小升初衔接班英语练习卷( ) 小升初衔接班英语练习卷(
  1)
来源:未知 文章作者:译名 2008-11-13 09:04:38 [标签:小升初衔接 英语]
一、写出下列字母的左右邻居,注意区分大、小写字母。(14 分)
  1. F H
  2. s
  3. W
  4. p r
  5. u
  6. I
  7. N
  8. k 二 u
  6. I
  7. N
  8. k 二、填入所缺的字母, 使其成为一个完整的单词并译成中文 (10 分)
  1. at , 。
  2. pen__ __ l , 。
  3. rul __ __ , 。
  4. colo__ __ , 。

  5. g__ __ d , 。 三、根据所提供的情景选择适当的句子。(10 分)
  1.( )你想知道对方姓名,应说_ A.My name is Han Mel. B. What's your name?
  2.( )早上遇见刘老师,应说_ A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.
  3.( )别人向你打招呼 Hello!你应说_ A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.
  4.( )假如你叫林峰,当有人问你 What's your name?时,你应回答. A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My name is Lin Feng.
  5.( )见到客人站着,你应说, A.Sit down.please. B.How are you?
  6.( )下午与同学见面,你应说 A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you?
  7.( )晚上分手时所用礼貌用语是: A.Hi! B.Hello! C.Good night!
  8.( )当经介绍后认识某人,你应该说: A. Good morning. A.Please come in. B. Please sit down.C. Thank you. B.Good morning. C.Stand up. D. Nice to meet you.
  9.( )上课铃响了,教师走进教室,班长应该说: C.I'm fine,too. C. Hello.

  10.( )想知道对方的年龄,应怎样问? A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?.
四、在表格中选择合适的词语,使句子通顺合理。(8 分) of , with, at, in, on , Thank you, must, doing

  1、There is something wrong my watch.
  2、They go to the park weekends.
  3、This is an old photo my family.
  4、Mike usually gets up 6:
  45.
  5、We go home now.
  6、We plant trees spring.
  7、“ What is he ?”“ She is reading.”
  8、A:Happy birthday to you! B:.
五、按要求改写下列句子,每空一词。(10 分)
  1. Open the window, please. (改为否定句) open the window, please.
  2. I can see a bottle of water on the table. (就划线部分提问) can you on the table?
  3. There are thirty students in the classroom. (对划线部分提问) How are there in the cl assroom?
  4. There are some birds in the picture. (改为一般疑问句句) there birds in the picture?
  5. They often play football on the playground.(就划线部分提问) they often football? 六、 用所给动词的适当形式填空。(10 分)
  1.
  2.
  3. It’s time (have) lunch. Can you (jump) very high? I want (go) and play basketball.

  4. Jim and Bill (sing) in the room now.
  5. What’s in the (teacher) room?
  6. There are some (book) on the desk.
  7. Is (we) football under the desk?
  8. There (be) a picture of my father in my bag.
  9. The boy often (play) football here .
  10. Let ( we ) help you find it. 七. 选择填空(20 分)
  1.( ) The students their homework every day.Now they their homework. B. does, doing C. doing, are doing D. do, are doing
A. do, do
  2.(
) What' s wrong your pencil-box? B. with C. for D. of
A. about

  3.(
) are working now. B. The woman workersC. The women worker D. The woman teacher
A. The women workers
  4.(
) “What are the students doing?”“Some books and others at the blackboard.” B. are reading, are watching C. are watching, are looking D. are reading, are lookin
A. are looking, are reading g
  5.(
) “Can you help me with my English ?”“” B. Yes, I can. C. I can't think so D. No, thanks B. planting C. plant D. working
A.I think.
  6.(
  7.(
) The students are going to trees on the hill.A. playing to ) I want the house. Could you me? B. to clean; helpC. to clean; to help
A. clean; help
  8.(
D. cleaning; to help
) The children are TV now.
A. watching B. reading C. looking D. seeing
  9.( ) What the man over there?
A. is, do B. are, doing C. is, doing D. are, do
  10.( ) Where's my pencil-box? I it. B. am not findingC. can't find D. can't look at
A. am not seeing
  11.(
) It’s time to up. B. got C. gets D. get
  12.( ) One of the boys my brother.A. is B. are C. am D. be
A. getting
  13.(
) Let's come and some water.
A. to drink B. drink C. drinking D. drinks
  14.( A. a ) The players are playing football. B. an C. the D. /

  15.( ) are the two students doing in the classroom? A. Who B. What C. Where D. Whose

  16( ). That girl is new in our class . Do you know name? A. her B. she C. he D. his ?Yes , I . It’s easy .

