小学升初中英语毕业试题及参考答案(人教版) 班级姓名分数 听力部分 一、听音标判断哪个单词的元音字母或字母组合与听到的音标相符,把序号写在括号里(10 分) ( )
  1.A. bag B. same C. jacket D. cap ( )
  2.A. see B. tea C. tree D. pen ( )
  3.A. bike B. kite C. sit D. five ( )
  4.A. let B. bee C. pen D. desk ( )
  5.A. dog B. so C. hot D. box ( )
  6.A. fare B. beer C. chair D. care ( )
  7.A. good B. boot C. food D. soon ( )
  8.A. park B. luck C. farm D. large ( )
  9.A. blue B. pupil C. use D. usually ( )
  10.A. clear B. early C. learn D. bear 二、根据听到的问句,选择正确答语,并将序号填在括号里。 (16 分) ( )
  1.A. I’m fine. B. Good morning! C. How do you do! ( )
  2.A. They are oranges. B. They are nurses. C. They are pupils. ( )
  3.A. Yes, she is. B. No, I am not. C. Yes, he is. ( )
  4.A. Good-bye! B. All right. C. Excuse me. ( )
  5.A. See you again. B. Hello! C. Bye-bye! ( )
  6.A. Good morning! B. Good afternoon! C. Good evening. ( )
  7.A. How do you do? B. How are you? C. Glad to see you, too. ( )
  8.A. Bye-bye! B. Hi! C. See you. 三、从每组所给出的句子中选择听到的句子。 (10 分) ( )
  1.A. It's good to see you. B. I’m glad to see you. C. It’s nice to see you. ( )
  2.A. This is Mrs Chang. B. This is Miss Chang. C. This is Mr Chang. ( )
  3.A. What are these? B. What are those? C. What is this? ( )
  4.A. Look out! There is a bus coming. B. Look out! There is a car coming. C. Look out! There is a taxi coming. ( )
  5. A. How did you spend this winter vacation? B. How did they spend this winter vacation? C. How did you spend this summer vacation? 四、听句子看图并标号。 (可涂颜色) 分) (4 笔试部分 一、按发音规律,使每枝花都能找到合适的花瓶。 (连线) (10 分)
二、根据所给情景选择正确答语,并将序号填在括号里。 (10 分)
( )
  1.早上在学校见到 Miss Li,应该说“” A. Hello! B. Good morning, Teacher! C. How are you. ( )
  2.当别人对你说 How do you do 时,你应该回答“” A. Good Morning! B. I’m fine, thank you. C. How do you do. ( )
  3.当遇见好久不见的朋友时,你应该对他说: “” A. How do you do! B. How are you?
  4.如何向玛丽问她弟弟的名字?“” A. What' s your name? B. What's Mary's name? C. What's your brother's name? ( )
  5.当你见到某人表示很高兴时说: “” A. Hello! B. Glad to see you! C. How are you? 三、选择填空。 (10分) ( )
  1.Mr Crisp is English teacher, but Mrs Sue is teacher of English. A. an. An B. an, a C. a, a ( )2 ?Good morning, Miss Williams. -How do you do? A. Nice to see you! B. How do you do. C. Fine, thank you. ( )
  3.-What’s this in English? - A. This is a bag B. It is bag. C. It’s a bag. ( )
  4.What are and ? A. she, him B. her, he C. she, he ( )
  5. old are you? A. How B. What C. how ( )
  6.What's that English? A. a B. an C. in ( )
  7. can I get to the Great Wall. A. What B. How C. Do ( )
  8. is the post office? A. What B. How C. Where ( )
  9. Can you count from zero ten? A. up B. to C. down ( )
  10. your mother a teacher? A. Are B. Is C. Am 四、写出反义词。 (10 分)
  1. get off
  2. close
  3. right
  4. here
  5. downstairs
  6. early
  7. after
  8. sit
  9. bad
  10. go 五、请找出下列句子中的错误,并改成正确的句子。 (10 分)
  1. He is a old man.
  2.I haven't find my cat.
  3.I reading a story book.

  4.He name is Jack.
  5. Don't is late next time. 六、根据问句写答语。 (10 分) 小学升初中英语毕业试题及参考答案(人教版)
Ann: Hello. What's your name? You: Ann: My name is Ann. How are you? You: Ann: I'm fine. I am nun England. Where are you from? You: Ann: That's interesting. Is your city big or small? You: Ann: I'm from London. It's a big city. See you later! Bye! You: 参考答案 Unit 1 Lesson One 听力部分 一、
  1.B[ei]
  2.D[e]
  3.C
  4.B[i:]
  5.B
  6.B
  7.D[u:]
  8.B[ ]
  9.A[u:]
  10.B[ :] 二、
  1. How do you do! (C)
  2. What are they? (A)
  3. Are you Mike? (C)
  4. Let's go together. (B)
  5. Good-bye! (C)
  6. Good afternoon. (B)
  7. It's good to see you. (C)
  8. See you tomorrow. (C) 三、略 四、
  1.You can post your letter to me.
  2.Crows like to eat me.
  3.You can make a snowman with me.

  4.I am the same colour as my name and good to eat. 笔试部分 一、略 二、
  1.B
  2. C
  3. A
  4. C.
  5.B 、
  1.B
  2. B
  3. C
  4. C.
  5.A
  6.C
  7. B
  8. C
  9. B.
  10. B 四、
  1.get on
  2. open
  3. left
  4. there
  5. upstairs
  6. late
  7. before
  8. stand
  9. good
  10. come 五、
  1. He is an old man.
  2. I can’t find my cat.
  3. I'm reading a story book.
  4. His name is Jack.
  5. Don't be late next time. 六、略
 

相关内容

小升初英语练习题

   小学升初中英语毕业试题及参考答案(人教版) 班级姓名分数 听力部分 一、听音标判断哪个单词的元音字母或字母组合与听到的音标相符,把序号写在括号里(10 分) ( )1.A. bag B. same C. jacket D. cap ( )2.A. see B. tea C. tree D. pen ( )3.A. bike B. kite C. sit D. five ( )4.A. let B. bee C. pen D. desk ( )5.A. dog B. so C. hot D. ...

