小升初英语测试题、 09 小升初英语测试题、答案 3
一、语音(5 分) 选出划线部分读音与其他三个发音不同的选项
  1. A. whom B. who C. whose D. wrong
  2. A. spell B. dress C. secret D. desk
  3. A. birds B. flowers C. maps D. boys
  4. A. come B. brother C. mother D. go
  5. A. think B. father C. those D. that 二、词汇(20 分) A. 按要求写出单词的相应形式(10 分)
  1. come(反义词)
  2. desk (同义词)
  3. there (同音词)
  4. man(对应词)
  5. is(原形)
  6. knife(复数)
  7. right(反义词)
  8. China(形容词)
  9. bus (复数)
  10. children(单数) B. 用括号内单词的适当形式填空(10 分)
  1. (Lily) father is at home.
  2. Those (man) bikes are under the tree.
  3. Is this (he) pencil?
  4. The (map) on the wall are Chinese.
  5. (come) there, there’s a bird in the tree.
  6. Look at the three (box) on the desk.
  7. That’s (I)desk. This one is (you) desk.
  8. Those girls are (Japan).
  9. Excuse me, is the coat (Tom)? 三、选择题(15 分)
  1. Are these your books his books? A. or B. and C. with D. /
  2. ? on the desk? ?Yes, it is. A. What’s B. Where is C. Is Bill’s bag D. Are Tom’s pens
  3. These are our books. Please look after . A. their B. they C. it D. them
  4. Where the students?
A. am B. is C. are D. /
  5. “Hello! 34776855”“Hello! ” A. This is Tom. B. I’m Tom. C. Who are you? D. Are you Tom?
  6. Miss Li is a teacher, Meimei is student. A. his B. my C. her D. she
  7. are good friends. A. I B. Ann C. I and Ann D. Ann and I
  8. sister is an English teacheer. A. Jim and Kate B. Jim’s and Kate’s C. Jim’s and Kate D. Jim and Kate’s
  9. Do you know the name the girl? A. in B. on C. of D. at
  10. It’s a picture of family. A. Bob B. Bob’s C. Bobs’ D. Bobs
  11. ?Can you see my pen? ?, I can’t. A. Thanks B. You’re right C. Yes D. I’m sorry
  12. Please come and the map. A. look B. look after C. look for D. look at
  13. go and see Li Lei. A. Let we B. Let is C. Let’s D. Lets
  14. The woman the red coat is our teacher. A. on B. in C. under D. of
  15. The twins one desk and two chairs. A. are B. is C. have D. has 四、句子配对(8 分) 从第Ⅱ栏中找出第Ⅰ栏中的答语 Ⅰ Ⅱ ( )
  1. Is he Chinese or Japanese? A. They are Tom and Mike. ( )
  2. Who’s on duty today? B. Yes, it is. ( )
  3. Are those oranges? C. That is Mr Wang. ( )
  4. Can you see the bird? D. He is Japanese. ( )
  5. Is it a car? E. It’s on the desk. ( )
  6. Who are they? F. No, they aren’t. They are pears. ( )
  7. Who’s that? G. Yes, I can. ( )
  8. Where is the map? H. Lily is on duty today. 五、句型转换,每空一词(15 分)
  1. His ruler is in the box. (对划线部分提问) his ruler?
  2. She is Lucy and she is Lily. (改为选择疑问句) she Lucy Lily?

