一.基础知识大比拼 (一) 词汇(vocabulary)
  1.按要求变换下列单词 Swim(现在分词) one(序数词) Say(第三人称单数) it’s(同音词) go(反义词) Thursday(前一天)
wear(同音词) see(过去时) I am 缩写()

  2.根据所给词的正确形式填空
  1).This is my (two)day in shanghai.
  2).He(have) lunch now.
  3)December is the(
  12)month of a year.
  4)I usually get up at 6:30 and then brush my (tooth).
  5)They are (woman)(teacher)

  3.选择适当的选项替换句中画线部分,使其意思不变。
  1)Thank you A. you are welcome. B.Thanks C.That’s OK.
  2) How are you? A Hi B.How do you do. C.Nice to meet you.
  3)Good morning,boys and girls. A class B boys C.girls
  4)IS this pen broken ? No, it’s OK. A right B.nice C.all right
  5)Is everyone here today? A.Everyone is here today B.We are all here today C.Are we all here today? (二)交际用语(Dairy English) 找出相应的答语
  1)What is wrong?
  2)Are you tired?
  3)Do you have a cold?
  4)You should go to see the doctor.
  5)How often do you have a cough? (三)语法练习(Grammer) 1 单项选择 ( )
  1). I usually get up sevent o’clock in the morning. A. at B.on C.of ( )
  2). is the coat? Thirty-five yuan, please. A .How B.How much C.How old ( )
  3)Where are your glasses? I can’t find them, they here just now. A. are B.was C. were ( )
  4).The brown cat is as as the black cat. A.fat B.fatter C.hinner ( )
  5).Excuse me,can.you tell me the way to Garden Cinima? Let me see.You can bus NO.5 A.by B.take C.go
A. Good ideal B. Sometimes C. I’m not feeling very well D.yes, a little. E.No, I don’t.
( )6)Are there any students in the classroom? Yes ,there are students in the classroom. A. any B.some C.a ( )
  7).Hello, is that Liu Tao? Yes, A.I’m B.it is C.Speaking ( )
  8) David is playing basketball in the playground. A.a B.the C.\ ( )
  9).I have two storybooks, but Hellen four. A.has B.have C. had ( )
  10).This is not my purse.is over there. A My B.Mnie C.I
  2.改错
  1) Eery one are here.
  2) There is two books and a pen on the desk.
  3)Don’t played football in the park.
  4)I like swim in the river.
  5)Did you saw the man just now?
(三)句型转换
  1).She went to US yesterday.(改为否定句)
  2)The boys are playing games.(划线部分提问)
  3)Lily is writing.(划线部分提问)
  4)My sister likes watching TV.(划线部分提问)
  5)I have a new pencile box.(改为一般疑问句).
(四).阅读理解 (二) Good News Jim is a primary school student, he’s in Grade Two now. He has a round face and wears glasses. He likes football and swimming. But today he’s not at school. He’s ill . He’s in bed. He had a bad cold. He must stay in bed for a week. But that’s a good news for him, because he doesn’t like school.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6. Jim wares glasses. Jim doesn’t like football. Jim isn’t at school. He’s ill. Jim is ill, so he is very sad. Jim has a bad cold,he can’t go to school. Jim likes school. ( ( ( ( ( ( ) ) ) ) ) )
 

相关内容

小学六年级英语期中考试试卷分析1

   小学英语六年级期末考试试卷分析 期末考试成绩结果出来后,成绩不太理想,有一些遗憾,总有一部分学生 掉队,同时自己也总在总结经验,如果我在平时我注意多讲一些,学生们可能 就少出一些毛病了。下面我就说一下这次考试的一点体会吧。小学英语教学评 价的主要目的是激励学生的学习兴趣和积极性,因此,我们的期末试卷的出题 思路非常明确。通过考试的形式来检测小学生的学习兴趣、学习习惯和对所学 知识的掌握程度。题目类型符合小学生的心理特点和教学目标要求,试题由听 力和笔试两部分构成。听力 40 分,笔试 60 ...

2010年小学六年级英语小升初冲刺复习试卷含答案及听力经典必备

   江苏省初中入学冲刺试卷 三 江苏省初中入学冲刺试卷(三) 姓名 班级 分数 一、按要求改写单词。(12%) 按要求改写单词。 % 1.she 4.one 7.paper 10.deer (宾格) (序数词) (复数) (复数) 2.country 5.go 8.run 11.mango (复数) (过去式) (现在分词) (复数) 3.close 6.good 9.photo 12.make (反义词) (最高级) (复数) (现在分词) 二、选择题。(30%) 选择题。 ( )1.I ge ...

小学六年级英语单词表

   小学六年级英语单词表(测试题 小学六年级英语单词表 测试题) 测试题 名词: 1、计划 2、珍珠 3、游弋 4、庙 _plan 5、点心 9、旗 13、巴黎 17、东京 21、山 25、长城 29、野餐 33、信息 37、声音 pearl 6、衣服 10、首都 14、美国 18、惠灵顿 22、莫斯科 26、人口 30、外面 34、玩具娃娃 38、号码 7、今晚 11、意大利 15、华盛顿 19、悉尼 23、俄罗斯 27、比赛 31、问题 35、书店 39、历史 43、傍晚 8、国王 12、罗 ...

PEP8小学六年级英语 Unit 4 课件My Holiday

   教学内容 教学目标 教学重难点 教学设计 活动设计 教学内容: 教学内容: 1.话题 1.话题: My holiday 话题 2.相关语言 相关语言: 2.相关语言 Where/ How did you go on your holiday? What did you do on your holiday?及其答句 及其答句. 及其答句 3.新学词汇 新学词汇: 3.新学词汇 learned Chinese, sang and danced, ate good food, took pict ...