  17( ).?Can you play with a yo-yo , Jim ? A. must B. can C. am D. may
18 ( ).September 10th is . A. Women’s Day B. Children’s Day C. Mid-autumn Day D. Teachers’ Day
19 ( ). This second-hand camera is much than that new one . A. cheap B. cheaper C. dear D. dearest
20 ( ).Every morning, I have egg and glass of milk for my breakfast. A、an…an B、a…a C、an…a D、/…a
八、阅读短文,根据短文内容选择答案。(5 分) Some students are in Han Mei’s house. They are talking about many things. They are eating and drinking something. Han Mei’s mother is cooking for them. It’s eleven o’clock. It’s lunch time. They are eating. Han Mei says, “Help yourselves.” Jim likes eggs. Kate likes rice. Lucy likes bread. Lily doesn’t like bread. She likes bananas. They are d rinking ten bottles of orange. They are having a very good time.( )
  1. Who are in Han Mei’s house? A. A student B. Some students C. Han Mei D. Jim, Kate( )

  2. They are drinking ten . A. bottle of orange B. bottles of orange C. bottle of oranges D. bottles of oranges( )
  3. is cooking for them. A. Han Mei B. Some students C. Han Mei’s mother D. Han Mei’s father ( )

  4. Lucy . A. likes rice B. likes eggs C. likes bananas D. likes bread ( )

  5. When are they having lunch? . A. At six B. At seven C. At twelve D. At eleven
九 、阅读对话,根据对话内容判断,正确“T”,错误“F”。(5 分) John: When is my birthday, mum? Mum: Your birthday is in May. John: And when is my father’s birthday? Mum: His birthday is in April. John: And you, mum? Mum: My birthday is in June. John: Oh, dear! Father is only one month older than me, and I am one month older than you, mum! ( ( ( ( ( )
  1、John’s birthday is in January. )
  2、John’s father’s birthday is in April. )
  3、John’s mother’s birthday is in June. )
  4、John’s father is only one month older than John. )
  5、John is one month older than his mother.
十、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。(8 分) My father __ 1 a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like hi m. We call 2 Uncle Sam. He __3 from England. He 4 in Sichuan. He can’t __5 Chinese. W e teach(教) him Chinese He 6_ us English. He 7 work on Sundays. He __8 making things. And he l ikes watching TV with his children at night.(
  1. A. have
  2. A. he
  3. A. come
  4. A. live B. haves B. they C. has C. him D. is( D. his( ) ) ) ) )
B. comes C. goes B. living C. lives
D. to come( D. to live(

  5. A. speak
  6. A. teach
  7. A. do
  8. A .likes
B. tell B. teachs B. don’t B. like
C. say
D. talk(
) ) )
C.teaches D.teaching( C. does C. to like D. doesn’t( D. liking
试题答案一、 (10 分)
  1.G
  2. r, t
  3.V ,X
  4.q
  5.t ,v
  6. H ,J
  7. M , O
  8. j l 二 (10 分)
  1.that 那个
  2. pencil 铅笔
  3.ruler 尺子
  4.colour 颜色
  5.good 好的 三、(10 分)
  1.B
  2.C
  3.B
  4.C
  5.A
  6.A
  7.C
  8.D
  9.C
  10.A 四、(8 分)
  1. with
  2. on
  3. of
  4. at
  5. must
  6. in
  7. doing
  8. Thank you. 五、(10 分)
  1.Don’t
  2.What see
  3.many students
  4. Are any
  5. Where do play 六、(10 分)1 .to have
  2.jump
  3.to go
  4.are singing
  5.teacher's
  6.books
  7.our
  8. is
  9.plays
  10. us 七、(20 分)
  1.D
  2.B
  3.A
  4.D
  5.B
  6.C
  7.B
  8.A
  9.C
  10.C
  11.D
  12.A
  13.B
  14.D
  15.B
  16.A
  17.B
  18.D
  19. B
  20.C 八、(5 分)
  1. B
  2. B
  3. C
  4. D
  5.D 九、(5 分)
  1.F
  2. T
  3. T
  4. F
  5. F 十、(8 分)
  1.C
  2.C
  3.B 4C
  5.A
  6.C
  7.D
  8.A
 

