一般将来时练习 ( )
  1. There a meeting tomorrow afternoon. A. will be going to B. will going to be C. is going to be D. will go to be ( )
  2. Charlie here next month. A. isn’t working B. doesn’t working C. isn’t going to working D. won’t work ( )
  3. He very busy this week, he free next week. A. will be; is B. is; is C. will be; will be D. is; will be ( )
  4. There a dolphin show in the zoo tomorrow evening. A. was B. is going to have C. will have D. is going to be ( )
  5. ? you free tomorrow? ? No. I free the day after tomorrow. A. Are; going to; will B. Are; going to be; will C. Are; going to; will be D. Are; going to be; will be ( )
  6. Mother me a nice present on my next birthday. A. will gives B. will give C. gives D. give ( )
  7. ? Shall I buy a cup of tea for you? ?. (不,不要。) A. No, you won’t. B. No, you aren’t. C. No, please don’t. D. No, please. ( )
  8. ? Where is the morning paper? ? I if for you at once. A. get B. am getting C. to get D. will get ( )
  9. a concert next Saturday? A. There will be B. Will there be C. There can be D. There are ( )
  10. If they come, we a meeting. A. have B. will have C. had D. would have 一般过去时练习 ( )
  1.The two in the same class last year. A. are B. was C. were D. be ( )
  2.Where you ?I went to buy some food for supper. A.are … go B.did … go C.do … go D. will … go ( )
  3. "Why she angry?" "Because he at him just now. A. did… get, shouted B. has…got…shouted C. did… get… has shouted D. has…got…has shouted ( )
  4. that worker in a shoe factory a year ago? A. Do, work B. Did, worked C. Did, work D. Does work ( )5 you the film before ? Where you it ? A. Have… seen… did… see B. Did…see…die…watch C. Have…seen… have… seen D. Did…see…have…seen ( )
  6. your mother to work last Saturday? A. Did, go B. Do, go C. Does, go D. Has, gone ( )
  7.They not late the day before yesterday. A. did B. were C. are D. do ( )
  8. they away from school last October? A. Did B. Were C. Do D. Are ( )
  9. You me waiting for two hours. I for you since five. A. kept…waited B. have kept…waited C. kept…have waited D. have kept…have waited ( )
  10. you the text yet ? Yes, we it two hours ago. A. Did…copy…did B. Have… copied…have
C. Have… copied… did
D. Did …copy…had
一般现在时练习
  1. He often (have) dinner at home. (be) in Class One.

  2. Daniel and Tommy
  3. We
  4. Nick
  5. they
(not watch) TV on Monday. (not go) to the zoo on Sunday. (like) the World Cup? they often your parents (do) on Saturdays? (read) newspapers every day?

  6. What
  7.

  8. The girl
  9. She and I
  10. There
(teach) us English on Sundays. (take) a walk together every evening. (be) some water in the bottle.
现在进行时练习
  1、I ( look for) a shirt, I’m looking for a tie.
  2、They ( plant) flowers in the yard now.
  3、Miss Baker ( drink) milk in the cafeteria now.
  4、What are you (do) now? I (eat) bread.
  5、It’s nine o’clock. My father(work) in the office.
  6、Look, the boy(put) the rubbish into the bin.
  7、he(clean) the classroom? No, he isn’t. He(play).
  8、Where is Mak? He(run) on the grass.
  9、Listen, who(sing) in the music room? Oh, Mary(sing) there.
  10、Who(sing)a song? Li Ying is.
答案:
  1. C
  9. B
  17. B
  25. A
  2. D
  10. B
  18. A
  26. A
  3. D
  11. D
  19. D
  27. A
  4.D
  12. C
  20. B
  28. D
  5. D
  13. C
  21. B
  29. B
  6. B
  14. C
  22. B
  30. D
  7. C
  15. B
  23. C
  8. D
  16. D
  24. B
 

相关内容

2003年6月大学英语四级真题及答案

   中华英语学习网 中华英语学习网 www.100yingyu.com 英语 官方总站: 官方总站:圣才学习网 www.100xuexi.com 2003 年 6 月大学英语四级真题及答案 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a ...

2009年6月大学英语四级真题及答案

   上学吧_知识分享与交易平台_分享创造财富! (www.shangxueba.com) 2009 年 6 月大学英语四级真题试卷 真题: Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minute to write a short essay on the topic of students selecting their lectures. You should write at least ...

2004年6月大学英语四级真题及答案

   ★★★★★ 2004 年 6 月大学英语四级真题 B 卷 2004 年 6 月大学英语四级试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversa tion, a question will be asked about what was said. ...

