小学五年级英语( 小学五年级英语(上)Recycle 2 单元达标题 A
听力部分( 听力部分(30 分)
一、听问句,找答句.(10 分) ( )
  1. A. I can sweep the floor. B. No, I can t. C. Me too. ( )
  2. A. I can t read English. B. She can set the table. ( )
  3. A. Sorry, I can t B .Yes, I do. C I can sweep the floor. ( )
  4. A. He can clean the bedroom B. No, he isn’t C. Yes, he is. ( )
  5. A. There is a book. B It s a chair. C They are chairs. ( )
  6.A. Yes, it is. B. Yes, it does. C. No, it can t. ( )
  7.A. I don t like eggs B. I d like some tea. C. Me too. ( )
  8. A It s an orange. B. It s orange. C. It s oranges. ( )
  9. A No, there isn t. B. Yes, there are. C. Yes, they are. ( )
  10. A.He s eleven B. She s eleven.C. We are eleven. 二. 听答句,找问句。 (10 分) ( ) 11 A. What do you want? B .What do you want to do? C. what do you like? ( ) 12 A. where are you? B. Where are you from? C. Where are you going? ( )13 A. How are you? B.. What are you? C. What are you doing? ( )
  14. A. Who is the boy? B. What class are you in? C. Who are you? ( ) 15 A. What is in the room? B. Is there a table in the room? C. How many tables in the room? 三.听录音,补全短文。 (10 分) Liu feng is my good __
  16. She’s _
  17. She has a nice
  18. There’s a__19, a bed and a__20in it. On the wall,there’re some__
  21.Two end__22are beside the bed. She’s very
  23. She can 24the__
  25. 16171819202122232 425 笔试部分(70 分) 笔试部分 四. 选择题 .(15 分) ( ) 1 .We can TV Saturday evening . A. watch ; in B. watch ; on C. see ; in ( )
  2. books do you have ? About sixty. A. How many B. How much C. How
第 1 叶,共 8 页
) 3 .Look at hands . A. mine B. our C. us )
  4. There is a nice near the river . That’s my home . A. room B. family C. house ( )
  5. We can’t see sun at night . A . the ; / B. /; the C./;/ ( )
  6. Is it o’clock the morning ? A. six ; on B. six ; in C. six ; of ( )
  7. Are there apples in the bag ? Yes, there are . A . some ; some B. some ; any C. any ; some ( )
  8. is the first day of the week . A . Monday B. Tuesday C. Sunday ( )
  9. How many weeks in a year ? A. there are B. there is C. are there ( )
  10. there a forest in the mountain ? A. Are B. Is C. Do ( )
  11. There’s water in the river now . A. no B. not C. haven’t ( )
  12. May I have a look at your new stamps ? --. A. Yes, you may B. Yes , please. C. No,you needn’t. ( )
  13. Remember to the detergent A. turn on B. take off C. rinse off ( )
  14. It’s seven o five . I have to to school now . A . go B. going C. goes ( ) 15 .She can’t her purse . Where is it ? A. look for B. see C. find 五 .根据汉语提示完成句子(10 分)
  1.Can you the bedroom?(打扫 )
  2.I can do the .( 碗碟 )
  3.Can you the computer?( 用 )
  4.There is a in my room.(床头柜)
  5.Your is very nice.(客厅 )
  6.There are many trees my house.( 在后面 )
  7.There is a cat the chair.(在下面 )
  8.There are many in the park.( 花 )
  9.Can you see a ?(森林 )
  10.Can you see a in the picture?(公园 ) 六.找出错误的一项,将其序号写在括号里,并在横线上改正。 分) (5 ( )
  1. I have six Chinese book. A B C D
第 2 叶,共 8 页
( (
)
  2. How_many panda is there at the zoo? A B C D ( )
  3. Put your math_book under_you_bag. A B C D ( )
  4. Tom has a_english book . A B C D ( )
  5. Is you mother cleaning the room? A B C D 七、 阅读理解.(30 分) A.阅读短文,从 A B C 中选出正确选项写在前面的括号内, (10 分) My name is Ben. I’m fourteen.I have a brother,Sam,and a sister,Lisa.I play soccer on weekends.It’s my favorite sport..I like English.It’s fun!My favorite movie is Frepuency.Do you know?It’s an action movie.It’s very exciting. ( )
  1.??How old is Ben . ??He is . A.12 B.13 C.14 ( )2 is Ben’s favorite sport. A.Tennis B.Soccer C.Volleyball ( )
  3.Ben likes English. Because it’s . A.difficult B.fun C.easy ( )
  4.Does he have a sister? A.Yes,he does B.No,he doesn’t. C.Yes,I do. ( )
  5.Frepuency is . A.a comedy B.a thriller C.an action movie
(
B.根据短文内容, 回答下列问题.(10 分) Near our school there is a shop . It’s big . It sells many school things . In this shop you can buy things like exercise books, rulers, pens, colour pencils and maps.Some of them are very cheap. The people in the shop are very kind . They work from 8:00 a.m.. to 6:00 p.m.. You can buy things from their shop on your way home .
  1.Where’s the shop ?
  2.What can you buy in the shop ?
  3.Can you buy a jacket in the shop ?
  4.How are the people in the shop ?
第 3 叶,共 8 页

