小学六年级英语练习题及参考答案
一.把下列英语句子规范地写在四线格中. Where is the post office? Next to the hospital. It's in front of the school.
二.选择填空,将序号写在题前的序号里. ( )
  1. Mr Brown likes food very much. A. Japan B. Japan"s C. Japanese D. Japanese"s ( )
  2. --Can your sister swim? --Not very well, she a beginner. A. is just B. can C. does D. just ( )
  3. My grandfather is a Beijing Opera . A. fan B. fun C. fine D. fin ( )
  4. --How many friends you got? --Four. A. do B. will C. are D. have ( )
  5. -- jacket is this? --Maybe it"s Tom"s. A. Who B. What C. Whose D. Where ( )
  6. -- did you get to the park? --By taxi. A. What B. How C. Which D. Who ( )
  7. I will tell you about this story tomorrow. A. more B. much C. many D. a lot of ( )
  8. --This flower like a butterfly. --Yes. It"s very nice. A. see B. looks C. look D. look at ( )
  9. --Ben is my son. --Oh, he is your cousin. A. father sister"s B. father"s sister C. father sister D. father"s sister"s ( )
  10. Oh, a day! It"s dark outside. A. how B. what is C. what D. when 三.选择词的适当形式填空,注意书写的规范.
  1. Helen is a new student in (we, our)class.
  2. My father will take (me, I)to the park tomorrow.
  3. --Can your father (speaks, speak)English?
--Yes, he can.
  4. I want to (be, by)doctor in the future.
  5. My uncle works in a hotel. He is a (cook, cooker).
  6. Today is October (frist, first). It"s National Day.
  7. I can see (a, an)bird flying in the sky.
  8. My grandma (have, has)a lovely dog and a nice cat.
  9. Where (does, do)your father work?
  10. (Is, Are)these shoes yours, Tom? 四.连线 turn left 科学博物馆 by plane 交通灯 on foot 向左转 traffic light 乘飞机 下星期;下周 science museum next to 步行;走路 go to school 下车 this morning 与……相邻 今天上午 next week get off 去上学 五.选择正确的方位介词,使句意完整.
On , next to , in the middle of ,In , behind , under , in front of .

  1.The flowers are (在..中间)the garden.(花园) . .
  2.There is a pencil (在..里面) the pencil-box .
  3.the boys are (在..底下)the old tree. .
  4.A box is (在..上面)the water. . .
  5. The children are (在..后面)the wall.(墙)
  6.The school is (在..旁边/隔壁)the gym. .
  7.The boy is (在..前面)the house. (房子) . 六.情景表达. ( )
  1. 你用英文作自我介绍时应说: A. This is Peter. B. My name is Peter. C. Nice to see you. ( )
  2. 下面哪句话不表示道别? A. See you tomorrow. B. Bye-bye! C. Nice to see you. ( )
  3. 你想称赞女孩很漂亮,应说: A. What a nice girl! B. What a pity! C. Who"s that girl? ( )
  4. 班里来了外宾你可以说:
A. Welcome school. B. Welcome to our class. C. Welcome my home. ( )
  5. 下面哪句话不表示感谢? A. It"s my pleasure. B. That"s very kind of you! C. Thank you very much! 七.阅读短文,判断. Now Jenny and Danny are watching TV. Jenny is sitting in a chair and Danny is sitting beside her. Lynn and Bob are playing cards. They are playing quietly. Mr. and Mrs. Smith are sitting on the couch. They are reading the newspaper. Do you see Li Ming in the corner? He is writing a letter. Everyone in the living room is quiet.
  1. ( )Danny is sitting beside Jenny.
  2. ( )Lynn and Bob are playing cards.
  3. ( ) Mr. and Mrs. Smith are watching TV.
  4. ( )Li Ming is writing a postcard.
  5. ( )Everyone in the living room isn't loud.
十三,作文. 提示: 请根据下列表格内容,介绍来武汉游客 John Smith 的情况. 短 文应当反映出所给材料的全部内容.短文不得少于八句话,本题共 15 分,其中 书写规范和字母大小写以及标点符号正确占 2 分. 姓名:John Smith 随行人员:John Smith 的两个孩子 性别: 男 所住宾馆: 亚洲大酒店 年龄: 37 活动安排: 国籍: 美国
  1.今天下午参观武汉 11 中学,中山公 园; 职业: 教师
  2.今天中午吃武汉小吃热干面; 抵达武汉的时间: 今天早晨 8:00
  3.明天上午参观武汉博物馆,然后去 汉口火 今天武汉天气: 晴朗 车站乘火车前往广州.
答案 二.1-
  10.CAADC BADBC 三. our, me, speak, be, cook, first, a, has, does, are 四. turn left 科学博物馆 by plane 交通灯 on foot 向左转 乘飞机 traffic light science museum 下星期;下周 next to 步行;走路 go to school 下车 this morning 与……相邻 今天上午 next week get off 去上学 五.1-in the middle of , 2-in , 3-under , 4-on , 5-behind ,6-next to , 7-in front of . 六.BCABA 七.
  1.T
  2.T
  3.F
  4.F
  5.T
 

相关内容

九年级英语练习题及参考答案(1)

   九年级英语练习题及参考答案 三,单项填空. (共 18 分. 每小题 1 分) 从下列各题所给的四个选项中, 选择可以填人空白处的最佳选项. 15.Where are keys? I can't find them. A.Ⅰ B.me C.my D.mine 16.In China, Spring Festival always comes January or February. A.in B.on C.at D.to did you go last summer vacation, Ka ...

