小学三年级英语试卷 人教版期末试卷 1 听力部分 一。 Listen and choose 听音选择单词(10 分) ( )
  1. A. Saturday B. Sunday C. science ( )
  2. A. brother B. mother C. father ( )
  3. A. projects B. policeman C. pictures ( )
  4. A. sing B. second C. songs ( )
  5. A. dance B. draw C. drum ( )
  6. A. garage B. grandfather C. grandmother ( )
  7. A. cousin B. cook C. closet ( )
  8. A. bathroom B. bedroom C. balcony ( )
  9. A. activity B. after C. apple ( )
  10. A. music B. math C. mom 二。 Listen and judge ( ( ) ) ( ( ) ) ( 听音排序(10 分) ( ) ) ( ( ) ) ( ( ) )
得分
三. Listen and match hard easy Mother Father
听音连线(10 分) fun boring Sister Uncle
interesting Aunt
四。 Listen and judge 听音判断(10 分) ( )I play the drum in the bedroom after school. ( )I sing songs in the living room on Sundays. ( )I draw pictures in the study on the armchair. ( )I feed the fish in the balcony on Thursday. ( )I walk the dog between the music room and the clinic.
五。 Listen and choose 听音选择单词(10 分) walking talking a cook an
  1. Do you have art room and clinic?
  2. I am .
  3. He is .
  4. Is his father a ?
笔试部分 六。 Look and find 找出不同类的单词(10 分) ( )
  1. A. dentist B. nurse C. clothes ( )
  2. A. dance B. draw C. drum ( )
  3. A. telephone B. closet C. kitchen ( )
  4. A. cook B. cousin C. father ( )
  5. A. boring B. second C. interesting ( )
  6. A. clinic B. Monday C. Sunday ( )
  7. A. waiter B. aunt C. mother ( )
  8. A. boring B. fish C. chicken ( )
  9. A. draw B. play C. first ( )
  10. A. clinic B. between C. office 七 Read and choose 选择正确答案(10 分) ( )
  1. I am listening music. A. to B. in C. on ( )
  2. She is talking the phone. A. to B. in C. on ( )
  3. There six people in my family. A. is B. am C. are ( )
  4. We have an art room the first floor . A. for B. in C. on ( )
  5. What are you going to do school? A. between B. after C. on 八。 Read and write 根据汉语完成句子(10 分) clean the kitchen third desk wash clothes nurse is on the (第三)floor.
  2. My mother is a (护士)?
  3. This is my(书桌).
  4. He is going to(洗衣服).
  5. I’m going to(打扫厨房). 九。 Read and write 连词成句(10 分)
  1. is My grandfather a manager .
  2. and math like music I ?
  3. am going play I to soccer .
  4. on floor It’s the second .

  1. The washroom
听力部分答案 Part One Listen and choose
  1. C.
  2. C.
  3. A.
  4. B.
  5. B.
  6. C.
  7. C.
  8. A.
  9. A.

  10. B.
Part Two Science room Wednesday library computer room classroom ( 10 ) (
  8) (
  6) (
  4) (
  2) clinic office Friday washroom Thursday (
  1) (
  3) (
  5) (
  7) (
  9)
Part Three My sister is feeling hard. My father is feeling fun. My mother feels it’s easy. My aunt is feeling boring. My uncle feels it’s interesting.
Part Four ( )I play the drum in the bedroom after school. ( )I sing songs in the living room on Sundays. ( )I draw pictures in the study on the desk. ( )I feed the fish in the balcony on Thursday. ( )I walk the dog between the washroom and the clinic. √√×√×
Part Five Listen and choose 听音选择单词(10 分) walking talking a cook an Do you have an art room and a clinic?
  2. I am walking.
  3. He is talking.
  5. Is his father a cook?
 

相关内容

pep小学三年级英语期末综合试卷听力材料及答案

   2008-2009 学年度第一学期 三年级英语综合练习卷( ) 三年级英语综合练习卷(2) 听力材料及答案 一.听一听,圈一圈。圈出相应图画的字母编号。 1. Close your book. 3. Shake you body. 5. Jump like a squirrel. 答案:BBAAB 2. Touch your head. 4. What colour is it ? Black. 二.听一听,辨一辨。根据你所听到的内容,判断下列图片是否正确,正确的 打“√” ,错误的打“×” ...

人教版英语七年级上册期末试卷

   人教版七年级英语上册期末考试试题(含答案) 人教版七年级英语上册期末考试试题(含答案) 楼德镇中学试题库 2010-10-04 11:29:59 阅读 378 评论 2 字号:大中小 订阅 七年级英语期末考试试题 第一卷选择题(50 分) I.单项选择。(每小题 1 分,计 15 分) ( A. a ( A. broccoli ( A. Sorry ( )1. This is alarm clock. B. an C. the D. / )2. We don’t like. B. brocc ...

200很好的东西很好的东西7??2008学年度第一学期期末考试三年级英语试卷(PEP版)A卷

   1111111111111111111111111111111111111111111111111111111 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://ha ...

小学五年级英语上册期末试卷

   小学五年级英语上册期末试卷 小学五年级英语上册期末试卷 上册 一、判断下列每组单词划线部分读音是否相同,相同的打“√” , 不同的打“×”(6%) 。 ( ( )1.classroom dance ( )3.tent evening ( )5.jump music ( )2.stove photo ( )4.pig dining-room )6.know now 二、英汉短语互译。 (10%) 1.唱一首歌 3.帮助我做数学 5.学英语 7.和他们玩 9.和我一起跳跳绳 10.a map o ...

