小升初英语测试题、 09 小升初英语测试题、答案 2
一、语音。 A.找出划线部分发音不同的词,把序号填在括号里: ( )
  1.A.two B.ruler C.broom D.goodbye ( )
  2.A.hat B.black C.game D.cat ( )
  3.A.jeep B.orange C.age D.bag ( )
  4.A.team B.head C.see D.please ( )
  5.A.have B.cake C.grade D.today ( )
  6.A.put B.duty C.good D.woman ( )
  7.A.give B.right C.English D.picture ( )
  8.A.apple B.ask C.father D.banana ( )
  9.A.Chinese B.chair C.teacher D.school ( )
  10.A.them B.thank C.father D.that B.根据所给音标,写出划线部分的音标: ( )
  1.shirt shoe English she ( )
  2.nice light white five ( )
  3.but cup under mum ( )
  4.bird girl her thirteen ( )
  5.white what which where ( )
  6.you yes yellow young ( )
  7.coat picture cake cat ( )
  8.ten desk pen twelve ( )
  9.green good give bag ( )
  10.orange wrong sorry clock 二、词汇。 A.写出下列名词的复数形式:
  1.box
  2.pencil-box
  3.bus
  4.man
  5.woman
  6.boy
  7.coat
  8.watch B.填写所缺字母,并译成中文:
  1.fr__ __ nd( )
  2.b__h__nd( )
  3.p __ ct __ re( )
  4.st__d__nt( )
  5.ab __ __ t( )
  6.c _ _ t( )
  7.s __ster( )
  8.m _ _ t( )
  9.What are th __se? Th ’ re b ds. ) (
  10.I can’ t f _ nd my w__ tch( )
  11.th_ir sh__es( )
  12.so __e fl ers ( )
  13.pl g _ mes( )
  14.Th _ y are y __ ur b __ kes. ) ( C.根据要求写词:
  1.their(同音词)
  2.white(反义词)

