2007 年六年级英语综合练习题(
  4)
班别: 学号: 姓名: 成绩:
听 力 部 分
一、听录音,从 A、B、C 三个答案中选择与录音相同的内容,并把答案前面的 字母编号填在前面的括号里。(本题共 5 分,每小题 1 分)
( ( ( ( (
)
  1. A.many )
  2. A.good )
  3. A. favorite )
  4. A. fifteen )
  5. A.caught
B. any B. cook B. slowly B. thirteen B. got
C.really C. look C. quickly C. fourteen C. cotton
二、听录音,判断录音内容是否与句子相同, 相同的在括号里打“√ ”,错误 的,打“×”。(本题共 10 分,每小题 1 分)
( ( ( ( ( ( ( ( ( (
)
  1. Let’s go shopping together. )
  2. Which is bigger, the cat or the tiger? )
  3. My mother never goes swimming in the afternoon. )
  4. Jenny is an English teacher. )
  5. There are some color balloons in the sky. )
  6. Gogo’s hobby is dancing. )
  7. Now she is reading . )
  8. He sometimes hurts. )
  9. Lily likes ice-skating very much. )
  10. He cleaned the desk yesterday.
面的字母编号填在左边的括号里。(本题共 10 分,每题 1 分)
三、情景反应。按照录音里所给的情景,选出与情景相符的答案,并把答案前
( ( ( ( (
)
  1. A. An orange. )
  2. A. It’s a teacher. )
  3. A.He’s thin. )
  4. A. Sorry. )
  5. A. Yes, is it.
B. Orange. C. A orange. B. It’s my father. C.It’s my teacher’s. B. He likes football. C. Singing. B. You’re right. C. Yes, I may. B. No, he isn’t C. Yes, it is.
( ( ( ( (
)
  6. A. At home. )
  7. A. Yes, I am. )
  8. A. No, it wasn’t. )
  9. A. August. )
  10. A. Yes, they are.
题 1 分)
B. Do my homework C. Go home. B. Yes, I do. C. No, I can’t. B. Yes, it’s mine. C. Yes, they are. B. January. C. November. B. No, they weren’t. C. No, it isn’t.
四、听录音,根据录音内容,在横线上填上所缺的单词。(本题共 5 分,每小
is ready. But Peter isn’t at the table. He is a book on the . Mr Smith and Mrs Smith are for him. Mr Smith is very .
五、听录音,根据录音内容,选择正确答案回答问题。把答案前面的字母编号 填在左边的括号里。(本题共 10 分,每小题 2 分)
( (
(
( (
)
  1. Mike is . A. Japanese B. Chinese C. American )
  2. Mike Tim. A. looks the same as B. look like C. looks after )
  3. Mike and Tim are in . A.the same class B. the same school C.different(不同的) school )
  4. Who likes football, Tim or Mike? --A.Tim B. Mike C. A and B . )
  5. Which is right? --A. Mike is
  13. B. Tim often looks after his little sister. C. Mike and Tim are good friends. 笔 试 部 分
.
六、下面每组单词的画线部分中, 其中一个与另外两个的发音不同,找出来并把 字母编号填在括号里。(5 分)
( ( ( ( (
)
  1. A. night )
  2. A. sugar )
  3. A. cloudy )
  4. A. here )
  5. A. farmer
B. nine B. rubber B. out B. there B. bar
C. did C. July C. cousin C.where C. warm
七、单词运用。根据中文提示写出恰当形式的英语单词。每条横线上只填一个 单词。(本题共 10 分,每小题 1 分)