小升初英语练习题一(单选、阅读)

   选择正确答案( 一、 选择正确答案(每题 1 分,共 20 分) ( )1.Mr. Hyde’s possible full name is . A. Emma Hyde B. Hyde K.John C. Hyde Bill D. Peter A.Hyde ( )2.???Tom, are those girls ? ???No, they are . A. Japanese; America B. Japaneses; American C. Japanese; Americans D. ...

小升初英语练习

   一、一、语法巩固 1. What useful dictionary it is! A. a B. an C. the D. / 2. Mr. Green has little time today, ? A. have he B. hasn’t he C. does he D. doesn’t he 3. They will go to the Great Wall if it tomorrow. A. isn’t rain B. rains C. doesn’t rain D. won’ ...

小升初英语练习

   2010 小升初英语练习题及答案解析 一、阅读短文,补全单词 Dear Mary, I have just m to a new house in a new town and am f very lonely. I have a very good j but no real friends, so every evening I s at home al and watch television. I find it difficult to m friends and don’t kn ...

小升初英语练习题

   小升初英语练习题 一, 根据首字母,填出正确的单词: 1. Tom h to get up at six in the morning. 2. My cousin can't stand soap o. 3. He is medium b with curly and b hair. 4. He works in a TV s. He is a r. 5. The hotel is n to the bank. 6.A:What was the weather like in Beijing ...

小升初英语练习卷

   2009 小升初英语试题精选一 一、选出下列画线部分读音不同的单词,将其序号填入题前括号内 5% ( )1、A. her B. worker C. doctor D. sister ( )2、A. near B. pear C. year D. dear ( )3、A. food B. cook C. room D. school ( )4、A. many B. get C. any D. hat ( )5、A. seat B. read C. sweater D. mean 二、单词与短语 ...

小升初英语

   小升初英语模拟测试题 一、根据图片写单词。 (10 分) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 二、根据括号里的提示,把下列句子补充完整。 (10 分) 1. Tom is (高)than Tony. 2. - Where (be) you born? -- I (be) born in Beijing. -- When (be) your birthday? -- It (be) on the tenth of June. 3. Last Sun ...

小升初英语

   一.句型转换: 1.what's the girl's name?(根据上句完成下句,意思不变) what's the girl? 2.he likes green best.(同义句) is green. 二.中译英: 1.你的白色连衣裙看上去多好看啊! your white ! 2.琳琳看上去像谁,她爸爸还是她妈妈? who lingling ,her father her mother? 3.公园看守走向那个戴墨镜的老人。 the park to the old man . ...

小升初英语

   姓名 班级 分数 一,找出句子中错误的部分.将序号写在题前的括号内.并将正确的答案 找出句子中错误的部分.将序号写在题前的括号内. 写在横线上. % 写在横线上.(10%) ( )1.The scores is two to four . A ( B C D )2.Nancy's friend live in a small city . A B C him a day . C D D ( )3.I want to meet A B ( )4.How many peoples are t ...

小升初英语

   一、语法精练 1.My brother plays??football very well. A.a B.the C. all D. / 2.Birds ?? when there isn’t enough food for them. A. starve B.are starving C.starved D.starves 3.I can see an apple the apple tree and a bird the banana tree. A.on, in B.in,in C.o ...

热门内容

2011届中考英语阅读理解专题复习1

   2011 个性化辅导教案 Researchers (研究者) have announced (宣布) the result of two studies on the health effects of the drug aspirin (阿 斯匹林). One study shows aspirin can sharply reduce the chance that a healthy, older man will suffer from a heart attack (心脏病). T ...

2010年中考英语试题分类汇编专题六(完形填空)(130套)

   2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题六完形填空 年中考英语试题分类汇编( 专题六 考点一、人物故事 (B) (2010福建省晋江市,二,10) 完形填空: 从每小题 A、B、C 三个选项中,选出能 填入空白处的最佳答案。 When people find something valuable and return it to its owner, they are often given a reward. This is because the person not only ...

中考英语阅读理解专项训练

   阅读理解专项训练 guess 1. You shouldn't have blamed him for that,for it wasn't his fault. 因果关系 2.Though Tom's face has been washed quite clean,his neck still remains grubby. Josn usuallywastes a lot of money on such useless things :His wife,however,is ver ...

初三英语中考专题复习(句子)

   ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( 初三英语中考专题复习 第九节 句子 ) 1. natural things they are! A. How B. What C. Which D. Where ) 2. It’s hot here. Why not your coat? A. put on B. dress up C. try on D. take off ) 3. He has never visited the Great Hall of the People, ...

英语研究性学习方案样例3

   研究性学习设计方案模板 研究课题名称: 研究课题名称: 设计者姓名 所教年级 联系电话 一、课题背景、意义及介绍 课题背景、 1、背景说明(怎么会想到本课题的) : 英语的学习虽然得到越来越多人的重视,但很多初中生对英语的学习积极性越来越低, 主要是因为学生不明白学习英语的重要性, 不明白英语在全世界的地位, 更不明白英语在国际 的使用领域之阔, 以致学生完成不理解自己在日后工作中英语使用率有多高。 也就是学生不明 白英语的重要性,因此让学生理解这些是十分重要的。 2、课题的意义(为什么要进 ...