百度文库
国内著名子弟学校小学四年级英语期末试卷(第 7 册)
小学四年级英语学业评价试题 (时间:50 分钟) 听力部分(60%) 一、听录音,写出听到字母相邻两边的字母的大小写。念两次。 (8%)
二、听录音,将未听到的单词或词组的编号填入括号内。念两次。 (8%) ( )
  1. A. their B. throw C. thirsty ( )
  2. A. June B. July C. January ( )
  3. A. silly B. song C. skip ( )
  4. A. beach B. bank C. before ( )
  5. A. also B. above C. another ( )
  6. A. a gift shop B. a toy shop C. a pet shop ( )
  7. A. eat dinner B. buy clothes C. get money ( )
  8. A. National Day B. Christmas Day C. Children’s Day 三、听录音,选出你听到的句子中包含的单词,并将其编号填入括号内。念两次。 (8%) ( )
  1. A. bread B. coffee C. butter ( )
  2. A. dumplings B. noodles C. sandwiches ( )
  3. A. August B. April C. October ( )
  4. A. the bank B. the cinema C. the bookshop ( )
  5. A. calendar B. card C. photo ( )
  6. A. race B. skip C. ball ( )
  7. A. go B. going C. do ( )
  8. A. camera B. lunchbox C. game 四、听录音,将听到的句子的编号填入括号内。念两次。(10%) ( )
  1. A. It’s time to clean the house. B. It’s time to buy new clothes. C. It’s time to eat a big dinner. ( )
  2. A. It’s going to be lots of fun. B. I’m going to visit family and friends. C. I’m going to get lots of lucky money. ( )
  3. A. Do we have any biscuits or chips? B. Are there any vegetables or eggs? C. Is there any meat or rice? ( )
  4. A. We’re going to buy some milk. B. Dad’s going to take us to a nice restaurant. C. They’re practising for Sports Day. ( )
  5. A. These are our raincoats. B. These are their raincoats.
百度文库
C. These are their sunglasses. ( )
  6. A. There’s a bird beside the door. B. There’s a bird above the door. C. There’s a bird between the two doors. ( )
  7. A. Do you have any games? B. Do we have any money? C. Do they have any paper? ( )
  8. A. My birthday is on March
  25. B. My birthday is on April
  10. C. My birthday is on August
  1. ( )
  9. A. Look! He is throwing a ball. B. Look! He is catching a ball. C. Look! She is throwing a ball. ( )
  10. A. What would you like, Mark? B. What do you like, Mark? C. What would they like, Mark? 五、听录音中的对话,判断所给图片与录音内容是否相符,相符的在圆圈内打√,不符的打 ×。念两次.(6%)
六、听录音中的问句或答句,选择正确的答句或问句,将其编号填入括号内。念两次。 (8%) ( )
  1. A. I can sing a song. B. I’m singing a song. C. I’m going to sing a song. ( )
  2. A. It’s a birthday calendar. B. It’s blue. C. It’s in my schoolbag. ( )
  3. A. What do you usually do on New Year’s Day? B. What are you going to do on New Year’s Day? C. Where are you going on New Year’s Day? ( )
  4. A. Yes, there is. B. Yes, there are some vegetables.
百度文库
C. There’re some vegetables but there’s no rice. ( )
  5. A. No, they’re our lunchboxes. B. No, they’re their lunchboxes. C. No, they’re lunchboxes. ( )
  6. A. Yes, he can. B. Yes, he is. C. No, he can’t. ( )
  7. A. What would you like? B. What do you like? C. What do you have? ( )
  8. A. Where’s the bank? B. What do you want to do? C. Whose paper is this? 七、听录音中的短文,将左侧、中间、右侧三项相关的内容用线连接起来。念两次。 (5%)
八、听录音,填出所缺单词。念两次。 (7%)
  1. is the eleventh month in a year.
  2. There is a beside the post office.
  3. Are you ? No, I’m a little .
  4. Excuse me, where’s the ?
  5. Let’s go to the mall to buy a and some milk.
  6. I can see a bird the light. 笔试部分(40%) 一、判断划线部分字母的发音,相同的打“√” ,不同的打“×”(2%) 。 ( )
  1. say stay ( )
  2. bread meat ( )