  3.they(宾格)
  4.different(反义词)
  5.us(主格)
  6.am(原形)
  7.Chinese(名词)
  8.class(复数)
  9.me(主格)
  10.can’ t(音标)[__]
  11.here(反义词)
  12.too(同音词) D.根据中文意思,选择正确单词,把序号填在括号里: ( )
  1.足球 A.basketball B.ball C.football D.flower ( )
  2.桌子 A.window B.table C.door D.room ( )
  3.女儿 A.daughter B.sister C.brother D.afternoon ( )
  4.手表 A.what B.watch C.match D.window ( )
  5.三十 A.thirteen B.fourteen C.thirty D.three ( )
  6.衬衫 A.skirt B.shirt C.shoe D.blouse ( )
  7.照片 A.game B.picture C.doll D.photo ( )
  8.他们的 A.its B.their C.they D.them 三、按要求改写下列句子。
  1.The blouse is green.(对划线部分提问) is the blouse?
  2.It’ s eight thirty-five.对划线部分提问) the time?
  3.The woman is Han Meimei’ s mother.(对划线部分提问) is Han Meimei’ s mother?
  4.We can see some pictures in the room.(对划线部分提问) youin the room?
  5.I’ m fifteen.(对划线部分提问) you?
  6.That is an orange bus.(改为复数形式) orange.
  7.Is that cat black and white?(改为陈述句) black and white.
  8.Those are pictures of their families.(改为单数形式) is a picture of his.
  9. Those are their Chinese books.(改为一般疑问句) their Chinese books?
  10. This is my pencil-box.(改为意思相同的句子) This is.
  11.I am Miss Gao.(改为否定句) Miss Gao.
  12.Thoes are English books.(对划线部分提问) are those?
四、连词成句。
A:Model: all they here are→They are all here.
  1.Mr White, and, good, are, friends, Mr Black
  2.clock, on, desk, is, Lily’ s, her, too
  3.they, in, pencil-box, think, are, I, her
  4.black, their, cars, are B:Model: yellow coats their are→Are their coats yellow?
  1.their, what, shirts, are, colour
  2.is, it, Li Lei’ s, sweater
  3.the, box, yellow, are, the oranges, in
  4.the, they, same, all, school, are, in 五、选择填空。 ( )
  1.This isdress. It isn’ t. A.my, your B.my, yours C.my, you D.he, hers ( )
  2.Lily is a new student.is English. A.He B.She C.Her D.His ( )
  3.Jim and I students. Wein the same class. A.are, are B.am, are C.are, is D.is, are ( )
  4.?the bike? ?Look! It’ s under the tree. A.Where is B.Where are C.What is D.What are ( )
  5.?your brother here? ?,he isn’ t here. A.Is, Yes B.Are, No C.Are, Yes D.Is, No ( )
  6.?What is thirty and twelve? ?It’ s . A.fourty-one B.forty-two C.forty-one D.forty two ( )
  7.?Excuse me, Jack. Where is the bus? ?. A.In the tree B.On the tree C.Near the tree D.In tree ( )
  8.Look, that’ s apple here. Undertree, you can see cat. A.an, a, the B.a, the, a C.an, the, a D.the, a, an ( )
  9.?is the time? ?is about seven twenty-five. A.Which, It B.What, This C.What, It D.Where, It
( )
  10.are good friends. A.I and he B.He and I C.I and his D.He and my ( )
  11.?Who is the young man? ?He’ s. A .twenty B.a teacher C.my brother D.in the room ( )
  12.The coatlike. A.looks, hers B.look, her C.looks, her D.look, she’ s ( )
  13.?Can I see your photo? ?Yes.. A.Thank you B.Give you C.Here you are D.You are here ( )
  14.lookthe blackboard. A.Let, at B.Let’ s, at C.Lets, like D.let, on ( )
  15.?Is her sister a teacher or a student? ?. A.No, she’ s a teacher B.No, she isn’ t a teacher C.She’ s a student D.Yes, she’ s a teacher ( )
  16.What’ sthe picture? A.in B.after C.over D.about ( )
  17.?Is this watch? ?No, it isn’ t. It’ s. A.your, his B.yours, his C.you, his D.yours, she’ s ( )
  18.?Thank you. ?. A.That’ s right B.All right C.Not thank D.That’ s all right ( )
  19. That’ sjeep. It’ s a car. A.a not B.not C.not a D.not an ( )
  20.?What’ s that on the floor? ?It’ sorange. A.an B.a C.the D.this 六、选句子补全下列对话。
  1.?How old are you? ?. (Fine, thank you; I’ m twelve)
  2.?What’ s the time? ? . (It’ s fine; It’ s five)
  3.?Who’ s the woman? ?? (Where; Which woman)
  4.?Is this your sister? ?(Yes, she is; She is Lucy)
  5.?What colour is the skirt? ?. (It’ s white; It’ s a dress)
  6.? ? (Who are they; Whose are they) ?They are mine.

  7.?Who’ s on duty today? ?. (Yes, I am; I am)
  8.?Are the twins eleven? ?. (The twins are young; Yes, they are)
  9.?? (What’ s on the floor; Where’ s the blouse) ?It’ s on the floor.
  10.?Jim, your picture is very good. ?. (Oh, thank you; Oh no,it isn’ t) 七、完成句子。
  1.The brooms are(在……后面)the door.
  2.Her shoes are(在……下面)the bed.
  3.Please(坐下)over there.
  4.Who’ s that? That’ s(李老师的弟弟)
  5.I think he’ s(在家)
  6.Please(看) the blackboard. 八、补全对话。
  1.A:What’ s the time, please? (12∶
  00) B: .
  2.A:Excuse me! Who’ s the man? B:one? A: on the bus. B:Oh, my father.
  3.A:Whatthese? (苹果) B:They are.
  4.A:Can you see my football? B:Is it on your desk? A:, it isn’ t. B:Oh, it’ s
  5.A:Is this pencil-box, Lucy? B:, it is.is it? A:It’ s under the chair. You look after it. B:Thank very much. A:
参考答案 二、A:
  1.boxes
  2.pencil-boxes
  3.buses
  4.men
  5.women
  6.boys
  7.coats
  8.watches B:
  1.friend 朋友
  2.behind 在…后面
  3.picture 图画
  4.student 学生
  5.about 大约
  6.coat 外衣
  7.sister 姐妹
  8.meet 遇见
  9.What are these?They’ re birds.这些是什么?它们是鸟。