  5.Can you buy the things in the shop at nine o’clock in the morning ?
C.阅读短文,判断下列各句是否与短文内容相符,相符的打“√” ,不相符
的打“X” 。 Today is Sunday(星期天). All of us go to school early(早), but we have no classes. Our teachers are going to take us to the zoo. We take buses there. We get there at nine thirty. How beautiful the zoo is! There are many trees, some hills, and a big lake. It’s spring(春天) now, so the flowers are coming out. There are many people there, too. We like to watch monkeys(猴子). They are playing on the hills or having oranges, apples and bananas. We are having a good time(玩得愉快) there. We leave(离开) the zoo at three in the afternoon. ( )
  1. The students get to the zoo in the afternoon. ( )
  2. The students have lunch at home. ( )
  3. They go to the zoo because(因为) today is Sunday and they have no classes. ( )
  4. They stay(呆、停留) in the zoo for four hours.
( )
  5. They go to the zoo by bus.
八. 写作训练 (10 分) 根据下面所给出的这张 Ann 的小名片,以 “我的好朋友” 为题,写一篇小短文, 介绍 Ann.的基本情况.(不少于 50 个单词 ) Ann: 北京市育英小学(六年级四班 年龄 : 12 国籍 : 英国(England ) 相貌特征 : 蓝眼睛 . 黄头发 家庭情况 :父亲( 医生) 母亲( 护士 ) 弟弟 (5 岁) 爱好 : 唱歌 ( singing ) 跳舞 (dancing) 看电视 (watching TV ) 优点 : 友好 ( friendly ) 乐于助人 ( like to help others
第 4 叶,共 8 页
小学五年级英语( 小学五年级英语(上)Recycle 2 单元达标题 B
听力部分(30 分) 听力部分 一、听问句,找答句.(10 分) ( )
  1. A .No, it isn’t. B Yes, it can. C. No, they don’t. ( )
  2. A Very much B Little water C.Not much. ( )
  3.A They are trees. B It’s a tree. C.They are three. ( )
  4. A Thank you very much. B.All right. C.I can see it . ( )
  5. A. Yes, H-E-L-E-N Helen. B.My name’s Helen. C No, thanks. ( )
  6. A Yes, it is. B No, I don’t. C Yes, we are. ( )
  7. A Clean the floor. B I can see many people. C I like singing. ( )
  8. A It’s Tom’s. B They are helen’s C It’s yellow. ( )
  9. A I’m fine,thanks. B.I’m thirteen. C My name’s Tony. ( )10 A I’m from China. B.Thank you. C Play football. 二.根据听到的对话,选择正确答案。 (10 分) ( )
  11. Where ‘s the football ? A. It’s over there. B It’s under the chair. C It’s under the bed. ( )
  12. How many dogs can you see? A I can see two. B I can see only one. C Sorry,I don’t know. ( )13 Is it time to go to school ? A Yes, it is . B No, it isn’t. C Yes, I can. ( )14 Who’s not at school today ? A Yes they are. B No, they aren’t. C Helen’s not at school today. ( )15 How old is Jim’s sister ? A She’s nine. B She’s eleven. C She’s seven. 三. 听短文,回答下列问题。 (10 分) ( ) 1 How many people are there in your family ? A. Three B .Four C .Five ( ) 2 Is your mother a teacher ? A. Yes, she is . B. No, she isn’t. C. No, she is a doctor. ( ) 3 What does your grandma do ? A .He works . B.He helps my mother do the housework C.Yes, he is . ( ) 4 What’s your father ? A. He is a teacher . B. He is a doctor . C.He is a worker . ( ) 5 Is your grandma old ? A. Yes, she is . B.No, she isn’t . C. Yes, he is .
第 5 叶,共 8 页
笔试部分( 笔试部分(70 分) 四. 选择题 ( 15 分) ( )
  1. There a cup and two glasses on table . A. is ; the B. are ; the C .is ; a ( )
  2. Here are the new shoes you . A .of B.to C. for ( )
  3. This is a picture our school . A. at B.of C. for ( )
  4. Are they black horses ? A .Yes, they aren’t . B.No, they are . C .No, they aren’t. ( )
  5. I’m in Class 2 . What about ? A. you B.your C. yours ( )
  6. How many can you see in the picture ? A. man B .oman C. people ( )
  7. Where are your brothers ? in their room . A.There’re B.They’re C.They is ( )
  8. ? It’s two thirty . A. What day is it ? B .What time is it ? C .How much is it ? ( )
  9. Can you wash the clothes ? No, I . A.can B. don’t C. can’t ( )
  10. on the wall . There’re some nice pictures . A. What’re B. What’s C. Are there ( )
  11. There is apple in the box . A. a B .an C.the ( )
  12. What colour is it ? It’s orange . It’s orange cap . A .a an B. an an C. / ; an ( )
  13. We get up at . A.six twenty-five B. six twenty five C. six ?twenty ?five ( )
  14. ! There are some birds in the tree . Can you them ? A .look ; Look at B. Look ;see C.see ; look at ( )
  15. his English teacher ? I think Miss Xia is . A .hose B. What’s C.Who’s 五、将下列句子变为单数形式。 (10 分)
  1. These are apples.
  2. There are many peaches on the tree.
  3. What are they? They’re oranges.
第 6 叶,共 8 页