  3. list gift ( )
  4. photo coffee 二、词汇。 A.补全单词,将正确答案的编号填入题前括号内。 (5%) ( )
  1. r__ __dy A. ea B. ee ( )
  2. __de__ A. i, a B. i, e ( )
  3. l__ck__ A. u, y B. i, e ( )
  4. p__ __m A. eo B. oe ( )
  5. b__ __ch A. ee B. ea B.选词填空,请将正确答案写在横线上。 (5%) decorations also going would about
  1. I’d like a cup of coffee. How you?
  2. They are to clean the house.
  3. I’m going to eat a big dinner on New Year’s Day.
  4. Mum is going to buy some New Year .
  5. What you like? I’d like a bowl of noodles. 三、选择填空,将正确答案的编号填入题前括号内。 (13%)
百度文库
)
  1. My dad’s birthday is February
  28. A. in B. on C. at ( )
  2. There’s a bank the camera shop and the restaurant. A. above B. beside C. between ( )
  3. Whose map is this? It’s map. A. me B. him C. her ( )
  4. many months are there in a year? A. What B. how C. How ( )
  5. Peter is going to a ball at Sports Day. A. catch B. throwing C. catching ( )
  6. Are there vegetables eggs on the table? A. some B. and C. but ( )
  7. Are there thirty days in every month? A. Yes, there are. B. No, there aren’t. C. Yes, there is. ( )
  8. the date today? It’s January 12th. A. What B. What’s C. What day ( )
  9. We have paper, but we don’t have money. A. any … any B. some … any C. some … some ( )
  10. When’s National Day? . A. It’s on June 1st. B. It’s October 1st. C. It’s on October 1st. ( )
  11. 别人请你再喝一杯茶,你不想喝了,应回答说: A. No, thank you. B. Don’t bring me another cup. C. I don’t want it any more. ( )
  12. 别人祝你生日快乐,你应说: A. The same to you. B. Thank you. C. Me, too. ( )
  13. 当你向陌生人问路时,应先说: A. Excuse me. B. I’m sorry. C. Pardon? 四、选择单词的正确形式填空,将答案写在横线上。(5%)
  1. I can ( do / doing ) the high jump.
  2. Tim is going to ( put / putting ) on new clothes, too.
  3. Whose lunchboxes are these? They’re ( us / our ) lunchboxes.
  4. Look! The students are ( skip / skipping ).
  5. I don’t have any ( meat / meats ). 五、根据所学课文内容,填补下列对话中所缺的单词,一空一词。(5%) Koko: Tomorrow is New Year’s Day. are you going to do? Pat: I’m going to visit family and friends. How you, Koko? Koko: I’m going to make a big dinner for you! What do we have now? Pat: We have some eggs, rice vegetables, but we don’t have meat. Koko: Let’s go shopping this afternoon! Pat: Good ! 六、根据短文内容判断正误,对的在括号内写 T,错误的写 F。(5%)
(
百度文库
Today is October
  31. I’m going to be busy. In the morning, I’m going to the pet shop. I need some dog food for my dog. Then I want to go to Sports Club(俱乐部). I’m going to do the high jump there. It’s my favourite sport. Then I’m going to a fast food restaurant and eat some fried chicken. Tomorrow is my birthday. I’m going to eat a big dinner with my family and friends. ( )
  1. I’m going to the pet shop tomorrow morning. ( )
  2. My favourite sport is high jump. ( )
  3. Today, I’m going to a fast food restaurant and eat some food. ( )
  4. My birthday is on October
  31. ( )
  5. At my birthday, I’m going to have a party. 龙岗区 2008-2009 学年第一学期期末 小学四年级英语学业评价试题听力材料 听力部分 一、听录音,写出听到字母相邻两边的字母的大小写。念两次。 (各小题字母两次之间停 3 秒;各小题之间停 4 秒)
  1. Cc
  2. Gg
  3. Ll
  4. Ww
二、听录音,将未听到的单词或词组的编号填入括号内。念两次。 (各小题单词两次之间停 2 秒;各小题之间停 3 秒)
  1. their
  3. song
  5. above throw skip another buy clothes
  2. June
  4. bank January before a toy shop Children’s Day

