一、选择正确的句子完成下列对话,把序号填在横线上。10% A:Hello ,Daming. B:Hello, Grandma. A: B: Yes, I think so.
  1. What are you going to take? A:
  2.Oh, me .I’m going. B: To the airport. 3 Are you ready for your trip tomorrow? A:
  4. Where are you going to go? B: Clothes, shoes, present, ticket…
  5. At seven o’clock tomorrow moning. A: When are you going to go to the airport? B: A: Who’s going to go to the airport? B: 二.阅读短文,完成句子。10% Dad: Which dog do you like? John: I like the black dog. It is taller than the white one. Dad: Do you like the shorter brown one? John: I think I like the taller dog. It is stronger. Dad: I like the white dog. It’s younger. Its tall is 6 cm long. John: The black dog is taller than the brown one. I think it is 30 cm tall. Dad: I think the brown dog is only 20cm tall. John: Can I get a new dog? I’m older now. Dad: No, you have two dogs already! than the white dog.
  1. The black dog is
  2. The white dog is . Its tall is .
  3. The brown dog is only tall.
  4. John thinks he can get a new dog, because he is
  5. John can’t get a new dog, because he already. 三.根据题目要求答题。15% A Funny Girl Betty is only five. She doesn’t go to school and of course, she doesn’t know how to read and write. But her sister Mary is a school girl. She’s ten. One day, Mary sees her little sister at a table with a pen in her hand and a big piece of paper(纸张) in front of her. “ What are you doing ,Betty?” she asks. “I’m writing a letter to may friend Kitty.” “But how can you?” says her sister. “You can’t write.” “Well,” says Betty, “ It doesn’t matter(没关系), because Kitty doesn’t know how to read.”
根据短文判断句子对错,在括号里填上 T 或者 F。 ( ( ( ( )
  1. Betty and Mary are twin sisters. )
  2. Mary goes to school but her sister doesn’t. )
  3. Betty can read and write. )
  4. Kitty can’t read and write.
根据短文内容给以下问题选择正确答案。 ( )
  5. How old is Betty? A. Six. ( B.Five. C. Eight. D. Seven.
)
  6. What is Mary? A. A school girl. B. A teacher. C. A doctor. D. A worker.
(
)
  7. What is Betty doing? A. She’s reading a book. C. She’s writing a letter. B. She’s singing a song. D. She’s flying a kite.
(
)
  8. Can Betty write a letter? A. Yes, she can. B. No, she can’t. C. Yes, it can. D. No, it can’t.
四.阅读短文,判断对错。20% (一) Many years ago there were not lots of cars in Beijing. People travelled by bike. I worked in a factory. I made bikes. Now Beijing is different. Lots of people have got cars now. Now I am a driver. I drive a taxi. Lots of people go by taxi now. I love being a taxi driver.
  1. There were lots of cars in Beijing many years ago. ( )
  2. I was a worker many years ago.( )
  3. Now Beijing is the same as before. ( )
  4. Many people have got cars now.( )
  5. I like being a taxi driver.( ) (二) Look! This is my school. It’s small. But it’s nice and clean. There is a library in our school. It is near our classroom. It is on the first floor. Our library is not big. But it is nice. There are many books in the library. Some are in Chinese. Some are in English. The books in English are on Shelf B. The books in Chinese are on Shelf A. I have a library card. I like reading very much. So I often go there to borrow books. The librarian is a woman. She is very kind. We can choose any books from the library. But we must bring back the books in two weeks’ time.
  1. The library is on the first floor. ( )
  2. The books in Chinese are on Shelf B. ( )