相关内容

小升初衔接班英语练习卷

   小升初衔接班英语练习卷( ) 小升初衔接班英语练习卷(1) 来源:未知 文章作者:译名 2008-11-13 09:04:38 [标签:小升初衔接 英语] 一、写出下列字母的左右邻居,注意区分大、小写字母。(14 分) 1. F H 2. s 3. W 4. p r 5. u 6. I 7. N 8. k 二 u 6. I 7. N 8. k 二、填入所缺的字母, 使其成为一个完整的单词并译成中文 (10 分) 1. at , 。 2. pen__ __ l , 。 3. rul __ _ ...

小升初英语练习卷

   2009 小升初英语试题精选一 一、选出下列画线部分读音不同的单词,将其序号填入题前括号内 5% ( )1、A. her B. worker C. doctor D. sister ( )2、A. near B. pear C. year D. dear ( )3、A. food B. cook C. room D. school ( )4、A. many B. get C. any D. hat ( )5、A. seat B. read C. sweater D. mean 二、单词与短语 ...

小升初英语练习

   一、找反义词或对应词。(5 分) ( ) 1. hot ( ) 2. mother ( ) 3. winter ( ) 4. girl ( ) 5. cheap A. father B. boy C. cold D. dear E. summer 二、用所给单词的适当形式填空。(5 分) 1. Pass ( I ) the knife, please. 2. Please give (we) the scissors. 3. Can I use (you) bike? 4. (it)are ...

小升初英语练习

   2010 小升初英语练习题及答案解析 一、阅读短文,补全单词 Dear Mary, I have just m to a new house in a new town and am f very lonely. I have a very good j but no real friends, so every evening I s at home al and watch television. I find it difficult to m friends and don’t kn ...

李阳疯狂英语-练习篇

   练习篇 第一部: 第一部:疯狂精神篇 Chapter 1: Crazy Spirit 李阳与你一起操练,共创辉煌! 李阳与你一起操练,共创辉煌! 喊掉羞怯!喊掉自卑!喊掉沉闷!喊掉懒惰! 喊掉羞怯!喊掉自卑!喊掉沉闷!喊掉懒惰! [李阳疯狂英语战友口令]这段话是全国李阳疯狂英语学习者必背经典 是我们的 成功暗号!一见面就脱口而出! 我不能忍受我的破烂英语! 我不能忍受我十年来虚度的光阴! 我不能忍受被别人看扁! 我不能忍受被别人嘲笑! 我要改善我的处境! 我要改变我的生活! 我要成为成功人士 ...

2009年北京小升初:备战实验班英语资料

   2009 年北京小升初:备战实验班英语资料 年北京小升初: 一,写出下列字母的左右邻居,注意区分大,小写字母.(14 分) 1. F H 3. W 5. u 7. N 2. s 4. p r 6. I 8. k 二,填入所缺的字母, 使其成为一个完整的单词并译成中文 (10 分) 1. at , . 3. rul __ __ , . 5. g__ __ d , . 2. pen__ __ l , . 4. colo__ __ , . 三,根据所提供的情景选择适当的句子.(10 分) 1.( ...