  6. a gift shop
  8. National Day

  7. eat dinner
三、听录音,选出你听到的句子中包含的单词,并将其编号填入括号内。念两次。(各小题 句子两次之间停 2 秒;各小题之间停 3 秒)
  1. Is there any bread or tofu?
  2. We eat many dumplings and fried chicken at Chinese New Year.
  3. Ken’s birthday is in August.
百度文库

  4. I want to buy some books. Where’s the bookshop?
  5. Tim makes a calendar for his mum’s birthday.
  6. Look! Bob is running in a race!
  7. They’re going to say “Happy New Year” at New Year’s Day.
  8. Whose camera is this? 四、听录音,将听到的句子的编号填入括号内。念两次。 (各小题句子两次之间停 2 秒;各小题之间停 3 秒)
  1. It’s time to eat a big dinner.
  2. I’m going to get lots of lucky money.
  3. Is there any meat or rice?
  4. Dad’s going to take us to a nice restaurant.
  5. These are their raincoats.
  6. There’s a bird above the door.
  7. Do you have any games?
  8. My birthday is on March
  25.
  9. Look! She is throwing a ball.
  10. What would they like, Mark? 五、听录音中的对话,判断所给图片与录音内容是否相符,相符的在圆圈内打√,不符的打 ×。念两次。(各对话中的句子之间停 1 秒;各对话两次之间停 2 秒;各小题之间停 3 秒)
  1. Pat, what do you do at New Year’s Eve? I usually eat a big dinner with my family.
  2. Koko, what would you like?
百度文库
I’d like a packet of fries, a coke and some fried chicken.
  3. Mum, can you give me a glass of juice? Sure. Here you are.
  4. Look! Here’s a camera shop! Yes! Let’s go!
  5. What’s Bob going to do at Sports Day? He’s going to do the long jump.
  6. Excuse me. Where’s the toy shop? Well. It’s between the camera shop and the pet shop. 六、听录音中的问句或答句,选择正确的答句或问句,将其编号填入括号内。念两次。(各 小题句子两次之间停 3 秒;各小题之间停 4 秒)
  1. What are you going to do for Grandma’s birthday?
  2. What’s this?
  3. I put on my new clothes and get lucky money.
  4. Are there any vegetables or rice?
  5. Are these our lunchboxes?
  6. Look! Is Todd doing the high jump?
  7. I’d like a piece of cake.
  8. It’s on the ground floor. 七、听录音中的短文,,将左侧、中间、右侧三项相关的内容用线连接起来。念两次。(各 句子之间停 1 秒;两遍短文之间停 3 秒) Hello, boys and girls! Hello, Miss Wang!
百度文库
Pat, what do you do on Children’s Day? I sing a song, Miss Wang! Very good! What do you do on National Day? Tim, please? I write a poem. So, what do you do on Mother’s Day? En… Hary? I buy some flowers for my mum. Good boy! What do you do on Teacher’s Day? Sue, how about you? Well, I always make a card for my dear teachers. Good idea! Christmas is coming. What are you going to do? …John? I’m going to draw a picture for my friend Tim. Wonderful! You all did a good job, my dear children! Thank you, Miss Wang! 八、听录音,填出所缺单词。念两次。(各小题句子两次之间停 3 秒;各小题之间停 4 秒)
  1. November is the eleventh month in a year.
  2. There is a toilet beside the post office.
  3. Are you thirsty? No, I’m a little hungry.
  4. Excuse me, where’s the supermarket?
  5. Let’s go to the mall to buy a hamburger and some milk.
  6. I can see a bird below the light. (听力部分结束,请继续作答笔试部分) 听力部分结束,请继续作答笔试部分) 龙岗区 2008-2009 学年第一学期期末
百度文库
小学四年级英语学业评价试题 答案及评分标准
听力部分(共 60 分) 一、
  1. Bb Dd 二、
  1. C 三、
  1. A 四、
  1. C
  6. B 五、
  2. A
  2. B (每小题 1 分,每个字母
  0.5 分,共 8 分)
  2. Ff Hh
  3. Kk Mm
  4. Vv Xx
(每题 1 分,共 8 分)
  3. A
  4. A
  5. A
  6. C
  7. C
  8. B
(每题 1 分,共 8 分)
  3. A
  4. C
  5. A
  6. A
  7. B
  8. A
(每题 1 分,共 10 分)
  2. C
  7. A
  3. C
  8. A
  4. B
  9. C
  5. B
  10. C
表示对错者不得分) (每题 1 分,共 6 分)(用 T 或 F 表示对错者不得分)
√ √ ×
× √ ×
六、
  1. C 七、
  2. A
(每题 1 分,共 8 分)
  3. A
  4. C
  5. B
  6. B
  7. A
  8. A
(每题 1 分,共 5 分)
百度文库
八、
(每题 1 分,共 7 分)
  2. toilet
  4. supermarket
  6. below
November(未大写扣
  1. November(未大写扣
  0.5 分)
  3. thirsty
  5. hamburger hungry
笔试部分(共 40 分)
表示对错者不得分) 一、(每题
  0.5 分,共 2 分)(用 T 或 F 表示对错者不得分) 、(每题