九年级英语试卷分析

   2008-2009 学年度第二学期九年级 英语试卷分析 2009 河北中考英语试题的试卷结构严谨合理,试题类型丰富,内容科 学规范,难易度和区分度适中,较好地体现了升学考试试题的选拔与甄别 功能。充分体现了新课程的理念,贴近社会,贴近学生生活。 整套试卷题型仍分为 I 卷(客观题)和 II 卷(主观题)两部分,但稳中有变 即卷 I、 II 分数变化和试题结构微调, 卷 分数变化体现在卷 I 的分数由 08 年的 95 分减为 85 分,卷 II 的分数由 08 年的 25 分增为 35 分; ...

小学六年级英语句子复习

   小学六年级英语句子复习(一 小学六年级英语句子复习 一) 句子按疑问词归类 一.What 1.What’s your name? 2.What’s in the picture/ your schoolbag/ your pencil-case/ the classroom? 3.What do you like? 4.What’s your father? 5.What would you like? 6.What’s this? 7.What’s his /her name? 8.Wha ...

小学六年级英语语法知识汇总

   小学六年级英语语法知识汇总 - 高考/中考/小升初/家教/培训/辅导/补习/小班/一对一/夏令营/游学 - 腾龙阁教育关于小班?课程介绍?名师简介?招生简章?关于我们   小升初专题?小升初信息?小升初备考?小升初试题?报考指南   数学专题?一年级?二年级?三年级?四年级?五年级?六年级 英语专题?小学英语?剑桥英语?北京英语(BETS)?新概念英语?三一口语  语文专题?基础知识?阅读理解?小学作文?春雷杯赛   用户登录 | 用户注册首 页 ┆ 小升初网 ┆ 中 ...

2004年秋六年级英语期中检测试卷

   2004年年年年年年年年年年年年年 听力部分 (30 分) 一、 录音,给图标号。 听一遍) (听一遍 (1 录音,给图标号。 听一遍) 分× 8 = 8 分) ( ( 听录音,选出所听到的内容。 填序号,听一遍) (填序号 (1 听录音,选出所听到的内容。 填序号,听一遍) 分×10=10 分) ( ( 二、 ( ) 1、 A、on the ground B、on the floor ( ) 2、 A、a running race B、a swimming race ( ) 3、 A、a ...

二00八年小学六年级毕业考试英语试卷听力材料

   八年小学六年级毕业考试英语试卷听力材料 二 00 八年小学六年级毕业考试英语试卷听力材料 一、听句子三次,根据所读的顺序在相应图的括号里写上字母编号。 (6%) A. Miss White marked the pupils’ homework yesterday evening. B. We are going to visit Beijing this summer. C. There are famous Flower Fairs in Guangzhou before the Spr ...

六年级英语教案

   第一课件网 www.1kejian.com Unit 1 How Do You Go There? 第一课时教学设计 第一课时 一、教学目标与要求 1. 能够听、说、读、写短语:on foot,by bike,by bus,by train。 2. 能够听、说、认读短语:by plane,by ship,by subway。 3. 能用句子“How d0 you go to school? How do you go to Canada/…?”来替换 询 问别人的出行方式;并能够用句子“I ...

热门内容

常见英语时政短语

   常见英语时政短语 1. 科学发展观   scientific outlook (thinking) on development   2. 倡导公正、合理的新秩序观   to call for the establishment of a just and equitable new order   3. 以平等互利为核心的新发展观   new thinking (outlook) on development focusing on equality and mutual benefi ...

高中英语模块9

   内容要点: 内容要点: 1.早上去公园不坐小汽车,乘公交车 .早上去公园不坐小汽车, 2.中午用餐不使用一次性筷子,自带餐具 .中午用餐不使用一次性筷子, 3.下午购物不使用塑料袋,使用布袋 .下午购物不使用塑料袋, 4.晚上学习时天气热不开空调,使用电风扇 .晚上学习时天气热不开空调, in the morning, at noon, in the afternoon in the evening, at night 内容要点: 内容要点: 1.早上去公园不坐小汽车,乘公交车 .早上去公园 ...

医学考博英语词组

   考博英语词组, a matter of 几(分钟,里路,块钱等)的事;大约, 左右;是个…问题,事关… about of 即将;打算 absent from 不在;缺席 absorbed in 吸引;专心于… account for 说明(原因);解释;占… adhere to 粘附在…上;坚持,遵守;依附 adjust to 调整以适应 after all 还是;终于;毕竟 aim of 瞄准;致力于…;旨在 all but 几乎,差点;除…之外的全部 all the while 一直地; ...

《高校英语专业四级统考模拟试题集》答案

   Reference to the tests Model Test One 31. C 36. C 32. B 37. B 33. A 38. A 34. D 39. D 35. B 40. D Model Test Two 31. A 36. C 32. B 37. D 33. D 38. A 34. B 39. A 35. C 40. B Model Test Three 31. B 36. C 32. D 37. D 33. B 38. C 34. B 39. B 35. C 40. ...

2010中考英语真题--动词

   2010 各地中考英语真题分类汇编--动词 ( )1. Don’t make so much noise. The students an English class. (2010 三亚) A. are having ( B. have C. had D. were having )2. The girl sitting next to me on the plane was very nervous, for she before. (2010 江苏无锡市) A. didn’t fly B ...