  4. They are good children.
  5. Where are my shoes? 六.完形填空(15 分) Look 1 this picture. It’s a _2__ of my classroom. In the picture you can see some desks__3__ chairs. 4_ new. A map is__5__ the wall. There _6 twenty ?one girls and twenty-seven boys in my class. On the _7__ desk, there are some nice flowers. And the boy _8__ the hat is my good friend-Tom.He is a new student. He is 9 American boy. Kate is __10_ sister . ( )
  1. A.in B. at C.on ( )
  2. A.room B.map C.picture ( )
  3.. A. and B.or C. but ( )
  4. A.They B.They’re C.It’s ( )
  5. A. on B.in C.behind ( )
  6. A. am B.is C. are ( )
  7. A. teacher B.teachers’ C. teachers’s . ( )
  8. A on. B.in C. put on ( )
  9. A.a B. an C. / . ( )
  10. A.he B.his C. her . 七.阅读短文 (20 分) A. 阅读短文判断正误,对的写 Yes 错的写 No Bob.comes from England. He is eleven. He likes to play basket-ball. His father Mr brown works in a big shop in Shijiazhuang. Bob has a brother. His name is Mi ke. He is only four.It is Saturday. Bob’s family is all at home. Mr. Brown is sitting on a chair and reading a book. Bob is cleaning his new bicycle. His brother is playing with his dog.
  1. Bob like to play soccer. ( )
  2. Bob has an old bike. ( )
  3. Mike is playing his cat. ( )
  4. The family has four people.( )
  5. The family is all at home ( ) B. 阅读短文,选出正确答案,并将其序号填入括号内。 This is our classroom. It’s a nice and big room. The walls are white and the windows are big. There are two doors in the room. There are four rows of desks
第 7 叶,共 8 页
and chairs in it. There are ten desks and chairs in every row. There is a big blackboard in the room, too. We have a map of China in our classroom. It’s on the wall near the blackboard. We have a clock. It is over(在……上方) the blackboard. The teacher’s desk is near the blackboard, too. There are some flowers on the windows. And behind the front(前面的) door there are three brooms. In the room there are seven lights. Our bags are behind our chairs. There are some books and school things on our desks. We like our classroom very much. ( )
  6. Our classroom is . A. an old one B. a new one C. very small D. very big ( )
  7. There are students in our class. A. forty B. twenty C. thirty D. fifty ( )
  8. Our clock is . A. on the wall behind the room B. over the blackboard C. on the teacher’s desk D. behind the front door ( )
  9. There are some and on our desks. A. apples; books B. books; pencils C. books; school things D. flowers; lights ( )
  10. How many lights are there in the classroom? . A. There are seven B. It’s seven C. Six D. Eight 八、 写作训练 (10 分) 题目:以 My class 为题目写一篇小短文,不得少于 50 词。
第 8 叶,共 8 页
 