  1. √
  3. √
  2. ×
  4. ×
二、(每题 1 分,共 10 分) 、(每题 (A)
  1. A
  1. about
  2. A
  3. A
  2. going
  5. would
  4. B
  5. B
  3. also
(B)

  4. decorations
三、(每题 1 分,共 13 分) 、(每题
  1. B
  7. B
  13. A
  2. C
  8. B
  3. C
  9. B
  4. C
  10. C
  5. A
  11. A
  6. B
  12. B
答案未写横线上不得分) 四、(每题 1 分,共 5 分) (答案未写横线上不得分) 、(每题
百度文库

  1. do
  4. skipping

  2. put
  5. meat

  3. our
五、(每题 1 分,共 5 分) 、(每题 What(首字母未大写者扣
  1. What(首字母未大写者扣
  0.5 分)
  3. and
  4. any
  2. about
  5. idea
表示对错者不得分) 六、(每
 

相关内容

2011年4月英语四级真题和答案

   2011年英语专四真题参考答案:语法词汇部分 年英语专四真题参考答案: 年英语专四真题参考答案 51-55 DCABD 56-60 BACBD 61-65 ACBAB 66-70 BACBD 71-75 ACBDA 76-80 CBADB 2011年英语专四真题参考答案:阅读部分 年英语专四真题参考答案: 年英语专四真题参考答案 81-85 BDBAC 85-90 ACADB 91-95 BADDC 96-100 BCACB 黔南师院08音本(2)包金福 上传 UK, and more pe ...

九年级英语试题一听力材料2011.04

   听力材料 Ⅰ、听力测试 A) 听录音,在每组句子中选出一个你所听到的句子,每个句子听一遍。(5 分) 1. Don’t smoke in class. 2. What do you think of computer games? 3. Would you mind cleaning the yard? 4. If I am rich, I’ll be able to help people. 5. We study English by working with groups. B) 听录 ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   2011 年黄冈市中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 黄冈市中考英语模拟试题 中考英语模拟试题( 选择题( 第一部分 选择题(共 80 分) 听力(共两节, 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

吴耀武2011英语导学讲义10.20

   I will not give you a fish but tell you how to fish… 2011 考研英语导学班讲义 主讲: 吴耀武 主讲 共同探讨英语人生 量身定做学习计划 紧紧把握考试脉搏 传授英语应试策略 奠定良好心理基础 培养进取人生态度 2009 年 10 月 1 主讲教师简介 吴耀武:著名英语教学与测试专家;西安外国语大学国际学院副院长;全国公共 吴耀武 英语等级考试(PETS)考官;陕西省高考英语阅卷中心组副组长;西安外国语 大学语言测试研究中心副主任; 多次 ...