2010年12月大学英语四级真题及答案

   2010 年 12 月大学英语四级真题及答案(作文范文) How Should Parents Help Children to be Independent Nowadays, there is a growing concern over such a phenomenon, that is, some parents take care of almost everything concerned with their children, including study, work a ...

初三英语-八种时态的比较(一)

   华乐思在线教学直播课堂 马上开始 请同学们准备好笔和纸, 请同学们准备好笔和纸,认真听讲 八种时态的比较 (1) ) 主讲教师:何煜 主讲教师: 何煜:北京师大附中英语教师,学科带头人。 何煜:北京师大附中英语教师,学科带头人。是使用国外权 威经典原版教材的先行者。教学观念新,教学效果好。 威经典原版教材的先行者。教学观念新,教学效果好。多次 带领学生赴澳大利亚、新西兰交流访问。 带领学生赴澳大利亚、新西兰交流访问。 内容提要 " " " " " " 一般现在时 一般过去时 现在进行时 过 ...

1997年1月英语四级真题及答案

   Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be s ...

2011英语四六级口语的练习技巧

   文都口语讲师刘广昌:英语口语练习技巧 文都口语讲师刘广昌:英语口语练习技巧 授渔派”明星教师,文都口语集训营培训讲师。 有丰富的英语 刘广昌 文都英语四六级“授渔派 授渔派 口语授课经验,重视与学生的交流和互动,着重提高学员的语言应用能力和自学英语的能 语言应用能力和自学英语的能 语言应用能力 力。授课风格灵活多变,可操作性 可操作性强。 可操作性 主讲:大学英语口语与听力。 1、练就“假嗓子”功夫: 练就“假嗓子”功夫: 说明:说英语时,声音浑厚,富有磁性,听起来像外国人 操作:每天跑步 ...

英语四级听力练习(附听力原文及答案)

   2009 年 6 月四级听力模拟题 Section A Directions: In part A, you will hear short conversations between two people. After each conversation, you will hear a question about the conversation. The questions and the questions will not be repeated. After you hear ...

初三英语总复习句型转换练习及答案

   句型转换 同义句改写,每空一词(20 分) 一、同义句改写,每空一词 1.This is the most boring journey that I have ever heard of. I have heard of a boring journey before. 2.My father seems to be very angry. seems that my father very angry. 3.The man made his baby laugh. The baby wa ...

1996年1月大学英语四级真题及答案

   1996 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1 / 18 1996 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about ...

热门内容

初二第一学期英语U7语法点

   1. The hurricane(飓风 had a speed of 73 飓风) 飓风 miles per / an hour. 2. escape 逃走 run away escape from doing (从监禁中 逃跑 从监禁中) 从监禁中 e.g. escape from the burning building e.g. escape from being killed 3. kill v. killed killer 杀手 killed kill the time 消磨时光 ...

外研社高一英语第一册Module 1-3单元阶段检测(含答案)

   Modules 13 综合测试题 第一部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 词汇与语法(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1. Which do you prefer , swimming or skiing? Swimming is OK, and . so is skiing B. neither is skiing C. so skiing is D. neither skiing is 2. Noise is unpleasant, when you are ...

专业英语单词

   /agitator 搅拌器/alkylation 烷基化/aromatization 芳构化/baffle 挡板/batch / / / / still 间歇蒸馏釜/boundary layer 边界层/boundary tension 界面张力/Brownian / / / motion 布朗运动/butane 丁烷/butene 丁烯/coefficient 系数/conduction 传导 / / / / /constituent 组成/corrosion 腐蚀/counter cur ...

新目标八年级英语上册语法复习

   资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com 新目标八年级英语上册语法复习 1) leave 的用法 1.“leave+地点”表示“离开某地”。例如: When did you leave Shanghai? 你什么时候离开上海的? 2.“leave for+地点”表示“动身去某地”。例如: Next Friday, Alice is leaving for London. 下周五,爱丽斯要去伦敦了。 3.“leave+地点+for+地点”表示“离开某地去某地”。例如: Why ar ...

六年级英语提高班智力题测试卷

   学而思英语网 http://www.yingyu.com/ 教学资源,免费下载,无须注册,天天更新! 六年级提高测试卷(100 分) 一、智力题(74 分) 1、What question can never be answered by “Yes”? _____________________ 2、which number comes next in this series? 12、2136、63、45、 ) ( 3、What is the end of everything? _____ ...