  3. Is he your friend? (改为复数) your ?
  4. These are our apples. (改为单数) is .
  5. The boy is all right today (对划线部分提问) the boy today?
  6. They can see a bird in the tree. (对划线部分提问) see in the tree? 六、完成句子,每空一词(15 分)
  1. 他找不到他的包。 He his bag.
  2. 你能看见一个英国女孩吗? an English girl?
  3. 他们是英国人还是美国人? they or ?
  4. 那些苹果在树上。 Those apples the tree.
  5. 他是我的一位老朋友。 He is old friend .
  6. 我没有什么书。 I have books. 七、完成对话,每空一词(12 分) A: 1 me! B: Yes? A: 2 are the two girls? B: 3 4 Lucy and Lily. A: I think they 5 the same. B: Yes, you’re 6 , they’re 7 . A: 8 9 are they? B: Twelve. And I’m 10 , too. A: Are you in 11 12 class? B: No, we aren’t. A: Thank you very much. B: That’s all right. Goodbye! A: Bye!
  1.
  2.
  3. 4 ?
  5. ?
  6.
  7.
  8.
  9.
  10.
  11.
  12. 八、阅读理解(10 分) This is a picture of a family. The father’s name is Rex. He is forty -eight. The mother’s name is
Linda. She is forty-five. They have a son of fifteen and a daughter of sixteen. They are Ned and Rose. They are students in No. 1 Middle School. Linda is a teacher. Rex is a doctor.
  1. What picture is it? It’s a picture of a . A. father B. bedroom C. classroom D. family
  2. How old is the mother? A. Forty-five. B. Forty-six. C. Forty-seven. D. Forty-eight.
  3. What’s the father? He’s a . A. worker B. student C. doctor D. teacher
  4. How old is Rose? A. Fifteen. B. Sixteen. C. Seventeen. D. Eighteen.
  5. How many people are there in the family? A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
参考答案 一、
  1. D
  2. C
  3. C
  4. D
  5. A 二、 A.
  1. go
  2. table
  3. their
  4. woman
  5. be
  6. knives
  7. wrong
  8. Chinese
  9. buses
  10. child B.
  1. Lily’s
  2. men’s
  3. his
  4. maps
  5. Come
  6. boxes
  7. my, your
  8. Japanese
  9. Tom’s 三、 A
  2. C
  3. D
  4. C
  5. A
  6. C
  7. D
  8. D
  9. C
  10. B
  11. D
  12. D
  13. C
  14.
  1. B
  15. C 四、
  1. D
  2. H
  3. F
  4. G
  5. B
  6. A
  7. C
  8. E 五、 Where is
  2. Is, or
  3. Are they, friends
  4. This, my apple
  5. How is
  6. What can they
  1. 六、
  1. can’t find
  2. Can you see
  3. Are, English, American
  4. are on
  5. an, of mine
  6. don’t, any 七、
  1. Excuse
  2. who
  3. They
  4. are
  5. look
  6. right
  7. twins
  8. How
  9. old
  10.twelve
  11. the
  12.same 八、
  1. D
  2. A
  3. C
  4. B
  5. B
 

相关内容

小升初英语测试题、答案3

   小升初英语测试题、 09 小升初英语测试题、答案 3 一、语音(5 分) 选出划线部分读音与其他三个发音不同的选项 1. A. whom B. who C. whose D. wrong 2. A. spell B. dress C. secret D. desk 3. A. birds B. flowers C. maps D. boys 4. A. come B. brother C. mother D. go 5. A. think B. father C. those D. that ...

小升初英语测试题、答案5

   小升初英语测试题、 09 小升初英语测试题、答案 5 测试时间 100 分钟 测试分值 120 分 一、听力(15’ ) A.听对话及问题选择答案(5’ ) ( )1. A. noodles B. rice and noodles C. rice and meat D. meat and noodles ( )2.A. A dog B. A cat C. A horse D. A fish ( )3.A. By bus B. By car C. By bike D. On foot ( )4 ...

小升初英语测试题

   Ⅰ.词汇(5 分) 词汇( 1.(Japan)come from Japan. 2.We teach (they)English. 3.My cousin (have)a new dictionary. 4.There are four (tomato)on the table. 5.My mother often(buy)some nice food on weekends. Ⅱ.选择填空(20 分) 选择填空( 1.I don’t like thrillers playing baseb ...

学而思小升初英语测试卷

   [键入文字] 年寒假同步班入学测试试 学而思 2009 年寒假同步班入学测试试卷 初一英语 初一英语 测试时间: 测试时间:40 分钟 满分: 满分:100 分 姓名: 姓名: 小题, 一,单项选择(共 20 小题,每小题 3 分,总分 60 分) 单项选择( 1. Miss Li is English teacher .She likes . A. our; we B. our; us C. us; our D. us; us 2. Where is the concert? -- It ...

省实验小升初英语测评卷一

   省实验小升初英语测评卷一 I.单项选择(20 分) 1. I will not be back it gets dark. A. until B. unhappy C. unlucky D. unkind 2. my uncle my aunt are doctors. A. Neither, or B. Not only, but also C. Both, or D. Both, and 3. The boys practice everyday. A. swimming B. swim ...

【09小升初】英语测试题及答案 六

   【09 小升初】英语测试题及答案 六 一、 下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同, 请将这单词的标号填入题前括 号内。 ()1. A. take B. bad C. have ( )2. A. fish B. find C. give ( )3. A. me B. bed C. red ( )4. A. glue B. run C. us ( )5. A. night B. ghost C. daughter 二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。 (1)underground ...

