? " Does Grandmother seem pleased to get a card from Jimmy? Why/Why not? " " " " " " " " " " " " " " " " G: Read Jimmy's card to me please, penny. P: 'I have just arrive in Scotland and ...

高二英语强调句-练习

   江宁镇罗老师辅导班 It 强调句练习 1.It was last year__ you taught me how to drive. A.when B.that C.where D.which 2.It was__ he said__ disappointed me. A.that;what B.what;that C.what;what D.that;that 3.It was in the factory__ produced TV sets __our friend was murd ...

Lesson 21 Wafers电子技术专业英语教程

   Unit 8 Integrated Circuits Lesson 21 Wafers 《电子技术专业英语教程》冯新宇 主编 电子工业出版社 www.phei.com.cn Lesson 21 Wafers Backgrounds Text tour Language in use Vocabulary Structure Reading/writing techniques 《电子技术专业英语教程》 Backgrounds Terminology diamond cubic ...