小学升初中英语试题及答案 Part 1 Listening(听力部分) 30% 一.Listen and choose 听录音,选出你所听到的单词)6% ( )
  1.A.work B.walk C.worker ( )
  2.A.go B.girl C.goal ( )
  3.A.6:30 B.6:15 C.5:45 ( )
  4.A.there B.their C.they're ( )
  5.A.pair B.pear C.peach ( )
  6.A.to B.two C.too 二.Listen and choose 听录音,选出你所听到的句子)5% ( )
  1. A. Is your mother washing dishes? B. Is your mother watching television? C. Is your mother washing shoes? ( )
  2. A. The block's shadow is long. B. The block's shadow isn't long. C. The block's shadow is short. ( )
  3. A. Don't eat chocolate here,Danny. B. Don't eat sweet here ,Danny. C. Don't eat biscuits here ,Danny. ( )
  4. A. The colud were grey.Now they are white. B. The sky was grey. Now it is white. C. The clouds were white.Now they are grey. ( )
  5. A. The monkey lives in the jungle. B. The monkeys live in the jungle. C. The monkey is playing in the jungle 三(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5% ( ) 1 .A. I wenr to bed at 8:
  50. B. She goes to bed at 8:
  50. C.She went to bed at 9:
  10. ( )
  2. A. He wants a computer. B. He buys a computer. C. He likes the computer. ( )
  3. A. No, thank you. B. Theank you. C. You're welcome. ( )
  4. A. Yes,they are the same. B. No, they are different. C. They are the same. ( )
  5. A. It's mine. B. They'are different. C. Yes,they're. 四(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用 T 表示,不正确的用 F 表示)6% ( )
  1.Jimmy is my brother. ( )
  2.Jimmy and I walk to school.
( )
  3.Jimmy and I are in different school. ( )
  4.Jimmy has lunch at home. But I don't. ( )
  5.I can play the drum. ( )
  6.Jimmy can't play football. 五.听录音,完成短文内容)8% A long time ,Hong was a .He in China, He planted and rice there.He had some and.At day,he went to in the field and went back at . Part 2 Writing (笔试部分)70% 一.(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10% do mr and mrs li like loud music ben yes they do ????????????????????????? 二.(选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词)
  5% ( )
  1.A. sheep B.be C.bread D.read ( )
  2.A. doctor B.door C.hot D.orange ( )
  3.A. make B.cake C.play D.Sunday ( )
  4.A. three B.there C.thank D.fourth ( )
  5.A. is B.nice C.books D.yes 三.(选出正确的单词完成句子)9%
  1. --May I use (your/yours) bicycle? --I'm sorry.(My/Mine) is not here.
  2. Look! The cat is washing (it's/its) face.
  3. The supermarket is (to/too)(noisy/noise).I don't like it.
  4. John (and/with) Mary were (in/at) home yesterday.
  5. There are (third/three) girls in the room. The(one/first) girl is my sister.They are (quite/quiet) happy. 四 (选择最恰当的答案)
  15% ( )
  1. It is evening.The girl's shadow is . A.small B.short C.long ( )
  2. The are behind the cat. A.mouse B.mice C.mouses ( )
  3. Miss Li a bag. I a sketch book. A.have,has B.is ,have C.has,have ( )
  4. The pair of glasses in my handbag. A.is B.are C.am ( )
  5. I can't seedurians,but l can see pineapple. A.some,some B.any,some C.any,any ( )
  6. Eric his bicycle to the shop. A.rides B.ride C. is riding ( )
  7. are your English books ? Eighteen yuan. A.what B.How many C.How much ( )
  8.Mary and Kitty are awake in their bedroom.
A.all B.both C.two ( )
  9.Let's draw a face. A.cat B.cats C.cat's ( )
  10.Mog like his cushion.It's very hard. A.don't B.doesn't C.isn't ( )