相关内容

小学五年级英语(上)Recycle 2 A

   小学五年级英语( 小学五年级英语(上)Recycle 2 单元达标题 A 听力部分( 听力部分(30 分) 一、听问句,找答句.(10 分) ( ) 1. A. I can sweep the floor. B. No, I can t. C. Me too. ( ) 2. A. I can t read English. B. She can set the table. ( ) 3. A. Sorry, I can t B .Yes, I do. C I can sweep the fl ...

PEP五年级英语上册教案Recycle 2

   第一课时 一、教学目标: 教学目标: 1. 知识目标: 教学设计 复习第四单元有关家务劳动的句子;掌握 12 个月份单词的用法。 2. 能力目标: 能在特定的情景中,运用所学的句子。 3. 情感目标: 培养学生热爱劳动的美好情感。 二、教学重难点: 教学重难点: 重难点 重点: 重点:Let’s read 部分的对话认读、理解及运用。要求学生能独立认读句子,根据句意 回答问题,并能在情景中分角色朗读和表演对话。在特定的情境中,运用句子做事情。(以 及完成小调查) 难点: 难点:认读十二个月份 ...

四年级英语上册Recycle2练习题

   四年级英语上册 Recycle2 练习题 \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ 考 生 答 题 不 要 过 此 线 (答题时间 40 分钟,满分 100 分) 内容 得分 听力部分(满分 60 分) (10 分) 一.听录音,选择正确的图片,并圈出该图片的序号。 听录音,选择正确的图片,并圈出该图片的序号。 ( 1. 图 间 图 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 2. 图 图 3. 图 图 A 4. 图 B 5. 图 A 一 图 B 一 图 A B A B A B 二. ...

四年级英语上册Recycle_2教案

   一课时 教学目标: 教学目标: 1 复习 4-6 单元所学的会话,要求学生能在实际情景中运用。 2 了解英美国家的圣诞节风俗。 教学重点: 教学重点: 通过会话表演活动培养学生在实际情境中运用对话的能力。 教学难点: 教学难点: 新句型:Merry Christmas! How beautiful! 新词汇 Father Christmas、 turkey、singer 教具准备: 教具准备: 1. 本课生词的单词卡片 2.配套的教学课件 [Unit 4/B/ Let’s learn] 3、 ...

三年级英语上册Recycle_2教案3

   课时 教学目标: 教学目标: 1 复习第 4-6 单元所学的有关表述自己喜爱吃某种食品、询问某物或某人在哪里以及 含有简单形容词的句子等日常用语的表述。 2 能在实际情景中运用 Do you like...? What about...? Where is...? Look at the.... It's too big. 等句型。 3 进一步培养学生大胆开口,勇于用英语交际的能力。 【教学重点】听懂、会说 Let’s act 部分的故事。 复习有关表述自己喜爱吃某种食品、询问某物或某人在哪 ...

四年级英语下册Recycle2教学设计3

   四年级英语下册 Recycle 2 Third Period 教学设计 (一) 学内容与分析 1.教学内容: Let’s play/ Let’s sing/ Let’s play 2.教学目标与要求: (1)复习动物类、数词类词汇,掌握已学的四会单词。 (2)学唱歌曲 Animals On The Bus。 (3)复习 Unit4~Unit6 的重要句型。 3.教学重、难点分析 本课时的教学重点是复习动物类、数词类词汇以及相关句型。 (二) 课前准备 1.多媒体课件。 2.每个四人小组一个数 ...