  3. I don’t have a library card. ( )
  4. We can’t choose books from the library. ( )
  5. We must bring back the books in two day’s time. ( ) 五.根据短文内容,选择正确的答案。20% (一) Tomorrow, Li Jie is going to get up at 5 o’clock. He is going to go to the bus station. He is going to go with his father. They are going to take a bus at half past six. The bus is going to the Wuling Mountain. They are going to take their coats and hats. It is going to be very cold up in the mountains. They are also going to take a map of the Wuling Mountain. They will have a good time there. ( )
  1. When wil Li Jie get up tomorrow? A. At seven o’clock. B. At five o’clock. C. At six o’clock. ( )
  2. Who is going to go with him? A. No one. B. His mother C. His father. ( )
  3. Where will they go? A. Wuyi Mountain. B. Wuling Mountain. C.Tianshan Mountain. ( )
  4. What are they going to take? A. map B. coats and hats C. coats , hats and a map. ( )
  5. Will they have a lovely time there? A. No, they aren't. B. Yes , they will. C. Yes, they won’t. (二) Aunt Rose’s birthday
Aunt Rose’s birthday is coming. She is going to be thirty years old. She is in Beijing now. Dad and Mum are going to take me to her house. We are going to go there by plane. We are leaving on Friday evening and coming back on Sunday afternoon. Aunt Rose is going to have a birthday party on Sunday. I’m going to give her a nice card. I’m making it now. I’m drawing some nice flowers on the card with my colour pencils. I’m going to draw a small dog on it, too.My aunt likes dogs very much. My father and mother are going to buy a new radio for her. She can listen to music every day. We are going to have a good time with my aunt. ( )
  1. Aunt Rose is A. thirty ( years old now. C. thirty- one . B. visit Beijing with her D. join in(参加) her birthday party and coming back . D. twenty
B. twenty-nine
)
  2. We are going to A. visit her friends C. have a birthday party
(
)
  3. We are leaving
A. on Friday evening; on Sunday afternoon
B. on Friday afternoon; on Sunday evening C. on Saturday; on Sunday D. on Saturday afternoon; on Sunday evening ( )
  4. I’m making A. some paper flowers C. a nice card ( for her. B. a birthday cake D. a toy dog.
)
  5. My dad and mum are going to buy her A. a new bike B. a small dog C. a birthday card D. a new radio
六.阅读短文,按要求完成题目。25% Pandas There are two pandas in the zoo. Their name is Tuantuan and Yuanyuan. They look like bears, but they are not bears. They live in China. They have a small tail and fat body. They are black and white. They’re very clumsy(笨拙的), but they can climb trees. They like to eat bamboo very much. Look! The baby panda is under the mother panda, they are sleeping. They look very lovely. Oh! How cute it is ! Pandas are my favourite animals. (一)判断对错,对的写“T” 错的写“F” , 。10%
  1. There are not any pandas in the zoo. ( )
  2. Pandas have a long tail and fat body. ( )
  3. Pandas like to eat bamboo very much. ( )
  4. The baby pandas are playing under the mother panda. ( )
  5. What’s “竹子” in English? It’s a bamboo. ( ) (二)根据短文内容回答问题。15%
  1. What do the pandas look like?
  2. Can the pandas climb the trees?
  3. What colour are the pandas ?
  4. What do the pandas like best?
  5. What do you call the “熊猫”?
 

相关内容

英语六级阅读练习题

   六级阅读练习题精选 Directions: There are 4 passages in this Part. Each passage is followed by some questions or Unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresp ...

英语四级阅读练习及详解

   本文由仙灵小公主贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 英语四级阅读练习及详解(1) 英语四级阅读练习及详解 When one looks back upon the fifteen hundred years that are the life span of the English language, he should be able to notice a number of significant truths. T ...

大学英语四级阅读练习3

   大学英语四级阅读练习( 大学英语四级阅读练习(3) When one looks back upon the fifteen hundred years that are the life span of the English language, he should be able to notice a number of significant truths. The history of our language has always been a history of consta ...

英语四级阅读练习及详解7

   本文由lijiaxuevera贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 英语四级阅读练习及详解(7) 英语四级阅读练习及详解 While the cities of China have undergone modernization evident in the rising towers and bright lights that have awakened the sleeping country, the countr ...

大学英语四级阅读 指南

   四六级冲刺备考 阅读: 快速阅读 1200-1500words 选词填空 15 个选项 仔细阅读 20min 之内 (一)存在问题 第一,读不懂 所谓读不懂,就是考生拿过文章,满头雾水,即使硬着头皮读文章,也是一知半解。然 后匆忙做体,仅凭感觉去蒙,因此做体准确率必然不高。 第二,读不快 读不快表现为,文章读完了,题也做完了,但往往是比考试要求多用 15 乃至 20 多分钟 的时间。于是影响了其他问题的有效解答。匆忙起笔,必然影响整个四级的考试成绩。 第三,做不对 就是虽然文章也读懂了,但是 ...