  11.Are the drinks or different? They're different. A.same B.the same C.some ( )
  12.There some bread and some apples on the tables. A.is B.are C.be ( )
  13. Four girls and a boy a computer in our class. A.have got B.has got C.are ( )
  14. We go to the toy shop at five twelve in the afternoon. A.past B.to C.too ( )
  15. you your homework last evening? Yes. A.Did,do B.Do,do C.Do ,did 五.用介词填空 7%
  1. My mother goes to work bicycle.I go to school foot.
  2. He was here a quarter to eleven. Now he is the tree.
  3. The old lady blue is blind.She can't see her eyes.
  4. A storm is coming the Atlanic Ocean. 六.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9%
  1.Tom, (not walk ) on the grass .
  2.The geese (catch )the fish now . 3 My grandma (watch)TV every day .
  4.His parents(go) to the Beijing last week .
  5.We like (play) football after school .
  6.Look.The girls (sing) in the hall.
  7.(be) there any money in your hand?
  8.Who (have) got a boygame? I (have) got one. 七.Read and write:(阅读理解)10% (一)阅读短文判断正误,正确的用 T 表示,错误的用 F 表示:5% American children love watching TV.Some of them spend six hours a day at school and four to six hours aday in front of the television set. Some of them eveb watch for eight hours or more on Sundays.Televisions are liked books or films. A child can learn bad things and good things from TV. Some shows help children learn to do a lot of housework,just like gardening,cooking and cleaning. But some programs are not good for children.So parents must help them to choose the right ones to enjoy. ( )
  1. Some American children spend about eight hours on TV in their holidays. ( )
  2. Children can't learn anything from TV. ( )
  3. Some programs help children learm how to make delicious food. ( )
  4. Children need parents' help to choose good programs. ( )
  5. All the TV shows are good for children.
(二)阅读短文并且回答下列问题):5% A dove is a bird.You may have seen doves. Some doves are white and some are grey. They like corn. They don't like meat. A dove likes to live in a bird-house.Many people like doves. They make a home for their doves near a window.Doves fly out of their houses in the day.They come back home in hte evening.Doves can fly long hours.So sometimes people take them far away.They tie a letter to the dove's leg. Then the dove can take the letter home.How interesting!Do you like doves now?
  1. What do doves like to eat?
  2.Where do doves live?
  3.When does a dove go out?
  4.What do people tie to the leg of a dove?
  5.Can doves fly out of their houses? 八.Write at least 5 sentences on the topic"Children's Day"(以 Children's Day 为 题,写一篇不少于 5 句的日记)5%
小学英语毕业试卷(20
  06.
  5)答案 Part 1 Listening(听力部分) 30% 一.听录音,选出你所听到的单词)6%(读一遍)
  1.I walk to school every day.
  2.My parents go to work at eight.
  3.It's a quarter to six now.
  4.There are many people in the park.
  5.I have got a pair of new shoes.
  6.Your bell is too loud. I don't like it. B A C AA C 二听录音,选出你所听到的句子)5%(读一遍)
  1.Is your mother washing shoes?
  2.The block's shadow is long.
  3.Don't eat sweet here ,Danny.
  4.The colud were grey.Now they are white.
  5.A. The monkey lives in the jungle. C A B AA 三(根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5%(读两遍)
  1.What time did your mother go to bed last night?
  2.What does your brother want?