青岛58中推荐直升面试_英语口语测试题(含答案)

   青岛五十八中 2005 年优秀学生推荐直升招生考试 面试英语口语测试题 (测试时间:5 分钟 I.日常会话(5 分) 日常会话( 日常会话 II.朗读下列短文,并回答问题(10 分) 朗读下列短文,并回答问题( 朗读下列短文 Very quietly I took my leave as quietly as I came here; quietly I wave goodbye to the rosy clouds in the western sky…. This poem [5p[UI ...

小升初英语

   Ⅰ。词汇(5 分) 1.(Japan)come from Japan。 2.We teach (they)English。 3.My cousin (have)a new dictionary。 4.There are four (tomato)on the table。 5.My mother often(buy)some nice food on weekends。 Ⅱ。选择填空(20 分) 1.I don't like thrillers playing baseball。 A. wa ...

小升初英语

   小升初英语试卷及答案(人教版 小升初英语试卷及答案 人教版) 人教版 一、找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。(5 分) 找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。 ( ) 1. A. spring B. summer C. autumn D. weather ( ) 2. A. bread B. meat C. apple D. butter ( ) 3. A. cupboard B. desk C. window D. chair ( ) 4. A. sunny B ...

小升初英语

   一.句型转换: 1.what's the girl's name?(根据上句完成下句,意思不变) what's the girl? 2.he likes green best.(同义句) is green. 二.中译英: 1.你的白色连衣裙看上去多好看啊! your white ! 2.琳琳看上去像谁,她爸爸还是她妈妈? who lingling ,her father her mother? 3.公园看守走向那个戴墨镜的老人。 the park to the old man . ...

热门内容

简历模板(供应届毕业生参考)英语

   Room 212 Building 343 Tsinghua University, Beijing 100084 (010) 62771234 Email:good@tsinghua.edu.com Zheng Yan Objective To obtain a challenging position as a software engineer with an emphasis in software design and development. Education 1997.9- ...

英语考研成功经验

   英语考研成功经验 (www.kaoyan.net 翰林) 又是阳春三月,考研备战的序幕也即将拉开.凭借自己考研复习的成功经验和在考研网 (www.kaoyan.net)上作为斑竹辅导成百上千人的经验,在这里我想详细谈谈如何进行正确的英语考研复习. 首先我想先简要介绍自己的情况.我原本是英语水平不高的学生,在大一的英语课程考试中,成绩 在 60 多分.大一下学期的第一次四级考试失败后,自己痛定思痛,不断向英语水平高的同龄人和一些老师 请教,自己也常常翻阅相关的书籍寻找科学的英语学习方法.终于在 ...

2009年英语四级“机考”基本常识

   年考四六级的同学们注意了!重大消息!】 !】2009 年英语四级 机考 基 年英语四级“机考 机考”基 【09 年考四六级的同学们注意了!重大消息!】 本常识(怕以后找不见了 就放日志里了 本常识 怕以后找不见了,就放日志里了 附:改革试点院校名单 2009-02-21 怕以后找不见了 就放日志里了)附 改革试点院校名单! 22:33 | (分类:默认分类) 2009 年英语四级 机考 基本常识 年英语四级“机考 机考”基本常识 新四级机考主要有三大不同: 新四级机考主要有三大不同: 首先是 ...

培养小学生良好英语学习习惯的四大策略

   《英语课程标准》 明确指出: 基础教育阶段英语课程的任务是激发和培养学生学习英语的兴 趣,使学生树立自信心,养成良好的学习习惯和形成有效的学习策略,发展自主学习的能力 和合作精神……从中可以看出培养学生的学习习惯是小学英语教学的重要内容。 学习习惯是学生学业成败的关键。学业上取得成功,就个人而言,主要有两个因素:一 是智力因素,即天赋,聪明程度,这就是人的智商;二是非智力因素,主要指兴趣、动机、 情感、意志、气质、性格等,这就是情商,亦即后天的努力程度。天赋固然重要,但往往是 有的学生很聪明 ...

外长助理2011年非政府组织新年招待会致辞-英语版

   外长助理 2011 年非政府组织新年招待会致辞 Toast at the New Year Reception for NGOs by Assistant Foreign Minister Cheng Guoping Diaoyutai State Guesthouse 12 January 2011 尊敬的各位来宾, 女士们、先生们: Distinguished Guests, Ladies and Gentlemen, 今晚很高兴与各位新老朋友相聚,共贺新年。我谨代表外交部并以我个人的名 ...