英语练习

   六年级英语抽查试卷 听力部分:40% 笔试部分:60% 一、找出一个划线部分发音与其他三个不同的单词:6%(不做) ( ) 1. A. clock B. fox C. home D. dog ( ) 2. A. excuse B. blue C. pupil D. use ( ) 3. A. cake B. have C. name D. day ( ) 4. A. she B. speak C. lesson D. three ( ) 5. A. nice B. give C. time ...

英语练习

   有这个,每天花一个小时听听,三个月,托福,雅思,GRE 都不用...自然 有这个,每天花一个小时听听,三个月,托福,雅思,GRE 都不用放在眼里了! (转的)来源:易名的日 志亲爱的各位同学各位朋友,还在为英语学习而苦恼吗? 其实你只是没有找到合适的学习工具,21 实际是一个信息时代,是互联网的时代,放着这么宝贵的资源不 用简直是暴殄天物! 你还在为英语四级、六级、托福、雅思、GRE 而废寝忘食吗?这些都过时了,而且还是事倍功半! 告诉你,每天收听 VOA 的 special English ...

小升初英语

   姓名 施畅 班级六年级 班级 分数 一,找出句子中错误的部分.将序号写在题前的括号内.并将正确的答案 找出句子中错误的部分.将序号写在题前的括号内. 写在横线上. % 写在横线上.(10%) ( )1.The scores is two to four . A ( B C D )2.Nancy's friend live in a small city . A B C him a day . C D D ( )3.I want to meet A B ( )4.How many peop ...

小升初英语

   年小升初英语综合练习题( 2011 年小升初英语综合练习题(十) 一、选出画线部分读音与其余三个不同的单词。 分) (5 ( ) 1. A. name ( ) 2. A. see ( ) 3. A. bike ( ) 4. A. these ( ) 5. A. baby B. grade B. meet B. fine B. there B. many C. have C. green C. behind C. three C. goodbye D. plane D. eraser D. d ...

热门内容

工程建设现场英语

   Welcome to our job site.欢迎你到我们工地来。 For our friendship and cooperation, I wish we shall have a friendly cooperation in coming days. 祝愿友谊与合作,希望今后友好共事。 I am a manager .(project manager, resident construction manager, construction superintendent, contr ...

七上英语语法知识总汇

   七上英语语法知识总汇 点击:1523 评论:5 2007 年 1 月 3 日 22:30 作者:卓文宏 智词:课程改革 】 【可打印版本】 【关闭窗口】 文字大小【大 中 小 】 【背景色 初一英语语法大回放 同学们好,前一期你们对词组已掌握得怎么样了,我想你们一定全部记住了,但知道 了词组这还够,还需要掌握一些基础的语法知识,才能更好地学好英语,特别是英语 写作更是如此,可是在你们的课本上却没有内容的归纳,只是在对话或是短文中出现, 不利于你们复习和巩固,所以编辑老师为你们着想,特刊登本学 ...

2010年12月英语六级考试答案

   月英语六级考试答案完整版(沪江网校) 2010 年 12 月英语六级考试答案完整版(沪江网校) 关键词: 关键词:大学英语六级答案 英语六级 答案 [提要]2010 年 12 月英语六级考试答案完整版 提要] 2010 年 12 月大学英语六级考试参考答案 Part Ⅰ Writing My View on University Ranking In recent years, all kinds of University Ranking Lists can be found on som ...

八年级英语湘教版上 Unit3 Topic3 过去进行时 辅导

   八年级英语湘教版上 Unit3 Topic3 过去进行时 辅导 是表示过去某一时刻或某一时间内正在进行或发生的动作.可以从两个方面来理解:1 过去某一时 刻正在进行或发生的动作.E.g. They were playing football at ten o'clock yesterday morning. cooking when I got home. I was washing my clothes at this time yesterday. My mother was 2 过去某 ...

博士研究生招生英语试题

   博实教育,引领未来 www.pkutest.cn 东华大学 2003 年 (秋)博士研究生入学考试试题 考试科目:英语 Part I Listening Comprehension(15 points) Directions:This section is designed to test your ability to understand spoken English. You will hear a selection of recorded materials and you mus ...