  3.Thank you very much.
  4.Are the books the same or different?
  5.Whose shoes are these? CACB C 四.(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用 T 表示,不正确的用 F 表示)6% Jimmy and I are twins. Every day wo go to school on foot.We study in the same school,but we aren't in the same class.We often help our classmates. We have lunch at school. Our hobbies are the same.We like to play the drum. We like to play football.We like maths. We are always happy. TTFFTF 五.听录音,完成短文内容)8%(读三遍) A long time ago,Hong was a farmer.He lived in China, He planted vegetables and rice there.He had some ducks and cows.At day,he went to work in the field and went back at eight. ago farmer lived vegetables ducks cows work eight Part 2 Writing (笔试部分)70% 一正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10% Do Mr and Mrs Li like loud music,Ben? Yes, they do. 二.选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词
  5%
  1.C
  2. B
  3.D
  4.B
  5.A 三.选出正确的单词完成句子 9%
  1.yours,Mine
  2.its
  3.too ,noisy
  4.and ,at
  5.three,first,quite 四.选择最恰当的答案
  15%
  1.C
  2.B
  3.C
  4.A
  5.B
  6.A
  7.C
  8.B
  9.C
  10.B
  11.B
  12.A
  13.A
  14.A
  15.A 五.用介词填空 7%
  1.by on
  2.at under(beside,near)
  3.in with
  4.from 六.用动词的适当形式填空 9%
  1.don't walk
  2.are catching
  3.watches
  4.went
  5.playing(to play)
  6.is singing
  7.Is
  8.has have 七.阅读理解 10% (一)阅读短文 判断正误,正确的用 T 表示,错误的用 F 表示:5% TFTTF (二)阅读短文并且回答下列问题
  1.They like to eat corn.
  2.They live in bird houses.
  3.It goes out in the day.
  4.They tie a letter to the dove's leg.
  5.Yes,they can.
听力部分(30 分)
一、选出你听到的字母组合或单词(每小题 1 分 共 10 分) ( )
  1.A PEI B、JGI C、JIR D、GRI ( )
  2.A dbt B、ptd C、tpd D、tdp ( )
  3.A lake B、late C、leg D、left ( )
  4.A like B、kite C、bike D、right ( )
  5.A four B、forty C、fifteen D、fourteen ( )
  6.A hat B、cap C、cat D、map ( )
  7.A please B、present C、picture D、plane ( )
  8.A many B、money C、may D、me ( )
  9.A ship B、shirt C、sheep D、fish ( )
  10.A boat B、goat C、nose D、coat 二、听音选出你听到的数字(每小题 2 分 共 10 分) ( )
  1.A 5237 B、5327 C、5236 D、5326 ( )
  2.A 405 B、307 C、609 D、103 ( )
  3.A 8556023 B、8556013 C、8556213 D、8556253 ( )
  4.A 930567 B、532036 C、930357 D、430926 ( )
  5.A 1380932 B、1390952 C、1350261 D、1380993 三、听录音完成完成句子(每空一词,每空 1 分 共 10 分) Waiter: Good ! Can I you? Girl: yes . I want a ,please. Waiter: Which one , pink or ? Girl: A blue one ,please.
Waiter: Here are? Girl: How is it ? Waiter: yuan. Girl: OK I’ll take it . Here is the money . Waiter: Girl: 笔试部分(70 分) 一、按英文字母顺序默写 Gg ? Zz (10 分)
二、按要求写出下列单词(10 分)
  1、two (同音词)
  2、small(反义词)
  3、number (缩略)
  4、don’t(完整形式)
  5、I (宾格)
  6、box(复数形式)
  7、sheep (复数形式)
  8、new(反义词)
  9、Let’s (完整形式)
  10、What is (缩略) 三、完成下列词组(英汉互译 10 分)
  1、How many
  2、在家
  3、look after
  4、在左边
  5、a clever girl
  6、去学校
  7、get up
  8、那些书
  9、my teacher
  10、一张中国地图 四、单项填空(每小题 2 分,20 分)
( )
  1.These are Chinese . A 、 stamp B、stamps C、map ( )
  2.What’s time , please ? A 、 it B、the C、this ( )
  3. read in the sun . A 、 Please B、Do C、Don’t ( )
  4. I go to bed ten. A 、 in B、on C、at ( )
  5. Can you spell name ? A 、 you B、your C、he ( )
  6. Where my shoes ? A am B、is C、are ( )
  7. I’m in Class One ,Grade Six . A a B、the C、x ( )
  8. Are they . teachers ? ,they are. A Yes . B、No. C、Sorry . ( )
  9. “How do you do ? ” “ ” A I’m fine B、Hello C、How do you do? ( )
  10. Is that mother ? No ,she is mother . A my…your . B、your … his . C、you …your. 五、按要求完成句子(每空一词,缩略为词 10 分)
  1、How are you ?
I’m Thank you .
  2、There are five birds in the sky ? (对划线部分提问) birds are there in the sky ?
  3、is , what ,it ,time . (连词成句) ?
  4、Mike is twelve . How is he ?
  5、Can you speak English ? yes , . 六、阅读短文,判断句子的正误(正确的写 T,错的写 F) (10 分) My family My name is Tom . I am an American boy .I am twelve .My father is a worker . My mother is an English teacher .She is a good teacher . The students all like her . My sister Linda and I are in the same school . We are good students. ( )
  1. My name is Tom . ( )
  2. I am English . ( )
  3. Linda is my sister ( )
  4. Tom and Linda are in the same class . ( )
  5. My mother is a Chinese teacher .
听力内容: 一、
  1、JIR
  2、tpd
  3、late
  4、kite
  5、four
  6、cap
  7、plane
  8、many
  9、ship
  10、coat
二、
  1、5237
  2、307
  3、8556023
  4、930357
  5、1380993 三、Waiter: Good morning ! Can I help you? Girl: yes . I want a shirt ,please. Waiter: Which one , pink or yellow ? Girl: A blue one ,please. Waiter: Here you are? Girl: How much is it ? Waiter: Forty-five yuan. Girl: OK ! I’ll take it . Here is the money . Waiter: Thank you . Girl: Goodbye .
 