人教版七年级英语期末试卷2

   七年级《新目标英语》 试卷 5 七年级《新目标英语》上册期末评价试题 班级 姓名 学号 成绩 成绩 笔试部分( 笔试部分(85 分) V. 选择填空 (15分,每小题 1 分) 。 . 15分 15 ( ) 16. This is English girl. girl’s mother is in A. a; The; an ( B. an; A; the C. an; The; a D. /; A; an red coat today. ) 17. Maria likes document ...

人教版初一上册英语期末试卷

   七年级英语期末考试试题 第一卷选择题(50 分) I.单项选择。(每小题 1 分,计 15 分) ( )1. This is alarm clock. B. an C. the D. / A. a ( A. broccoli ( A. Sorry ( )2. We don’t like. B. broccolis C. a broccoli D. broccolies )3. . Is this your pen? B. Hello C. Excuse me D. Hi )4. Do you ...

冀教版】八年级英语上模拟测试卷(含答案)

   【冀教版】八年级英语上模拟测试卷(含答案) Ⅰ. 用所给词组的正确形式填空。 ( hurry to, take out, give somebody the message, come with somebody, right now, invite somebody to the party) 1. Thank you very much for . I enjoyed it very much. 2. When Mr Green comes back, I’ll . 3. Class b ...

人教版小学五年级英语下册期末测试题

   2,Chen Jie and Amy are . 小学五年级英语下册期末测试题 班级 听力部分:(共 听力部分:(共 30 分) :( 一,听录音,选出你听到的单词或词组.( 分) 听录音,选出你听到的单词或词组.(10 .( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1 )2 )3 )4 )5 )6 )7 )8 )9 )10 A,spring A,March A,eat breakfast A,7:30 A,drinking A,fly kites A,nice A,go hiking A ...

(一年起点)新标准英语四年级上册英语期末试卷1

   四年级英语期末考试试卷 四年级英语期末考试试卷 (时间:60 分钟 时间: 听力 62 分 笔试 38 分 满分: 满分:100 分) 得分 在方框内圈出 (播两遍)7% 四. 听音,在方框内圈出∨ 或× 。 总分 100 分 座号 听力部分 一、听音,选出你所听到的单词或句子,将标号写在括号里。 或句子,将标号写在括号里。 (播两遍)14 % 或句子 ( ( ) 1. A .Mexican ) 2. A. singing ) 3. A. ride the bike ) 4. A. went ...

河南开封市2010-2011学年第一学期九年级英语期末试卷(含听力材料和答案)

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

热门内容

记忆好方法轻松攻克英语单词

   请大家 , 语 谁发 ? 国 呗! 国 认 认识汉语? 认识!那么 国 学 语单词 时 记 单词 汉语 ? , 国 语课 根 没 汉 , 谈记 单词 汉语 ?那么既 国 学 语 记 ( 根 见 到)单词 汉语 ,那么 国 学 语为 么 去记 单词 汉语 ?这种 大家 觉得奇怪吗? 国 学 语时都 单词 汉语 , 大家 觉 “ 汉 ” 么奇怪 。其实 细 ,这个 为真 奇怪,奇怪 根 为 , 国 会 识别 语单词 , 汉语 号来机械 帮 记 忆 语单词 ,这样去学 语 仅多 举, 会 苦 边 ...

2011广东高考英语模拟试题卷2

   普通高等学校招生全国统一考试(广东卷 普通高等学校招生全国统一考试 广东卷) 广东卷 英语模拟试题卷( 英语模拟试题卷(二) 本试卷共四大题,满分 150 分。考试用时 120 分钟。 I 听力 共两节,满分 35 分) 听力(共两节 共两节, 听力理解(5 小题; 第一节 听力理解 段共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 每段播放两遍。 各段后有几个小题, 各段播放前每小题有 5 秒钟的阅题时间。 请根据各段播放内容及其相关小题,在 5 秒钟内从题中所给的 A、B、C 项中, ...

英语翻译好助手

   英语翻译好助手--各类专业词汇汇总 更新中 ) ( 调味品的中英文对照 Allspice 香辣椒, 多香果, 牙买加胡椒 Anise 英语翻译好助手 各类专业词汇汇总 更新中~) (star anise) 大茴香,八角,大料 Aniseed 大茴香子 Basil 罗勒,紫苏,九层塔 Bay leaf 香叶,月桂树叶 Caper 马槟榔 Caraway 藏茴香果,葛缕子,页蒿 Cardamom 小豆蔻 Cayenne pepper 辣椒,牛角椒 Chive 细香葱, 虾夷葱 Cinnamon ...

08年中考英语动词不定式

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 动词不定式 一.形式: to+动词原形(do),有时可以不带 to。 二、 定义: 动词不定式是非谓语动词 非谓语动词的一种, 非谓语动词 它没有人称和数的变化,在句中不 在句中不 能作谓语。它仍保留动词的特点, 能作谓语 即可以有自己的宾语和状语。动词 不定式同它的宾语或状语构成不定 式短语。如:to read the newspaper. 三、 用法: A.动词不定式具有名词、形容词和 ...

大家说英语 2011 01片段(1)

   第七页: 第七页: Welcome to a brand new year! so glad you’re learning with us in 2011. Do you have any New Year’s plans and goals? A new year give I’m you a chance to make a new start. You can think about changes you want to make in your life. What are yo ...