六年级英语听力材料及参考答案

   六年级英语参考答案: 六年级英语参考答案: 英语参考答案 听力部分 一、听录音,从 A B C 三个选项中,选出你所听到的选项,把它的编号填在左 听录音, 三个选项中,选出你所听到的选项, 听录音 边的括号里。本大题读一遍。 边的括号里。本大题读一遍。 (本大题共 15 分,每小题 1 分) 班级 A)听录音,根据你所听到的内容,选出图画。 1.salesperson 2.plant trees 3.watched TV 4.dictionary 5.by ship (B B A C C) ...

%AC二学期期中练习高一年级英语参考答案

   海 淀 区 高 一 年 级 2009-2010 学 年 英 语 第 二 学 期 期 中 练 习 参考答案及评分标准 2010.4 . 第 I 卷(选择题 共 69 分) 听力理解( 小题, 一,听力理解(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 1. A 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. A 8. C 9. B 10.A 11. A 12. B 13.C 14. C 15. A 语言知识运用( 小题, 二,语言知识运用(共 30 小题,每小题 1 分,共 30 分 ...

英语学习_2008年6月大学英语六级考试试题及参考答案_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 Part V Cloze Directions: there are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A),B),C), and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into ...

英语口语考试试题及参考答案

   1.How can we keep friendship alive. Friendship is absolutely crucial for us. We have to do hard work to build up and sustain friendship. Here are some important ways to keep friendship alive .First of all, let your friends know that you care about ...

《初中英语课程与教学》A4习题及参考答案

   《初中英语课程与教学》 初中英语课程与教学》 第三章 初中英语教学方 习题 法与模式 绪论 一、简答题 一、简答题 .简述“预测” 1. 简 述 初 中 英语 课程 与 1.简述“预测”在英语听 教学作为 作为高等教育自学考 教学 作为 高等教育自学考 力理解和阅读理解中的作 试义务教育专业(本科段) 试义务教育专业(本科段) 用。 初中英语方向的一门必修 2 . 简述 语言的整体性原 则。 的重要性。 课的重要性。 3 . 简述 语言的真实性原 2. 简 述 初 中 英语 课程 与 教学的 ...

2009年12月大学英语四级真题及参考答案

   大学英语四级考试真题系列 2009 年 12 月大学英语四级考试真题及答案 Part Ⅰ Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Creating a Green Campus. You should write at least 120 words following ...

2003年9月大学英语四级考试试题及参考答案

   欧文英语编辑整理 www.OwenEnglish.cn 2003 年 6 月大学英语四级考试试题及参考答案 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversation. At the end of each conversation. a question wilt be asked about what was s ...

2003年1月大学英语四级考试试题及参考答案

   沪江英语编辑整理 www.hjenglish.com 2003 年 1 月大学英语四级考试试题及参考答案 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions:In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was sa ...

2002年6月大学英语四级考试试题及参考答案

   欧文英语编辑整理 www.OwenEnglish.cn 2002 年 6 月大学英语四级考试试题及参考答案 Part I Listening Comprehension ( 20 minutes ) Section A Directions: In this section you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation a question will be asked about what was ...

热门内容

中考英语语法点简要归纳

   中考英语语法点简要归纳 一、出现以下词,用 do 填空: can , could, may, must, need, had better, why not, make, have to, let’s, see, hear, watch, notice, Will ( Would ) you please…? 二、出现以下词,用 to do 填空: would like, want, begin, start, hope, decide, ask, wish, have something ...

英语作文.ppt1

   1.有典型的焦虑症状包括。。。。 2.有相当数目的学生考前感到头晕,没有力 气。有些甚至睡眠不好,食欲不振。 3.洗热水澡有助于睡眠。 4.有必要考前制定好合适的作息,确保复习 的有效性与充足的睡眠时间 Not really :事实上不是 1. 他讲了很长时间, 但他的意思没有人真正理解. He spoke for a long time but his meaning did not really come across. 2.实际上我对当地的法律并不熟。 I am not really ...

高三英语语法专项 状语从句专练 新课标 人教版

   状语从句专练 一、九种常见的状从及其常用的连接词: 1)时间状从:when, while, as, before, after, as soon as, till, until, not…until, the moment, immediately, the first/second/last time, instantly, hardly…when, scarcely…when, no sooner…than 2)地点状从:where 3)原因状从:because, since, as 4 ...

2003年6月研究生英语学位课统考真题及答案

   2003年6月研究生英语学位课统考真题 年 月研究生英语学位课统考真题 PAPER ONE Part I LISTENING COMPREHENSION (15 minutes, 15 points) Section A ( 1 point each ) Directions: In this part, you will hear nine short conversations between two speakers. At the end of each conversation a ...

英语四级真题及答案

   2010年6月大学英语四级真题及答案 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡1上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words following the ...