  10.I can’ t find my watch.我找不到我的手表。
  11.their shoes 他们的鞋子
  12.some flowers 一些花
  13.play games 做游戏
  14.They are your bikes.它们是你们的自行车。 C:
  1.there
  2.black
  3.them
  4.same
  5.we
  6.be
  7.China
  8.classes
  9.I
  11.ther
  11.there
  12.two D:
  1.C
  2.B
  3.A
  4.B
  5.C
  6.B
  7.D
  8.B 三、
  1.What colour
  2.What’ s
  3.Who
  4.What can,see
  5.How old are
  6.Those are,buses
  7.That cat is
  8.This,family
  9. Are those
  10. pencil-box,mine
  11.I’ m not
  12.What 四、A:
  1.Mr White and Mr Black are good friends.
  2.Lily’ s clock is on her desk,too.
  3.I think they are in her pencil-box.
  4.Their cars are black. B:
  1.What colour are their shirts?
  2.Is it LiLei’ s sweater?
  3.Are the oranges in the yellow box?
  4.Are they all in the same school? 五、
  1.B
  2.B
  3.A
  4.A
  5.D
  6.B
  7.C
  8.C
  9.C
  10.B
  11.C
  12.A
  13.C
  14.B
  15.C
  16.A
  17.B
  18.D
  19.C
  20.A 六、
  1.I’ m twelve
  2.It’ s five
  3.Which woman
  4.Yes,she is
  5.It’ s white
  6.Whose are they
  7.I am
  8.Yes,they are
  9.Where’ s the blouse
  10.Oh,thank you 七、
  1.behind
  2.under
  3.sit down
  4.Teacher Li’ s brother
  5.at home
  6.look at 八、
  1.It’ s twelve
  2.Which,The one,that’ s
  3.are,apples
  4.No,over there
  5.your,Yes,Where,must,you,Not at all
 

相关内容

小升初英语测试题、答案2

   小升初英语测试题、 09 小升初英语测试题、答案 2 一、语音。 A.找出划线部分发音不同的词,把序号填在括号里: ( )1.A.two B.ruler C.broom D.goodbye ( )2.A.hat B.black C.game D.cat ( )3.A.jeep B.orange C.age D.bag ( )4.A.team B.head C.see D.please ( )5.A.have B.cake C.grade D.today ( )6.A.put B.duty C ...

小升初英语测试题

   Ⅰ.词汇(5 分) 词汇( 1.(Japan)come from Japan. 2.We teach (they)English. 3.My cousin (have)a new dictionary. 4.There are four (tomato)on the table. 5.My mother often(buy)some nice food on weekends. Ⅱ.选择填空(20 分) 选择填空( 1.I don’t like thrillers playing baseb ...

学而思小升初英语测试卷

   [键入文字] 年寒假同步班入学测试试 学而思 2009 年寒假同步班入学测试试卷 初一英语 初一英语 测试时间: 测试时间:40 分钟 满分: 满分:100 分 姓名: 姓名: 小题, 一,单项选择(共 20 小题,每小题 3 分,总分 60 分) 单项选择( 1. Miss Li is English teacher .She likes . A. our; we B. our; us C. us; our D. us; us 2. Where is the concert? -- It ...

省实验小升初英语测评卷一

   省实验小升初英语测评卷一 I.单项选择(20 分) 1. I will not be back it gets dark. A. until B. unhappy C. unlucky D. unkind 2. my uncle my aunt are doctors. A. Neither, or B. Not only, but also C. Both, or D. Both, and 3. The boys practice everyday. A. swimming B. swim ...

08小升初英语测试题(12)

   一切为了学生的发展 一切为了家长的心愿 http://www.jin14.com 08 小升初英语测试题(12) 笔试部分(100 分) Ⅰ. 单项选择。(15 分) ( )1. Lucy and Lily China next week. B. are visiting C. visit D. visits A. is visit ( )2. ?How do you go to work? ?I usually go to work . A. by a car ( B. in a car ...

【09小升初】英语测试题及答案 六

   【09 小升初】英语测试题及答案 六 一、 下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同, 请将这单词的标号填入题前括 号内。 ()1. A. take B. bad C. have ( )2. A. fish B. find C. give ( )3. A. me B. bed C. red ( )4. A. glue B. run C. us ( )5. A. night B. ghost C. daughter 二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。 (1)underground ...