  1. Let’s go to the (太空博物馆) .
  2. It’s the (大) planet in the solar system.
  3. I saw two (动物) in the park.
  4. Her brother likes to(吃) bread.
  5. All of the (小刀) are his.
  6. You are going too (慢) .
  7. How many (树叶) are there on the tree?
  8. My home is (远离) the school.
  9. He (游泳) for two hours every day.
  10. My grandfather doesn’t (居住) with (我们) .
八、选择最佳答案填空,并把答案前面的字母编号填在左边的括号里。(本题 共 10 分,每小题共 1 分)
(
( ( (
)
  1. How your father usually go to bed? He usually to bed at 11:
  00. A. did…go B. does… goes C. do… go )
  2. I have enough money. So I can . A. go to bed B.sing C. buy the piano )
  3. My hair is long . But is longer. A. you B. your C. yours )
  4. She is ill. A. She should take a rest . B. She should go to school .
(
( ( (
(
(
C. She should eat a lot of food. )
  5. She stayed up late last night. A.She is very tired now. B. She is happy now. C. She is angry now. )
  6. --Where were you yesterday? --. A. I’m at home B. I was at home C. I played cards )
  7. June comes July. A. before B. after C. above )
  8. The girl had a bad day . A. She can’t look for her keys. B. She can’t find her keys. C. She read English this morning. )
  9. When is Children’s Day? --. th A. It’s on September 10 B. It’s on March 8th C. It’s on June 1st )
  10. What’s your favorite sport? . A. Football B. Run C. Eating
正确。(本题共 10 分,每小题 2 分)
九、补全对话。根据上下文提示,在横线上填上一个合适的句子使对话完整、
Jenny: What are you doing? Jim: (
  1) . Jenny: Do you like volleyball? Jim: Yes . I like it very much. Jenny: (
  2) ? Jim: I play volleyball once a week. (
  3) ? Jenny: I like volleyball, too. (
  4) ? Jim: That’s a good idea. I have something to do now. See you. Jenny: (
  5).
十、阅读理解。(本题共 15 分,每小题
  1.5 分)
阅读短文《
  1》,根据短文内容,判断句子是否与短文相符,相符的打 “√”,不相符的打“×”。
There is an old woman in English. She doesn’t like children at all.But she loves cats. She has black cats and white cats. She has mother cats and baby cats. So the children like to come to her house. They come to play with the cats.More and more cats come to the old woman’s house. Soon there are too many cats and the old woman can’t feed (饲养) them at all. Then she has an idea. “The children love my cats,” she thinks. So she gives each child a cat.Then she is happy, the children are happy, and the cats are happy, too, because They each(每一只) have a home. ( )
  1. The old women likes cats and children very much. ( )
  2. The children come to the woman’s house because they want to help her do some housework. ( )
  3. The old woman can’t feed the cats because she doesn’t like them any more . ( )
  4. The old woman gives each child a cat . ( )
  5. Every cat has a home at last.
阅读短文《
  2》,根据短文内容,选择最恰当的答案。把答案前面的字母编 号填在左边的括号里。
Father and Sam are sitting at the table.They are having their dinner. “I don’t like this soup. I don’t want any.” Says Sam, and puts down the spoon. “All right.” says father. After dinner, Sam works in the field (田地)with his father. They work very hard. In the evening, father gives him a bowl of soup. “ Oh, the soup is very nice,” Sam says. “ It’s the same soup.” says his father. ( )
  1. Who doesn’t like the soup at first? . A. Sam B. Sam’s father C. Sam’s mother ( )
  2. After lunch Sam and his father work. A. in the factory B.on the farm C. in the field ( )
  3. In the evening, Sam’s father gives him.
(
(
A. a bowl of soup B.a plate of meat C. a glass of milk )
  4. Does Sam like the soup in the evening? . A. No, he doesn’t. B.Yes, he does. C. He like it very much. )
  5. Sam feels, so he likes the soup in the evening. A. angry. B. hungry. C. sad.
十一、寒假过去了,假设你去了海南岛旅游,请根据下表写一篇不少于 10 句的作 文。(10 分)
Where? Why? Things to do How? Food and drink Place to stay
Hainan Island sunny, fun swim, ride horses, play beach volleyball bus, ship Hainan chichen, coconut milk hotel

2007 年六年级英语听力材料(
  4) 年六年级英语听力材料( )
听力部分
一、 听录音,从 A、B.C 三个选项中选择与录音相同的答案,并把答案前边的 字母编号填在左边的括号里。

  1. many
  2. cook
  3.favorite
  4. thirteen

  5.cotton
”,
二、听录音,判断录音内容是否与句子相同, 相同的在括号里打“ √ 听录音,判断录音内容是否与句子相同, 相同的在括号里打“ 错误的, 。(本题共 错误的,打“ × ”。(本题共 10 分,每小题 1 分)

  1. Let’s go shopping together.
  2. Which is bigger,the cat or the dog?
  3. My mother never goes swimming in the afternoon.
  4. Jenny is an English teacher.
  5. There is some bread on the desk.
  6. Gogo’s hobby is dancing.
  7. Now the girl is sleeping.
  8. His birthday is April 4th.
  9. Lily likes ice-skating very much.
  10. He cleaned the blackball yesterday.
三.情景反应。按照录音里所给的情景,选出与情景相符的答案,并把答案前面 的字母编号填在左边的括号里。