相关内容

扬州市2010年初中毕业、升学统一考试英语试题及答案

   扬州市 2010 年初中毕业、升学统一考试英语试题 年初中毕业、 说明: 说明: 1.本试卷共 8 页,包含选择题(第 1 题~第 45 题,共 45 题)、非选择题(第 46 题~第 81 题,共 36 题)两部分。满分 120 分,考试时间为 100 分钟。考试结束后,请将本试卷和 答题卡一并交回。 2.答题前,考生务必将本人的姓名、准考证号填写在答题卡相应的位置上,同时务必在试卷 的装订线内将本人的姓名、准考证号、毕业学校填写好,在试卷第一面的右下角填写好 座位号。 3.所有的试题都必 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2009年广东高考英语试题及答案[2]

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 绝密★启用前 试卷类型:A 2009 年普通高等学校招生全国统一考试 广东卷 年普通高等学校招生全国统一考试(广东卷 广东卷) 英 语 语言知识及应用(共两节 共两节。 Ⅱ 语言知识及应用 共两节。满分 35 分) 第一节 完形填空(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 21~30 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项,并在答 ...

2009年全国高考英语试题及答案-湖北卷

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 湖北卷 年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷 湖北卷) 英 语 本试卷共 16 页,满分 150 分.考试用时 120 分钟. ★祝考试顺利 祝考试顺利★ 祝考试顺利 注意事项: 注意事项: 1. 答题前,考生务必将自己的姓名,准考证号填写在试题卷和答题卡上,并 将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置. 2. 选择题在每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号 涂黑;完成句子和短文写作题用 0.5 毫米黑色墨水签字笔答在答题卡上 ...

2009年全国高考英语试题及答案-安徽卷

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 安徽卷 年普通高等学校招生全国统一考试(安徽卷 安徽卷) 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,第Ⅰ卷第 1 至第 l4 页,第Ⅱ卷第 l5 至第 l6 页.全卷满分 l50 分,考试时间 l20 分钟. 考生注意事项: 考生注意事项: 1.答题前,务必在试题卷,答题卡规定的地方填写自己的姓名,座位号,并认真核对 答题卡上所粘贴的条形码中姓名,座位号与本人姓名,座位号是否一致.务必在答题卡背面 规定的地方填写姓名和座位号后两位. ...

2009年山东省济南市中考英语试题及答案

   更多英语学习资料,请访问 www.xlan.net.cn。在线学习英语,听说读写全掌握 年山东省济南市中考英语试题 济南市中考英语试题及答案 2009 年山东省济南市中考英语试题及答案 第 1 卷(选择题共 75 分) Ⅰ.听力测试。 A) 听录音,在每组单词中选出一个你所听到的单词。每个单词读两遍。(5 分) 1.A.keep 2.A.worker 3.A.office 4.A.bottle 5.A.cloud B.jump C.sleep D.sweep D.visitor B.teac ...

全国高考英语试题及答案及其解答 考究练习题

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 英语试题卷共 16 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题 卡上。 第一节( ...

2007年山东省青岛市中考英语试题及答案

   本资料来源于大家网中考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-213-1.html 2007 年青岛市高级中等学校招生统一考试 英语试题(考试时间:90 分钟) 听力测试( (略 第一部分 听力测试(15 分) 略) ( 笔试( 第二部分 笔试(85 分) 一、 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A、B、C、D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词。 16. any A.animal B. says C today D.and 1 ...

09青岛英语中考试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 友情提示: 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 ...

热门内容

我的英语六级638分经验总结

   我的英语六级638分经验总结 1. 总体: CET6是一门考试,就只要把它当考试来看。不是为了成为英语专业人士而复习。而是 为了通过这门考试。所以复习的时候应该以真题、大纲为基础 以真题、 以真题 大纲为基础。在考试的 过程中,应该广 泛的应用各种技巧,目的只有一个??更多的分数 应用各种技巧,目的只有一个 更多的分数。 应用各种技巧 更多的分数 2. 基于复习时间已经很有限,目前的重点应该是10套左右的真题,年代太久远了也没 用。争取每做一套,提高2分左右。这个 提高是基于技巧和对阵题的感 ...

2011年寒假培训九年级英语第9讲

   2011 年寒假培训九年级英语第 9 讲:综合练习一 一、单项选择 在下列各题 A、B、C、D 四个选项中选择一个能填入题干空白处的最佳答案。 1. -- Jimmy! Have you got an MP4 player? -- Yes, I have . And I bought last Sunday morning. A. it, that B. it, one C. one, it D. one, this 2. -- Excuse me, what does “∴” mean i ...

英语CET4历年常考词汇总结

   cet4 词汇总结(历年常考)名词篇 access n. 入口,通路,接触 97-1-47 accommodation n. 住宿,膳宿 94-1-47 acknowledgement n. 承认,感谢,致谢 01-6-69 admiration n. 欣赏 94-1-52 advocate n. 提倡者,拥护者 97-1-42 allowance n. 津贴 93-6-50 ambition n. 野心,雄心 01-1-33 analogy n. 相似,模拟,类比 01-6-46 antic ...

常见金融英语词汇汇集

   offering,list 上市 bourse 证交所来源 corporate champion 龙头企业 Shanghai Exchange 上海证交所 pension fund 养老基金 mutual fund 共同基金来源 hedge mutual fund 对冲式共同基金 share 股票 valuation 股价 underwriter 保险商来源:考试大 government bond 政府债券来源:考试大 saving account 储蓄帐户来源:考试大 equity mark ...

商务英语入门

   商务英语入门 补充内容 倪兰芳 2006年 2006年9月 Establishing Trade Relations 建立贸易关系 In the international trade, exporter &importer often through such methods to establishing trade relations: Banks Chamber of Commerce Trade Directory Advertisements Commercia ...