小学四年级英语单词集中练习

   一、 字母 字母顺序表 Aa Jj Ss 字母 Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz 发音 字母 发音 字母 发音 字母 Ii Rr 字母的读音 发音 Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg /ei/ /bi:/ /si:/ /di:/ /i:/ /ef/ Hh Ii Jj Kk Ll Mm /ei t∫/ Oo t∫ /ai/ Pp /Yu / /pi:/ /kju:/ /a:/ a:/ /es:/ ...

英语七年级阅读理解专项训练

   英语七年级阅读理解专项训练 以下有五篇文章,共 100 分(25 小题,每小题 4 分)。 (A) 阅读短文,然后根据内容判断正(√)误(×)。 Mr and Mrs Scott want to buy some new chairs for their new house. They come int o a shop and see some very good chairs on the floor. They like the colour and want to know how ...

大学英语四级考试快速阅读练习集锦

   Passage 1 Beauty and Body Image in the Media Images of female bodies are everywhere. Women?and their body parts?sell everything from food to cars. Popular film and television actresses are becoming younger, taller and thinner. Some have even been k ...

2011英语四级考试快速阅读练习

   in the passage; NG (for NOT GIVEN) if the information is not given in the passage. For question 8-10, complete the sentences with the information given in the passage. Highways Early in the 20th century, most of the streets and roads in the U.S. we ...

2010年6月英语四级阅读理解练习题及解析

   本文由华你好吗贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 索古特教育 英语:SOGOOD.cn 索古特英语-是一个极力推崇免费英语学习的网站! 索古特英语-是一个极力推崇免费英语学习的网站! 提供英语听力,VOA,口语,双语阅读,全英文短文阅读,行业英语,英语试题 WORD 下载,中高 考英语资料,大学四六级英语,考试英语,英语动画,初中高试题。每日更新!!! 索古特英语学习网:http://www.sogood.cn/ ...

热门内容

2010年中考英语阅读理解复习题7

   Passage 13 Henry was an office worker in a big city. He worked very hard and enjoyed traveling in his holidays. He usually went to the seaside, but one year he saw an advertisement in a newspaper. "Enjoy country life. Spend a few weeks at West ...

英语四级作文万能作文模版(新东方版)

   1 议论文 Along with the advance of the society more and more controversial issues have been brought to our attention one of which is that....随着社会的不断发展,出现了越来 越多的问题,其中之一便是。 As to whether it is worthwhile X there is a long-running debate. 关于是否值得 X 的问题,一直 ...

职称英语理工类补充全文题汇总练习试卷1-7

   中华考试网.华文燕园 www.cne163.com 一.You Need Courage! Shortly after I began a career in business, I learned that Carl Weatherup, president of PepsiCo (百事可乐公司), was speaking at the University of Colorado. I tracked down the person handling his schedule and ...

体验英语综合教程4答案

   Unit 1 无名英雄:职业父亲意味着什么? 在我们的孪生女儿出生后的第一次“约会”时,我和丈夫一起去看了一部名为《玩具故 事》的电影。我们很喜欢这部片子,但随后我丈夫问道: “父亲在哪儿呢?”起初我还认为 因为一个小小的失误而批评一部很吸引人的家庭影片似乎是太偏狭了。 可后来越想越觉得这 一疏忽太严重了。父亲不仅没有出现,他甚至没有被提到?? 尽管家中有婴儿,说明他不 可能离开太长时间。影片给人的感觉是,父亲出现与否似乎是个极次要的细节,甚至不需要 做任何解释。 新闻媒体倾向于把父亲的边缘 ...

儿童英语故事中阶读本 A Snow Child

   An old man and his wife lived together in a little old house. They loved each other, but they were not happy. They wanted a child. They wanted a little boy or a little girl very much. They watched the boys and girls make a big snowman. The man said ...