  1. What color is the bag?
  2. Who’s that?
  3. What’s your father like?
  4. May I have a pen?
  5. Is the bedroom messy?
  6. Where were you yesterday?
  7. Can you sing?
  8. Is this your book?
  9. which month is before February?
  10.Are the dirty shirts his father’s?
四、听录音,根据录音内容,在横线上填上所缺的单词。(本题共 5 分,每小 听录音,根据录音内容,在横线上填上所缺的单词。(本 。( 题 1 分)
Dinner is ready. But Peter isn’t at the table. He is reading a book on the floor. Mr Smith and Mrs Smith are waiting for him. Mr Smith is very angry.
五、听录音,根据录音内容,选择正确答案回答问题。把答案前面的字母编 听录音,根据录音内容,选择正确答案回答问题。 号填在左边的括号里。 号填在左边的括号里。
We have two new kids in our school. They are Mike and Tim. They look the same, but they are not twins. Mike is American. He is twelve . He is in Class Four. He has a little sister. He often looks after her. Tim is Canadian. He is twelve, too. He is in Class One. He likes football. He often plays football with Mike. Mike and Tim are good friends. They are in No.10 Middle School. 2007 年六年级综合练习题(
  4)参考答案 一 、
  1. A
  2. B
  3. A
  4. B
  5. C 二、
  1. √
  2. ×
  3. √
  4. √
  5. ×
  6. √
  7. ×
  8. ×
  9. √
  10. √ 三、
  1. B
  2. B
  3. A
  4. A
  5. C
  6. A
  7. C
  8. B
  9. B
  10. A 四、
  1. dinner
  2. reading
  3. floor
  4.waiting
  5. angry 五、
  1. C
  2. A
  3.B
  4. C
  5. C 六、
  1.C
  2. B
  3. C
  4.A
  5. C 七、
  1. space museun
  2. biggest
  3. animals
  4.eat
  5.knives
  6. slow
  7. leaves
  8. far from
  9. swims
  10. live us 八、
  1. B
  2. C
  3. C 4, A
  5. A
  6. B
  7. A
  8. B
  9. C 九、
  1.I’m reading a book about volleyball.
  2. How often do you play volleyball?
  3. What about you?
  4. What about playing volleyball tomorrow?
  5. See you. 十、(一)
  1. ×
  2. ×
  3. ×
  4. √
  5. √ (二)
  1. A
  2.C
  3. A
  4. B
  5. B 十二、略

  10. A
 

相关内容

2005-2006小学六年级英语毕业考核综合练习题(B)

   2005-2006 小学六年级英语毕业考核综合练习题(B) 小学六年级英语毕业考核综合练习题( ) Grade Name Mark 听力部分 一、听录音内容,将下面每组中你认为符合录音内容的图片下面的字母画 一圆圈圈住。 (10 分) 1、 2、 3、 A 4、 B A 5、 B A B A B A B 二、根据录音内容,判断下面的图片是否与录音内容相符,符的在图片下 面的括号里打“√” ,不符的打“ × ”(10 分) 。 1、 2、 3、 4、 5、 三、根据录音内容,在句子的空格中填上 ...

2008---2009学年度第二学期小学六年级英语综合练习卷

   20082009 学年度第二学期小学六年级英语综合练习卷 学年度第二学期小学六年级英语综合练习 综合练习卷 听力部分 你将听到一个句子 根据你所听到的内容,选择相符合的一项 听到一个句子, 合的一项, 一、 你将听到一个句子,根据你所听到的内容,选择相符合的一项,并将其 ( 字目编号填在题前的括号内。 共 10 题,每小题 1 分) 编号填在题前的括号内。 ( ( ( ( ( ( ( )1、A. food 、 ) 2、A. train 、 ) 3、A. actor 、 ) 4、A. ligh ...

小学英语六年级毕业综合练习题

   PEP 小学英语六年级毕业综合练习题 Class Name No. Score Listening Part(听力部分)40% 一、Listen and circle. 听音,圈出听到的单词。10% 1. play plane plate 2. wait want 3. talk take tell 4. work walk 5. feel fall fail 6. angry hungry 7. skate skirt shirt 8. watch water 9. stop shop d ...

2008-2009小学六年级英语毕业考核综合练习题

   大朗镇小学英语毕业综合练习 2008-2009 小学六年级英语毕业考核综合练习题 (答题时间 60 分钟,满分 100 分) 内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 听力部分( 听力部分(满分 45 分) 镇 一、 Listen and choose 听录音, 选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在 题前的括号里(每小题 1 分,共 10 分) B. by C. bike ( ) 1. A. nine ( ) 2. A. dog B. duck C. boat ( ) ...