青岛58中推荐直升面试_英语口语测试题(含答案)

   青岛五十八中 2005 年优秀学生推荐直升招生考试 面试英语口语测试题 (测试时间:5 分钟 I.日常会话(5 分) 日常会话( 日常会话 II.朗读下列短文,并回答问题(10 分) 朗读下列短文,并回答问题( 朗读下列短文 Very quietly I took my leave as quietly as I came here; quietly I wave goodbye to the rosy clouds in the western sky…. This poem [5p[UI ...

小升初英语

   Ⅰ。词汇(5 分) 1.(Japan)come from Japan。 2.We teach (they)English。 3.My cousin (have)a new dictionary。 4.There are four (tomato)on the table。 5.My mother often(buy)some nice food on weekends。 Ⅱ。选择填空(20 分) 1.I don't like thrillers playing baseball。 A. wa ...

小升初英语

   小升初英语试卷及答案(人教版 小升初英语试卷及答案 人教版) 人教版 一、找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。(5 分) 找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。 ( ) 1. A. spring B. summer C. autumn D. weather ( ) 2. A. bread B. meat C. apple D. butter ( ) 3. A. cupboard B. desk C. window D. chair ( ) 4. A. sunny B ...

小升初英语

   一.句型转换: 1.what's the girl's name?(根据上句完成下句,意思不变) what's the girl? 2.he likes green best.(同义句) is green. 二.中译英: 1.你的白色连衣裙看上去多好看啊! your white ! 2.琳琳看上去像谁,她爸爸还是她妈妈? who lingling ,her father her mother? 3.公园看守走向那个戴墨镜的老人。 the park to the old man . ...

热门内容

2010年6月大学英语四级真题答案(A卷)免费下载

   2010 年 6 月英语四级四级真题答案 卷) 英语四级四级真题答案 答案(A 作文范文: 作文范文 Due Attention Should Be Given To Spelling Correct spelling is a basic skill in English study. However, nowadays many students do not pay much attention to it. They have their own reasons for misspe ...

英语书信

   1.The most effective means to solve this problem is that . In that case, . 2. Everything has its own two sides, no exception with AAA. For one thing, . for another, . 3. My experience tells me that to needs a thorough and persevering process, and i ...

英语六级写作模板

   写作部分在四六级的考试中占 15%,对于保通过的同学这部分至少应能保证及格,对于冲 击高分的学员,这部分也是个高分突破点。 据我们科学估计,在最后四周内,只要有针对 的进行安排时间,对许多考生来说写作仍有至少 20 分的提升空间。使用那些材料才能有效 的最大限度地拿分呢?在这里昂立四六级命题中心的老师为您支招, 帮助您安排合理科学的 复习计划。 准备项目:对于社会热点问题和热议现象,四六级作文也希望大学生有自己的见解和主张, 比如盗版现象,电子书,以及一次性塑料袋等。 准备重点:对于这一命题 ...

[推荐]英语国家18种手势的含义 - 外语之家 - 合众外贸论坛 - 贸茂网 - 全球最大的中文外贸论坛

   [推荐]英语国家18种手势的含义 - 外语之家 - 合众外贸论坛 - 贸茂网 - 全球最大的中文外贸论坛首页 外贸交友 外贸帮派 知了 相册 外贸博客 外贸论坛 外贸文档 外贸考试 海外商机 行业动态 外贸资讯 专题 china wholesale yjj1900 退出 | 控制面板 | 短消息 | 搜索 | 统计与排行 | 优秀版主 7月优秀版主 8月优秀版主 9月优秀版主 10月优秀版主 11月优秀版主 12月优秀版主 勋章中心 | 帮助 | 网站 ...

初中英语不规则动词过去式、过去分词表

   中英语不规则动词过去式、 初中英语不规则动词过去式、过去分词表 动词原形、过去式、过去分词同形) 一、AAA 型(动词原形、过去式、过去分词同形) cost(花费) cost cost cut(割) cut cut hit(打) hit hit hurt 伤害) hurt hurt let(让) let let put(放) put put read (读) read read 动词原形与过去式同形) beat 二、AAB 型(动词原形与过去式同形) beat(跳动) 三、ABA 型(动词原 ...