小学英语六年级Recycle2

   肇庆市德庆县中小学教学目标管理 2005?2006 学年度第一学期单元检测 小学 PEP 英语六年级上册 Recycle 2 校别: 班别: 姓名: 评价: &: 一.听音,选出你听到的单词。 ( ) 1. A. writer B. write ( ) 2. A. money B. monkey ( ) 3. A. tip B. trip ( ) 4. A. down B. town ( ) 5. A. come on B. come in 二.听音,标号。 C. right C. mout ...

PEP第六册英语 Recycle 2 教案

   PEP 第六册英语 Recycle 2 教案 第二课时 教学重点 第六单元中的单词短语及其 ing 形式。 第四、五单元中的重点句型 教学难点 帮助学生在情境中灵活运用所学语言 课前准备 准备四、六单元 A、B Let’s learn 部分的短语卡片和一些人物卡 片 Read and draw 部分大图的分图图片 教学过程 Warm up (热身) 活动一:说歌谣 教学参考时间:1-2 分钟 教师播放第四单元 A 部分歌谣,学生跟读。 激发学生的积极性,回忆以前所学内容,为下面知识的学习做好 ...

pep四年级英语下recycle1教学设计(备课)

   【教学内容】Let’s sing 教学内容】 教学目标】 【教学目标】 知识与能力: 1. 够听懂、 会说单词和短语 “paper, newspaper, wonderful, fashion show, just wait and see, see you later. ”以及句子: “It's a secret! It looks like a fish.It's your turn now. ”等。 2.会演唱歌曲“What Time Is It?” 。 过程与方法:词汇教学、会话教学 ...

PEP第一册英语recycle2教案第一课时.doc

   PEP 第一册英语 Recycle 2 教案 第一课时 课题:Recycle 2 教学重点: 听懂,会说 Let's act 部分的故事. 复习 4?6 单元所学的会话. 教学难点:Let's act 部分的故事情节的理解. 教具准备: 1 教师准备教学录音带. 2 教师准备 Let's act 部分的教学课件. 3 教师准备人物头饰 Miss White , Sarah ,Mike, Sarah's mother , Sarah's father. 教学过程: 1 热身,复习 (Warm- ...

热门内容

高二英语期末复习提纲2

   高二英语期末复习提纲 2 (一)要点聚焦 要点聚焦 1. discourage 使气馁,使不敢做 (1)be discouraged by/at… 因……而灰心 He was discouraged at/by failure. (2)discourage sb. from doing… 使某人打消做……的念头 The storm discouraged him from going out. [对比]encourage encourage sb. to do He encouraged m ...

黄冈市2010年秋季高二年级期末考试答案-英语2011011811222708

   高二英语参考答案 1~10 CABCB ABCAC 11~20 BCBCB CCBCA 21~30:ABCBC BCCAC 31~50:BCADC ABADC BDDDC BABCD 51~70:DBDCB ADABA DADDB DDBAC 71.for painting/having painted on the wall 72.Inside the room is/was 73.are aimed at improving 74.It will be two years 75.resu ...

全新版大学英语综合翻译

   When we are writing we are often told to keep our readers in mind, to shape what we say to fit their tastes and interests. But there is one reader in particular who should not be forgotten. Can you guess who? Russell Baker surprised himself and eve ...

新视野大学英语视听说第三册听力答案

   新视野大学英语听说教程(第三册)第二版 Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A Long conversation 1.A 2.C 3.B Passage 1.B 2.A 答案 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B 4.B 5.D 3.C 4.C 5.C Radio program 1. a journalism degree 2. pretty good 3. ...

2011同等学力英语二卷班写作讲义(曹其军老师4月24日)

   学苑中心培训系列教材 内部资料,翻版必究 2011 年同等学力英语二卷班 Writing 讲义 同等学力英语二卷班 (曹其军老师) Type 1 ChoiceChoice-类型 Directions: For this part, you are asked to write a composition. Your composition should be based on the following message given in Chinese. Give at least two ...