七年级英语综合练习题(9)

   七年级英语综合练习题( ) 七年级英语综合练习题(9) 姓名 班级 座号 卷首语:同学们,一年一度的比赛现在就要开始了,希望大家在这新 年来临之际能够打场胜仗, 不过在做题的时候要注意了,有很多陷阱在 里面噢。 听力时空(20%) 听力时空(20%) Ⅰ、听录音选择正确的图画。 . 1.( ) 2.( ) 3. ( ) 4.( ) 5. ( ) (5%) Ⅱ、选择你所听到的句子。 ( ( )1. A. Where are you from? C. What’s your name? )2. ...

2011年小升初英语综合练习题

   找寒假家教,到 阳光家教网 寒假家教, 家教 2011 年小升初英语综合练习题(四) 年小升初英语综合练习题( 一、按要求写单词。 (10 分) 1. she (宾格) 3. close (现在分词) 5. China (形容词) 7. boy (复数) 9. photo (复数) 2. country (复数) 4. three (序数词) 6. I (名词性物主代词) 8. swim (现在分词) 10. mouse (复数) 二、选择填空。 (10 分) ( ) 1. Look! Lu ...

初三英语综合练习

   初三英语综合练习 (答题时间:90 分钟) 第一部分 听力测试 略 第二部分 语言知识运用 Ⅱ. Multiple choice (本题共 15 分) Choose the best answer from A B or C according to the meaning of the sentence. ( )1. Studying abroad is quite different from life in China. It took me nearly half a year to ...

初三英语综合练习卷

   初三英语综合练习卷 初三英语综合练习卷 听力部分 第一节:听对话,选择图片 ( )1. What is Li Gang’s favourite? ( )2. What is the girl looking for? ( )3. Which of these animals is giving a show? ( )4. What does the man ask the woman for? ( )5. How can the girl .get to the bookshop? 第二节: ...

牛津英语九年级综合练习

   九年级练习一 九年级练习一 一、单项选择 1. Could you tell me ? Glad to help. A. if I have been to the Great Wall B. where did he study C. how I can get to the station D. what’s your name 2. The answer can’t be right, ? A. can it B. must it C. is it D. isn’t it 3. Exc ...

初中英语语法综合练习题

   初中英语语法综合练习题 单项选择 1、The boy likes A.ask 2、We'll try A.to get 3、They hoped A.to see 4、I'm glad A.meet B.met B.saw you again. C.to meet B.getting B.answer questions. C.to ask there on time. C.got their mother soon. C.seeing 5、He often helps me A.mendi ...

热门内容

英语四六级

   07四级听力 Twx? 听力分为三个部分:第一部分是对话, 听力分为三个部分:第一部分是对话,包 括8个短对话(对应的有8个题目);然后 个短对话(对应的有 个题目);然后 个短对话 个题目); 是两篇长对话(对应有7个题);第二部分 个题); 是两篇长对话(对应有 个题);第二部分 是三篇短文,一共考10个题目 个题目; 是三篇短文,一共考 个题目;第三部分 是复合式听力,其中词汇听写8个 是复合式听力,其中词汇听写 个,句子听 写是3句 听力部分的时间为35分钟 分钟。 写是 句。听力部 ...

【英语】2010年高考试题分类汇编??虚拟语气

   知识改变命运, 知识改变命运,学习成就未来 2010 年高考英语试题分类汇编??虚拟语气 年高考英语试题分类汇编?? ??虚拟语气 (10 上海) 29. Sorry, Professor Smith. I didn't finish the assignment yesterday. Oh, you A. must 答案:C 答案 考点:本题考查的是虚拟语气 考点 解析:此处表示和过去事实相反的情况,应该用 should + have + 过去分词.本来应该做, 而未做 have done ...

英语面试问题

   案例面试问题(Sample Case Interview Questions): 25.A chain of grocery stores currently receives its stock on a decentralized basis. Each store deals independently with its suppliers. The president of the chain is wondering whether the firm can benefit from ...

疯狂英语口语集锦

   God works. 上帝的安排。 Not so bad. 不错。 No way! 不可能! Don't flatter me. 过奖了。 Hope so. 希望如此。 Go down to business. 言归正传。 I'm not going. 我不去了。 Does it serve your purpose? 对你有用吗? I don't care. 我不在乎。 None of my business. 不关我事。 It doesn't work. 不管用。 Your are wel ...

四六级英语作文模版

   学英语四六级考试万能作文试题模板 提纲式模块 (I)说明原因型 模块(一) Nowadays ,there are more and more XX in some big cities . It is estimated that ( 1 ). Why have there been so many XX ? Maybe the reasons can be listed as follows. The first one is that ( 2 ) .Besides,( 3 ) . Th ...