2010年6月大学英语四级真题B卷试卷【附答案】

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words fo ...

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解4

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 4 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Now let us look at how we read. When we read a printed text, our eyes move across a page in short, jerky movement. We recognize words ...

2011年大学英语四六级

   2011 年大学英语四六级(cet)考试须知 2011 年上半年大学英语四级考试将在 6 月 18 日 09:00~11:20 举行,下半年将在 12 月 17 日 09:00~11:20 举行,为了帮助大家有效的报考复习,管理者编辑收集整理了相关信息 供大家参考,希望对大家有所帮助,考试大祝大家顺利通过考试! 一.考试介绍 大学英语考试是教育部主管的一项全国性的英语考试, 其目的是对大学生的实际英语能 力进行客观、准确的测量,为大学英语教学提供测评服务。大学英语考试是一项大规模标准 化考试 ...

英语每日学习20101202

   WNZugZksEBaimGH95eKALNRLM20ETHOTndIhqts90J47vCDU3ZblXAgC5ZId7B5LpaMUJprmtAp2q7v25S2Q75UutCsFdTlQ8r8gCm1estEBuIOch 出 版 日 期 :2 0 1 0 年 12 月 2 日 历史期刊下载 开心每一天 服饰搭配 本期目录 1.感 谢 信 2.常 用 英 语 学 习 资 料 电 子 书 下 载 3.一 天 一 句 话 地 道 美 语 我 好 纠 结 用 英 语 怎 么 说 4.双 语 : ...

2010大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 1 http://www.hxen.com Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words ...

热门内容

高考英语怎样让书面表达文采飞扬

   怎 样 让 书 面 表 达 文 采 飞 扬 高考英语书面表达评分原则: 高考英语书面表达评分原则: 评分时,应注意的主要内容为: 评分时,应注意的主要内容为:内容要 点、应用词汇和语法结构的数量和准确 性及上下文的连贯性。 性及上下文的连贯性。 第5档(20??25分): 档 分 应用了较多 语法结构和 较多的 ② 应用了较多的语法结构和词汇 语法结构或词汇方面有些许错误, ③ 语法结构或词汇方面有些许错误,但为 尽力使用较复杂结构 较高级词汇所致 较复杂结构或 所致; 尽力使用较复杂结构或 ...

生活用语大全(英语)

   334. Are you free this Saturday? 你这个星期六有空吗? 335. Be careful not to fall ill. 注意不要生病了。 336. Being a mother is not easy. 做一个母亲是不容易的。 337. Brevity is the soul of wit. 简洁是智慧的精华。 338. Cancer is a deadly disease. 癌症是一种致命的疾病。 339. Did you fight with other ...

2010年考研英语真题---希望对考研的同学有所帮助!

   2010 年全国硕士研究生入学统一考试英语试题 2010 年全国硕士研究生入学统一考试英语试题 Section I Directions: Use of English Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [A], [B], [C] or [D] on ANSWER SHEET 1. (10 points) In 1924 America's National Re ...

王长喜英语四级高频词汇

   王长喜英语四级高频词汇2009-03-31 09:4408年王长喜预测卷赠送的高频词汇800个 abandon 遗弃;放弃 absorb 吸引…的注意 access 接近 accommodation 住处,膳宿 accompany 陪伴,为…伴奏 accord 一致;谅解 account 记述;帐户;解释 accumulate 堆积 累积 accuse vt 指控 achieve vt 完成 acknowledge vt 承认…的权威(或主张);确认;报偿 acquaint vt 使认识,使了 ...

复习教案(冀教版七年级下)英语:Unit_1_A_trip_to_Beijing

   Unit 1 A trip to Beijing 一、一周课程概述 1.学习表示请求许可的表达方式。 2.学会询问及表达两地距离的方法。 3.掌握 100 以上数字的读法与写法。 4.初步学习比较级的形式及用法。 二、重难点提示 (一)重点句子 1.How far is it from China to Canada? How far 可以用来询问距离。 e.g. How far is your home? 你家有多远? How far is the supermarket? 超市有多远? ...